תמיד היינו ממותגים כקבוצה שמזוהה עם השמאל וזה לא באמת היווה איזושהי בעיה או עורר עניין יוצא מן הכלל.
במהלך השנים האחרונות משהו פונדמנטלי השתנה בציבור הישראלי שאני בטוח שכולם כאן מרגישים, הקיטוב והשנאה הלכה וגברה בחברה שלנו וזה הגיע למצבי קיצון שבו ערוצי חדשות/אנשים מסוימים פשוט ממותגים כאויבי העם, בהרגשה האישית שלי - גם המועדון שלנו נמצא באותה רשימה ולא פעם, גם אם לא במודע, זה פגע בנו.
בגלל אותו קיטוב שעליו דיברתי, אני מרגיש שזה התחיל להשפיע כבר הרבה מעבר למגרש, ששם מה שפגענו בנו בעיקר היו החלטות שיפוט ביזיונית במהלך השנים כי ׳נו בסדר זה הפועל השמאלנית שכולם שונאים׳ - שאגב גם בסל אנחנו כבר שנים סובלים מבעיה זו ואין באמת איזה התקדמות או שיפור בנושא.
שמתי לב זה נהיה ממש טרנד לערוצי ספורט וחדשות ׳לקפוץ׳ על כתבות שהם בעד הסבל שלנו ויוצאות נגדנו. מישהו אחר שם לב לכמות הכתבות שיצאה על אשתו של רוטמן ש׳בכתה׳ בסטורי שלה על כמה אוהדים (זבלים) שקיללו אותה ואת הילדים שלה? זה היה ממש סוריאליסטי לטעמי כמה קל זה להכפיש אותנו ולמתג אותנו ככאלה וזה כבר משהו שקורה שנים. אתם לא חושבים ששופטי כדורגל/אנשי מנהלת קוראים כתבות כאלה? שזה בסוף משפיע עלינו כקבוצה? אני בטוח שכן
יש לנו את שיר ׳עדר של עיתונאים׳ ששם אנחנו שרים בסוף ״שם זין על כל המסביב״ - אולי הגיע הרגע שכן נצא למלחמה על התקשורת ונדרוש סיקור הוגן יותר? שמישהו מהמועדון יקום ויגיד די עד כאן עם ההתעמרות הזאת? מרגיש לי שמעבר לשיקום הקבוצה והבאת שחקנים אנחנו אולי מתמודדים פה עם האתגר הכי גדול שפגע ועדיין פוגע בנו מעבר לבעלים שהיו פה
בתמונה אוהדי מכבי עושים סימני תלייה וזין בזמן פתיחת הדרבי שבו מזכירים בסרטון את כל אוהדי הפועל שנפלו במלחמה (קיבל 0 סיקור תקשורתי)