וינסנט כתב: ↑18 ינואר 2026, 23:04
הקישור הטוב של חיפה ושל שאר הגדולות זה הסיבה למה אנחנו מקום 5 והם לפנינו. לעשות הגנה זה לא מספיק, עונה הבאה אין ברירה צריך להיפטר מקרייב ופלקאו למרות החיבור עם הקהל ולהביא במקום שחקנים מהירים וטכניים, אחרת אין לנו מה לחפש בליגה הזאת.
חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
הקישור שלנו בעייתי מאוד ואני חושב שקרייב לא מתאים.
אבל מה זה הקישור של חיפה? אתמול הקישור שלהם היה זר שלא הרשים במיוחד עד כה, ילד שעלה מהנוער לפני חודש והגופה של מיכאל אוחנה.
הם פשוט קבוצה מאומנת והמאמן שלהם לא יקבל את זה שבולגרי 2 מטר יתחבא במשך כל המשחק מאחורי סיסוקו ועידו שחר כדי שלא ימסרו לו חלילה.
קרייב אכן משחק לא טוב לאחרונה ואין לנו מחליף ראוי, אבל, אם אנחנו עם חלוץ נורמאלי שמבקיע 5/6 שערים עד עכשיו, אנחנו עם עוד 2/3 נצחונות וכנראה גם עולים שלב בגביע וממוקמים במקום 3.
אז לבוא ולהגיד שצריך להחליף את כל הקישור? סתם יציאה מפרופורציה, מה עוד שאנחנו בחודש עם מלא פצועים.
חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
הקישור שלנו בעייתי מאוד ואני חושב שקרייב לא מתאים.
אבל מה זה הקישור של חיפה? אתמול הקישור שלהם היה זר שלא הרשים במיוחד עד כה, ילד שעלה מהנוער לפני חודש והגופה של מיכאל אוחנה.
הם פשוט קבוצה מאומנת והמאמן שלהם לא יקבל את זה שבולגרי 2 מטר יתחבא במשך כל המשחק מאחורי סיסוקו ועידו שחר כדי שלא ימסרו לו חלילה.
קרייב אכן משחק לא טוב לאחרונה ואין לנו מחליף ראוי, אבל, אם אנחנו עם חלוץ נורמאלי שמבקיע 5/6 שערים עד עכשיו, אנחנו עם עוד 2/3 נצחונות וכנראה גם עולים שלב בגביע וממוקמים במקום 3.
אז לבוא ולהגיד שצריך להחליף את כל הקישור? סתם יציאה מפרופורציה, מה עוד שאנחנו בחודש עם מלא פצועים.
אני דווקא חושב שמאמן זה לא הסיפור העיקרי פה. כן, לברדה יש חלק באירוע כמובן, אבל הסיפור העיקרי זה קישור מוגבל שלא מסוגל לקבל כדור תחת הלחץ ולהניע אותו קדימה. עבודה טובה יותר של מאמן תוציא יותר מהקיים, אבל חלק ניכר מהבעיה אלו הן פשוט היכולות של השחקנים. רטנר אולי עלה מהנוער, אבל הוא התמודד בצורה אדירה עם הלחץ שהפעיל הקישור של מכבי ושחרר כדורים נהדרים קדימה. הוא עשה דברים שלא ראיתי בחיים את פלקאו וקרייב עושים (אבל את אלקוקין כן).
אני יכול לקבל שההשקעה הכספית של ספרא היא לא בור ללא תחתית סטייל עופר ינאי, אני יכול לקבל שנופלים עם רכש מדי פעם (קורה לכל איש מקצוע), וגם שקשה לבנות קבוצה מאפס בקיץ אחד מה שמשאיר אותנו, יחד עם מכת פציעות, עם ספסל של ארצ'ל וארי כהן. מה שקשה לי לקבל, וזה נכון עוד מהקיץ, זה את הבנייה הלא הגיונית של הקישור שלנו וההסתמכות בעמדות מפתח על שחקנים שזו לא העמדה הטבעית שלהם. קיבלתם קיץ שלם ומשאבים מרשימים לכל הדעות, ובסוף הרכבתם קישור של פלקאו, קרייב ולויזו? באמת? בעיני זה מעיד על חוסר הבנה בסיסי של אנשי מקצוע וזו בעיה הרבה יותר קשה.
