הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב 26.1 20:30
- shai.m
- קיבל.ה 168 לייקים
לא הבנתי יש סולד האוט או לא?.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
- Charmander
- קיבל.ה 460 לייקים
290 בניקוד חוץ, שרפתי היום שעתיים בזמן יום עבודה על האתר הנוראי הזה ועדיין כרטיס לדרבי. כוסעמק
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
amorphis
- קיבל.ה 268 לייקים
ססעמק פיבן
אין איזה רב שיכול לכשף אותך או משהו?
רק הדיבורים פה על ארצל בדרבי עושים לי פחד אלוהים
אין איזה רב שיכול לכשף אותך או משהו?
רק הדיבורים פה על ארצל בדרבי עושים לי פחד אלוהים
- Mr.china
- קיבל.ה 265 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 110 לייקים
כן אני הצלחתי וגם עוד חבר. 4 אחרים שאני מכיר גם נןסו במשך שעתיים ולא הצליחו
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
לדעתי הוא יעלה
צור
מורגן צ'יקו ארצ'ל קוקו
קרייב פלקאו
קורין אלקוקין לואיזו
דאפה
יפתיע אותי
רוטמן/למקין בהרכב ואלקוקין בספסל (קורין באמצע)
לא חושב שמורגן לא ישחק
צור
מורגן צ'יקו ארצ'ל קוקו
קרייב פלקאו
קורין אלקוקין לואיזו
דאפה
יפתיע אותי
רוטמן/למקין בהרכב ואלקוקין בספסל (קורין באמצע)
לא חושב שמורגן לא ישחק
-
dino
- קיבל.ה 3050 לייקים
המשחק הזה בסימן האמצע, הן הבלמים שיהיו והן קרייב ופלקאו.
-
אדום
- קיבל.ה 1165 לייקים
אלוהים ישמור ארצ'ל כבלם. עדיף כבר מורגן ולפתוח עם נזן כמגן
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1094 לייקים
-
אדום
- קיבל.ה 1165 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
אנשים פה אשכרה עולים על ארצ'ל בלם, ומורגן מגן שמאלי
במקום מורגן בלם (עמדה טבעית) ונסאר מגן שמאלי (עמדה טבעית)
כמה אפשר לא להבין כדורגל
כמה אפשר לא להבין כדורגל
שיוריד את קראייב ליד צ׳יקו יעלה עם פלקאו, אלקוקין ורוטמן מאמצע. עם ארצ׳ל ו/או אל ים זה התקפי לב כל פעם
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 188 לייקים
"כמה אפשר לא להבין כדורגל"אנחנו בתהליך כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:00 אנשים פה אשכרה עולים על ארצ'ל בלם, ומורגן מגן שמאלי
כמה אפשר לא להבין כדורגל
תסתכל במראה ותשאל את עצמך... החיים זה לא פיפא
1. מורגן *לא בלם בעמדתו הטבעית* - רוב הקריירה שיחק מגן וזאת העמדה הטבעית שלו
2. כשניסו את מורגן בלם ליד צ'יקו בחצי השני מול ב"ש ההנעת כדור נראתה זוועה כי שניהם שמאליים וזה לא השתלב טוב
3. יאזן חושך, עדיף שיעלה מחליף
4. ארצ'ל היחיד בסגל של הפועל חוץ מטוריאל שכבש פעם בדרבי וזה היה מעמדת הבלם
-
אדום
- קיבל.ה 1165 לייקים
ארצל צריך לשחק בהרכב בגלל שהוא היחידי בסגל שכבש בדרבי , תגיד זה אמיתי או שאתה מסתלבט?דולימנגה99 כתב: ↑24 ינואר 2026, 10:56"כמה אפשר לא להבין כדורגל"אנחנו בתהליך כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:00 אנשים פה אשכרה עולים על ארצ'ל בלם, ומורגן מגן שמאלי
כמה אפשר לא להבין כדורגל
2. כשניסו את מורגן בלם ליד צ'יקו בחצי השני מול ב"ש ההנעת כדור נראתה זוועה כי שניהם שמאליים וזה לא השתלב טוב
להגיד שמורגן לא בלם טבעי אוקי.. כי בלאומית עונה שלמה הוא שיחק חלוץ ובכל גילאי נוער הוא שיחק פליימקר..
לא סתם הכינוי שלך זה דולי מנגה כל קשר בינך לבין כדורגל מקרי בהחלט.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
בצוק העתים, זה אולי גם משהו ששווה לנסות.
