הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב 26.1 20:30
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
אני רק פה להגיד שמבחינתי משחק פעם בשבוע זה לא ״עומס מטורף״. די לגנוב דעת, שחקנים בעולם משחקים 2-3 משחקים בשבוע עונות שלמות
תראו אפילו את הלו״ז של מכבי לשם השוואה...
לעלות בראבק. לחרע לפרק לגמור להרוס אותם. אין שום תירוץ בעולם
תראו אפילו את הלו״ז של מכבי לשם השוואה...
לעלות בראבק. לחרע לפרק לגמור להרוס אותם. אין שום תירוץ בעולם
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
אין להם מוצהבים או מורחקים.היחיד שנלחם כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:43 מי החיסורים של מכבי ת"א לדרבי?
מישהו יכול לעשות סדר בפצועים/מוצהבים/מורחקים שלהם נגדנו בדרבי הקרוב?
בליץ' פצוע לתקופה ארוכה.
דוידה ואסנטה בספק
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 110 לייקים
גם קמארה לדעתי בספקלירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:13אין להם מוצהבים או מורחקים.היחיד שנלחם כתב: ↑20 ינואר 2026, 13:43 מי החיסורים של מכבי ת"א לדרבי?
מישהו יכול לעשות סדר בפצועים/מוצהבים/מורחקים שלהם נגדנו בדרבי הקרוב?
בליץ' פצוע לתקופה ארוכה.
דוידה ואסנטה בספק
- פוגודין
- קיבל.ה 262 לייקים
ממקור ראשון ליינדר כשיר אם יפתח זה כבר תלוי בברדה..
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
חייבים ספסל עמוק יותר. חובה חובה.
מה שהיה נגד ב"ש מרגע שהחלו החילופים זה אמנם משחק מלחמה אבל לא היה שם אפילו מינימום של כדורגל. כלום.
כיף שניצחנו אבל קשה מאד מאד לצפיה.
מה שהיה נגד ב"ש מרגע שהחלו החילופים זה אמנם משחק מלחמה אבל לא היה שם אפילו מינימום של כדורגל. כלום.
כיף שניצחנו אבל קשה מאד מאד לצפיה.
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2583 לייקים
ההנחה שפיבן כשיר נאמרה איפשהו?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:11המאצ׳ אפ כנראה יהיה יחזקאל
מורגן/יאזן/ליידנר מבין שלושתם בהנחה שפיבן כשיר אני הולך על ליידנר
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
לא נאמר כלום כרגעטכנית לארז כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:23ההנחה שפיבן כשיר נאמרה איפשהו?RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:11המאצ׳ אפ כנראה יהיה יחזקאל
מורגן/יאזן/ליידנר מבין שלושתם בהנחה שפיבן כשיר אני הולך על ליידנר
- סומך
- קיבל.ה 1711 לייקים
אחרי שאתמול בש הדליקו כמה וכמה אבוקות וירו זיקוקים ואנחנו לא עשינו כלום.
אני מתחיל לחשוש שאצלינו שומרים את כל התחמושת לדרבי
אני מתחיל לחשוש שאצלינו שומרים את כל התחמושת לדרבי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
אדום לבן
- קיבל.ה 101 לייקים
-
ר.ש
- קיבל.ה 490 לייקים
בליידנר הייתי משתמש כחילוף לכנף, בדרבי הזה...
רואה שחורות המקורי
- Mendelson
- קיבל.ה 726 לייקים
רק בבקשה ברדה, באמ-אמא שלך, לא צריך להתעלל בצ׳יקו ולשים אותו בלם בימין. אם פיבן יכול לשחק שיהיה בימין, ואם לא אז מצידי שיעלה שם עם קרייב אם חייבים. אבל לא צריכים גם לעשות חור בשמאל וגם להפחית את התפוקה של הבלם שבימין.
ועוד משהו - ראינו את המחלה, השד לא כזה נורא, ולא צריך לעשות כל כך הרבה ״כבוד״. ברבע שעה הראשונה של הדרבי גביע היינו מדהימים וביטלנו אותם לחלוטין, אין שום סיבה שלא נעשה את שישים-שבעים דקות לפחות, הכל עניין של גישה וטקטיקה. בטח שאסור לנו לחשוב רק הגנה הגנה הגנה, להתבנקר, להחזיק את הקו נמוך ולהתחנן שישחילו לנו את הראשון. זה עבד לברדה בליגה רק מול בית״ר בסיבוב הראשון ואתמול, והיה בזה המון מזל.
