אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
-
lior777
- קיבל.ה 240 לייקים
קלארק נכון להיום אוכל את כל הרכזים שלנו בפער ענק.. הוא מזכיר לי את המסלול של ג'רמי פארגו שהפך שם לכוכב ענק.. לא יודע מה מצב החוזה שלו אבל אם זה אפשרי עופר צריך לשים לו הצעה שאי אפשר לסרב לה עונה הבאה
-
Xavi
- קיבל.ה 1737 לייקים
Redcow כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:07איזה שחקנים במליונים? הכוכב שלו חצי עונה פצוע. מי יש לו, דאוטין? בריסט? תעשה טובה הם שחקנים ביינונים למות. גימי קלארק? אם הוא היה רכז פותח בהפועל היו עפים פה חצים על הצוות המקצועי.
צריך לדעת להגיד את האמת גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך. הוא מוציא הרבה יותר ממה שהסגל שלו שווה

מצטער על הצהוב
ופציעות זה פציעות. גם אצלנו נפצעו ולא מעט
חחחחחחחח נו גאון גדול לך תשווה את זה מולנו ומול ירושלים ואני לא מדבר בכלל על היורוליג. לפחות ארבעה זרים פה אגב בלי ניסיון ביורוליג . תשמע אתה צריך להיות דוקטור.Xavi כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:15Redcow כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:07איזה שחקנים במליונים? הכוכב שלו חצי עונה פצוע. מי יש לו, דאוטין? בריסט? תעשה טובה הם שחקנים ביינונים למות. גימי קלארק? אם הוא היה רכז פותח בהפועל היו עפים פה חצים על הצוות המקצועי.
צריך לדעת להגיד את האמת גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך. הוא מוציא הרבה יותר ממה שהסגל שלו שווה
מצטער על הצהוב
רק הוכחת את הטענה שלי. הפרופיל של השחקנים האלה יחד עם המשכורת הדי נמוכות שלהם ביחס למה שקורה באירופה רק מראה איזה ניסים קטש עושה שם
וזה בלי להזכיר שלוני ווקר לא משחק חצי עונה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 90 לייקים
בשולי, גור עושה כסף לא רע בכלל. חשבתי הוא באזור ה200.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 898 לייקים
מכבי נראית X רמות מעלינו וירושלים X-1 מעלינו.
אין לנו מה למכור נגדן העונה.
אין לנו מה למכור נגדן העונה.
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 275 לייקים
ווקר פצוע, לונדברג פצוע וליף פצוע - ועדיין מנצחים את ירושלים.
קלארק בפחות מעשירית מהשכר של מיציץ' נראה שלוש רמות מעליו.
אנחנו בסגל מלא מתבזים משחק אחרי משחק נגד ירושלים. כל הכסף שנשפך פה ואין לנו שחקן אחד שמסוגל לקחת אותנו על הגב במאני טיים.
ממש מבאס איך שפכו פה כסף לפח.
אנחנו בסגל מלא מתבזים משחק אחרי משחק נגד ירושלים. כל הכסף שנשפך פה ואין לנו שחקן אחד שמסוגל לקחת אותנו על הגב במאני טיים.
ככה זה שיש מאמן..feigenbaum99 כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:23 ווקר פצוע, לונדברג פצוע וליף פצוע - ועדיין מנצחים את ירושלים.
-
Xavi
- קיבל.ה 1737 לייקים
ברור שזה נמוך בהרבה משלנו אבל רחוק מאוד מ"להוציא מים מסלע"Redcow כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:17חחחחחחחח נו גאון גדול לך תשווה את זה מולנו ומול ירושלים ואני לא מדבר בכלל על היורוליג. לפחות ארבעה זרים פה אגב בלי ניסיון ביורוליג . תשמע אתה צריך להיות דוקטור.Xavi כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:15Redcow כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:07
איזה שחקנים במליונים? הכוכב שלו חצי עונה פצוע. מי יש לו, דאוטין? בריסט? תעשה טובה הם שחקנים ביינונים למות. גימי קלארק? אם הוא היה רכז פותח בהפועל היו עפים פה חצים על הצוות המקצועי.
