חלון העברות ינואר 2026
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 21 לייקים
לדייק קצת,
מתיאס נהואל משחק 10 בטבעי שלו, אנחנו מאד צריכים שחקן שיחלק כדורים לדאפה ויצטרף להתקפה, אלטמן לא 10 קלאסי וזה אלתור, במיוחד עם הפציעות של קורין מדי פעם, בוסקילה ומחמיד שלא נוטים להיות כשירים.
לפני מכבי חיפה תראו את התרומה שלו ומה עשה בקריירה, לא סתם שפכו עליו תמורת כ-2.5 מיליון יורו, קורה שמגיעים לקבוצה ולא הולך, ושעוברים קבוצה חוזרים לעצמך.
מתיאס נהואל משחק 10 בטבעי שלו, אנחנו מאד צריכים שחקן שיחלק כדורים לדאפה ויצטרף להתקפה, אלטמן לא 10 קלאסי וזה אלתור, במיוחד עם הפציעות של קורין מדי פעם, בוסקילה ומחמיד שלא נוטים להיות כשירים.
לפני מכבי חיפה תראו את התרומה שלו ומה עשה בקריירה, לא סתם שפכו עליו תמורת כ-2.5 מיליון יורו, קורה שמגיעים לקבוצה ולא הולך, ושעוברים קבוצה חוזרים לעצמך.
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
מזל שבהנהלה שלנו חושבים אחרת ממך אחי.היחיד שנלחם כתב: ↑29 דצמבר 2025, 11:40 לדייק קצת,
שנתיים במכבי חיפה, 22 משחקים ו3 שערים מסכנים, פציעות קשות ונראה שלעולם לא יחזור ליכולת שהייתה לו לפני מכבי חיפה.
אבל היי, קנו אותו ב2.5 מיליון קבוצה שידעה פלופ אחד או שניים, אז בוא ניתן לו צ׳אנס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
אם אני לא טועה נהאול בכלל הגיע לחיפה כשחקן אגף שמאל והעונה הם ניסו אותו כ-10 כי היה צורך וזה לא עבד בלשון המעטה.
לא הייתי נוגע בו.
לא הייתי נוגע בו.
-
adom4
- קיבל.ה 641 לייקים
גם קאיו היה כוכב בשוויץ ותזכר איך הוא היה בחיפה, לא לגעת בזבל שלהם בשום אופן.היחיד שנלחם כתב: ↑29 דצמבר 2025, 11:40 לדייק קצת,
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
לא לגעת בפליטי חיפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 759 לייקים
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 21 לייקים
טוב, אז אם לא נהואל אז סדריק דון / דיארה / ג'בון איסט
- Mendelson
- קיבל.ה 584 לייקים
שלושה שחקנים בעמדות שונות לגמרי. איסט חלוץ, ואין לנו צורך בחלוץ זר בן 30 מיואב כץ. דיארה משחק בריימס, הוא לא יגיע. דון ימכר לאירופה בלא מעט כסף, לא רלוונטי לליגה שלנו.
וזה לא במקום נהואל, צריך להיות מנותק כדי לרצות להביא לפה את אחד הפלופים הכי יקרים של הכדורגל הישראלי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2488 לייקים
שיואב כץ יעשה עסקים עם הגביר שלו מקנדה שהוא מוכר לו משחקים.
לא צריך שום קשר עם הפועל חיפה ויואב כץ האלה מהרגע שבקיץ הוא החליטו שלא למכור לנו שחקן בגלל שיקולי קבוצת בת שלהם מול הרמאים.
לא צריך שום קשר עם הפועל חיפה ויואב כץ האלה מהרגע שבקיץ הוא החליטו שלא למכור לנו שחקן בגלל שיקולי קבוצת בת שלהם מול הרמאים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1827 לייקים
איסט יכול להיות אחלה רכש, מה גם שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 21 לייקים
אחד החלוצים הטובים העונה בליגת העל ורק בן 30,
אנשים לא רוצים אותו פה בגלל יואב כץ , שרצה למכור לנו בקיץ את המגן נועם בן הרוש שפשוט העדיף את מכבי על חשבוננו. מה זה קשור ליואב כץ.
-
Xavi
- קיבל.ה 1434 לייקים
נהואל השחקן הכי יקר בתולדות מכבי חיפה לא לגעת
לא עשה שם כלום, ברמת הלחרב להם את המשחק
אני זוכר שעוד נתנו לו נדבות פנדל ובישול לשער ריק כדי להרים לו
לא עשה שם כלום, ברמת הלחרב להם את המשחק
אני זוכר שעוד נתנו לו נדבות פנדל ובישול לשער ריק כדי להרים לו
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
אם יואב כץ היה רוצה למכור לך את בן הרוש, בן הרוש היה אצלך היום.היחיד שנלחם כתב: ↑29 דצמבר 2025, 15:08אחד החלוצים הטובים העונה בליגת העל ורק בן 30,
אנשים לא רוצים אותו פה בגלל יואב כץ , שרצה למכור לנו בקיץ את המגן נועם בן הרוש שפשוט העדיף את מכבי על חשבוננו. מה זה קשור ליואב כץ.
