עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
shaharot
קיבל.ה  1012 לייקים

זה המקום לרשום שמכבי מוכרים מיני מנוי ל4 משחקים ב1000 שקל = 250 למשחק

והפועל מוכרים 240-450 ל3 משחקים = 80-150 למשחק

או שרק מתלוננים כאן?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1530 לייקים

וואו 250 שח לכרטיס לקבוצת תחתית
Red_man
קיבל.ה  1892 לייקים

Niro כתב: 24 דצמבר 2025, 19:44
Nati כתב: 24 דצמבר 2025, 18:48
Niro כתב:אלו תופעות לוואי מחליאות של הצלחה, גם במילאנו היו בזמנו המון טרמפיסטים.
תמיד מגיעים אוהדי הצלחות.
אם הם גם נשארים זה טוב לקבוצה.
לא מדבר על אלה שנשארים, אלא על אלה שברור שיעשו כמה סלפים ויעברו לטרנד הבא.
כמו תמיד, חלקם ידבקו וחלקם יעברו לטרנד הבא. הגדלת בסיס האוהדים זה דבר מבורך בעיניי ברגל ובכדורסל וזה תמיד בא עם מחיר של כמה טרמפיסטים שאח״כ עוברים לדבר הבא. שרדנו אותם ברגל נשרוד גם בסל.
תאום אדום

אוהד כורסא כתב: 24 דצמבר 2025, 19:34
תאום אדום כתב: 24 דצמבר 2025, 18:41 אותי זה בעיקר משעשע כשחמישה זרים משחקים ויש להם דגל ישראל על החולצה, שעשע אותי בעבר כשההם שיחקו ככה וישעשע אותי גם עכשיו.
ממש לא משנה אם יש דגל או אין דגל.
אבל אם כבר יש דיון, אם משחק שלנו נופל על ערב יום הזיכרון, הפועל צריכים לעלות או לא? אם לא מייצגים את ישראל (ואני בדעה הזאת) אז צריך לעלות לשחק כי אתה קבוצה פרטית ואתה לא רוצה להיענש. אבל אם אתה טוען שאתה מייצג את ישראל אתה לא יכול באמת לשחק...
אז אנחנו סתם בזים למכבי "ותשחקו ביום הזיכרון"?
לא... אנחנו מעולם לא טענו שאנחנו מייצגים את ישראל. וגם אם הבעלים יגיד את זה זה לא אומר שזה נכון...
הקהל לא מתחבר לזה, לא בגלל שאנחנו עוכרי ישראל אלא בגלל שאנחנו מבינים בדיוק את המשמעות הספורטיבית
אפשר להיות ישראלי ולרצות שהם יפסידו ביורוליג זאת לא מלחמה... בכל מקום בעולם זה ככה. רק פה הפכו אותם ל-ישראל.
אוהד כורסא
קיבל.ה  758 לייקים

shaharot כתב: 24 דצמבר 2025, 20:58 זה המקום לרשום שמכבי מוכרים מיני מנוי ל4 משחקים ב1000 שקל = 250 למשחק

או שרק מתלוננים כאן?
הם לא בסולד אאוט?! מפתיע מאוד.
בני12
קיבל.ה  2396 לייקים

אוהד כורסא כתב: 24 דצמבר 2025, 22:52
shaharot כתב: 24 דצמבר 2025, 20:58 זה המקום לרשום שמכבי מוכרים מיני מנוי ל4 משחקים ב1000 שקל = 250 למשחק

או שרק מתלוננים כאן?
הם מכרו 7000-8000 מנויים ליורוליג.
Charlie
קיבל.ה  1127 לייקים

בני12 כתב:

או שרק מתלוננים כאן?
זהו? תמיד היה סולד אאוט וסיפרו לנו על רשימת waiting list ארוכה. האמנם?!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3806 לייקים