הוקיץ' כתב: ↑19 ינואר 2026, 14:17
אני דווקא חושב שמאמן זה לא הסיפור העיקרי פה. כן, לברדה יש חלק באירוע כמובן, אבל הסיפור העיקרי זה קישור מוגבל שלא מסוגל לקבל כדור תחת הלחץ ולהניע אותו קדימה. עבודה טובה יותר של מאמן תוציא יותר מהקיים, אבל חלק ניכר מהבעיה אלו הן פשוט היכולות של השחקנים. רטנר אולי עלה מהנוער, אבל הוא התמודד בצורה אדירה עם הלחץ שהפעיל הקישור של מכבי ושחרר כדורים נהדרים קדימה. הוא עשה דברים שלא ראיתי בחיים את פלקאו וקרייב עושים (אבל את אלקוקין כן).
אני יכול לקבל שההשקעה הכספית של ספרא היא לא בור ללא תחתית סטייל עופר ינאי, אני יכול לקבל שנופלים עם רכש מדי פעם (קורה לכל איש מקצוע), וגם שקשה לבנות קבוצה מאפס בקיץ אחד מה שמשאיר אותנו, יחד עם מכת פציעות, עם ספסל של ארצ'ל וארי כהן. מה שקשה לי לקבל, וזה נכון עוד מהקיץ, זה את הבנייה הלא הגיונית של הקישור שלנו וההסתמכות בעמדות מפתח על שחקנים שזו לא העמדה הטבעית שלהם. קיבלתם קיץ שלם ומשאבים מרשימים לכל הדעות, ובסוף הרכבתם קישור של פלקאו, קרייב ולויזו? באמת? בעיני זה מעיד על חוסר הבנה בסיסי של אנשי מקצוע וזו בעיה הרבה יותר קשה.
אבל מאמן הוא שותף עיקרי בבניית הקבוצה, ככה שבטח שהוא כן הסיפור פה.
לא רק שהוא לא מוציא את המיטב מאיך שקרייב ופלקאו מתפקדים על המגרש כשאנחנו עם הכדור הוא גם יצר את השילוב הזה ועוד מכריח בילד-אפ שעוד יותר חושף כמה הצמד הזה מוגבל יחדיו.
לא רק שהוא לא מוציא את המיטב מאיך שקרייב ופלקאו מתפקדים על המגרש כשאנחנו עם הכדור הוא גם יצר את השילוב הזה ועוד מכריח בילד-אפ שעוד יותר חושף כמה הצמד הזה מוגבל יחדיו.
אפשר להשתמש בכלים שיש לנו יותר טוב
למשל לשחק עם פלקאו כ6 כשאלקוקין וקרייב משמשים כ8
ואז במקום להשאיר מאחור 2 בלמים ומגן, לתת לפלקאו לרדת בין הבלמים ולתת חופש למגנים להצטרף קדימה
חייב קשר אחורי שיודע לקבל כדור לפני כל עמדה אחרת
אין אמצע כל המשחק משוחק דרך האגפים
אי אפשר לבודד ככה אף קיצוני
גאנח קיבל את הכדור 200 פעמים שהגיע דרך האמצע
להפועל אין את זה אף קשר לא יודע/יכול לקבל כדור זה לא הגיוני
צריך לוותר על קרייב/פלקאו ולהביא שחקן טכני לאמצע אי אפשר להמשיך בלי אמצע
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
Mario כתב: ↑20 ינואר 2026, 10:22
ע״פ ערוץ הספורט ישראלוב חוזר מפורטוגל להפועל פ״ת בהשאלה, לא היה כדאי להביא אותו ?
לא!
מה בנוגע למאור לוי מנתניה? לדעתי יותר טוב מאיליי מדמון
שניהם שחקנים טובים, אבל מדמון צעיר ב- 3 שנים ממאור לוי. ואת מדמון ברדה ופרימור מכירים היטב מב"ש.
