gershon כתב: ↑03 ינואר 2026, 21:01
למה הבעלים שלנו היה חייב לצחוק על מכבי בערב יום משחק קשה שלנו? ההפסד עליו.
ועוד זה היה הדבר הכי חשוב לו להגיד בצאת השבת.
סעמקקקקק.
ההפסד עליו?
לא על הגנה בינןנית, אחוזי עונשין גרועים ושיפוט מכור?
shaolin232 כתב: ↑03 ינואר 2026, 21:11
מה שכן מדכא שהמתאזרח שעופר לא החזיק ממנו
דפק משחק אדיר פאקינג mvp
האם עופר צודק?
חד משמעית קרדין לא המתאזרח שהייתי רוצה לנבחרת
בפועל נתן משחק מדהים
ועוד זה היה הדבר הכי חשוב להגיד בצאת השבת.
לא ברור לי העניין הזה.
ההפסד אליו? אתה רציני תגיד לי? הוא העמיד פה תקציב של קבוצה שצריכה להגיע לפיינל פור ביורוליג ולקחת דאבל בארץ. מה אתה רוצה שיעלה לשחק?
ועוד זה היה הדבר הכי חשוב להגיד בצאת השבת.
לא ברור לי העניין הזה.
ההפסד אליו? אתה רציני תגיד לי? הוא העמיד פה תקציב של קבוצה שצריכה להגיע לפיינל פור ביורוליג ולקחת דאבל בארץ. מה אתה רוצה שיעלה לשחק?
ברור שהייתי גם ציני.
אנחנו הפועל. אנחנו לא מדברים ככה לפני משחקים, אנחנו מדברים אחרי נצחונות.
אנחנו לא מנחסים, אנחנו נלחמים.
יהלום14אדום כתב: ↑03 ינואר 2026, 23:12
כל העקיצות האלה מיצו את עצמן מזמן
שיעקןץ את הגרמנים גם עוד אלף פעם איזה כיף זה מסתכל אצלם בעמודים ומחברים כל היום הם רק מתעסקים בנו ובו זה משגע אותם נכנס להם עמוק עמוק לראש, איזו נקמה כיפית על כל השנים
שיעקןץ את הגרמנים גם עוד אלף פעם איזה כיף זה מסתכל אצלם בעמודים ומחברים כל היום הם רק מתעסקים בנו ובו זה משגע אותם נכנס להם עמוק עמוק לראש, איזו נקמה כיפית על כל השנים
הבעיה היא שהוא לא עקץ שם רק את מכבי, אלא גם את המון אוהדי הפועל שרוצים שישראלים ישחקו יותר.
עזוב, זה פשוט היה טייק מאוד רע שלו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
הבעיה היא שהוא לא עקץ שם רק את מכבי, אלא גם את המון אוהדי הפועל שרוצים שישראלים ישחקו יותר.
עזוב, זה פשוט היה טייק מאוד רע שלו.
יותם שירן הלא מקורי כתב:מקווה שהפרסומים על רפפורט נכונים.
למה?
חשבתי שאתה אופוזיציה לינאי. כניסה של שותף כזה רק מחזקת אותו, תשאיר אותו יותר שנים ותשריש את הפועל כקבוצת יורוליג (ולכן לא תתאפשר חזרה לדרייב אין גם אם נרצה)
למה?
חשבתי שאתה אופוזיציה לינאי. כניסה של שותף כזה רק מחזקת אותו, תשאיר אותו יותר שנים ותשריש את הפועל כקבוצת יורוליג (ולכן לא תתאפשר חזרה לדרייב אין גם אם נרצה)
למה ככה?
900 אוהדים נגד גלבוע בדרייב אין כשחצי מהם מקבלים כרטיס חינם לשער 1 בשם קרבתם לועד המנהל תמיד יותר מרגש.
העיקר שהסליקה החודשית של העמותה ממשיכה לרוץ.
פראיירים לא מתים.
למה?
הוא מידי פעם צריך לזרוק איזו הודעה כאילו הוא בעד הקבוצה בשביל להקשות עלינו להעיף אותו מפה
האיש במסע ונדטה אישי נגר עופר, ועל הדרך מנסה כמה שיותר להסריח את האוירה במועדון שהוא אוהד.
לא רק זה, הוא מנצל בשביל זה את הפלטפורמה שניתנת לו באתר הספורט הנצפה ביותר במדינה.
עופר אדם רחמן.
Niro כתב: ↑05 ינואר 2026, 13:22
האיש במסע ונדטה אישי נגר עופר, ועל הדרך מנסה כמה שיותר להסריח את האוירה במועדון שהוא אוהד.
לא רק זה, הוא מנצל בשביל זה את הפלטפורמה שניתנת לו באתר הספורט הנצפה ביותר במדינה.
עופר אדם רחמן.
הסיפור נכון או לא?
אם לא, שיתבעו אותו. אם נכון, למה לא משלמים לשחקנחם?
האיש במסע ונדטה אישי נגר עופר, ועל הדרך מנסה כמה שיותר להסריח את האוירה במועדון שהוא מעולם לא אאוהד.
עופר אדם רחמן.
רק תיקון קטן: הוא מעולם לא אהד הפועל.
הוא כן הצליח לעבוד על כמה אנשים שהוא כן.
הם עדיין בטוחים שהוא כן.
תרחמו עליהם.
Maor כתב: ↑05 ינואר 2026, 14:04
כמה בנאדם יכול לחיות בסרט שהוא איזה עיתונאי חוקר עם ידיעות מרעישות.
אני עדיין מחכה לשמוע איך נגמר הסיפור של הפיצריה בבולגריה…
והתלושים לחג
ושהמועדון מנסה לגנוב לאוהדים את הפיצויי נגד וילרבאן (למרות שרשמו שחור על גבי לבן שהכסף יוחזר עד 30 יום)
והתלושים לחג
ושהמועדון מנסה לגנוב לאוהדים את הפיצויי נגד וילרבאן (למרות שרשמו שחור על גבי לבן שהכסף יוחזר עד 30 יום)
והתלושים לחג
הסתכלתי היום באתר חברת האשראי והכסף אצלי בזיכוי שאמור להכנס מחר או כבר היום.
צריך להמציא טינוף אחר\חדש\תורן ללכלכך עליו.
העניין של להמציא רפש ולצפות שכל פעם משיהו אחר בהפועל יגיד שזה קשוקש ויכחיש ואז זה אכן יתברר כקשקוש בא רק בשביל דבר אחד - להתיש את המערכת.
זה יכול להגמר בשניה.
עופר אדם רחמן.
הסיפור נכון או לא?
אם לא, שיתבעו אותו. אם נכון, למה לא משלמים לשחקנחם?
עם זמן ההיעדרות שלו, אני ממש כמעט בטוח שאת השכר שלו משלמת חברת הביטוח.