מצטער על הצהוב
רק הוכחת את הטענה שלי. הפרופיל של השחקנים האלה יחד עם המשכורת הדי נמוכות שלהם ביחס למה שקורה באירופה רק מראה איזה ניסים קטש עושה שם
תדמית המסע ההירואי שמנסים לצייר להם מביכה
אשכרה הצליחו לשכנע את הקהל שלהם שמקום 13 זה עונה יפה
אם לא היה סמל של מכבי היית אומר לי שזה סגל של יורוקאפ גג אלבה ברלין. תוסיף את כל הפציעות.Xavi כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:29ברור שזה נמוך בהרבה משלנו אבל רחוק מאוד מ"להוציא מים מסלע"Redcow כתב: ↑15 פברואר 2026, 23:17חחחחחחחח נו גאון גדול לך תשווה את זה מולנו ומול ירושלים ואני לא מדבר בכלל על היורוליג. לפחות ארבעה זרים פה אגב בלי ניסיון ביורוליג . תשמע אתה צריך להיות דוקטור.
תדמית המסע ההירואי שמנסים לצייר להם מביכה
אשכרה הצליחו לשכנע את הקהל שלהם שמקום 13 זה עונה יפה
בסוף הם לא רחוקים מהפלייאין, מובילים את הליגה ויקחו גביע.
אם זה לא להוציא מים מהסלע אני לא יודע מה כן
-
Nati
- קיבל.ה 2822 לייקים
אם הוא חכם,קטש.Redcow כתב:כבר קראו לי מכביסט והדשא של השכן ומה לא
אם עופר חכם הוא מתאבד על קטש ומתחיל בהצעות כבר מעכשיו.
על הנייר יש לו סגל זמין פחות טוב משלנו ושל ירושלים והוא עושה בית ספר לכולם. מוציא מים מהסלע אצל החלאות ורק לחשוב איזה כדורסל היינו מקבלים אם הוא היה אצלנו.
אם הוא גאון,בארי
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3032 לייקים
על מה מדברים פה , בסגל שלהם הם לא אמורים להיות רלווונטים לכלום ביורוליג ובפועל הם לא מסוגלים להפסיד בליגה ויש להם קבוצה טובה מאיתנו
- 7even
- קיבל.ה 4048 לייקים
מכבי שיחקו פח אשפה 3 רבעים וקצת..ואז עשו משהו שאצלנו נשמע כמו קללה במשחקים נגד הגדולות - הורידו עוד ועוד כדורים פנימה, וחפרו כמה שיותר.
שלשות הם לקחו רק כשהן היו פנויות או במצב של חוסר ברירה.
בנוסף לזה, כל המשחק הם פשוט התאבדו על ריבאונד ההתקפה.
כשאתה לוקח עוד ועוד ריבאונדים בהתקפה, אתה לא רק מעייף את הקבוצה ממול, אתה גם מוציא אותה מאיזון.
היו לפחות 3 מקרים אתמול שלמכבי היו 4 פוזשנים ברצף ובערך חצי מההתקפות עם לפחות 2. זה בלתי נתפס.
הם הוציאו את ירושלים מאיזון לחלוטין והשחיקה של ירושלים גרמה להם ליפול מהרגליים בסיום ולקחת החלטות גרועות מאד בהתקפה. בעיקר הארפר.
כדי לנצח קבוצות כאלו שהיתרון הפסיכולוגי אצלן, צריך לחשוב מחוץ לקופסא וקטש עשה את זה בענק. מרשים מאד.
הלוואי עלינו.
זה שיש לנו את בלייקני לא אומר שאני צריך לצפות פה מכדרר 10 שניות ואז עולה לשלשה עם יד בפרצוף. כנל כל אחד אחר.
יש לנו 3 גבוהים נהדרים. שאיטודיס ילמד קצת מקטש.
כל אחד מהגבוהים שלהם על הנייר פחות טוב משלנו, אבל משתמשים בהם הרבה יותר נכון. בעיקר במאני טיים.
כשאתה לוקח עוד ועוד ריבאונדים בהתקפה, אתה לא רק מעייף את הקבוצה ממול, אתה גם מוציא אותה מאיזון.
היו לפחות 3 מקרים אתמול שלמכבי היו 4 פוזשנים ברצף ובערך חצי מההתקפות עם לפחות 2. זה בלתי נתפס.
הם הוציאו את ירושלים מאיזון לחלוטין והשחיקה של ירושלים גרמה להם ליפול מהרגליים בסיום ולקחת החלטות גרועות מאד בהתקפה. בעיקר הארפר.