Charlie כתב: 25 דצמבר 2025, 00:47
בני12 כתב:
זהו? תמיד היה סולד אאוט וסיפרו לנו על רשימת waiting list ארוכה. האמנם?!
היו תקופות שזה בהחלט היה המצב אצלם. כבר מזמן לא.
גם כל מי שעשה השוואה בינינו לבינם חוטא לאמת במכוון כי בסיס האוהדים שלהם הרבה יותר גדול.
זה כמובן לא הפריע להם להביא 1,100 אוהדים למשחק בית לא מזמן נגד גלבוע כמדומני
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2105 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 24 דצמבר 2025, 17:50 אגב, זה אחד המגוחכים שיש לבוא בטענות לדקות של הישראלים ובמקביל להתלונן על דגל ישראל על החולצה…
סליחה, למה זה מגוחך? אי אפשר להיות בעד ייצוג מקומי של אנשים מהתרבות והמדינה שלי בקבוצה שלי, אבל לחשוב שלא צריך לדחוף דגל ישראל בכח לכל דבר, בטח בקבוצה שהקהל שלה סבל שנים עם זיהוי אוטומטי של תמיכה במדינה עם תמיכה בקבוצות ישראליות בתחרויות אירופיות?
אני למשל מציג בכנסים מקצועיים בחו"ל. אני מאד מאד בעד שיהיו כמה שיותר ישראלים שיציגו באירועים האלו.
ובכל זאת זה בעיני משונה וקרתני שהם ישימו את דגל ישראל במצגת שלהם. ובאמת אף אחד לא עושה את זה, למרות שלא מדובר בחבורת עוכרי ישראל בלשון המעטה.

אם כבר השיוך האוטומטי הזה של "אם אתה לא גאה לדחוף את הדגל לכל מקום אתה לא באמת פטריוט" הוא הרבה יותר מגוחך ופתטי, ומצביע על בטחון עצמי נמוך וזהות חלשה.
כשזה מבוצע רק בתגובה לתקיפה של הבעלים על רקע יהדותו בכלל (ולא לאומיותו), ולא על רקע המלחמה או אי האירוח בארץ או סיבות דומות שהיו בשנתים האחרונות, זה בכלל מצביע על נרקיסיזם מעורר רחמים במידה רבה (שדי עקבי עם ההתנהלות הכללית של עופר).
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

א. לאנלוגיה שלך, אז במקרה שלנו, לכולם יש דגל במצגת שלהם, רק לנו אין.
ב. מדגיש בפעם השלישית , זה לא נראה לי קריטי אם יש או אין לנו דגל על המדים, זה לא מה שישנה את הזהות של הקבוצה לטעמי.
ג. חוזר לאנלוגיה שלך, אם אתה בעד זה שיהיו הרבה ישראלים בכנסים, אבל אם מישהו מהם ישים דגל ישראל במצגת שלו , ותבוא אליו בטענות על זה, זה יהיה מגוחך, לטעמי.

זה לא שאמרתי שאם אתה ישראלי אתה חייב לשים דגל ושזה מגוחך אם אתה לא, אמרתי שאם אתה בא בטענות לאי שיתוף ישראלים , זה מגוחך שאתה מתנגד שיהיה לנו דגל ישראל על המדים.

מעבר לזה , להציג את הנרקסיזם של עופר (כמו שאתה קורא לזה) כבעיה, לטעמי אם הוא לא היה כזה, הוא לא היה משקיע בהפועל את מה שהוא משקיע בהפועל.
אז תן לי עוד מזה…
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2105 לייקים
יצירת קשר:

הבנתי מצוין מה שאמרת, וזה פשוט מגוחך כאמור לאמר שמי שמתבאס מאי שיתוף ישראל בהכרח צריך לתמוך בדגל ישראל על המדים. גם בהקשר כללי, וגם בהקשר הספציפי של הפועל. וגם נובע מנרקיסיזם במקרה הספציפי של עופר.
קשה לי לשמוח מהנרקיסיזם הזה כי הוא חד משמעית בעיה והרחיק אותי ועוד הרבה אחרים מהקהילה (מי יותר מי פחות), ויצר בתוכה שבר עמוק. גם אם ניקח 10 פעמים יורוליג זה לא שווה את זה בעיניי.
גם הטיעון הזה של "כולם עושים את זה" הוא בעיני די מגוחך. בחיים בכלל, ובפרט בהקשר של כדורסל אירופי. אני ממליץ לכל מי שקורא פה לא להתנהל לפיו בחיים.

