חלון העברות ינואר 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ואן גוך
קיבל.ה  281 לייקים

רדפוקס כתב: 19 ינואר 2026, 11:40
אנחנו בתהליך כתב: 18 ינואר 2026, 23:18
וינסנט כתב: 18 ינואר 2026, 23:04 הקישור הטוב של חיפה ושל שאר הגדולות זה הסיבה למה אנחנו מקום 5 והם לפנינו. לעשות הגנה זה לא מספיק, עונה הבאה אין ברירה צריך להיפטר מקרייב ופלקאו למרות החיבור עם הקהל ולהביא במקום שחקנים מהירים וטכניים, אחרת אין לנו מה לחפש בליגה הזאת.
חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
הקישור שלנו בעייתי מאוד ואני חושב שקרייב לא מתאים.
אבל מה זה הקישור של חיפה? אתמול הקישור שלהם היה זר שלא הרשים במיוחד עד כה, ילד שעלה מהנוער לפני חודש והגופה של מיכאל אוחנה.
הם פשוט קבוצה מאומנת והמאמן שלהם לא יקבל את זה שבולגרי 2 מטר יתחבא במשך כל המשחק מאחורי סיסוקו ועידו שחר כדי שלא ימסרו לו חלילה.
קרייב אכן משחק לא טוב לאחרונה ואין לנו מחליף ראוי, אבל, אם אנחנו עם חלוץ נורמאלי שמבקיע 5/6 שערים עד עכשיו, אנחנו עם עוד 2/3 נצחונות וכנראה גם עולים שלב בגביע וממוקמים במקום 3.
אז לבוא ולהגיד שצריך להחליף את כל הקישור? סתם יציאה מפרופורציה, מה עוד שאנחנו בחודש עם מלא פצועים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

ואן גוך כתב: 19 ינואר 2026, 11:46
רדפוקס כתב: 19 ינואר 2026, 11:40
אנחנו בתהליך כתב: 18 ינואר 2026, 23:18

חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
הקישור שלנו בעייתי מאוד ואני חושב שקרייב לא מתאים.
אבל מה זה הקישור של חיפה? אתמול הקישור שלהם היה זר שלא הרשים במיוחד עד כה, ילד שעלה מהנוער לפני חודש והגופה של מיכאל אוחנה.
הם פשוט קבוצה מאומנת והמאמן שלהם לא יקבל את זה שבולגרי 2 מטר יתחבא במשך כל המשחק מאחורי סיסוקו ועידו שחר כדי שלא ימסרו לו חלילה.
קרייב אכן משחק לא טוב לאחרונה ואין לנו מחליף ראוי, אבל, אם אנחנו עם חלוץ נורמאלי שמבקיע 5/6 שערים עד עכשיו, אנחנו עם עוד 2/3 נצחונות וכנראה גם עולים שלב בגביע וממוקמים במקום 3.
אז לבוא ולהגיד שצריך להחליף את כל הקישור? סתם יציאה מפרופורציה, מה עוד שאנחנו בחודש עם מלא פצועים.
אין מאמן, זה דבר ראשון.
הוקיץ'
קיבל.ה  7868 לייקים

