הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב 26.1 20:30
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
הפועל תל אביב נגד מכבי 26.1 יום שני 20:30 בבלומפילד יוצאים למשחק חוץ קשה עם המון חוסרים
רשימת הפצועים למשחק הקרוב
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
לואיזו עם ארבעה כרטיסים צהובים עדיין.
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
-
וינסנט
- קיבל.ה 500 לייקים
לא מבין איך פיבן וטוריאל נפצעו שוב אחרי שחזרו מפציעה, זה יכול לעשות את ההבדל בדרבי הזה.
עונה הבאה כל הצוות אימון הביתה.
עונה הבאה כל הצוות אימון הביתה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 235 לייקים
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
חייב שליידנר יחזור, הפצוע המסורתי הזה, מורגן ונסאר זה פשע .
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1545 לייקים
שבוע שלם לשים את השחקנים באמבטיות קרח / ניילון פצפצים / זריקות של חומרים מחיים… תביאו את הדרבי הזה!!!
- shai.m
- קיבל.ה 168 לייקים
מצידי תעלו עם הרכב שמורכב ממה שנשאר מכוח וגנר. תביאו את הדרבי!!!
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1316 לייקים
לעלות בלי פחד ולנצח את זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
אל תתנו לניצחון לסנוור אתכם.
אם ניראה ככה בדרבי אין מה לעלות.
הכשירות של השחקנים בקבוצה הזו זה משהו לועדת חקירה.
ההרכב ששיחק חצי שני לא ראוי לעלות לשום דרבי יחד וזה ייגמר בין רע לרע מאד.
זה לא באשמת ברדה, המחליפים בהפועל פשוט לא ברמה הראויה לצמרת ליגת העל.
ניצלנו אתמול משלישייה או רביעייה. המזל בד"כ לא מכה פעמיים כ"כ מהר.
יחד, רק יחד! 
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1326 לייקים
ביאסת על הבוקר7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:25 אל תתנו לניצחון לסנוור אתכם.
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
יאללה בשבילך, ידידיארז שדה כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:47ביאסת על הבוקר7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:25 אל תתנו לניצחון לסנוור אתכם.
נקודות אור בלבד:
- צור במגמת שיפור נהדרת
- אחרי המון שנים...נראה שיש לנו מגן ימין! קוקו נכנס בקלות לרשימת טופ 5 דריבליסטים בהפועל
- קורין לא יכול לשחק גרוע יותר ממה ששיחק אתמו ועדיין ניצחנו.
- רוטמן מרגיש on a mission כרגע אחרי הדרבי
- לואיזו נלחם כמו שד בכל שניה על המגרש
- פלקאו זה נכס הגנתי.
- טוריאל יצא דקה 38 כדי לשמור אותו לדרבי
- ניצחנו. בבית. את המקום הראשון. כמה שנים זה לא קרה כבר?
- בונוס אנטי מנחוס לדרבי: ניצחנו את כל המשחקים העונה בבלומפילד ששוחקו ללא הארכות. כולם כולל כולם.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2850 לייקים
צור
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
מחמיד
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
מחמיד
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 423 לייקים
אני רוצה שיעשו מרקוס קוקו לצד שמאל.
תביאו מגן שמאלי.
שבוע זה מספיק זמן.
תביאו מגן שמאלי.
שבוע זה מספיק זמן.
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 422 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
-
אל באנדי
- קיבל.ה 553 לייקים
זה משחק חוץ
אז הסיכוי שלנו עוד עוד יותר ירד
אז הסיכוי שלנו עוד עוד יותר ירד
-
D&3
- קיבל.ה 1599 לייקים
יאללה פרייבורג תביאו קצת רגליים בדרבי הגרמני בחמישי
-
KingZivos
- קיבל.ה 235 לייקים
לצערי הסגל דל אפילו יותר ממשחק הגביע.
אני יודע שאנחנו מאוד רוצים לנצח דרבי, אבל אני אישית בדרבי הקרוב אין לי בדל של אמונה אבל נקווה להפתעות.
יותר מקווה שנצליח לשמור על הפוזיציה שלנו בעליון ולדרבים שם נגיע עם חלוץ, ועם מאימבו כשיר .
