איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1734 לייקים

Redcow כתב: 09 פברואר 2026, 10:48 לא יודע אני לא רואה קשר בין האולטראס לזה שאיטודיס מפסיד ליונתן אלון כל הזמן ולזה שפשוט אין לו רעיונות כדורסל כבר חודש וחצי
זה לא קשור למיסמאץ' עם יונתן אלון, גם את באר שבע ניצחת בשיניים
אתה כרגע לא מנצח קבוצות בינוניות הרבה יותר מי"ם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Red_man
קיבל.ה  2143 לייקים

הפועל כתב: 09 פברואר 2026, 10:33 לדעתי עופר הוא המועדון היום, ואני באמת לא חושב שמאמנים אחרים היו מתנהלים יותר טוב מאיטודיס. יש כאמור ניואנסים שהיו משתנים. אבל לא משהו מהותי.
במידה רבה אנחנו אוכלים את פירות הביאושים של שנה שעברה, שזכינו ביורוקאפ. זה שכנע את עופר שכסף פותר הכל, כולל הפועל סופיה והיעדר דקות למשחק ישראלים. שבאמת רק הוא מבין ולא צריך אף אחד, ושהפוקוס באירופה בלבד הוא נכון. זה אומר גם שלא צריך קהל ולא צריך ללכת לקראתו בכלל, למרות שכבר שנה שעברה הסיפור עם האולטראס כבר ערער את היחסים עם הקהל והביא אותם לסף תהום.
איך המצב בין עופר לאולטראס קשור לזה שאיטודיס משחק בידודים ותפילות 40 דקות?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2131 לייקים
יצירת קשר:

שאני, כאמור, חושב שזה משני. לפני חודשיים אותו כדורסל עבד (בגדול) די טוב. גם שנה שעברה. לדעתי גם אם הוא היה מגיב יותר נכון עכשיו זה לא היה מאד משנה, כי הבעיה האמיתית היא שהסגל מפולג, וכתוצאה מכך השחקנים מבואסים.
אני לא חושב לצורך הענין שקטש במקום איטודיס בתחילת העונה היה בא לעופר ואומר לו - אם הוא לא טוב אני מושיב את מיציץ ולא אכפת לי מה תגיד, או בא אליו לפני העונה ואומר לו שאם מחתימים ישראלים רק כעציץ יקר זה ייצור שריפה ענקית. או שכשבונים גלקטיקוס כדאי מאד שיהיה קהל שיעזור לחבר את הקבוצה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
איש גדול
קיבל.ה  494 לייקים

הפועל כתב: 09 פברואר 2026, 11:03 שאני, כאמור, חושב שזה משני. לפני חודשיים אותו כדורסל עבד (בגדול) די טוב. גם שנה שעברה. לדעתי גם אם הוא היה מגיב יותר נכון עכשיו זה לא היה מאד משנה, כי הבעיה האמיתית היא שהסגל מפולג, וכתוצאה מכך השחקנים מבואסים.
אני לא חושב לצורך הענין שקטש במקום איטודיס בתחילת העונה היה בא לעופר ואומר לו - אם הוא לא טוב אני מושיב את מיציץ ולא אכפת לי מה תגיד, או בא אליו לפני העונה ואומר לו שאם מחתימים ישראלים רק כעציץ יקר זה ייצור שריפה ענקית. או שכשבונים גלקטיקוס כדאי מאד שיהיה קהל שיעזור לחבר את הקבוצה.
אני מסכים לגמרי עם כל הבעיות שרשמת
יש המון בעיות שלא קשורות לאיטודיס עם הקבוצה ומסביב לקבוצה.
אבל יש הרבה בעיות שכן קשורות לאיטודיס , בוא נעזוב רגע את הפן המקצועי , אני אישית לא סבלתי תכדורסל שלו מהרגע הראשון בוא נגיד שיש כאלה שלא מסכימים איתי, הוא איבד את החדר ההלבשה ברמת האנרגיה, ושזה קורה למאמן אין דרך לצאת מזה.
אז נכון ,החלפה שלו לא תפתור את כל הבעיות אבל הוא לא יכול להמשיך.
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  66 לייקים

אני תוהה האם מה שקרה במכבי ברמת האנרגיות המחודשות אחרי שקטש היה בחוץ יכול לחזור גם אצלנו עם איטודיס
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

M-26-7 כתב: 09 פברואר 2026, 13:09 אני תוהה האם מה שקרה במכבי ברמת האנרגיות המחודשות אחרי שקטש היה בחוץ יכול לחזור גם אצלנו עם איטודיס
נראלי שאנחנו יותר קרובים למקרה של פרטיזן ושחקנים ששובתים בשביל להעיף את המאמן מאשר לקטש ולרנסנס קבוצתי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4025 לייקים

קטש בגדול לא פוטר כי הדרך שלהם באירופה כבר אז היתה די גמורה
יחד, רק יחד! :heart:
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

אגב קטש הוא בלי חוזה לעונה הבאה…
d.k.
קיבל.ה  14 לייקים

במצב כמו שהוא כיום התסריט הריאלי, שהפועל מחוץ לplay in ביורוליג + מסיימת את הליגה בחצי הגמר מול ירושלים.