ועוד משהו - ראינו את המחלה, השד לא כזה נורא, ולא צריך לעשות כל כך הרבה ״כבוד״. ברבע שעה הראשונה של הדרבי גביע היינו מדהימים וביטלנו אותם לחלוטין, אין שום סיבה שלא נעשה את שישים-שבעים דקות לפחות, הכל עניין של גישה וטקטיקה. בטח שאסור לנו לחשוב רק הגנה הגנה הגנה, להתבנקר, להחזיק את הקו נמוך ולהתחנן שישחילו לנו את הראשון. זה עבד לברדה בליגה רק מול בית״ר בסיבוב הראשון ואתמול, והיה בזה המון מזל.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
לא צריך להגזים. הפציעה המקורית של טוריאל ברגל, וכן גם הפציעות של מאיימבו והנוכחית של בוסקילה, הן לא תוצאה של כושר גופני אלא של חוסר מזל או במקרה של מאיימבו שיקול דעת מוטעה שהתברר כסיכון גדול מדי.
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
מעדיף את דאפה על מחמיד. נכון שיש לו בעיה בסיומת (שזה אני מאמין זמני ויכול עוד להשתנות), קבלת החלטות לא תמיד טובה (שזה גם תוצאה של ניסיון), ולא תמיד טכניקה טובה בהשתלטות על הכדור, אבל עם כל הדברים האלה, יש לו בהחלט כמה איכויות. רואים שיש לו שכל. והוא יודע לתת מסירות חכמות שתורמות להתקפה. מחמיד עוד לא שם (הלוואי שביום מן הימים כן יהיה). אז נכון, זה מאוד יחסי, אבל כרגע זו האופציה הטובה יותר לדעתי.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 08:36 צור
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
מחמיד
רינגו סטאר המלך
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
רק חשוב לי לציין משהובעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:43מעדיף את דאפה על מחמיד. נכון שיש לו בעיה בסיומת (שזה אני מאמין זמני ויכול עוד להשתנות), קבלת החלטות לא תמיד טובה (שזה גם תוצאה של ניסיון), ולא תמיד טכניקה טובה בהשתלטות על הכדור, אבל עם כל הדברים האלה, יש לו בהחלט כמה איכויות. רואים שיש לו שכל. והוא יודע לתת מסירות חכמות שתורמות להתקפה. מחמיד עוד לא שם (הלוואי שביום מן הימים כן יהיה). אז נכון, זה מאוד יחסי, אבל כרגע זו האופציה הטובה יותר לדעתי.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 08:36 צור
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
מחמיד
אולי כדי שאנשים יחזרו רגע לגול של למקין אתמול ויראו מי נתן לרוטמן את הכדור שם בצד ומי לקח איתו שני בלמים לתוך הרחבה שזה בעצם מה שהשאיר את אלקוקין ולמקין למצב בעיטה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
אני מסכים איתך בעיקרון, במובן הזה שמחמיד באמת עשה עבודה טובה בגול הזה. והיה צריך לשם כך יכולות. לעשות תנועה טובה, להשתלט טוב על הכדור, ולמסור טוב. ועדיין, מבחינת הכדורגל שבזה, זה היה הדבר הכי מתבקש, ובסך הכל גם מאוד פשוט. כי זה באמת מה שנדרש באותו רגע. זאת לא היתה פעולה עם המון מחשבה יצירתית מדהימה או הפגנה מאוד גבוהה של מיומנות מעבר לדברים בסיסיים (שוב, כי זה לא נדרש בסיטואציה). זה כמו מצב ששחקן הגנה נמצא במירוץ לכדור עם שחקן יריב, וכדי למנוע סכנה גדולה יותר הוא מרחיק לחוץ. או כמו ששוער או שחקן אחר נמצא תחת לחץ אז הוא מעיף כדור גם לא לכתובת מסוימת. זה הדבר הנכון והטוב לעשות. אין כאן איזו יצירתיות גדולה או שיקוף של ניסיון וחוכמת משחק.RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:47רק חשוב לי לציין משהובעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:43מעדיף את דאפה על מחמיד. נכון שיש לו בעיה בסיומת (שזה אני מאמין זמני ויכול עוד להשתנות), קבלת החלטות לא תמיד טובה (שזה גם תוצאה של ניסיון), ולא תמיד טכניקה טובה בהשתלטות על הכדור, אבל עם כל הדברים האלה, יש לו בהחלט כמה איכויות. רואים שיש לו שכל. והוא יודע לתת מסירות חכמות שתורמות להתקפה. מחמיד עוד לא שם (הלוואי שביום מן הימים כן יהיה). אז נכון, זה מאוד יחסי, אבל כרגע זו האופציה הטובה יותר לדעתי.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 08:36 צור