אני יודע שאנחנו מאוד רוצים לנצח דרבי, אבל אני אישית בדרבי הקרוב אין לי בדל של אמונה אבל נקווה להפתעות.
יותר מקווה שנצליח לשמור על הפוזיציה שלנו בעליון ולדרבים שם נגיע עם חלוץ, ועם מאימבו כשיר .
-
Xavi
- קיבל.ה 1632 לייקים
צור
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
רוטמן
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
רוטמן
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
יש עוד 21 נקודות בקופה ב7 משחקים
נשארו לנו 3 משחקי בית ו4 משחקי חוץ
הפועל כרגע במרחק של 7 נקודות מסכנין והפועל פתח תקווה ובמרחק של 9 ממכבי נתניה שגם ׳מאיימת׳ עלינו
יש להפועל משחק מול בני סכנין בדוחא, מול הפועל פתח תקווה במושבה ומול מכבי נתניה בבית.
אם החישוב שלי נכון, מספיק לנו 6 נקודות (ניצחון אחד ועוד ניצחון על או הפועל פתח תקווה או בני סכנין) להבטיח את הפלייאוף העליון העונה
הפועל כרגע במרחק של 7 נקודות מסכנין והפועל פתח תקווה ובמרחק של 9 ממכבי נתניה שגם ׳מאיימת׳ עלינו
יש להפועל משחק מול בני סכנין בדוחא, מול הפועל פתח תקווה במושבה ומול מכבי נתניה בבית.
אם החישוב שלי נכון, מספיק לנו 6 נקודות (ניצחון אחד ועוד ניצחון על או הפועל פתח תקווה או בני סכנין) להבטיח את הפלייאוף העליון העונה
- Mendelson
- קיבל.ה 726 לייקים
ה- 15 דקות הראשונות של הדרבי בגביע היו הכי טובות שאני זוכר מהפועל העונה, אבל שם זה נגמר. המחצית השנייה אתמול הייתה הגרועה ביותר השנה בליגה (רק המחצית מול בית"ר בשוקו הייתה גרועה יותר).
בין המאניה לדיפרסיה הזאת, זו עדיין הגרסה הכי חלשה של המחלה, ומקווה שיהיו להם עוד כמה פצועים במשחק שלהם באירופה בחמישי. הם בטח יהיו פחות רעננים מאיתנו לקראת המשחק בשני. ובניגוד לעשור האחרון, אני מאמין שהמשחק הזה הוא רק עלינו וברגליים שלנו, היכולת שלנו תקבע אם ננצח או נפסיד. אם היינו משחקים אפילו סביר בגביע, או אם הניהול משחק היה טיפה יותר הגיוני, היינו עוברים לשלב הבא. וגם בשני הקרוב - אפשר וצריך לנצח את המשחק הזה, והקבוצה חייבת לנו את זה.
בין המאניה לדיפרסיה הזאת, זו עדיין הגרסה הכי חלשה של המחלה, ומקווה שיהיו להם עוד כמה פצועים במשחק שלהם באירופה בחמישי. הם בטח יהיו פחות רעננים מאיתנו לקראת המשחק בשני. ובניגוד לעשור האחרון, אני מאמין שהמשחק הזה הוא רק עלינו וברגליים שלנו, היכולת שלנו תקבע אם ננצח או נפסיד. אם היינו משחקים אפילו סביר בגביע, או אם הניהול משחק היה טיפה יותר הגיוני, היינו עוברים לשלב הבא. וגם בשני הקרוב - אפשר וצריך לנצח את המשחק הזה, והקבוצה חייבת לנו את זה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2964 לייקים
חייבים לנצח ואני רוצה גם ניצחון מרשים
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
לתת לשחקנים 3 ימי חופש ורק אז להתכונן לדרבי. העומסים משוגעים , שחקנים כמו צ'יקו וקרייב ופלקאו נגמרים לנו , לשמור על השרירים שלהם, כי כבר לא נשאר לנו שחקנים.
לגבי דאפה, מצידי שלא יהיה בסגל בדרבי אולי רק אז יתחיל לשחק ולהתאמץ , גרוע כזה לא זוכר מאז דולי מנגה.