אני דווקא חושב שמאמן זה לא הסיפור העיקרי פה. כן, לברדה יש חלק באירוע כמובן, אבל הסיפור העיקרי זה קישור מוגבל שלא מסוגל לקבל כדור תחת הלחץ ולהניע אותו קדימה. עבודה טובה יותר של מאמן תוציא יותר מהקיים, אבל חלק ניכר מהבעיה אלו הן פשוט היכולות של השחקנים. רטנר אולי עלה מהנוער, אבל הוא התמודד בצורה אדירה עם הלחץ שהפעיל הקישור של מכבי ושחרר כדורים נהדרים קדימה. הוא עשה דברים שלא ראיתי בחיים את פלקאו וקרייב עושים (אבל את אלקוקין כן).
אני יכול לקבל שההשקעה הכספית של ספרא היא לא בור ללא תחתית סטייל עופר ינאי, אני יכול לקבל שנופלים עם רכש מדי פעם (קורה לכל איש מקצוע), וגם שקשה לבנות קבוצה מאפס בקיץ אחד מה שמשאיר אותנו, יחד עם מכת פציעות, עם ספסל של ארצ'ל וארי כהן. מה שקשה לי לקבל, וזה נכון עוד מהקיץ, זה את הבנייה הלא הגיונית של הקישור שלנו וההסתמכות בעמדות מפתח על שחקנים שזו לא העמדה הטבעית שלהם. קיבלתם קיץ שלם ומשאבים מרשימים לכל הדעות, ובסוף הרכבתם קישור של פלקאו, קרייב ולויזו? באמת? בעיני זה מעיד על חוסר הבנה בסיסי של אנשי מקצוע וזו בעיה הרבה יותר קשה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 ינואר 2026, 14:17 אני דווקא חושב שמאמן זה לא הסיפור העיקרי פה. כן, לברדה יש חלק באירוע כמובן, אבל הסיפור העיקרי זה קישור מוגבל שלא מסוגל לקבל כדור תחת הלחץ ולהניע אותו קדימה. עבודה טובה יותר של מאמן תוציא יותר מהקיים, אבל חלק ניכר מהבעיה אלו הן פשוט היכולות של השחקנים. רטנר אולי עלה מהנוער, אבל הוא התמודד בצורה אדירה עם הלחץ שהפעיל הקישור של מכבי ושחרר כדורים נהדרים קדימה. הוא עשה דברים שלא ראיתי בחיים את פלקאו וקרייב עושים (אבל את אלקוקין כן).
אני יכול לקבל שההשקעה הכספית של ספרא היא לא בור ללא תחתית סטייל עופר ינאי, אני יכול לקבל שנופלים עם רכש מדי פעם (קורה לכל איש מקצוע), וגם שקשה לבנות קבוצה מאפס בקיץ אחד מה שמשאיר אותנו, יחד עם מכת פציעות, עם ספסל של ארצ'ל וארי כהן. מה שקשה לי לקבל, וזה נכון עוד מהקיץ, זה את הבנייה הלא הגיונית של הקישור שלנו וההסתמכות בעמדות מפתח על שחקנים שזו לא העמדה הטבעית שלהם. קיבלתם קיץ שלם ומשאבים מרשימים לכל הדעות, ובסוף הרכבתם קישור של פלקאו, קרייב ולויזו? באמת? בעיני זה מעיד על חוסר הבנה בסיסי של אנשי מקצוע וזו בעיה הרבה יותר קשה.
אבל מאמן הוא שותף עיקרי בבניית הקבוצה, ככה שבטח שהוא כן הסיפור פה.
לא רק שהוא לא מוציא את המיטב מאיך שקרייב ופלקאו מתפקדים על המגרש כשאנחנו עם הכדור הוא גם יצר את השילוב הזה ועוד מכריח בילד-אפ שעוד יותר חושף כמה הצמד הזה מוגבל יחדיו.
הוקיץ'
קיבל.ה  7868 לייקים

מסכים.
L.S
קיבל.ה  2009 לייקים

רדפוקס כתב: 19 ינואר 2026, 14:39
הוקיץ' כתב: 19 ינואר 2026, 14:17 אני דווקא חושב שמאמן זה לא הסיפור העיקרי פה. כן, לברדה יש חלק באירוע כמובן, אבל הסיפור העיקרי זה קישור מוגבל שלא מסוגל לקבל כדור תחת הלחץ ולהניע אותו קדימה. עבודה טובה יותר של מאמן תוציא יותר מהקיים, אבל חלק ניכר מהבעיה אלו הן פשוט היכולות של השחקנים. רטנר אולי עלה מהנוער, אבל הוא התמודד בצורה אדירה עם הלחץ שהפעיל הקישור של מכבי ושחרר כדורים נהדרים קדימה. הוא עשה דברים שלא ראיתי בחיים את פלקאו וקרייב עושים (אבל את אלקוקין כן).
לא רק שהוא לא מוציא את המיטב מאיך שקרייב ופלקאו מתפקדים על המגרש כשאנחנו עם הכדור הוא גם יצר את השילוב הזה ועוד מכריח בילד-אפ שעוד יותר חושף כמה הצמד הזה מוגבל יחדיו.
אפשר להשתמש בכלים שיש לנו יותר טוב
למשל לשחק עם פלקאו כ6 כשאלקוקין וקרייב משמשים כ8