מורגן ציקו פיבן קוקו
פלקאו קרייב
קורין לואיזו טוריאל
מחמיד
אולי כדי שאנשים יחזרו רגע לגול של למקין אתמול ויראו מי נתן לרוטמן את הכדור שם בצד ומי לקח איתו שני בלמים לתוך הרחבה שזה בעצם מה שהשאיר את אלקוקין ולמקין למצב בעיטה
רינגו סטאר המלך
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
לוקח אותך קצת אחורהבעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 20:19אני מסכים איתך בעיקרון, במובן הזה שמחמיד באמת עשה עבודה טובה בגול הזה. והיה צריך לשם כך יכולות. לעשות תנועה טובה, להשתלט טוב על הכדור, ולמסור טוב. ועדיין, מבחינת הכדורגל שבזה, זה היה הדבר הכי מתבקש, ובסך הכל גם מאוד פשוט. כי זה באמת מה שנדרש באותו רגע. זאת לא היתה פעולה עם המון מחשבה יצירתית מדהימה או הפגנה מאוד גבוהה של מיומנות מעבר לדברים בסיסיים (שוב, כי זה לא נדרש בסיטואציה). זה כמו מצב ששחקן הגנה נמצא במירוץ לכדור עם שחקן יריב, וכדי למנוע סכנה גדולה יותר הוא מרחיק לחוץ. או כמו ששוער או שחקן אחר נמצא תחת לחץ אז הוא מעיף כדור גם לא לכתובת מסוימת. זה הדבר הנכון והטוב לעשות. אין כאן איזו יצירתיות גדולה או שיקוף של ניסיון וחוכמת משחק.RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:47רק חשוב לי לציין משהובעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:43
מעדיף את דאפה על מחמיד. נכון שיש לו בעיה בסיומת (שזה אני מאמין זמני ויכול עוד להשתנות), קבלת החלטות לא תמיד טובה (שזה גם תוצאה של ניסיון), ולא תמיד טכניקה טובה בהשתלטות על הכדור, אבל עם כל הדברים האלה, יש לו בהחלט כמה איכויות. רואים שיש לו שכל. והוא יודע לתת מסירות חכמות שתורמות להתקפה. מחמיד עוד לא שם (הלוואי שביום מן הימים כן יהיה). אז נכון, זה מאוד יחסי, אבל כרגע זו האופציה הטובה יותר לדעתי.
3 דקות לפני הגול מחאמיד מציל גול מקנגוואה ברחבה אחרי פריצה של כנעאן
לא אומר שהוא חלוץ מדהים ובכללי אם היה טיפה יותר חד יכול היה לנצח לנו את הדרבי ושלא נדבר על האדום המיותר בטדי, אבל נתן הופעה בסדר גמור למישהו ששיחק 30 דקות.
-
Gania23
- קיבל.ה 117 לייקים
גם בניצחון על ביתר מחמיד הוא זה ששלח את הכדור לעבר אלטמן
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
צור
נאסר צ'יקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
קורין לויזו טוריאל
דאפה
אם טוריאל לא כשיר אני עולה עם רוטמן בשמאל או למקין בשמאל, קורין כ10 ולויזו בימין.
אלקוקין שאני מת עליו, לא פוגע כבר חודשיים.
מכבי עדיפים, אבל הם חבולים ופצועים, וישחקו עוד משחק קשה בגרמניה בחמישי.
בספק אם נצליח להביא דרבי, אבל זה אפשרי.
תאמינו הפועל
נאסר צ'יקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
קורין לויזו טוריאל
דאפה
אם טוריאל לא כשיר אני עולה עם רוטמן בשמאל או למקין בשמאל, קורין כ10 ולויזו בימין.
אלקוקין שאני מת עליו, לא פוגע כבר חודשיים.
מכבי עדיפים, אבל הם חבולים ופצועים, וישחקו עוד משחק קשה בגרמניה בחמישי.
בספק אם נצליח להביא דרבי, אבל זה אפשרי.
