מרצ׳נדייס

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

iamgabormarton כתב: 17 פברואר 2026, 13:22 תמונה
גם לי יש חולצה עם הסמל הזה, איך היה סמל כזה מכוער? ספונסר צהוב, שיותר מרכזי מסמל הפועל.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4081 לייקים

בונדר כתב: 17 פברואר 2026, 13:45
iamgabormarton כתב: 17 פברואר 2026, 13:22 תמונה
גם לי יש חולצה עם הסמל הזה, איך היה סמל כזה מכוער? ספונסר צהוב, שיותר מרכזי מסמל הפועל.
היו שרים בזמנו בסיום כל משחק
'לא רוצים ת'כתר בסמל'
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1553 לייקים

7even כתב: 17 פברואר 2026, 11:34
הלך המומנטום כתב: 17 פברואר 2026, 10:44
shaolin232 כתב: 16 פברואר 2026, 21:18 חנות מועדון פיזית זה נחמד
אבל הכסף הגדול זה אינטרנט

כמות המוצרים שאפשר לקנות בטח בתקופה טובה כמו היום
היא אדירה, פספוס אדיר מצד המועדון וכמו שטענו
כנראה יש פה נושא משפטי, מעבר לכך שבחנות מועדון אמורים לקבל מוצרים פרמיום בניגוד לאליאספרס אתה גם מרגיש שאתה תורם למועדון סטייל הקופה לאולטרס עם השקלים לתפאורה

ממש מדכא
סליחה שאני דוחף שוב את המקום שלי, אבל גם אונליין אפשר להזמין חולצות או בגיל לידה או מגיל 6.
יש לי שני ילדים שאני מת להלביש אותם בבגדים של הפועל, הבטחתי לגדול שאני אביא לו חולצה ונאדה!!
ושם זה אפילו יותר קל, לא צריך להחזיק סטוקים אלא להדפיס לפי הזמנה.

ישך באליאקספרס הכל באיכות מצויינת בעשירית מחיר.
תוכל לקנות גם לילד שעוד לא בא :)

שלא תחשוב שמה שאתה רואה ביציע זה הכל מקורי.
אולי רבע. וזה במצב אופטימי.
לא כולם מוכנים להוציא הון עבור חולצה שמחליפים אותה ממילא בתחילת כל שנה.
ממילא המקורי והלא מקןרי כביכול מיוצרים שניהם באינדונזיה/קמבודיה/בנגלדש/שקר כלשהו.. אז הכסף שלך ל' מקורי' חנות הולך נטו על הקומיסיון בדרך.
אני אפילו לא מחפש חולצת משחק של הפועל, טישרט אדומה פשוטה עם כיתוב שמסמל את הפועל, ממש כמו שהיו מוכרים בעמותה בכדורסל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4081 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 פברואר 2026, 15:39
סליחה שאני דוחף שוב את המקום שלי, אבל גם אונליין אפשר להזמין חולצות או בגיל לידה או מגיל 6.
יש לי שני ילדים שאני מת להלביש אותם בבגדים של הפועל, הבטחתי לגדול שאני אביא לו חולצה ונאדה!!

ממילא המקורי והלא מקןרי כביכול מיוצרים שניהם באינדונזיה/קמבודיה/בנגלדש/שקר כלשהו.. אז הכסף שלך ל' מקורי' חנות הולך נטו על הקומיסיון בדרך.
אני אפילו לא מחפש חולצת משחק של הפועל, טישרט אדומה פשוטה עם כיתוב שמסמל את הפועל, ממש כמו שהיו מוכרים בעמותה בכדורסל.
https://tinyurl.com/Htashirts111
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 פברואר 2026, 15:39

גם היום מוכרים בכדורסל, לא פחות טובות ויותר מגוונות ממה שהיה לפני.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4081 לייקים

אין ספק שבכדורסל יש מוצרים מטורפים. לטעמי הרבה יותר מוצלחים מהכדורגל.

פומבה נתן שם חתיכת עבודה.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  405 לייקים

לכל מי ששאל
החולצה תעלה 15.5$ להדפסה עם מספר מאחור לבחירה
הוא עובד על גרסה של שנת 99 למי שמתעניין
ראיתי שמשחק השבת הוציא גרסה של החולצה של 1999 אבל אני פחות אוהב שאין תל אביב בלוגו
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

iamgabormarton כתב: 18 פברואר 2026, 09:22 לכל מי ששאל
ראיתי שמשחק השבת הוציא גרסה של החולצה של 1999 אבל אני פחות אוהב שאין תל אביב בלוגו
אתה יכול לשלוח פה חולצה של 99? אני לא מצליח להבין מויקיפועל

סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  405 לייקים

בונדר כתב: 18 פברואר 2026, 10:56
תמונה
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

iamgabormarton כתב: 18 פברואר 2026, 11:26
בונדר כתב: 18 פברואר 2026, 10:56
תמונה
לדעתי הסגנון שהיה בעונות האלה (למעט 2000), עם שרוולים לבנים, הוא הכי יפה שהיה לנו.

סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

התל אביב זה עניין של זכויות יוצרים?

סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  405 לייקים

בונדר כתב: 18 פברואר 2026, 11:34
התל אביב זה עניין של זכויות יוצרים?
כן יש להם שם איזה עניין עם הזכויות של הלוגו הזה אז הם שינו ושמו רק הפועל.
זה גם יקר לי לעומת המחיר של הסינים

לגבי הסגנון של החולצות הישנות, לדעתי הוא יפה בכמה רמות ובעיקר מראה שלא צריך את כל הטקסטורות המעפנות האלו על החולצות שכל היצרניות התחילו לעשות לכולם,
קוים נקיים וצבעים חלקים עושה את העבודה. יש סיבה למה רובה החולצות האייקוניות של רוב המועדונים היו בסגנון הזה.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  254 לייקים

בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
רינגו סטאר המלך
Niro
קיבל.ה  2420 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 18 פברואר 2026, 11:47 בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
לפי זה שהצורר שימון גרשון מסתובב ביציע אולי השת"פ כבר התחיל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1752 לייקים

הבעיה שלי עם החולצות של משחק השבת (שאין מילים בפי להעריך את העבודה שלהם) היא שמדובר בחולצות מבד 100% סינתטי ומאוד חם איתן בקיץ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Niro
קיבל.ה  2420 לייקים

שולחים לך לפני דוגמא? מעניין כמה זה דומה למקור מבחינת האיכות. נראה מעולה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  288 לייקים

Niro כתב: 18 פברואר 2026, 11:56
בעל(ת) האוב כתב: 18 פברואר 2026, 11:47 בפנטזיה שלי, במועדון ימצאו דרך איכשהו לשלב לתוך התחום הזה של המרצ'נדייס את החבר'ה של "משחק השבת".
איך הוא קשור אליהם? זה לא של ירון שילון?

Niro
קיבל.ה  2420 לייקים

בונדר כתב: 18 פברואר 2026, 12:08
Niro כתב: 18 פברואר 2026, 11:56
איך הוא קשור אליהם? זה לא של ירון שילון?
במפגשי הותיקים שהם ארגנו הזין הזה הופיע.
RedArmy555
קיבל.ה  14 לייקים

iamgabormarton כתב: 17 פברואר 2026, 13:13 אני לאחרונה בקשר עם סיני שעשה לי טסט על חולצה של הפועל 97-98
הטסט האחרון היה באיכות פגז עם סמל רקום
מה המידה הכי גדולה שאפשר להזמין?
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  405 לייקים

RedArmy555 כתב: 18 פברואר 2026, 12:38
iamgabormarton כתב: 17 פברואר 2026, 13:13 אני לאחרונה בקשר עם סיני שעשה לי טסט על חולצה של הפועל 97-98
הטסט האחרון היה באיכות פגז עם סמל רקום
מה המידה הכי גדולה שאפשר להזמין?
נראה לי 3XL אבל אוודא שוב כשיחזרו שם מהחגים שלהם
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  176 לייקים

מומלץ מאוד!
Niro
קיבל.ה  2420 לייקים

covid bryant כתב: 18 פברואר 2026, 15:45

מומלץ מאוד!
זו רפליקה של חולצה שלנו מהעבר? נראית קצת מוזרה
ואן גוך
קיבל.ה  297 לייקים

מה קורה עם החנות באמת? מתי המועדון יהיה האחראי על החנות וסופסוף נוכל לקנות חולצות כמו שצריך???
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  460 לייקים

סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
אחרי זה יצאנו ובצמוד לחנות היה מחסן עם שני עובדי מועדון שיצא לנו לדבר איתם, ההמלצה שלהם הייתה לא לקנות בחנות - אולי זה יעזור לגרום לספורט ישיר להתקפל כמה שיותר מהר. נשמע שבמועדון מחכים לרגע שיצליחו להתנתק מספורט ישיר ולקחת שליטה על האופרציה של המצ׳נדייס ומעבר לזה נשמע שגם מוכנים ברמת הסטוקים של מרצ׳נדייס שרק מחכה למכירה ברגע שהתחום יהיה בשליטת המועדון. הם לא ידעו לומר מתי זה יקרה, אבל יש תקווה שאולי עוד העונה זה יקרה.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
יהלום14אדום
קיבל.ה  1419 לייקים

