dino כתב: ↑15 ינואר 2026, 08:43
לא הבנתי למה אשכול ספרא(הדבר הטוב והמתפקד שלנו שלא היינו בו שנים) נמצא בטופ אחרי הדרבי.
קרה משהו?
כן, רוצים לנצח דרבי
אתמול היה הדרבי הראשון ששוחק העונה
ראינו את אותם מחלות רעות מהעשור וחצי האחרון
הבנו שלא התקדמנו
בתכלס, הבנו את זה עוד לפני אבל רצינו להאמין אחרת
אף אחד לא רוצה לגרש אותו חס וחלילה, אני חושב שזה פשוט מציאות וציפיות שנפגשו
אנחנו הפועל, לא נסתפק במקום טוב באמצע
למרות שספרא הרבה יותר טוב מהזבל שהיה לפניו, בשביל הפועל שלנו אנחנו רוצים הרבה יותר
אנחנו לא הפועל של מה שהיה
הפועל של שנים עברו היתה מפסידה אתמול גם כשמכמבי ב10 שחקנים
בסוף ההבדל הוא שאנחנו משלמים כרגע ריבית על ההתפתחות של דאפה, שאין חלוץ מחליף ושהפסדת בפנדלים, שזה יכול ללכת לכאן או לכאן
dino כתב: ↑15 ינואר 2026, 08:43
לא הבנתי למה אשכול ספרא(הדבר הטוב והמתפקד שלנו שלא היינו בו שנים) נמצא בטופ אחרי הדרבי.
קרה משהו?
כן, רוצים לנצח דרבי
אתמול היה הדרבי הראשון ששוחק העונה
ראינו את אותם מחלות רעות מהעשור וחצי האחרון
הבנו שלא התקדמנו
בתכלס, הבנו את זה עוד לפני אבל רצינו להאמין אחרת
אף אחד לא רוצה לגרש אותו חס וחלילה, אני חושב שזה פשוט מציאות וציפיות שנפגשו
אנחנו הפועל, לא נסתפק במקום טוב באמצע
למרות שספרא הרבה יותר טוב מהזבל שהיה לפניו, בשביל הפועל שלנו אנחנו רוצים הרבה יותר
זה לא נכון, אתמול אחרי שהם כבשו והם היו בטירוף בשנים קודמות היינו מתפרקים בטירוף וחוטפים ישר את השני ואחריו את השלישי והרביעי. אתמול שרדנו את הדקות האלה ודי מהר השווינו הפכנו את המומנטום ואז הם חטפו אדום ושכבנו עליהם. להגיד שכלום לא השתנה זה לא נכון
כשהתחילו הידיעות עליו ועוד לפני שרכש את המועדון אוהדים יצאו מגדרם ודיברו על הון של 20 מיליארד דולר ושהוא יותר גדול מגולדהאר
כתבתי אז שה 20 מיליארד זה הון של דוד שלו. אבא שלו שנפטר הוריש מכסימום 3 מיליארד ושמאחר ואמא שלו עדיין בחיים סביר שהכסף אצלה
מעבר לכך שהירושה אמורה להתחלק על 4 ילדים ושאם היה לו לפחות מילארד אחד הוא כבר היה מופיע ברשימת פורבס
כך שהוא ממש לא מתקרב לעושר של גולדהאר
הוא מאוד עשיר/אמיד ושזה מספיק טוב בשביל ההתחלה
כתבתי שאין לי ציפיות גדולות ממנו ושאליפות הוא לא יביא
יש לי רק שתי ציפיות
האחת שסוף סוף יהיה למועדון הזה בעלים אחד ולא ערב רב של מוקיונים שכל מי שחושב לקנות את המועדון יראה אותם ויברח או שהם יבריחו אותו כמו שקרה עם רומן אברמוביץ
על זה אפשר לסמן V
השניה זה שהוא יהיה השניידר שלנו, שלב המעבר לבעלים ברמה של גלודהאר שיוכל להביא את המועדון לרמה וההישגים שמגיעים למועדון ולאוהדים שלו
זה שהוא העדיף לא ללמוד מניסיונם של אחרים והעדיף ניהול של ישראלים בינוניים שסתם שורפים לו את הכסף מעיד עליו