לגבי דאפה, מצידי שלא יהיה בסגל בדרבי אולי רק אז יתחיל לשחק ולהתאמץ , גרוע כזה לא זוכר מאז דולי מנגה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 235 לייקים
אני ממש מקווה שהם באמת היום ומחר בבריכות קרח עיסויים ומה שצריך ברמה הגופנית כדי לבוא חזקים יותר.היחיד שנלחם כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:57 לתת לשחקנים 3 ימי חופש ורק אז להתכונן לדרבי. העומסים משוגעים , שחקנים כמו צ'יקו וקרייב ופלקאו נגמרים לנו , לשמור על השרירים שלהם, כי כבר לא נשאר לנו שחקנים.
לכל היותר 5 קמ ריצת ערב קלילה..
חושב שזה יכול יותר להועיל מעוד איזה אימון או שניים
מצד שני אני רוצה להאמין שיש צוות מקצועי שעובדים עם פרקטיקות ידועות ומוכחות ואם לפי מחקרים זה לא כדאי אז לא.
-
Xavi
- קיבל.ה 1632 לייקים
אני רוצה מקום שלישיRedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:45 יש עוד 21 נקודות בקופה ב7 משחקים
אגב לפי טבלת המשחקים על הדשא אנחנו כרגע מקום שלישי
-
Spiderman
- קיבל.ה 156 לייקים
המשחק תלוי במכבי, ממש לא ברגליים שלנו.Mendelson כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:50 ה- 15 דקות הראשונות של הדרבי בגביע היו הכי טובות שאני זוכר מהפועל העונה, אבל שם זה נגמר. המחצית השנייה אתמול הייתה הגרועה ביותר השנה בליגה (רק המחצית מול בית"ר בשוקו הייתה גרועה יותר).
משחק בית שלהם, שאצלנו חצי קבוצה פצועה. איך זה ברגליים שלנו?
צריך לקרות נס כדי לא להפסיד.
עופר מלך הפועל
היכולת לנצח , בטח ניצחון מרשים (מה זה אומר?) תלויה באיכות השחקנים שנוכל להעמיד על המגרש
מקווה שלכל הפחות פיבן יהיה כשיר למשחק הזה כי הוא היה מאוד משמעותי מחצית ראשונה
גם שמח שיהיה להם שבוע להתאושש ובתקווה שטוריאל לפחות יוכל לעלות מהספסל.
המטרה היא להבטיח את המקום בפלייאוף ואתמול היה צעד חשוב בכיוון
מקווה שלכל הפחות פיבן יהיה כשיר למשחק הזה כי הוא היה מאוד משמעותי מחצית ראשונה
גם שמח שיהיה להם שבוע להתאושש ובתקווה שטוריאל לפחות יוכל לעלות מהספסל.
המטרה היא להבטיח את המקום בפלייאוף ואתמול היה צעד חשוב בכיוון
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
יידרש ממך להוציא 18/21 למקום שלישי כולל ניצחון על מכבי וחיפהXavi כתב: ↑20 ינואר 2026, 12:11אני רוצה מקום שלישיRedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:45 יש עוד 21 נקודות בקופה ב7 משחקים
אגב לפי טבלת המשחקים על הדשא אנחנו כרגע מקום שלישי
קצת קשה להשיג העונה
- בן לוז
- קיבל.ה 553 לייקים
מקום רביעי מספיק לאירופה
דיי בוודאות הזוכה בגביע תגיע ממקומות 1-3
דיי בוודאות הזוכה בגביע תגיע ממקומות 1-3
-
Xavi
- קיבל.ה 1632 לייקים
תכוון לשלישי, תיכשל ומקסימום תגיע לרביעי
הליגה הזאת פח אשפה, כדורגל ברמה נמוכה
הליגה הזאת פח אשפה, כדורגל ברמה נמוכה
-
Gania23
- קיבל.ה 115 לייקים
גם אצלם מלא פצועיםSpiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 12:16המשחק תלוי במכבי, ממש לא ברגליים שלנו.Mendelson כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:50 ה- 15 דקות הראשונות של הדרבי בגביע היו הכי טובות שאני זוכר מהפועל העונה, אבל שם זה נגמר. המחצית השנייה אתמול הייתה הגרועה ביותר השנה בליגה (רק המחצית מול בית"ר בשוקו הייתה גרועה יותר).