Charmander כתב: 25 פברואר 2026, 09:18 סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
אחרי זה יצאנו ובצמוד לחנות היה מחסן עם שני עובדי מועדון שיצא לנו לדבר איתם, ההמלצה שלהם הייתה לא לקנות בחנות - אולי זה יעזור לגרום לספורט ישיר להתקפל כמה שיותר מהר. נשמע שבמועדון מחכים לרגע שיצליחו להתנתק מספורט ישיר ולקחת שליטה על האופרציה של המצ׳נדייס ומעבר לזה נשמע שגם מוכנים ברמת הסטוקים של מרצ׳נדייס שרק מחכה למכירה ברגע שהתחום יהיה בשליטת המועדון. הם לא ידעו לומר מתי זה יקרה, אבל יש תקווה שאולי עוד העונה זה יקרה.
נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.
כבר שבועות שאין חולצת משחק אדומה או פריטים שהם לא שאריות שאף אחד לא קנה.
יאללה הביתה!!!
הצבי ישראל
קיבל.ה  88 לייקים

Charmander כתב: 25 פברואר 2026, 09:18 סתם רוצה לשתף חוויה אישית, יצא לי אתמול להיות בחנות הרשמית של המועדון בבלומפילד עם חבר, אני חשבתי לקנות חולצת משחק אדומה, הוא רצה לקנות חליפת משחק לאחיין שלו בן ה5, שנינו יצאנו בידיים ריקות, עם פיתרונות די דפוקים שהוצאו לנו כדי להשיג את מה שרצינו. אין כרגע בחנות חולצות משחק אדומות, לא ברור מתי יהיו (לדעתי מאז אוקטובר בערך אין חולצות משחק אדומות), נאמר לי שמתישהו אמורות להגיע ואני פשוט צריך להמשיך לבדוק ולקוות שיום אחד יהיו ואז אוכל לקנות. לגבי חולצות לילדים, היה משהו אחד במידת ילדים, שנראה יותר כמו תחפושת לפורים, הסמל לא קשור להפועל, האיכות נראית ראה, ובאופן כללי, הייתי מתבאס לקבל את זה מאלי אקספרס. אוסיף ואומר שהמחירים יקרים. סה״כ חוויה שלילית, לא מקצועית (המוכר אפילו לא ידע מה המספר של החנות).
ארור ניסנוב.
הצבי ישראל
קיבל.ה  88 לייקים

הקרוואן על גלגלים מחוץ לשער 7, קשור לחנות? דהיינו ספורט ישיר?
למועדון? או שזה אדם פרטי?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2161 לייקים
יצירת קשר:

יהלום14אדום כתב: 25 פברואר 2026, 09:28 נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.
הם בסוף רוצים למכור אז לא בטוח שזה קונטרה כמו שפשוט הם לא מזמינים סחורה חדשה כי אין טעם להחזיק מלאי כשעוד מעט מעיפים אותך
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
יהלום14אדום
קיבל.ה  1419 לייקים

הפועל כתב: 25 פברואר 2026, 09:41
יהלום14אדום כתב: 25 פברואר 2026, 09:28 נשמע שיש קרב מי ממצמץ ראשון בין הפועל לספורט ישיר, הפועל רוצים להעיף אותם והם כקונטרה לא מביאים סחורה לחנות.
הם בסוף רוצים למכור אז לא בטוח שזה קונטרה כמו שפשוט הם לא מזמינים סחורה חדשה כי אין טעם להחזיק מלאי כשעוד מעט מעיפים אותך
מי שרוצה למכור לא מפספס את ההייפ שהיה מאז הניתחון בדרבי.
בשני המשחקים מאז היה מגרש כמעט מלאה במשפחות עם ילדים שרק רצו לקנות חולצות (כולל אותי), בחנות לא היה כלום, רק שאריות.
ככה לא מתנהלת חנות שרוצה להרוויח ולמכור.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  405 לייקים

את הבעיתיות בחוזה מולם מצד המועדון אני מבין אבל זאת בושה גדולה לכל קבוצת פייסבוק של אוהדים שנותנים לספורט ישיר במה לפרסם שם
שליחת תגובה