לא לבלבל במוח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2488 לייקים
נהואל.
אני מקווה שנגמרו הימים שאנחנו מביאים את הלטינים השמנים שלהם שפרשו אצלם בלי להודיע.
הספיק לי קאיו.
אני מקווה שנגמרו הימים שאנחנו מביאים את הלטינים השמנים שלהם שפרשו אצלם בלי להודיע.
הספיק לי קאיו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
טוב לא נהואל אז אדגור / בלינגהאם / פדרי
-
El dudernio
- קיבל.ה 1834 לייקים
גם חיפה וגם מכבי מדברות על 10 מאוקראינה... מי האיש? אם נעשה להם מחטף זה ענק.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 335 לייקים
לא חושב שאתה עדיין שם כשזה בא למחטפיםEl dudernio כתב: ↑29 דצמבר 2025, 16:14 גם חיפה וגם מכבי מדברות על 10 מאוקראינה... מי האיש? אם נעשה להם מחטף זה ענק.
זה נראה שאצלנו מתמקדים בסקאוטינג איכותי ורציני וזה מראה תוצאות
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 322 לייקים
קודם כל למה שיואב כץ ירצה למכור דווקא לך ? זה שכמה חסרי מוח פה בפורום מקשקשים לא הופך משהוא להגיוניL.S כתב: ↑29 דצמבר 2025, 15:52אם יואב כץ היה רוצה למכור לך את בן הרוש, בן הרוש היה אצלך היום.היחיד שנלחם כתב: ↑29 דצמבר 2025, 15:08אחד החלוצים הטובים העונה בליגת העל ורק בן 30,
לא לבלבל במוח
כץ צריך לדאוג לאינטרס שלו ואם תציע מספיק כסף לכץ ולשחקן הוא יהיה אצלך ואם לא הוא ילך למכבי וזה גם הגיוני.
חוץ מזה אתה טועה לגבי ההשפעה של הקבוצה היום לשחקן הרבה יותר השפעה מאשר פעם ויש לך גם בהפועל שחקנים שהגיעו לפה למרות שהבעלים של הקבוצה חשבו אחרת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 322 לייקים
אתה רוצה ללכת ראש בראש עם גולדהר ? לי זה לא נראה חכם, גם שחר שתי דרגות מעלינו כלכליתEl dudernio כתב: ↑29 דצמבר 2025, 16:14 גם חיפה וגם מכבי מדברות על 10 מאוקראינה... מי האיש? אם נעשה להם מחטף זה ענק.
ומה זה ייתן לנו חוץ מכמה לייקים טיפשיים בפורום שדים
ד.א רק מכבי בעיקבותיו ( אולי ) חיפה לא בכיוון שלו זה סתם שטות שנכתבה שם בעיתון עם רמת אמינות כמו בארץ.
ולגבי השחקן נכון שעלות לא מבטיחה איכות אבל בד"כ יש קורלציה כזאת או אחרת, ושחקן שבגיל 24 נמכר בפחות ממיליון יורו זה אומר עליו הרבה ובעיקר שחוץ מקליפ יוטיוב מגניב יש לו עוד הרבה להוכיח
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 396 לייקים
הוא לא נגר, להיות רמה מעל ליידנר, היום, לא אומר שאתה עילוי.רדפוקס כתב: ↑29 דצמבר 2025, 10:52מה עושה אותו ״טוב בשתי רמות״ מליידנר בדיוק?
הוא חתיכת נגר, קצת פחות מיזן אולי.
אנחנו עדיין נותנים לו קרדיט על העבר לליידנר.
בינתיים הוא משחק ברמה כל כך נמוכה שהוא גורם לנו לרצות שנאסר יחליף אותו.
המצב בעמדה הזאת הוא אסון.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 754 לייקים
אתה מקום 4 ובלי רמאויות היית מקום 2 וצמוד למקום 1. שום מצב הוא לא אסון.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
ליידנר לא מדהים עד כה, אבל הוא עדיף על נאסר בהרבה.NARKOTIKA כתב: ↑29 דצמבר 2025, 21:56הוא לא נגר, להיות רמה מעל ליידנר, היום, לא אומר שאתה עילוי.
אנחנו עדיין נותנים לו קרדיט על העבר לליידנר.