בעיניי בכלל אחד הדברים הברוכים שישנם בקהילה של הפועל סל, שתקציב גבוה והצלחות מקצועיות הן לא בהכרח חזות הכל (בניגוד לכלל הקהלים), והופכים את כל השאר למשני.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

שוב , לא אמרתי שמי שרוצה לראות יותר ישראלים צריך לתמוך בדגל ישראל על המדים.
אמרתי שמגוחך שיהיה נגד זה ששמו דגל ישראל על המדים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

גם אני לא מבין מה הקשר בין הדברים, או למה הצירוף הזה מגוחך.
לא נראה לך סביר שהמניעים והסיבות לדעות בשני הנושאים האלה יכולים להגיע ממקומות שונים לגמרי? למה אתה חושב שזה אמור לבוא ביחד?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2105 לייקים
יצירת קשר:

אז אני אחדד ואומר שזה מגוחך לאמר שזה מגוחך שאני לא יכול להיות נגד דגל ישראל על המדים, אפילו שאני בעד שיתוף ישראלים בסגל.
הנה, אני נגד. לא מבין למה צריך את זה, חוץ מאשר לספק את האגו הילדותי של עופר, ובניגוד להתפתחויות והציפיות אצל הקהל (או לפחות החלק המוביל שבקהל) בעשרות השנים האחרונות.
אני לא בעד שיתוף ישראלים בסגל מתוך רצון עמוק להפגין את הישראליות שלי בפני כל ולעשות דווקא לגויים. זה פתטי בעיניי. באותה מידה כמו לשים דווקא עכשיו את הדגל על החולצה כי איזה אנטישמי התנפל על עופר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

אז למה אתה בעד ישראלים בסגל?

בוא נפרק את זה רגע, אתה מעדיף שחקנים מסויימים בגלל היותם ישראלים , נטו.
אבל הדגל שמסמל את היותם ישראלים מפריע לך?

אין לי צורך בדגל ישראל על המדים, אני לא הייתי מוסיף אותו.
בין זה לבין זה שאני אגיד שזה מפריע לי שעופר החליט להוסיף אותו (שוב, אנחנו מדברים על דגל קטן בעורף של השחקנים , בקושי שמים לב שהוא שם) יש דרך ארוכה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

מילפורד, אפשר להיות בעד שחקנים מקומיים מהרבה מאוד סיבות, לא רק מתוך "אהבת ישראל\ים", בדיוק כמו שאפשר להתנגד לעניין הדגל מהרבה סיבות שאינן "שנאת ישראל\ים"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
red pepper
קיבל.ה  3 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2025, 16:51 הבנתי מצוין מה שאמרת, וזה פשוט מגוחך כאמור לאמר שמי שמתבאס מאי שיתוף ישראל בהכרח צריך לתמוך בדגל ישראל על המדים. גם בהקשר כללי, וגם בהקשר הספציפי של הפועל. וגם נובע מנרקיסיזם במקרה הספציפי של עופר.
קשה לי לשמוח מהנרקיסיזם הזה כי הוא חד משמעית בעיה והרחיק אותי ועוד הרבה אחרים מהקהילה (מי יותר מי פחות), ויצר בתוכה שבר עמוק. גם אם ניקח 10 פעמים יורוליג זה לא שווה את זה בעיניי.
גם הטיעון הזה של "כולם עושים את זה" הוא בעיני די מגוחך. בחיים בכלל, ובפרט בהקשר של כדורסל אירופי. אני ממליץ לכל מי שקורא פה לא להתנהל לפיו בחיים.

בעיניי בכלל אחד הדברים הברוכים שישנם בקהילה של הפועל סל, שתקציב גבוה והצלחות מקצועיות הן לא בהכרח חזות הכל (בניגוד לכלל הקהלים), והופכים את כל השאר למשני.
אחד הדברים הברוכים שישנם בקרב *חלק* מהקהילה של הפועל סל, כפי שהתברר בשנה האחרונה.
red pepper
קיבל.ה  3 לייקים

מילפורד כתב: 26 דצמבר 2025, 21:01 אז למה אתה בעד ישראלים בסגל?

בין זה לבין זה שאני אגיד שזה מפריע לי שעופר החליט להוסיף אותו (שוב, אנחנו מדברים על דגל קטן בעורף של השחקנים , בקושי שמים לב שהוא שם) יש דרך ארוכה.
האם זה היה מפריע לך אם היית יודע שזה במקום צמד המילים "יחד לעולם" שמופיעות שם עכשיו?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

לא, גם צמד המילים ״ביחד לעולם״ לא מהותיים בעיני, הדיון על הגוון כתום/אדום בתחילת העונה היה הרבה יותר מהותי בעיני וגם הוא היה זניח.

