אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
lior777
קיבל.ה  240 לייקים

קלארק נכון להיום אוכל את כל הרכזים שלנו בפער ענק.. הוא מזכיר לי את המסלול של ג'רמי פארגו שהפך שם לכוכב ענק.. לא יודע מה מצב החוזה שלו אבל אם זה אפשרי עופר צריך לשים לו הצעה שאי אפשר לסרב לה עונה הבאה
Xavi
קיבל.ה  1728 לייקים

Redcow כתב: 15 פברואר 2026, 23:07
Xavi כתב: 15 פברואר 2026, 23:02
Redcow כתב: 15 פברואר 2026, 22:59 כבר קראו לי מכביסט והדשא של השכן ומה לא
אם עופר חכם הוא מתאבד על קטש ומתחיל בהצעות כבר מעכשיו.
על הנייר יש לו סגל זמין פחות טוב משלנו ושל ירושלים והוא עושה בית ספר לכולם. מוציא מים מהסלע אצל החלאות ורק לחשוב איזה כדורסל היינו מקבלים אם הוא היה אצלנו.
חלאס עם השטויות האלה של מוציא מים מסלע
הם קבוצת יורוליג עם שחקנים במיליונים. נכון הם נראים טוב אבל ךפני כמה חודשים הם נראו ביזיון. אני משער שאז לא אמרת את מה שאתה אומר עכשיו
איזה שחקנים במליונים? הכוכב שלו חצי עונה פצוע. מי יש לו, דאוטין? בריסט? תעשה טובה הם שחקנים ביינונים למות. גימי קלארק? אם הוא היה רכז פותח בהפועל היו עפים פה חצים על הצוות המקצועי.
צריך לדעת להגיד את האמת גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך. הוא מוציא הרבה יותר ממה שהסגל שלו שווה
תמונה

מצטער על הצהוב
ופציעות זה פציעות. גם אצלנו נפצעו ולא מעט
Redcow
קיבל.ה  82 לייקים

Xavi כתב: 15 פברואר 2026, 23:15
Xavi כתב: 15 פברואר 2026, 23:02

חלאס עם השטויות האלה של מוציא מים מסלע
הם קבוצת יורוליג עם שחקנים במיליונים. נכון הם נראים טוב אבל ךפני כמה חודשים הם נראו ביזיון. אני משער שאז לא אמרת את מה שאתה אומר עכשיו
איזה שחקנים במליונים? הכוכב שלו חצי עונה פצוע. מי יש לו, דאוטין? בריסט? תעשה טובה הם שחקנים ביינונים למות. גימי קלארק? אם הוא היה רכז פותח בהפועל היו עפים פה חצים על הצוות המקצועי.
צריך לדעת להגיד את האמת גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך. הוא מוציא הרבה יותר ממה שהסגל שלו שווה
תמונה

מצטער על הצהוב
חחחחחחחח נו גאון גדול לך תשווה את זה מולנו ומול ירושלים ואני לא מדבר בכלל על היורוליג. לפחות ארבעה זרים פה אגב בלי ניסיון ביורוליג . תשמע אתה צריך להיות דוקטור.
רק הוכחת את הטענה שלי. הפרופיל של השחקנים האלה יחד עם המשכורת הדי נמוכות שלהם ביחס למה שקורה באירופה רק מראה איזה ניסים קטש עושה שם
וזה בלי להזכיר שלוני ווקר לא משחק חצי עונה
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  89 לייקים

בשולי, גור עושה כסף לא רע בכלל. חשבתי הוא באזור ה200.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  896 לייקים

מכבי נראית X רמות מעלינו וירושלים X-1 מעלינו.
אין לנו מה למכור נגדן העונה.
feigenbaum99
קיבל.ה  274 לייקים

ווקר פצוע, לונדברג פצוע וליף פצוע - ועדיין מנצחים את ירושלים.
קלארק בפחות מעשירית מהשכר של מיציץ' נראה שלוש רמות מעליו.

אנחנו בסגל מלא מתבזים משחק אחרי משחק נגד ירושלים. כל הכסף שנשפך פה ואין לנו שחקן אחד שמסוגל לקחת אותנו על הגב במאני טיים.

ממש מבאס איך שפכו פה כסף לפח.
Redcow
קיבל.ה  82 לייקים

feigenbaum99 כתב: 15 פברואר 2026, 23:23 ווקר פצוע, לונדברג פצוע וליף פצוע - ועדיין מנצחים את ירושלים.
קלארק בפחות מעשירית מהשכר של מיציץ' נראה שלוש רמות מעליו.

אנחנו בסגל מלא מתבזים משחק אחרי משחק נגד ירושלים. כל הכסף שנשפך פה ואין לנו שחקן אחד שמסוגל לקחת אותנו על הגב במאני טיים.

ממש מבאס איך שפכו פה כסף לפח.
ככה זה שיש מאמן..
Xavi
קיבל.ה  1728 לייקים

Redcow כתב: 15 פברואר 2026, 23:17

תמונה

מצטער על הצהוב
חחחחחחחח נו גאון גדול לך תשווה את זה מולנו ומול ירושלים ואני לא מדבר בכלל על היורוליג. לפחות ארבעה זרים פה אגב בלי ניסיון ביורוליג . תשמע אתה צריך להיות דוקטור.
רק הוכחת את הטענה שלי. הפרופיל של השחקנים האלה יחד עם המשכורת הדי נמוכות שלהם ביחס למה שקורה באירופה רק מראה איזה ניסים קטש עושה שם
ברור שזה נמוך בהרבה משלנו אבל רחוק מאוד מ"להוציא מים מסלע"
תדמית המסע ההירואי שמנסים לצייר להם מביכה
אשכרה הצליחו לשכנע את הקהל שלהם שמקום 13 זה עונה יפה
Redcow
קיבל.ה  82 לייקים

Xavi כתב: 15 פברואר 2026, 23:29
Redcow כתב: 15 פברואר 2026, 23:17

תמונה

מצטער על הצהוב
ברור שזה נמוך בהרבה משלנו אבל רחוק מאוד מ"להוציא מים מסלע"
תדמית המסע ההירואי שמנסים לצייר להם מביכה
אשכרה הצליחו לשכנע את הקהל שלהם שמקום 13 זה עונה יפה
אם לא היה סמל של מכבי היית אומר לי שזה סגל של יורוקאפ גג אלבה ברלין. תוסיף את כל הפציעות.
בסוף הם לא רחוקים מהפלייאין, מובילים את הליגה ויקחו גביע.
אם זה לא להוציא מים מהסלע אני לא יודע מה כן
שליחת תגובה