ואז במקום להשאיר מאחור 2 בלמים ומגן, לתת לפלקאו לרדת בין הבלמים ולתת חופש למגנים להצטרף קדימה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  543 לייקים

אז אנחנו לא מחפשים חלוץ אני לא מבין
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
צבי שיסל
קיבל.ה  181 לייקים

חייב קשר אחורי שיודע לקבל כדור לפני כל עמדה אחרת
אין אמצע כל המשחק משוחק דרך האגפים
אי אפשר לבודד ככה אף קיצוני
גאנח קיבל את הכדור 200 פעמים שהגיע דרך האמצע
להפועל אין את זה אף קשר לא יודע/יכול לקבל כדור זה לא הגיוני
צריך לוותר על קרייב/פלקאו ולהביא שחקן טכני לאמצע אי אפשר להמשיך בלי אמצע
שייקה
קיבל.ה  לייק אחד

חלוץץץץץץץץ

סראבקקקקק
נערך לאחרונה על ידי שייקה ב 19 ינואר 2026, 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  639 לייקים

איליי מדמון וחלוץ טוב - ואפשר להתמודד על אירופה.
אדום
קיבל.ה  1153 לייקים

אם רוצים להילחם על מקום 4 אין מנוס מלהביא חלוץ ובלם
cholo
קיבל.ה  229 לייקים

אדום כתב: 19 ינואר 2026, 23:13 אם רוצים להילחם על מקום 4 אין מנוס מלהביא חלוץ ובלם
קשר לכנף שמאל או 10 יותר חשובים לי מבלם (בהנחה שפיבן יהיה כשיר משבוע הבא ומאיימבו חוזר עוד חודש)
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  361 לייקים

חלוץ. דחוף.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
Mario
קיבל.ה  410 לייקים

הייתי הולך על איסט מהפועל חיפה, לדעתי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
לירון האדום
קיבל.ה  2822 לייקים

חלוץ חלוץ חלוץ
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  114 לייקים

קשר עושה משחק לפני חלוץ
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  247 לייקים

תמונה
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
ארז שדה
קיבל.ה  1281 לייקים

פוגודין כתב: 20 ינואר 2026, 09:27 תמונה
לא החלוץ הזה
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  247 לייקים

ארז שדה כתב: 20 ינואר 2026, 09:41
פוגודין כתב: 20 ינואר 2026, 09:27 תמונה
לא החלוץ הזה
תמונה
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  262 לייקים

עדיין לא הבאנו מחליף לרן בנימין, וצחוק בצד במשחקים האחרונים הוא היה הכרחי
Mario
קיבל.ה  410 לייקים

ע״פ ערוץ הספורט ישראלוב חוזר מפורטוגל להפועל פ״ת בהשאלה, לא היה כדאי להביא אותו ?
Spiderman
קיבל.ה  155 לייקים

Mario כתב: 20 ינואר 2026, 10:22 ע״פ ערוץ הספורט ישראלוב חוזר מפורטוגל להפועל פ״ת בהשאלה, לא היה כדאי להביא אותו ?
לא!
מה בנוגע למאור לוי מנתניה? לדעתי יותר טוב מאיליי מדמון
עופר מלך הפועל
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  410 לייקים

לאור מצבת הפציעות הבלתי נגמרות אני לא רואה מנוס להביא לפה עוד ישראלי בכיר בנוסף לחלוץ זר