לכן אם רוצים לשמר את העונה, שינוי הוא לא בגדר בחירה, אלה הכרחי.
הוספת שחקן, אפילו בסדר גודל של דיויס, לא תפטור את הבעיה. קודם כל זה לא רלוונטי לליגה. במקרה של דיויס, כוכב ככל שיהיה, הוא משחק בעמדה 4.
אמנם יכול להוסיף ביורולג, אבל לא חושב ששחקן בעמדה שלו יכול להציל קבוצה לא מתפקדת.

איטודיס איבד את הקבוצה מכל הבחינות ובתאוריה החלפה שלו היא מתבקשת/ נדרשת /הכרחית (כל אחד יכול לבחור מה הכי מתאים).
יחד עם זאת, מדובר קודם כל בתהליך סופר מורכב, כי מעבר לאיטודיס הקבוצה מתבססת על עוד 500 יוונים שבאים יחד איתו בתור עסקת חבילה
ומדובר כאן לא רק על צד מקצועי נטו, אלה על קשרים מול סוכנים, יחסים מול יורוליג וכו'...
מעבר לכך, מה החלופה הריאלית להחליף אותו???
לפי דעתי יש 3 מאמנים באירופה, שהם מתכון מוכח להצלחה ויספקו את הסחורה בסבירות מאוד גבוהה: יאסקביצ'יוס, ספאנוליס וקטש (כן, כן...),
אף אחד מהם לא פנוי ונשים רגע בצד, איך הקהל יתייחס לקטש.
מאמן זר בכיר ברמה הנדרשת שפנוי זה טינקיירי, שבמצב הזה כלל לא בטוח, שהוא המתאים להוציא את הקבוצה מהבור שבו היא נמצאת.
לכן אמנם נראה שהחלפה היא בלתי נמנעת, אבל לפני שמחליפים, צריך להבין במי מחליפים ולא נראה שיש כזה באופק,
לפחות עד הסיום העונה הנוכחית.
רק הפועל
קיבל.ה  2994 לייקים

מבאס שנשאר לפחות עד המשחק הבא , לפחות יביאו גארד וכנראה הייז
redead
קיבל.ה  765 לייקים

הגיע הזמן לתרגיל "הצרחה2"
בדיוק כמו שהנפלו עם דדאס והיה צריך להזיז אותו לעמדת עוזר המאמן
בוא נזיז את כבודו לעמדת ה"נשיא" או whatever שמבלבלים את השכל מאז שחתם שזה היעוד שלו
נביא מאמן נורמלי ואולי על הדרך שיבעטו את דדאס מפה.
Redcow
קיבל.ה  42 לייקים

redead כתב: 09 פברואר 2026, 13:43 הגיע הזמן לתרגיל "הצרחה2"
בדיוק כמו שהנפלו עם דדאס והיה צריך להזיז אותו לעמדת עוזר המאמן
בוא נזיז את כבודו לעמדת ה"נשיא" או whatever שמבלבלים את השכל מאז שחתם שזה היעוד שלו
נביא מאמן נורמלי ואולי על הדרך שיבעטו את דדאס מפה.
עד דדאס אני מבקש. בכל זאת איטודיס צריך לקחת פליי בוק ממישהו
XM
קיבל.ה  110 לייקים

אין אלטרנטיבה פנויה בשוק. תקועים איתו עד לסוף השנה לצערי אלא אם כן יפטרו מאמן בכיר ביורוליג שנוכל לחטוף.
Red_man
קיבל.ה  2143 לייקים

עופר אמר עכשיו שהוא לא הולך לשום מקום כצפוי
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1696 לייקים

Red_man כתב: 09 פברואר 2026, 14:27 עופר אמר עכשיו שהוא לא הולך לשום מקום כצפוי
מעולה
זה אומר שזמנו קצוב
Red_man
קיבל.ה  2143 לייקים