בינתיים הוא משחק ברמה כל כך נמוכה שהוא גורם לנו לרצות שנאסר יחליף אותו.
המצב בעמדה הזאת הוא אסון.
גורפינקל סתם שחקן חלש ובכל מקרה לא יגיע אז דיון מיותר.
זורם על טרייד של נהוול מול ספיידרמן בלבד
זרים עם סימן שאלה לא חסר
זרים עם סימן שאלה לא חסר
- 7even
- קיבל.ה 3774 לייקים
מכבי הולכים להביא שחקן פסיכי לגמרי, ופה מדברים על להחזיר או לא להחזיר את גורפינקל.
נו שוין.
נו שוין.
יחד, רק יחד! 
- Sin Queso
- קיבל.ה 759 לייקים
-
bambo_leo
- קיבל.ה 194 לייקים
הלהט הזה לדבר שטויות מוחלטות.
2 רמות יותר מליידנר?
גם הזלזול בליידנר דוחה, גם חוסר ההבנה שליידנר שחקן מעולה, וגם היומרה הזאת להגיד ששחקן שהלך לשחק עם גמדים במשך שנתיים ולא ראית שנייה שלו שם, יותר טוב ממנו ב2 רמות.
לא מבין מה ראיתם מליידנר העונה שאני לא,
באמת רוצה לדעת
אני רק זוכר חורים בהגנה, יציאות קדימה בלי מחשבה, ונסיונות אינסופיים לעשות דברים שהוא לא יודע ולאבד כדור בסוף.
לא זוכר כמעט משחקים יציבים וטובים שלו, היה פה איזה בישול בימין בתחילת העונה שעליו נבנה ההייפ אבל חוץ מזה כלום.
לא האמנתי שאגיד את זה אי פעם אבל אני מעדיף את נאסר עליו כי הוא קצת יותר מבין את המגבלות שלו וגם מרים לא רע.
אני בטוח שיש שם כשרון
אבל חסרה שם מחשבה וקבלת החלטות, מוטיבציה, ובעיקר הבנה של מה סוג השחקן שהוא ואיך למקסם את מה שיש לו ולצמצם את השימוש במה שאין
באמת רוצה לדעת
אני רק זוכר חורים בהגנה, יציאות קדימה בלי מחשבה, ונסיונות אינסופיים לעשות דברים שהוא לא יודע ולאבד כדור בסוף.
לא זוכר כמעט משחקים יציבים וטובים שלו, היה פה איזה בישול בימין בתחילת העונה שעליו נבנה ההייפ אבל חוץ מזה כלום.
לא האמנתי שאגיד את זה אי פעם אבל אני מעדיף את נאסר עליו כי הוא קצת יותר מבין את המגבלות שלו וגם מרים לא רע.
אני בטוח שיש שם כשרון
אבל חסרה שם מחשבה וקבלת החלטות, מוטיבציה, ובעיקר הבנה של מה סוג השחקן שהוא ואיך למקסם את מה שיש לו ולצמצם את השימוש במה שאין
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.bambo_leo כתב: ↑30 דצמבר 2025, 10:24הלהט הזה לדבר שטויות מוחלטות.
2 רמות יותר מליידנר?
גם הזלזול בליידנר דוחה, גם חוסר ההבנה שליידנר שחקן מעולה, וגם היומרה הזאת להגיד ששחקן שהלך לשחק עם גמדים במשך שנתיים ולא ראית שנייה שלו שם, יותר טוב ממנו ב2 רמות.
ברמה ההתקפית קצת קשה לי לשפוט אותו כי הוא שיחק בקבוצה של שבורים אצלנו.
אבל ממה אני רואה ממנו בסין הוא לגמרי יודע לתמוך בהתקפה ומחלק שם יופי של כדורים.
הזלזול בכדורגל הסיני, כשהוא מתבסס בעיקר על זרים ולא על סינים הוא קצת מצחיק.
זאת ליגה שלא נופלת מהליגה השיראלית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 335 לייקים
בסוף ליידנר משחק ללא כנף שמאל שאמור להיות איתו ויוצא שהוא מכדרר המוןNsumbo כתב: ↑30 דצמבר 2025, 10:38 לא מבין מה ראיתם מליידנר העונה שאני לא,
באמת רוצה לדעת
אני בטוח שיש שם כשרון
כרגע ליידנר עם 11 משחקים ו2 בישולים ויאזן עם 9 משחקים ללא בישול
לא זוכר באיזה משחק זה היה אבל זכור לי שליידנר כידרר יותר מידי איבד כדור וזה הוביל לגול בצד שלהם. זה חלק בעייתי בצורת משחק שלו.
