זה לא קשור למיסמאץ' עם יונתן אלון, גם את באר שבע ניצחת בשיניים
אתה כרגע לא מנצח קבוצות בינוניות הרבה יותר מי"ם
איך המצב בין עופר לאולטראס קשור לזה שאיטודיס משחק בידודים ותפילות 40 דקות?הפועל כתב: ↑09 פברואר 2026, 10:33 לדעתי עופר הוא המועדון היום, ואני באמת לא חושב שמאמנים אחרים היו מתנהלים יותר טוב מאיטודיס. יש כאמור ניואנסים שהיו משתנים. אבל לא משהו מהותי.
במידה רבה אנחנו אוכלים את פירות הביאושים של שנה שעברה, שזכינו ביורוקאפ. זה שכנע את עופר שכסף פותר הכל, כולל הפועל סופיה והיעדר דקות למשחק ישראלים. שבאמת רק הוא מבין ולא צריך אף אחד, ושהפוקוס באירופה בלבד הוא נכון. זה אומר גם שלא צריך קהל ולא צריך ללכת לקראתו בכלל, למרות שכבר שנה שעברה הסיפור עם האולטראס כבר ערער את היחסים עם הקהל והביא אותם לסף תהום.
אני מסכים לגמרי עם כל הבעיות שרשמתהפועל כתב: ↑09 פברואר 2026, 11:03 שאני, כאמור, חושב שזה משני. לפני חודשיים אותו כדורסל עבד (בגדול) די טוב. גם שנה שעברה. לדעתי גם אם הוא היה מגיב יותר נכון עכשיו זה לא היה מאד משנה, כי הבעיה האמיתית היא שהסגל מפולג, וכתוצאה מכך השחקנים מבואסים.
אני לא חושב לצורך הענין שקטש במקום איטודיס בתחילת העונה היה בא לעופר ואומר לו - אם הוא לא טוב אני מושיב את מיציץ ולא אכפת לי מה תגיד, או בא אליו לפני העונה ואומר לו שאם מחתימים ישראלים רק כעציץ יקר זה ייצור שריפה ענקית. או שכשבונים גלקטיקוס כדאי מאד שיהיה קהל שיעזור לחבר את הקבוצה.
עד דדאס אני מבקש. בכל זאת איטודיס צריך לקחת פליי בוק ממישהו
נגיד ואני זורם איתך
הכדורסל הזה עבד עד סוף נובמבר מול הקבוצות החלשות כשמול הקבוצות החזקות לא ממש הצלחת להתמודד.הפועל כתב: ↑09 פברואר 2026, 11:03 שאני, כאמור, חושב שזה משני. לפני חודשיים אותו כדורסל עבד (בגדול) די טוב. גם שנה שעברה. לדעתי גם אם הוא היה מגיב יותר נכון עכשיו זה לא היה מאד משנה, כי הבעיה האמיתית היא שהסגל מפולג, וכתוצאה מכך השחקנים מבואסים.
אני לא חושב לצורך הענין שקטש במקום איטודיס בתחילת העונה היה בא לעופר ואומר לו - אם הוא לא טוב אני מושיב את מיציץ ולא אכפת לי מה תגיד, או בא אליו לפני העונה ואומר לו שאם מחתימים ישראלים רק כעציץ יקר זה ייצור שריפה ענקית. או שכשבונים גלקטיקוס כדאי מאד שיהיה קהל שיעזור לחבר את הקבוצה.
בשביל להכנס לפלייאין אתה צריך כנראה 21-22 נצחונות. מישהו רואה אותנו משיגים עוד חמישה-שישה נצחונות בלו"ז הנוכחי?