מצב הסגל קטסטרופלי
dino
קיבל.ה  3032 לייקים

Mario כתב: 20 ינואר 2026, 10:22 ע״פ ערוץ הספורט ישראלוב חוזר מפורטוגל להפועל פ״ת בהשאלה, לא היה כדאי להביא אותו ?
כן כדאי, אבל אין מה לעשות כבר
L.S
קיבל.ה  2009 לייקים

יש הרבה עבודה לחיזור הסגל ואני לא רואה אותנו משלימים אותה בחלון הנוכחי.
הייתי מצנן ציפיות לרכבת שחקנים שתגיע לפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  639 לייקים

Spiderman כתב: 20 ינואר 2026, 10:38
לא!
שניהם שחקנים טובים, אבל מדמון צעיר ב- 3 שנים ממאור לוי. ואת מדמון ברדה ופרימור מכירים היטב מב"ש.

בינתיים לא פורסם שום דבר לגבי אף אחד מהם, ואני בכלל לא בטוח שיש דיבורים לעבות את הסגל בשחקן לעמדה הזאת. אז יש לך את קרייב ופלקאו באמצע, אבל כל כך הרבה משחקים לפחות אחד מהם לא במשחק, מנטלית או פיזית, והברירה היחידה שלנו זה אל ים.
בר לב אדום
קיבל.ה  434 לייקים

תומר יוספי + חלוץ זר - הכי דחוף!
uriazu
קיבל.ה  30 לייקים

אני קצת מתבאס שאין שום דיבור על מלפפונים
ואני לא יודע אם זה כי יש שקט אצלנו או כי פשוט אין עניין
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  639 לייקים

uriazu כתב: 20 ינואר 2026, 11:24 אני קצת מתבאס שאין שום דיבור על מלפפונים
לא היית בארץ בקיץ? ;)
uriazu
קיבל.ה  30 לייקים

Mendelson כתב: 20 ינואר 2026, 11:26
לא היית בארץ בקיץ? ;)
אני גר בחו"ל כבר מספר שנים
אני קצת מתגעגע לימים שכל שם קיים בליגה מקושר אלינו ומו"מ מתקדם
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  410 לייקים

בדרך כלל שמתחילים לזרום שמות זה אומר שיש איזשהו מו״מ קצת יותר מהתחלתי (אם זאת לא איזה שמועה מונפצת)

כנראה שכרגע בגלל השינוי כיוון לחפש חלוץ עוד אין לנו רמיזות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

::
Mendelson כתב: 20 ינואר 2026, 11:09
לא!
שניהם שחקנים טובים, אבל מדמון צעיר ב- 3 שנים ממאור לוי. ואת מדמון ברדה ופרימור מכירים היטב מב"ש.

בינתיים לא פורסם שום דבר לגבי אף אחד מהם, ואני בכלל לא בטוח שיש דיבורים לעבות את הסגל בשחקן לעמדה הזאת. אז יש לך את קרייב ופלקאו באמצע, אבל כל כך הרבה משחקים לפחות אחד מהם לא במשחק, מנטלית או פיזית, והברירה היחידה שלנו זה אל ים.
מדמון שחקן חלש ואיטי.
לא הבנתי איך השם שלו עולה פה בכלל.
זה בדיוק השחקן שאנחנו לא צריכים, אל-ים יש לנו בבית כבר.

מאור לוי שחקן הרבה יותר טוב ממנו והוא לא יגיע לפה.
ונרקומן
קיבל.ה  543 לייקים

לא!

תגיד, שאלה רצינית - אתה בן דוד שלו? חבר? מכר? סוכן?
סלח לי אבל אין שום סיכוי שמישהו אובייקטיבי יגיד את השם ההזוי הזה כבר עשרות פעמים פה בפורום
לוקח 20 אל ים לפני הליצן הזה, ושלא נדבר על שחקני כדורגל אמיתיים
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  639 לייקים

ונרקומן כתב: 20 ינואר 2026, 11:41

לא!

