Red roy כתב: ↑08 פברואר 2026, 17:47
בני12 כתב: ↑08 פברואר 2026, 17:40
Red roy כתב: ↑07 פברואר 2026, 23:14
לא צריך לאחות שום קרע
זה וועדת קישוט של 100 איש
הם לא משפיעים על כלום ואם הם כן ? אז זה רק לרעה
השלב הבא זה להעיף אותם מבלומפילד
תשאלו סתם אוהד אמיתי ושרוף שאני מכיר מהילדות @בני12
יש מה לאחות ?
אתה מרוצה ככה לא? בשיא הרצינות לדעתי הוא חושב שהמצב כיום ביד אליהו מעולה
אם האולטראס מוכנים להתמקד בעידוד ותפאורות בלבד (ובזה הם הכי טובים שיש) אז אהלן וסהלן
אפילו אפשר להקצות להם כרטיסים למשחקי חוץ בתלות בגודל האולם (נניח 25% או 200 כרטיסים, הנמוך מביניהם)
אם האולטראס רוצים להתעסק בלעשות נזק לקבוצה (קנסות, רדיוסים, הורדת נקודות, עימותים ואלימות) אז הם מוזמנים להמשיך לראות משחקים מהטלוויזיה
מכיר אותך שנים , ועדיין חושב שאתה לא מבין לאיפה אתה מגיע
אתה באמת רוצה לבלות בסינימה סיטי
זה מבחינתך יהיה בילוי של הפועל .
ותודה שאתה מזמין אוהד הפועל לעשות ככה או ככה
בני מזמין אז לא נבוא ?
שמעתי שמדברים על זה שבני הוא סטנדרט לאהדת ספורט ביציעים .
שכולם יהיו כמו בני !!!!!
וואלה,
אתה לא בארוע נשמה .
סע ל nba , מעניין איך היית מתנהג בתור
אוהד פנתיניאקוס לדוגמא
אני מבין שזה מבחינתך הארוע
כלומר עסקת חבילה
אני גם מבין שזו לא הנפצה של האולטרס פה. פרטיזן בזה. פאו בזה. בטח יש עוד.
ואתה אומר עופר רוצה לקחת פרטיזן ולעשות ממנה דובאי. וכמו שהקבוצה מדובאי נראית לא קשורה בשיט, ככה גם הפועל שעופר מקדם לדעתך.
יש רק 2 עניינים
דבר ראשון לפאו ולפרטיזן יש אולם בלומפילד. לנו אין. יד אליהו כזה. אתה רוצה אולם של בני בלגרד או המקבילה למגרש בשכונת התקווה. מרגש ומספיק למעט.
דבר שני כשאתה אומר שעופר לא רוצה, זה די להתעלם מכמות אוהדים לא מבןטלת שכל ענייני המשמעויות של פירו/השלכת חפצים/משרןקית - לא מקובלים עליהם. אמרת שאתה רוצה יחד, אבל באותה נשימה מבהיר שהיחד הוא רק בתנאי של עסקת החבילה של להיות פרטיזן.
תגיד שברגל זה עןבד ואנשים מקבלים. ובכן בינתיים מקבלים אם כי הסיבה המרכזית שאחרי הדרבי שפוצץ לא יצאו על האולטרס זה שהמשטרה איבדה את זה לגמרי , פוצצה אוהדים שלא עשו כלום והביאה עליה ביקורת גם מאוהדי קבוצות אחרות. מספיק שהשוטרים היו רק עוצרים המשחק ועוזבים, והיה נפסק מה שנפסק והזמירות היו אחרות. איך אני יודע? כי לפני שפורסמו ממדי הפוגרום המשטרתי כבר אז היו בפורום רגל טענות לאולטרס.
בסל , גם לפני העימות עם עופר ולפני המעבר ליד אליהו, כשאיבדנו נקודות על פירו והוגרלנו נגד מגדל, כבר אז היו טענות על הנזק לקבוצה.
בכל מקרה קונצנזוס ברגל על להיות פרטיזן אין. גם בסל. ו"למזלנו" איטודיס ושות' עשו במכנסיים במשחקים קובעים, וכנ"ל ברגל בגמר השוקו ובגביע. כי אם זה היה עןבר חלק והבעיה הייתה פירו שוב- זה כבר היה נראה אחרת לגמרי
בקיצור מה שמנסה לומר שמעבר לקרע שלא יאוחה בין ההנהלה לאולטרס, יש גם קרע- שקט, בין האולטרס לחלק מהאוהדים. ואני לא רואה איך בקשות להיות יחד אבל רק בתנאי פרטיזן יאחו את הקרע