משחק בית שלהם, שאצלנו חצי קבוצה פצועה. איך זה ברגליים שלנו?
צריך לקרות נס כדי לא להפסיד.
-
KingZivos
- קיבל.ה 235 לייקים
אני כל כך חולם על אירופה.
לא כי כזה חשוב לי לצפות במשחקים בקונפרנס.. אלא שפשוט זה יקדים את החזרה שלנו למקום הטבעי, יגרום להשקעה כבר יותר גדולה לעונה הבאה שבתקווה תוביל להתחרות על תארים.
זה מה שאני מאמין לפחות..
לא כי כזה חשוב לי לצפות במשחקים בקונפרנס.. אלא שפשוט זה יקדים את החזרה שלנו למקום הטבעי, יגרום להשקעה כבר יותר גדולה לעונה הבאה שבתקווה תוביל להתחרות על תארים.
זה מה שאני מאמין לפחות..
נערך לאחרונה על ידי KingZivos ב 20 ינואר 2026, 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 524 לייקים
לדעתי זה עוד אולי קצת מוקדם עבור המועדון עצמו, וזה בוודאי לא האשכול הכי מתאים בפורום.
הקפיצה הגדולה שנקבל מאירופה, במהרה בימינו, זה בספונסרים ובעיקר בשוק עצום של שחקנים שכרגע "גבוליים" עד "לא רלוונטיים" עבורנו.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 108 לייקים
שאנדה לא חזר להתאמן?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:10 הפועל תל אביב נגד מכבי 26.1 יום שני 20:30 בבלומפילד יוצאים למשחק חוץ קשה עם המון חוסרים
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
- RedDrifter
- קיבל.ה 481 לייקים
חזר שלשום אבל הוא לא עלה על הדשא כבר חודשייםאסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:15שאנדה לא חזר להתאמן?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:10 הפועל תל אביב נגד מכבי 26.1 יום שני 20:30 בבלומפילד יוצאים למשחק חוץ קשה עם המון חוסרים
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
0 סיכוי שיהיה זמין בדרבי
-
Gania23
- קיבל.ה 115 לייקים
מאמין שיהיה בספסלRedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:19חזר שלשום אבל הוא לא עלה על הדשא כבר חודשייםאסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:15שאנדה לא חזר להתאמן?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:10 הפועל תל אביב נגד מכבי 26.1 יום שני 20:30 בבלומפילד יוצאים למשחק חוץ קשה עם המון חוסרים
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
0 סיכוי שיהיה זמין בדרבי
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
מי החיסורים של מכבי ת"א לדרבי?
מישהו יכול לעשות סדר בפצועים/מוצהבים/מורחקים שלהם נגדנו בדרבי הקרוב?
מישהו יכול לעשות סדר בפצועים/מוצהבים/מורחקים שלהם נגדנו בדרבי הקרוב?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 108 לייקים
שבוע וחצי של אימונים מלאים אמור להספיק לחילוף מאוחרRedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:19חזר שלשום אבל הוא לא עלה על הדשא כבר חודשייםאסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:15שאנדה לא חזר להתאמן?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:10 הפועל תל אביב נגד מכבי 26.1 יום שני 20:30 בבלומפילד יוצאים למשחק חוץ קשה עם המון חוסרים
דור בנימיני
מאיימבו
פיבן(בספק)
אלטמן
בוסקילה
שאנדה
טוריאל(בספק)
——————————
מי שצפוי לחזור זה ליידנר
0 סיכוי שיהיה זמין בדרבי
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
נתפסו מעל ל100 אבוקות ורימוני עשן צהליים שאוהדי מכבי ניסה להחדיר לבלומפילד לפני הדרבי.
מעניין אם עכשיו יהיה מבצע "צהוב בוהק" וילכו לשלוף שם אוהדי מכבי מהמיטה שלהם בלילה
מעניין אם עכשיו יהיה מבצע "צהוב בוהק" וילכו לשלוף שם אוהדי מכבי מהמיטה שלהם בלילה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.