אגב, קצת להרגיע את רוחכם , זה גם מגוחך בעיני בכיוון ההפוך , למי שמה שחשוב לו זה שיהיה דגל ישראל על המדים אבל לא דואג לדקות של הישראלים בקבוצה.

וזה בטח לא נכנס למערך השיקולים שלי על אם לבוא או לא למשחקים של הקבוצה שאני אוהב, לא קרוב אפילו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

teknoboy כתב: 26 דצמבר 2025, 21:04 מילפורד, אפשר להיות בעד שחקנים מקומיים מהרבה מאוד סיבות, לא רק מתוך "אהבת ישראל\ים", בדיוק כמו שאפשר להתנגד לעניין הדגל מהרבה סיבות שאינן "שנאת ישראל\ים"
הישראליות זה מה שמיחד את ה״מקומיים״ האלה, הרי אנחנו לא מדברים על שחקנים שגדלו בהפועל, אפילו לא בתל אביב, וגם לאו דוקא כאלו שבכלל אוהדים את הקבוצה (למרות שאצלינו יש יחסית הרבה כאלו שגדלו בקבוצה ו/או אוהדים אותה, אבל יש גם שגב, זיו ובלייזר).
אז תסלחו לי, אבל זה נשמע לי מגוחך שאתה רוצה לראות שחקנים שמה שמיחד אותם זה היותם ישראלים אבל לא מוכן לקבל דגל ישראל על המדים.

וזה כשאני עצמי בכלל לא מחפש שיהיה דגל כזה על המדים , אבל לא רואה סיבה לעשות מזה עיניין אם כן יהיה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

מילפורד כתב: 26 דצמבר 2025, 22:06
teknoboy כתב: 26 דצמבר 2025, 21:04 מילפורד, אפשר להיות בעד שחקנים מקומיים מהרבה מאוד סיבות, לא רק מתוך "אהבת ישראל\ים", בדיוק כמו שאפשר להתנגד לעניין הדגל מהרבה סיבות שאינן "שנאת ישראל\ים"
הישראליות זה מה שמיחד את ה״מקומיים״ האלה, הרי אנחנו לא מדברים על שחקנים שגדלו בהפועל, אפילו לא בתל אביב, וגם לאו דוקא כאלו שבכלל אוהדים את הקבוצה (למרות שאצלינו יש יחסית הרבה כאלו שגדלו בקבוצה ו/או אוהדים אותה, אבל יש גם שגב, זיו ובלייזר).
אז תסלחו לי, אבל זה נשמע לי מגוחך שאתה רוצה לראות שחקנים שמה שמיחד אותם זה היותם ישראלים אבל לא מוכן לקבל דגל ישראל על המדים.

וזה כשאני עצמי בכלל לא מחפש שיהיה דגל כזה על המדים , אבל לא רואה סיבה לעשות מזה עיניין אם כן יהיה.
לדעתי זה נשמע לך מגוחך כי אתה מניח סיבה מסוימת להעדפת שחקנים מקומיים וסיבה מסוימת להתנגדות לעניין הדגל.
אם היית מוותר על ההנחות האלה ובמקום זה מתעניין למה אנשים חושבים את מה שהם חושבים במקום, אולי היית מגלה שזה לא כל כך מגוחך, שהסתירה שאתה מדמיין לא רלוונטית למחשבות שלהם וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

שינית לזה את השם מישראלים למקומיים כדי שיהיה משהו מאחורי מה שאתה אומר.
שאגב, אני יותר מתחבר למינוח הזה , אם יצא לך לשים לב, אני בדרך כלל לא אוהב שמתייחסים למי שלא מדבר מילה בעברית כישראלי.

אבל עדיין, אתה מנסה לסבך את זה ולהכניס פה עוד משמעויות פסיכולוגיות ולא יודע מה מעבר לזה.