תגיד, שאלה רצינית - אתה בן דוד שלו? חבר? מכר? סוכן?
סלח לי אבל אין שום סיכוי שמישהו אובייקטיבי יגיד את השם ההזוי הזה כבר עשרות פעמים פה בפורום
לוקח 20 אל ים לפני הליצן הזה, ושלא נדבר על שחקני כדורגל אמיתיים
אין לי קרבה משפחתית או חברית לאף סוכן, שחקן או עסקן בכדורגל הישראלי או בכלל. יש מישהו שטיפלתי בו במסגרת העבודה (רופא) שהיה שופט עבר מוכר, אבל שם זה נגמר.

ראיתי 3-4 משחקים שלו העונה וחשבתי שהוא מעולה בעמדה הזאת, לא זוכר שראיתי אותו לפני העונה הנוכחית. את אל ים ראיתי משחק הרבה פעמים, יכול להזכר במשחק אחד טוב שלו לפני כמה שבועות, וזהו. אולי זו טעות סטטיסטית, ממה שראיתי נראה שחקן טוב עם פוטנציאל.
היחיד שנלחם
קיבל.ה  32 לייקים

שון ויסמן , חייב , הצעה טובה ויחזור לארץ, הוא מיצה בחול כבר.
ומה עם רמזי ספורי לחזק את הקישור?
נועם שחם
קיבל.ה  1081 לייקים

רדפוקס כתב: 19 ינואר 2026, 14:39
זה מילא. אתמול הוא ניסה לשחק בילד אפ עם חלק אחורי של מורגן, יאזן וצ'יקו ששיחק בצד ימין עם רגל הפוכה..
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  410 לייקים

היחיד שנלחם כתב: 20 ינואר 2026, 11:49 שון ויסמן , חייב , הצעה טובה ויחזור לארץ, הוא מיצה בחול כבר.
משחק בבונדסליגה באוסטריה איזה מיצה?

נגיד ואני זורם איתך והוא מיצה - יבקש שכר של לפחות 600 אלף אירו וזה עוד לפני הסכום שתידרש לשלם לשחרורו.

הלאה
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 20 ינואר 2026, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
ר.ש
קיבל.ה  485 לייקים

RedDrifter כתב: 20 ינואר 2026, 11:52
היחיד שנלחם כתב: 20 ינואר 2026, 11:49 שון ויסמן , חייב , הצעה טובה ויחזור לארץ, הוא מיצה בחול כבר.
משחק בבונדסליגה איזה מיצה?

נגיד ואני זורם איתך והוא מיצה - יבקש שכר של לפחות 600 אלף אירו וזה עוד לפני הסכום שתידרש לשלם לשחרורו.

הלאה
הוא באוסטריה על 150 אלף יורו בעונה...
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  410 לייקים

ר.ש כתב: 20 ינואר 2026, 11:54

הלאה
הוא באוסטריה על 150 אלף יורו בעונה...
נכון, התבלבלתי בגלל הטראנספרמארקט

בכל מקרה הוא עדיין שחקן הרכב שם באוסטריה ובלי קשר זכור לי שהוא ביקש מבית״ר שניסתה להתחתים אותו 500 אלף אירו שכר לעונה
KingZivos
קיבל.ה  216 לייקים

הלאה
אם הוא מיצה או לא אני לא יודע אבל הוא משחק בבונדס ליגה האוסטרית שזה הבדל גדול.
אני אפילו לא בטוח שאני רוצה אותו ( על פניו ברור שלהביא כי הוא ישראלי ועם ניסיון אבל משהו לא מסתדר לי איתו) גם העונה באוסטריה יש לו קצב שערים לא רע, אבל אני באמת מאמין שההגנות שם חלשות ( ראינו את הפערים מהשנה שחורר שם רשתות עם מעל 30 שערים למה שעשה שנה אחרי בליגה הספרדית)
שליחת תגובה