בינתיים לא פורסם שום דבר לגבי אף אחד מהם, ואני בכלל לא בטוח שיש דיבורים לעבות את הסגל בשחקן לעמדה הזאת. אז יש לך את קרייב ופלקאו באמצע, אבל כל כך הרבה משחקים לפחות אחד מהם לא במשחק, מנטלית או פיזית, והברירה היחידה שלנו זה אל ים.
ע״פ ערוץ הספורט ישראלוב חוזר מפורטוגל להפועל פ״ת בהשאלה, לא היה כדאי להביא אותו ?
לא!
שניהם שחקנים טובים, אבל מדמון צעיר ב- 3 שנים ממאור לוי. ואת מדמון ברדה ופרימור מכירים היטב מב"ש.
בינתיים לא פורסם שום דבר לגבי אף אחד מהם, ואני בכלל לא בטוח שיש דיבורים לעבות את הסגל בשחקן לעמדה הזאת. אז יש לך את קרייב ופלקאו באמצע, אבל כל כך הרבה משחקים לפחות אחד מהם לא במשחק, מנטלית או פיזית, והברירה היחידה שלנו זה אל ים.
מדמון שחקן חלש ואיטי.
לא הבנתי איך השם שלו עולה פה בכלל.
זה בדיוק השחקן שאנחנו לא צריכים, אל-ים יש לנו בבית כבר.
מאור לוי שחקן הרבה יותר טוב ממנו והוא לא יגיע לפה.
לא!
תגיד, שאלה רצינית - אתה בן דוד שלו? חבר? מכר? סוכן?
סלח לי אבל אין שום סיכוי שמישהו אובייקטיבי יגיד את השם ההזוי הזה כבר עשרות פעמים פה בפורום
לוקח 20 אל ים לפני הליצן הזה, ושלא נדבר על שחקני כדורגל אמיתיים
לא!
תגיד, שאלה רצינית - אתה בן דוד שלו? חבר? מכר? סוכן?
סלח לי אבל אין שום סיכוי שמישהו אובייקטיבי יגיד את השם ההזוי הזה כבר עשרות פעמים פה בפורום
לוקח 20 אל ים לפני הליצן הזה, ושלא נדבר על שחקני כדורגל אמיתיים
אין לי קרבה משפחתית או חברית לאף סוכן, שחקן או עסקן בכדורגל הישראלי או בכלל. יש מישהו שטיפלתי בו במסגרת העבודה (רופא) שהיה שופט עבר מוכר, אבל שם זה נגמר.
ראיתי 3-4 משחקים שלו העונה וחשבתי שהוא מעולה בעמדה הזאת, לא זוכר שראיתי אותו לפני העונה הנוכחית. את אל ים ראיתי משחק הרבה פעמים, יכול להזכר במשחק אחד טוב שלו לפני כמה שבועות, וזהו. אולי זו טעות סטטיסטית, ממה שראיתי נראה שחקן טוב עם פוטנציאל.
זה מילא. אתמול הוא ניסה לשחק בילד אפ עם חלק אחורי של מורגן, יאזן וצ'יקו ששיחק בצד ימין עם רגל הפוכה..
היחיד שנלחם כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:49
שון ויסמן , חייב , הצעה טובה ויחזור לארץ, הוא מיצה בחול כבר.
ומה עם רמזי ספורי לחזק את הקישור?
משחק בבונדסליגה איזה מיצה?
נגיד ואני זורם איתך והוא מיצה - יבקש שכר של לפחות 600 אלף אירו וזה עוד לפני הסכום שתידרש לשלם לשחרורו.
הלאה
אם הוא מיצה או לא אני לא יודע אבל הוא משחק בבונדס ליגה האוסטרית שזה הבדל גדול.
אני אפילו לא בטוח שאני רוצה אותו ( על פניו ברור שלהביא כי הוא ישראלי ועם ניסיון אבל משהו לא מסתדר לי איתו) גם העונה באוסטריה יש לו קצב שערים לא רע, אבל אני באמת מאמין שההגנות שם חלשות ( ראינו את הפערים מהשנה שחורר שם רשתות עם מעל 30 שערים למה שעשה שנה אחרי בליגה הספרדית)