הוא לא שיחק בליגה האירופאית ( משחק הרבה יותר חשוב לו ולסוכן שלו )
הוא לא מתאמן כבר שבוע, לחשוב שהם עושים את לכבוד פורום שדים זה מגלומניה או תסביך רדיפה קשה.. תבחר.
עם כל הכבוד לפורום השדים אני חושב שאת החרטות האלה מספרים כדי לנסות להטעות את הקבוצה ולא אותנו.
ועם כל הכבוד לסוכן של השחקן, עבור המאמן שלהם, זה משחק של חיים ומוות
אתה באת חושב ששחקן לא מתאמן שבוע ולא עולה למשחק בליגה האירופאית כדי "להטעות" את הסקאוט שלנו ?
ולחשוב שלמאמן של מכבי משחק דרבי יותר חשוב מאשר משחק מול מקום 6 בליגה הגרמנית זה הכי פרובינצויונלי שיש.
בוא רגע נחשוב הפוך, אתה חושב שהיו מונעים מסתיו טוריאל להתאמן שבוע
וגם מוותרים עליו במשחק גביע (אין לנו אירופה) מול קבוצה טובה רק בשביל לנסות להטריל את לזטיץ והאוהדים שלהם ?
כאילו ברדה ישנה את ההרכב או תוכנית המשחק אם במקום אסטנה יעלה בן הרוש ?
עזוב שמודיעים על ההרכב שעות מראש !!!
* אני לא אור ש 100% שהוא לא ישחק, אני אומר ש 2000% אחוז לא אנחנו ולא ברדה קשורים לזה ששחקן לא מתאמן שבוע ולא משחק באירופאית
קצת פרופוציות בן אדם
לפטר את מאמן הכושר ו/או הצוות הרפואי.
לקנוס שחקנים שלא שומרים על אורח חיים מקצועני.
פשוט מרתיח שההזדמנויות הכי טובות שלנו לנצח דרבי מזה עשור, נופלות על שריר הירך האחורי. כוסאמא שלהם.
פתאום אני מבין את הפועל שלא מיהרה לתת לו 300 אלף דולר.
ראיתי איפשהו שהפציעה של סתיו היא במותניים בכלל.
איך אנחנו בחודש ינואר ויש ככ הרבה פצועים?! תחילת שנה היה נראה שהקבוצה בכושר גופני מעולה ומתברר שלחצי קבוצה יש שרירים של חמאה
ואן גוך כתב: ↑25 ינואר 2026, 18:17
ראיתי איפשהו שהפציעה של סתיו היא במותניים בכלל.
איך אנחנו בחודש ינואר ויש ככ הרבה פצועים?! תחילת שנה היה נראה שהקבוצה בכושר גופני מעולה ומתברר שלחצי קבוצה יש שרירים של חמאה
הסגל באופן כללי קצר
לא הביאו מספיק שחקנים איכותיים שתהיה חלוקת עומסים טובה, תוסיף לזה פריכות של חלק מהשחקנים ואורח חיים בינוני של הכדורגלן הישראלי וזאת התוצאה
מה יש לכם? נהייתם פחדנים כמו החלאות של המחלה שהתחננו לניצחון טכני?
תן לי דרבי כל יום, עד שנזיין אותם. בסוף זה יקרה. אם לא מחר אז מחרתיים. ולא רק שזה יקרה, גם הגלגל עוד יתהפך, ויהיה פה דור שלא מכיר את התחושה של הפסד בדרבי.
תן לי דרבי כל יום, עד שנזיין אותם. בסוף זה יקרה. אם לא מחר אז מחרתיים. ולא רק שזה יקרה, גם הגלגל עוד יתהפך, ויהיה פה דור שלא מכיר את התחושה של הפסד בדרבי.
עם כל הכבוד לפורום השדים אני חושב שאת החרטות האלה מספרים כדי לנסות להטעות את הקבוצה ולא אותנו.
ועם כל הכבוד לסוכן של השחקן, עבור המאמן שלהם, זה משחק של חיים ומוות
אתה באת חושב ששחקן לא מתאמן שבוע ולא עולה למשחק בליגה האירופאית כדי "להטעות" את הסקאוט שלנו ?
ולחשוב שלמאמן של מכבי משחק דרבי יותר חשוב מאשר משחק מול מקום 6 בליגה הגרמנית זה הכי פרובינצויונלי שיש.
בוא רגע נחשוב הפוך, אתה חושב שהיו מונעים מסתיו טוריאל להתאמן שבוע
וגם מוותרים עליו במשחק גביע (אין לנו אירופה) מול קבוצה טובה רק בשביל לנסות להטריל את לזטיץ והאוהדים שלהם ?
כאילו ברדה ישנה את ההרכב או תוכנית המשחק אם במקום אסטנה יעלה בן הרוש ?
עזוב שמודיעים על ההרכב שעות מראש !!!
* אני לא אור ש 100% שהוא לא ישחק, אני אומר ש 2000% אחוז לא אנחנו ולא ברדה קשורים לזה ששחקן לא מתאמן שבוע ולא משחק באירופאית
קצת פרופוציות בן אדם
הנה כולם שם כשירים כולל בליץ׳ שיהיה בסגל
נרגענו?
באמת שלא איכפת לי שתכניס את עצמך להיסטריה זכותך המלאה ובייחוד לפני דרבים
אבל לגרום התקף לב לאחרים שלך זה כבר לא יפה.
טייריס אסאנטה וכריסטיאן בליץ’ התאמנו בנפרד משאר הקבוצה. מי שכן התאמנו עם הסגל הם מוחמד עלי קמארה ואושר דוידה שהפתיע, כשהוא חבוש בשריר התאומים ועדיין בספק.
* שוב אני מדגיש, בפציעות האלה שהם כאב/מכה שחקן יכול להגיד "אני מרגיש טוב היום" ולעלות אבל זה הרבה פחות סביר
( שלא נדבר שמטומטם המאמן שנותן לו לשחק ומסכן אותו להמשך העונה )
מי אתם אנשים שנהנים מדרבי?!
אעלק דרבי כל יום
לא אמרתי שאני נהנה מדרבי, אמרתי שאני רוצה לשחק כדי לזיין את המחלה. אני לא רוצה נצחון טכני, גם אם יתנו לי אותו במתנה. רוצה לעלות למגרש ולנצח אותם, וזה יהיה שווה באותו רגע כל הפסד שצרוב לי עמוק בתוך הבשר. לא רוצה שטראמפ יקח ממני את ההזדמנות לעלות למגרש ולנצח אותם על הדשא. וכל עוד לא ניצחתי אותם, אני רוצה לעלות לדשא שוב ושוב ושוב עד שננצח. ואז מבחינתי לסגור את כדור הארץ ולהכחיד את האנושות.
אנשים פה שכחו איך שיחקנו עד הגול שלהם ובעיקר עד האדום. אם זו מכבי של לפני שנתיים הם שמים לנו 3. נהיה חייבים להחזיק בכדור (לא מתכוון על ההנעה בתוך הרחבה שלנו) במרכז מגרש כדי להיות שם.