זה דיון שמתקיים פה לא מעט לאורך השנים סביב סוגיית כמות הזרים בליגה, דקות המשחק באירופה , ואפילו בהתייחסות למי יש יותר שחקנים בנבחרת (מי בעד ומי נגד).
שורה תחתונה , מדובר על להעדיף שחקן על פי מוצאו/דרכונו על פני האלמנט המקצועי.
סובב את זה כמה שאתה רוצה, זה מה שזה, ואני טוען , שמי שמעדיף לראות שחקנים בגלל שהם מקומיים (ואני בכלל לא נכנס כרגע לדיון אם זה לגיטימי או לא להעדיף שחקן לפי מוצאו) אז זה מגוחך שהוא מתנגד לזה שהדגל שמייצג את המקומיות הזאת יהיה על המדים. (והכל בפרופורציה, כן? זה לא שהדגל הזה הולך להחליף או אפילו להעפיל על סמל הפועל שיש על המדים)
Red_man
קיבל.ה  1892 לייקים

red pepper כתב: 26 דצמבר 2025, 21:33

האם זה היה מפריע לך אם היית יודע שזה במקום צמד המילים "יחד לעולם" שמופיעות שם עכשיו?
זה במקום?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

אני באמת חושב שאתה רואה גיחוך וסתירה רק כי אתה מרדד את שלל הסיבות שבגללן אנשים יכולים להעדיף שחקנים מקומיים לאמירה הפשטנית "מעדיפים אותם בגלל הדרכון שלהם".
ההעדפה הזאת היא אולי התוצאה הרצויה מבחינת חלק מהאנשים, אבל היא בהכרח לא הסיבה. לפעמים אנשים חושבים בצורה טיפה יותר מורכבת.
יש מגוון של סיבות להעדפה הזאת, ולא קשה לראות שרובן לא קשורות בשום צורה לדיון הדגל.
כנ"ל לגבי הדגל, אגב. יש הרבה סיבות לחשוב כך או אחרת בנושא הזה, ודי ברור שרובן לא קשורות בשום צורה להעדפת שחקנים מקומיים\זרים.
לא יודע אם אתה סתם מתעצל לחשוב על זה טיפה יותר לעומק או שאתה מתחפר פה באיזה ניסיון להגחיך את מי שנתפסים בעיניך כ"מתנגדי עופר" ואת הטענות שלהם, אבל מה שבטוח שאתה בעיקר מפספס את מה שאנשים חושבים (או אולי אפילו לא מגלה בזה שום עניין).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

ואני חושב שאתה ממש מתאמץ להכניס פה תוכן שלא באמת קיים פה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

מילפורד כתב: 26 דצמבר 2025, 23:07 ואני חושב שאתה ממש מתאמץ להכניס פה תוכן שלא באמת קיים פה.
כי אתה מעדיף להניח שכל מי שמחזיק בסט מסוים של דעות הוא אידיוט שלא רואה את הסתירה בין העמדות השונות שלו, למרות שבפועל אין שם שום סתירה ושום טמטום, וכל מה שיש פה זה שאתה מתעקש להחליט בשביל אותם אנשים מה הם חושבים ולמה.
לא מבין למה להתעקש על דבר כזה או להניח שאנשים שאתה לא מסכים איתם\לא מבין אותם הם מטומטמים, אבל שיהיה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
red pepper
קיבל.ה  3 לייקים

Red_man כתב: 26 דצמבר 2025, 22:56

זה במקום?
אם זה אכן יקרה, כן.
Asafasraf
קיבל.ה  1831 לייקים

עוד מעט 100 תגובות בפורום על דגל ישראל קטן בחולצה של שחקן הפועל ת״א.
לפני ה-7.10 זה עוד יכל להיות לגיטימי.
היום, זה פשוט ויכוח מיותר. בעד הדגל וזה לא סותר. קוראים לנו הפועל ת״א ואנחנו ממדינת ישראל. נקודה.
כמה אפשר לשנוא את הדגל של המדינה שלנו? לאיזו תחתית עוד אפשר לרדת?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3353 לייקים

teknoboy כתב: 27 דצמבר 2025, 00:45
מילפורד כתב: 26 דצמבר 2025, 23:07 ואני חושב שאתה ממש מתאמץ להכניס פה תוכן שלא באמת קיים פה.
כי אתה מעדיף להניח שכל מי שמחזיק בסט מסוים של דעות הוא אידיוט שלא רואה את הסתירה בין העמדות השונות שלו, למרות שבפועל אין שם שום סתירה ושום טמטום, וכל מה שיש פה זה שאתה מתעקש להחליט בשביל אותם אנשים מה הם חושבים ולמה.
לא מבין למה להתעקש על דבר כזה או להניח שאנשים שאתה לא מסכים איתם\לא מבין אותם הם מטומטמים, אבל שיהיה.
אתה מכניס לי לפה דברים שלא אמרתי ולא התכוונתי וגם לא ממש ברור לי איך מהדברים שלי הסקת את המסקנות האלה.
תסלח לי , אבל אתה מפעיל פה איזה כוח על שמנסה לקרוא כוונות נסתרות של אנשים אולי מתוך התת מודע שלהם שאולי אולי נכונות לגביך והמשתמש הפועל למרות שאני דיברתי על משהו יותר רחב וכללי, ותוך כדי עוד עושה לי מה שאתה מלין עליו שאני עושה לאחרים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