כדי לנצח קבוצות כאלו שהיתרון הפסיכולוגי אצלן, צריך לחשוב מחוץ לקופסא וקטש עשה את זה בענק. מרשים מאד.
הלוואי עלינו.
זה שיש לנו את בלייקני לא אומר שאני צריך לצפות פה מכדרר 10 שניות ואז עולה לשלשה עם יד בפרצוף. כנל כל אחד אחר.
כל אחד מהגבוהים שלהם על הנייר פחות טוב משלנו, אבל משתמשים בהם הרבה יותר נכון. בעיקר במאני טיים.
יחד, רק יחד! 
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 17 לייקים
יש לנו 3 גבןהים נהדרים... נכון.. אבל גם 10 כאלה לא יעזרו עם מאמן חסר מןשג7even כתב: ↑16 פברואר 2026, 07:59 מכבי שיחקו פח אשפה 3 רבעים וקצת..ואז עשו משהו שאצלנו נשמע כמו קללה במשחקים נגד הגדולות - הורידו עוד ועוד כדורים פנימה, וחפרו כמה שיותר.
הלוואי עלינו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1145 לייקים
צודק ומכאיב. בעיקר המשפטים שהדגשתי.7even כתב: ↑16 פברואר 2026, 07:59 מכבי שיחקו פח אשפה 3 רבעים וקצת..ואז עשו משהו שאצלנו נשמע כמו קללה במשחקים נגד הגדולות - הורידו עוד ועוד כדורים פנימה, וחפרו כמה שיותר.
הלוואי עלינו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 346 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2057 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3519 לייקים
קטש מקום שני מהסוף ברשימת המאמנים שאני מתגעגע אליהם, קצת לפני רמי הדר.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 90 לייקים
לפי אהרל'ה ויסברג-
עמית אבו סגור במכבי. גארד נמוך יחסית (1.80) אבל בעונה טובה בצרפת.
עמית אבו סגור במכבי. גארד נמוך יחסית (1.80) אבל בעונה טובה בצרפת.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3032 לייקים
קטש היה גרוע בקדנציה שלו פה אבל עבר הרבה זמן מאז , מכבי נראית כמו קבוצת יורוליג לגיטימית עם סגל שספק לוקח יורוקאפ העונה
- בונדר
- קיבל.ה 265 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 90 לייקים
עכשיו נזכרתי
מכבי עונת 21-22
מתחילים עם יאניס, אנחנו לוקחים להם דרבי ביד אליהו, אחרי זה בדרייב אין אנחנו לוקחים גם (חגיגה משוגעת אחרי), ואז דרבי חצי גמר גביע (שבא יומיים אחרי ההפסד 3-2 בדרבי).
יאניס הולך הביתה (אזור פברואר), הם גם מקום זבל ביורוליג. מודה שאני לא זוכר אם אבי אבן היה עד סוף העונה או הביאו מישהו אחר.
מפה לשם
הם מעיפים אותנו מהפלייאוף (אבל מפסידים להרצליה של הצ'יף), אבל ביורוליג עושים פלייאוף.
רוצה לומר- גם בשלב הזה, העונה לא גמורה. אבל צריכים להתחיל לעשות דברים. זעזוע, לא זעזוע תקראו לזה איך שבאלכם. אני לפני יומיים ראיתי מקרוב איך הם מסתכלים על איטודיס, ואיך איטודיס מסתכל עליהם, זה לא יכול להמשיך.
מכבי עונת 21-22
מתחילים עם יאניס, אנחנו לוקחים להם דרבי ביד אליהו, אחרי זה בדרייב אין אנחנו לוקחים גם (חגיגה משוגעת אחרי), ואז דרבי חצי גמר גביע (שבא יומיים אחרי ההפסד 3-2 בדרבי).
יאניס הולך הביתה (אזור פברואר), הם גם מקום זבל ביורוליג. מודה שאני לא זוכר אם אבי אבן היה עד סוף העונה או הביאו מישהו אחר.
מפה לשם
הם מעיפים אותנו מהפלייאוף (אבל מפסידים להרצליה של הצ'יף), אבל ביורוליג עושים פלייאוף.
רוצה לומר- גם בשלב הזה, העונה לא גמורה. אבל צריכים להתחיל לעשות דברים. זעזוע, לא זעזוע תקראו לזה איך שבאלכם. אני לפני יומיים ראיתי מקרוב איך הם מסתכלים על איטודיס, ואיך איטודיס מסתכל עליהם, זה לא יכול להמשיך.