Red Wolf כתב: 09 פברואר 2026, 14:46
מעולה
זה אומר שזמנו קצוב
הוא לא יפוטר בגלל הקשרים שלו ביורוליג ואצל סוכני שחקנים. זה כנראה מהלך על גבול ההתאבדותי מבחינת עופר לפטר אותו.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1696 לייקים

Red_man כתב: 09 פברואר 2026, 15:34
מעולה
זה אומר שזמנו קצוב
הוא לא יפוטר בגלל הקשרים שלו ביורוליג ואצל סוכני שחקנים. זה כנראה מהלך על גבול ההתאבדותי מבחינת עופר לפטר אותו.
נגיד ואני זורם איתך
להשאר מחוץ לפלייאוף זה לא מהלך התאבדותי?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2107 לייקים

הפועל כתב: 09 פברואר 2026, 11:03 שאני, כאמור, חושב שזה משני. לפני חודשיים אותו כדורסל עבד (בגדול) די טוב. גם שנה שעברה. לדעתי גם אם הוא היה מגיב יותר נכון עכשיו זה לא היה מאד משנה, כי הבעיה האמיתית היא שהסגל מפולג, וכתוצאה מכך השחקנים מבואסים.
הכדורסל הזה עבד עד סוף נובמבר מול הקבוצות החלשות כשמול הקבוצות החזקות לא ממש הצלחת להתמודד.
וזה היה כשרוב הקבוצות החזקות עדיין לא היו מגובשות ולא שיחקו טוב.
ואז הגיעו חילופי מאמנים אצל הקבוצות שלא תפקדו, וגם יתר הקבוצות הבינו את הפרנציפ אצלנו, אבל עדיין הצלחנו לנצח בקושי את הכוכב (בלי צ'ימה מונקה ובולומבוי) ואת הקבוצות החלשות ביורוליג (מלבד דובאי שנגדה נתנו מחצית שניה יוצאת דופן) בעיק בזכות יכולת אישית יוצאת דופן של בראיינט ורבעים רביעיים עם יכולת אישית של ג'ונס ובלייקני.
ואז איבדת את בראיינט ומאותו רגע הכול התפרק, כי לא היה לך מי שיחזיק את הקבוצה הזאת.
לא היה לך כבר מי שייצר ובעיקר לא היה מי שינהל את העניינים ברגעי משבר.
בראיינט ידע לעשות את זה בכל פעם שהיינו צריכים סל ובלעדיו זה לא היה קיים יותר.
ואז גם אינו את השבירות המנטלית של הקבוצה הזאת.
ואני לא חושב שזה בגלל שהסגל מפולג (אם כי זה כנראה נכון).
זה בעיקר בגלל שנבנתה פה קבוצה מאוד חלשה מבחינה מנטלית. קבוצה של ילדים טובים שלא יודעים לדחוף בחזרה כשדוחפים אותם ואלה שלא כאלה - פשוט לא מספיק מוכשרים כדי לעשות משהו במצב כזה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2107 לייקים

Red Wolf כתב: 09 פברואר 2026, 15:49
Red_man כתב: 09 פברואר 2026, 15:34

מעולה
זה אומר שזמנו קצוב
נגיד ואני זורם איתך
להשאר מחוץ לפלייאוף זה לא מהלך התאבדותי?
בשביל להכנס לפלייאין אתה צריך כנראה 21-22 נצחונות. מישהו רואה אותנו משיגים עוד חמישה-שישה נצחונות בלו"ז הנוכחי?
יש לנו ארבעה משחקים שתאורטית אולי יש לנו סיכוי לנצח - מילאנו פריז ובולוניה בבית.
בסקוניה בחוץ (למרות שלא נראה לי שאפשר היום להסתכל על זה כנצחון פוטנציאלי).
ואולי - אם מונקו ימשיכו במצבם הנוכחי - אז במחזור האחרון משחקים נגדם בחוץ.
חוץ מזה יש לנו את ז'לגיריס השבוע, דרבי חוץ, ברסה חוץ, ריאל בחוץ, פאו ואולימפיקוס בבית ופנר בסופיה.
באמת בהצלחה לנו.
את המשחקים שהיו יכולים להכניס אותנו לפלייאוף הפסדנו בארבעת המחזורים האחרונים.
MichaelWright
קיבל.ה  לייק אחד

נאן פצוע וכנראה לא יהיה בכשירות מלאה בשבועות הקרובים.
ברסה בלי פאנטר לחודש, וגם היא משופעת "ילדים טובים" - לא מפחידה כלל.
פנר צריכה להפסיד מתישהו..
ז'לגיריס מועדת לאחרונה לא מעט..
מכבי? ננצח

רירל בחוץ יהיה כמעט בלתי אפשרי לנצח. זה כן.
שליחת תגובה