תאמינו הפועל
- Sin Queso
- קיבל.ה 787 לייקים
צור
מורגן -צ'יקו -פיבן - קוקו
קרייב -פלאקו
ליידנר - קורין - לויזו
דאפה
מורגן -צ'יקו -פיבן - קוקו
קרייב -פלאקו
ליידנר - קורין - לויזו
דאפה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
נכון, עם זה אני מסכים. הוא בוודאי תורם משהו ויכול עוד לתרום.RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 20:52
לוקח אותך קצת אחורה
3 דקות לפני הגול מחאמיד מציל גול מקנגוואה ברחבה אחרי פריצה של כנעאן
לא אומר שהוא חלוץ מדהים ובכללי אם היה טיפה יותר חד יכול היה לנצח לנו את הדרבי ושלא נדבר על האדום המיותר בטדי, אבל נתן הופעה בסדר גמור למישהו ששיחק 30 דקות.
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
לא לגמרי קשור אבל פתאום זה הזכיר לי - בזמנו נורא נורא אהבתי לראות את וואליד באדיר כבלם. אפשר היה ממש לראות איך הגלגלים שלו בראש עובדים ואיך בשברירי שניה הוא כבר מתכנן מה הוא יעשה בשניה הבאה. איזה מלך.בעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 20:19אני מסכים איתך בעיקרון, במובן הזה שמחמיד באמת עשה עבודה טובה בגול הזה. והיה צריך לשם כך יכולות. לעשות תנועה טובה, להשתלט טוב על הכדור, ולמסור טוב. ועדיין, מבחינת הכדורגל שבזה, זה היה הדבר הכי מתבקש, ובסך הכל גם מאוד פשוט. כי זה באמת מה שנדרש באותו רגע. זאת לא היתה פעולה עם המון מחשבה יצירתית מדהימה או הפגנה מאוד גבוהה של מיומנות מעבר לדברים בסיסיים (שוב, כי זה לא נדרש בסיטואציה). זה כמו מצב ששחקן הגנה נמצא במירוץ לכדור עם שחקן יריב, וכדי למנוע סכנה גדולה יותר הוא מרחיק לחוץ. או כמו ששוער או שחקן אחר נמצא תחת לחץ אז הוא מעיף כדור גם לא לכתובת מסוימת. זה הדבר הנכון והטוב לעשות. אין כאן איזו יצירתיות גדולה או שיקוף של ניסיון וחוכמת משחק.RedDrifter כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:47רק חשוב לי לציין משהובעל(ת) האוב כתב: ↑20 ינואר 2026, 19:43
מעדיף את דאפה על מחמיד. נכון שיש לו בעיה בסיומת (שזה אני מאמין זמני ויכול עוד להשתנות), קבלת החלטות לא תמיד טובה (שזה גם תוצאה של ניסיון), ולא תמיד טכניקה טובה בהשתלטות על הכדור, אבל עם כל הדברים האלה, יש לו בהחלט כמה איכויות. רואים שיש לו שכל. והוא יודע לתת מסירות חכמות שתורמות להתקפה. מחמיד עוד לא שם (הלוואי שביום מן הימים כן יהיה). אז נכון, זה מאוד יחסי, אבל כרגע זו האופציה הטובה יותר לדעתי.
רינגו סטאר המלך
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 774 לייקים
מחאמיד חייב לפתוח בדרבי, משחק שאנחנו צריכים בו גם חלוץ שעושה הגנה ולא חלוץ שעושה הגנה בכאילו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
הלוואי שנצליח לגרד איזה 0-0 מסריח, עאלק אנשים פה מדברים על ניצחון LOL
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 774 לייקים
הלוואי שתתמקד בפורום הכדורסל.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 ינואר 2026, 22:34 הלוואי שנצליח לגרד איזה 0-0 מסריח, עאלק אנשים פה מדברים על ניצחון LOL
אינתי עומרי, הפועל.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
עוד יצור לאוסף.האדום הצורר כתב:הלוואי שתתמקד בפורום הכדורסל.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 ינואר 2026, 22:34 הלוואי שנצליח לגרד איזה 0-0 מסריח, עאלק אנשים פה מדברים על ניצחון LOL
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1545 לייקים
מה הסיכוי שרובן ראיוס, מאיר מליקה ואובודו אוקוצ׳ה חותמים מחר בפרייבורג?