רינגו סטאר המלך
- רדפוקס
- קיבל.ה 6060 לייקים
1. מורגן כל כך בלם שבעונת הירידה של ק״ש איזי שירצקי ביקש מהמאמן דאז להשתמש במורגן כבלם ולא כמגן והוא לא הקשיב לו. הוא גרוע מאוד בתור מגן.דולימנגה99 כתב: ↑24 ינואר 2026, 10:56"כמה אפשר לא להבין כדורגל"אנחנו בתהליך כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:00 אנשים פה אשכרה עולים על ארצ'ל בלם, ומורגן מגן שמאלי
כמה אפשר לא להבין כדורגל
2. העובדה שמורגן הוא הבלם השלישי שלנו כל העונה וברדה לא תרגל אותו מהקיץ לשמש כמחליף לעמדת הבלם הימני (שמאלי הוא כבר רגיל) למקרה ומאיימבו יפצע זה פשע שלא יתואר וכשהוא שם את צ׳יקו בימין זה פוגע לנו בהנעת כדור, אם מורגן ישחק שם שהוא גם ככה פחות משחק עם הכדור זה יהיה הרבה פחות גרוע.
3. הוא חושך אבל גם מורגן בשמאל חושך, המחצית הראשונה שלו שם נגד ב״ש הייתה זוועה.
4. נתון לא חשוב, לא מעניין וגם לא לגמרי נכון.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
1. מורגן בלם, זה שניסו לשחק איתו כמגן שמאלי רק מעיד על מאמנים כושלים שניסו לשחק איתו מגן שמאלי.דולימנגה99 כתב: ↑24 ינואר 2026, 10:56"כמה אפשר לא להבין כדורגל"אנחנו בתהליך כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:00 אנשים פה אשכרה עולים על ארצ'ל בלם, ומורגן מגן שמאלי
כמה אפשר לא להבין כדורגל
2. מסכים, יש לך ברירה? רק על מה שחטואל עשה לארצ'ל במשחק מול הפועל חיפה הוא לא צריך להיות בהפועל.
3. גם מסכים, יש לך מגן אחר במקומו? הוא לפחות מגן.
4.
I Rest My Case.
- Carajo
- קיבל.ה 420 לייקים
צור
מורגן צ׳יקו ארצל קוקו
פלקאו קרייב
רוטמן אלקוקין לויזו
דאפה
בהנחה וכל הפצועים אכן לא בסגל
מורגן צ׳יקו ארצל קוקו
פלקאו קרייב
רוטמן אלקוקין לויזו
דאפה
בהנחה וכל הפצועים אכן לא בסגל
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
מצחיק איך אתם יוצרים לעצמכם ציפיות לגבי משהו שלא קשור לכדורגל. מילא בלומפילד היה אדום ולא היו לנו פצועים (גם אז הצלחנו להפסיד לעשרה זבלים צהובים), אבל במצב הזה? צאו מהפנטזיות.
איפה קראת התגובה אחת שהיא יכולה להתפרש כיצירת ציפיות? אנשים פה מנסים להרכיב מערכים טלאי על טלאי.עד המ!!ת הפועל כתב:מצחיק איך אתם יוצרים לעצמכם ציפיות לגבי משהו שלא קשור לכדורגל. מילא בלומפילד היה אדום ולא היו לנו פצועים (גם אז הצלחנו להפסיד לעשרה זבלים צהובים), אבל במצב הזה? צאו מהפנטזיות.
- רווי
- קיבל.ה 1359 לייקים
יום שני רק ניצחון על הראש של 24 אלף אוהדי הצהבת. איך אני? פנטזיונר?
OMG עווופררר
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
זה כבר ברמה של סמים.רווי כתב:יום שני רק ניצחון על הראש של 24 אלף אוהדי הצהבת. איך אני? פנטזיונר?
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
כל משחק של הפועל באשר הוא אני מאמין שאפשר לנצח.
רינגו סטאר המלך
- RedDrifter
- קיבל.ה 486 לייקים
דרבי מחר והכל שקט
לא זוכר מקרה כזה
לא זוכר מקרה כזה
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
אנשים פה מיואשים מהדרבים כבר, כמוני.
אם את הדרבי האחרון לא ניצחנו שיש לכבוש את הפנדל של רוטמן, אז מה כן ננצח? גמרו אותנו כבר.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 800 לייקים
שיהיה שקט קצת לשם שינוי
ליידנר. לואיזו. קרייב. אלטמן. קרייב. צ'יקו.
- RedDrifter
- קיבל.ה 486 לייקים
תן לי לתת לך ולאחרים פה שחושבים ככה פרופורציההיחיד שנלחם כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:34אנשים פה מיואשים מהדרבים כבר, כמוני.
אם את הדרבי האחרון לא ניצחנו שיש לכבוש את הפנדל של רוטמן, אז מה כן ננצח? גמרו אותנו כבר.