הוא שחקן שאתה רוצה על המגרש כאשר אתה מול יריבה מוחלשת שלא מסוגלת לייצר התקפות ורק מסתגרת (ויש המון כאלה בליגה)
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2768 לייקים
די נו, בחיאת.L.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:04בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.
זאת ליגה בדיחה שבאים אליה כדי להרוויח כסף
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
את הקביעה שלך במשפט הראשון אתה בוודאות לא יכול לגבות בנתונים.L.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:04בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.
לעניות דעתי הבחור הזה הוא הדבר האחרון שאנחנו צריכים בחלון הנוכחי, הוא לא משדרג בכלום ואני לא יודע איך השם שלו בכלל נכנס לדיונים כאן
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1078 לייקים
הבנאדם כבר שתי עונות שחקן הרכב בליגה השניה בהולנד ונותן אחלה מספרים. פודגוראנו שחקן שכרגע בדעיכה מוחלטת. איפה בכלל יש סימן שאלה?ShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:24במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
אותו דבר פודגוראנו, יכול להיות ויבוא יום שהוא יממש את הפוטנציאל (אצלו לפחות יש פיזיות ומהירות) אבל אנחנו לא חממה לנסיונות אלא קבוצת צמרת עם שאיפות. זו עמדה שאין מה להחתים בה אף אחד חוץ משחקנים שהם שדרוג אמיתי.
תאי עאבד, הייתי שמח מאד לראות אצלנו, לא נשמע לי ריאלי.
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
אני בכלל לא דברתי על להביא או לא.cholo כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:20את הקביעה שלך במשפט הראשון אתה בוודאות לא יכול לגבות בנתונים.L.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:04בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.
לעניות דעתי הבחור הזה הוא הדבר האחרון שאנחנו צריכים בחלון הנוכחי, הוא לא משדרג בכלום ואני לא יודע איך השם שלו בכלל נכנס לדיונים כאן
למרות שאם תשאל אותי אם אני מעדיף אותו או את נסאר אני לגמרי מביא אותו בחזרה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
אתה ראית אותו משחק? איך הליגה ההולנדית השניה?נועם שחם כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:31הבנאדם כבר שתי עונות שחקן הרכב בליגה השניה בהולנד ונותן אחלה מספרים. פודגוראנו שחקן שכרגע בדעיכה מוחלטת. איפה בכלל יש סימן שאלה?ShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:24במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
אותו דבר פודגוראנו, יכול להיות ויבוא יום שהוא יממש את הפוטנציאל (אצלו לפחות יש פיזיות ומהירות) אבל אנחנו לא חממה לנסיונות אלא קבוצת צמרת עם שאיפות. זו עמדה שאין מה להחתים בה אף אחד חוץ משחקנים שהם שדרוג אמיתי.
ממה שאני ראיתי אותו בנבחרות, הוא נראה לי כמו אחלה שחקן קטרגל וזהו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Niro
- קיבל.ה 2067 לייקים
אחלה גורפינקל, אם יש אופציה להחזיר אז חובה לעשות את זה. יותר טוב מנסאר ואני לא בטוח בכלל שהוא נופל מליידנר.
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
אני מעדיף מגן ימניL.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:32אני בכלל לא דברתי על להביא או לא.cholo כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:20את הקביעה שלך במשפט הראשון אתה בוודאות לא יכול לגבות בנתונים.L.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:04
בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.
למרות שאם תשאל אותי אם אני מעדיף אותו או את נסאר אני לגמרי מביא אותו בחזרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
מותר בסין 5 זרים + מתאזרח אחד, בחלק מהקבוצות משחקים גם פחות מ-5 זרים.L.S כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:04בצד ההגנתי גורפינקל אחד המגנים הטובים בארץ.
ממש לא ליגה שמבוססת על זרים. הליגה מבוססת ברובה על שחקנים מקומיים שרובם ברמה נמוכה.
פודגראנו עונה שעברה היה הרכב בליגה ראשונה בהולנדנועם שחם כתב: ↑30 דצמבר 2025, 11:31הבנאדם כבר שתי עונות שחקן הרכב בליגה השניה בהולנד ונותן אחלה מספרים. פודגוראנו שחקן שכרגע בדעיכה מוחלטת. איפה בכלל יש סימן שאלה?ShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:24במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 701 לייקים
מה שבטוח שצריך מגן שמאלי, בגלל הפציעות של ליידנר וחוסר האיכות של יאזן. אני רוצה להאמין שהפועל תל אביב מסוגלת לכוון למשהו טוב יותר מיהב גורפינקל שלא רוצה בכלל לחזור לארץ.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1531 לייקים
מגן שמאלי? יש קל 4 עמדות שצריך לפני זה (מגן ימני, חלוץ, אגף שמאל, 10)