-
ואן גוך
- קיבל.ה 285 לייקים
אם במקרה סתיו לא 100% שיתחיל על הספסל ויכנס במחצית.
החילופים שלנו זה מחדל, אז לפחות אם הוא לא כשיר שיעלה בספסל.
(אם שואלים אותי שידחפו לו 100 זריקות והוא לא יורד מהדשא 95 דקות)
החילופים שלנו זה מחדל, אז לפחות אם הוא לא כשיר שיעלה בספסל.
(אם שואלים אותי שידחפו לו 100 זריקות והוא לא יורד מהדשא 95 דקות)
- פוגודין
- קיבל.ה 262 לייקים
אני מבין את החשיבות של המשחק והרצון לנסות להוציא משהו מהמשחק הזה,אבל כל הניהול עומסים הכושל הזה והרצון לדחוף אותו ל11 לפני חזרה מלאה לכשירות עלול לעלות לנו ביוקר זה היה נראה לעין ב2 המשחקים האחרונים.
לדחוף לו 100 זריקות זה בדיוק מה שהופך פציעה קטנה לפציעה ארוכה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
גם לים דחפו 100 זריקות ואז הוא הושבת לחצי שנה ואנחנו עפנו בפלייאוף. שם לפחות הזריקות היו לטובת יורוקפ. פה מה?
-
ואן גוך
- קיבל.ה 285 לייקים
על הזין שלי כל העונה, כנראה שלא נרד ליגה וכנראה שלא נסיים במקום לאירופה.
שיביא לנו את הדרבי הזה ומצידי לשלוח אותו לחופשה בהוואי עד תחילת שנה הבאה.
שיביא לנו את הדרבי הזה ומצידי לשלוח אותו לחופשה בהוואי עד תחילת שנה הבאה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
רז אמיר:במכבי תל אביב מעריכים שדוידה אסנטה וקאמרה לא יהיו כשירים לדרבי
חברה אני לא יודע עוד איך להגיד את זה אבל זאת ההזדמנות שלנו
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
אל תאכל את זהRedDrifter כתב: ↑21 ינואר 2026, 10:29 רז אמיר:במכבי תל אביב מעריכים שדוידה אסנטה וקאמרה לא יהיו כשירים לדרבי
הם עושים את זה קבוע את הטריק הזה עם הפצועים ופתאום יום לפני המשחק כולם כשירים כמו גלדיאטורים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 110 לייקים
בדכ אתה צודק אבל לא רןאה את זה הגיוני להוציא אותם מול חיפה ולהתבזות בשביל לשמור אותם לדרביL.S כתב: ↑21 ינואר 2026, 10:30אל תאכל את זהRedDrifter כתב: ↑21 ינואר 2026, 10:29 רז אמיר:במכבי תל אביב מעריכים שדוידה אסנטה וקאמרה לא יהיו כשירים לדרבי
הם עושים את זה קבוע את הטריק הזה עם הפצועים ופתאום יום לפני המשחק כולם כשירים כמו גלדיאטורים
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 ינואר 2026, 22:34 הלוואי שנצליח לגרד איזה 0-0 מסריח, עאלק אנשים פה מדברים על ניצחון LOL
מה אתה מסתבלט? מה זאת הגישה הלוזרית הזאת של אנשים פה לא ברור לי
- רווי
- קיבל.ה 1358 לייקים
עזוב עזוב אנשים פה גמורים של 12 שנה. וואלה לא מבין מה יש לפחד מהם בכלל? מי משחק שם ? הרכב שמכיל את דוידה, מדמון, רז שלמה, עידו שחר, סיסוקו, יחזקאל (כולם שחקנים טובים אבל לא גדולים על הליגה) זה פאקינג מכבי נתניה בעונה רנדומלית.tormenta כתב: ↑21 ינואר 2026, 12:15עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 ינואר 2026, 22:34 הלוואי שנצליח לגרד איזה 0-0 מסריח, עאלק אנשים פה מדברים על ניצחון LOL
מה אתה מסתבלט? מה זאת הגישה הלוזרית הזאת של אנשים פה לא ברור לי
תרגעו אולי לא ננצח אבל לא יהיה 5-0 ולא בושה.
OMG עווופררר
- RedDrifter
- קיבל.ה 485 לייקים
באים לנצח אותם כוסאמא שלהם
-
KingZivos
- קיבל.ה 235 לייקים
מכבי סולד אוט מנויים? יש צאנס לכרטיסים ליציע שלהם?