בכל כמה שנים ב12 שנים האחרונות הגענו למצב של ׳כמעט׳.
פעם זה היה בגלל בעיטה לקורה ממטר, פעם בגלל החלטות הזויות של שופטים, פעם בגלל טעות קריטית של שוער - ואז חזרנו למעגל של ׳לקבל בראש׳ והמשכנו לעוד כמה שנים שאין כלום. עכשיו המצב הוא אחרת, יש המשכיות בהפועל ויש שחקנים שלא יברחו לך אחרי חצי עונה טובה ויש בעלים שמשקיע באמת. הפועל לעולם לא תקבל יותר חמישיות וכל דרבי מעכשיו תגיע להילחם ולנצח גם אם זה יהיה ׳כמעטים׳ אבל בקרוב מאוד זה כבר יעבור מסטטוס של ׳כמעט׳ לניצחון -
חותם פה לכולם שעד סוף השנה הפועל תל אביב מנצחת דרבי.
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
מה שכתבת זה היה בדיוק הראש שלי והמחשבות שלי לפני הדרבי גביע, אבל אחרי שמכבי קיבלו אדום ונראינו אייך שנראינו, הבנתי שיש פה מחסום מנטאלי ענק שרודף אותנו. בכל מקרה אני לא מצפה לניצחון מחר, אני אפאטי. וגם לא מצפה שדאפה ישים גול, הוא בכלל ייאש אותי לגמרי.RedDrifter כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:00תן לי לתת לך ולאחרים פה שחושבים ככה פרופורציההיחיד שנלחם כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:34אנשים פה מיואשים מהדרבים כבר, כמוני.
פעם זה היה בגלל בעיטה לקורה ממטר, פעם בגלל החלטות הזויות של שופטים, פעם בגלל טעות קריטית של שוער - ואז חזרנו למעגל של ׳לקבל בראש׳ והמשכנו לעוד כמה שנים שאין כלום. עכשיו המצב הוא אחרת, יש המשכיות בהפועל ויש שחקנים שלא יברחו לך אחרי חצי עונה טובה ויש בעלים שמשקיע באמת. הפועל לעולם לא תקבל יותר חמישיות וכל דרבי מעכשיו תגיע להילחם ולנצח גם אם זה יהיה ׳כמעטים׳ אבל בקרוב מאוד זה כבר יעבור מסטטוס של ׳כמעט׳ לניצחון -
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
שואל בהקשר הזה: הפלייאוף זה סיבוב אחד או שניים?RedDrifter כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:00תן לי לתת לך ולאחרים פה שחושבים ככה פרופורציההיחיד שנלחם כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:34אנשים פה מיואשים מהדרבים כבר, כמוני.
רינגו סטאר המלך
- RedDrifter
- קיבל.ה 486 לייקים
לא חושב שמה שהכריע במשחק האחרון היה מחסום מנטלי כמו שזה חוסר בכישרון בשליש האחרון וברדה שלא רצה לקחת סיכוןהיחיד שנלחם כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:21מה שכתבת זה היה בדיוק הראש שלי והמחשבות שלי לפני הדרבי גביע, אבל אחרי שמכבי קיבלו אדום ונראינו אייך שנראינו, הבנתי שיש פה מחסום מנטאלי ענק שרודף אותנו. בכל מקרה אני לא מצפה לניצחון מחר, אני אפאטי. וגם לא מצפה שדאפה ישים גול, הוא בכלל ייאש אותי לגמרי.RedDrifter כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:00תן לי לתת לך ולאחרים פה שחושבים ככה פרופורציההיחיד שנלחם כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:34
אנשים פה מיואשים מהדרבים כבר, כמוני.
באף דרבי ב13 שנים האחרונות (גם אחרי האדום של סבוריט לפני כמה שנים) לא הבאת את מכבי למצב שהם עושים בונקר נגדך, משחק קודם כן.
אנחנו בכיוון הנכון ולא הייתי רוצה שאתה או כל אוהד אחר יסתכלו על הרצף הזה ויגידו ׳זה מנטלי׳ כי הפערים היו עצומים עד עכשיו. אתה מבין שתקציב הפועל עמד על בערך 20-25 מיליון ומכבי בסביבות ה100-120 כן?
הבעיה בדרבי הוא שבעשור האחרון מכבי ת״א הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה לעומתנו, שהיינו לטעמי הקבוצה הכי גרועה בליגה בעשור האחרון. תחשבו על זה.
לדעתי כל אוהד צריך פשוט ׳למחוק׳ את ה12 שנים האלה ולקחת את הדרבי as is ולא ללכת לחפש בהיסטוריה מתי ניצחנו פעם אחרונה.