מילפורד כתב: 27 דצמבר 2025, 01:35
teknoboy כתב: 27 דצמבר 2025, 00:45
אתה מכניס לי לפה דברים שלא אמרתי ולא התכוונתי וגם לא ממש ברור לי איך מהדברים שלי הסקת את המסקנות האלה.
תסלח לי , אבל אתה מפעיל פה איזה כוח על שמנסה לקרוא כוונות נסתרות של אנשים אולי מתוך התת מודע שלהם שאולי אולי נכונות לגביך והמשתמש הפועל למרות שאני דיברתי על משהו יותר רחב וכללי, ותוך כדי עוד עושה לי מה שאתה מלין עליו שאני עושה לאחרים.
לפחות אנחנו מסכימים שזה לא רעיון טוב להחליט בשביל אחרים מה הם חושבים ולמה.

אם באמת מעניין אותך אני אסביר איך ולמה הסקתי את מה שהסקתי ממה שכתבת (אולי עדיף בפרטי, אלא אם משום מה תהיה התעניינות כללית)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2092 לייקים

אין לי בעיה עם דגל ישראל שישימו על הגופיות למרות שזה לא נראה לי נחוץ.
הבעיה שלי היא עם זה שזה נעשה בתגובה למשהו אישי שנעשה לעופר.
חשבת שזה נכון לעשות אז למה לא עשית את זה עד היום?
רק עכשיו כשמישהו פגע בך אז נזכרת לשים דגל על המדים של הצעצוע שלך?
לא אוהב את זה בלשון המעטה.
מצד שני ההתעסקות בדבר כזה פעוט אופיינית של החברה לכל אלה שמנסים לחפש עוד סיבה להשמיץ ולכתוב הייט נגד עופר והקבוצה ש"לקחו להם".

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  2530 לייקים

רדנקו כתב:אין לי בעיה עם דגל ישראל שישימו על הגופיות למרות שזה לא נראה לי נחוץ.
מצד שני ההתעסקות בדבר כזה פעוט אופיינית של החברה לכל אלה שמנסים לחפש עוד סיבה להשמיץ ולכתוב הייט נגד עופר והקבוצה ש"לקחו להם".

תמיד צריך להזכיר להם שעופר לא לקח להם את הקבוצה.
הוא קנה אותה.וקנה בהרבה כסף.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  48 לייקים

Nati כתב: 27 דצמבר 2025, 17:23

נכון והטענה היא שהוא הונה את אלה שהצביעו להכניס אותו ולמכור לו מלכתחילה.
רואה שחורות
קיבל.ה  88 לייקים

ריב עם מודל שפה מפורטוגל.
בני12
קיבל.ה  2396 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 27 דצמבר 2025, 17:43

אז חבל שלא הצביעו על זה לפני שנה. לא?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  48 לייקים

בני12 כתב: 27 דצמבר 2025, 17:55
יותם שירן הלא מקורי כתב: 27 דצמבר 2025, 17:43
אז חבל שלא הצביעו על זה לפני שנה. לא?
אכן טעות
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3806 לייקים

זה כבר 2 טעויות
יחד, רק יחד! :heart:
Red_man
קיבל.ה  1892 לייקים

red pepper כתב: 27 דצמבר 2025, 01:06
Red_man כתב: 26 דצמבר 2025, 22:56

זה במקום?
אם זה אכן יקרה, כן.
חבל, בעיניי יש למשפט הזה הרבה יותר משמעות מאשר דגל ישראל על הגופייה.
gershon
קיבל.ה  331 לייקים

למה הבעלים שלנו היה חייב לצחוק על מכבי בערב יום משחק קשה שלנו? ההפסד עליו.
ועוד זה היה הדבר הכי חשוב להגיד בצאת השבת.
לא ברור לי העניין הזה.
שליחת תגובה