אתה באמת חושב שפיבן מגן ימני? ברצינות?Berger כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:33 פיבן שומר על כשירות גבוהה העונה טפו טפו והוא אחת הסיבות להגנה הטובה מאוד שלנו ברמות הליגה
אבל נראה שיש כאן משום מה קונצנזוס שזה האגף שדורש חיזוק למרות שבאגף שמאל בפועל 60 אחוז מהעונה בערך משחקים עם יאזן ואפילו אלתרו פעם אחת עם מורגן, וגם כשליידנר שיחק זה לא היה זה
כל אחד ודעתו וזה פורום והכל אבל מודה שלא מבין, בעיניי יהיה הרבה יותר קל להביא מגן שמאלי משדרג להרכב ממגן ימני, פשוט כי העמדה שם חלשה יחסית גם בהגנה וגם בהתקפה
חלון העברות ינואר 2026
- DJSavta
- קיבל.ה 408 לייקים
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 21 לייקים
אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
אבל הבן אדם מוכשר שפשוט כמו דאפה לא הולך לו. מאמין שמשנה מקום משנה מזל.
- רווי
- קיבל.ה 1232 לייקים
לא נגד ולא בעד ולא ראיתי אותו משחק בכלל אבל קראתי שהוא עם 35 שערים בקריירה. איך שחקן שמוגדר כשחקן התקפה מצליח להתפרנס מכדורגל עם 35 שערים ב12 שנה?
OMG עווופררר
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 104 לייקים
לא לגעתהיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
גם שחקן חלש
גם בעמדה שאנחנו לא צריכים חיזוק
ויש שחקנים עדיפים ממנו בעמדה הזו
להתמקד ברכש מגן ימני וקיצוני שמאלי
-
InFlames
- קיבל.ה 448 לייקים
השחקן שנחשב לאחד הפלופ הכי גדולים שנחתו פה? אתה רוצה להחתים אותו?
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 396 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 758 לייקים
1. לא צריך שני דאפה אצלנוהיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
2. גם רועי דיין, גיא אסולין, שובל גוזלן ודניאל דה רידר מוכשרים ששינו מקום. לא שינו מזל.
אנחנו לא מעבדת ניסויים ולא מרכז שיקום.
3. הוא לא מגן ימין ולא חלוץ. לא נחוץ
הכל יחסי, לדעתי בצד השני הבעיה האמיתית. שם יש לנו רמה של פלייאוף תחתון בהרכב. מעריך מאוד את ההשקעה של יאזן אבל הוא טוב כמחליף והוא לא יכול להיות בהרכב של קבוצת צמרת עם שאיפות. פיבן לעומתו כבר חווה פסגות והוא שחקן מוכח ברמות גבוהות של ליגת העל, הוא טוב יותר כבלם אבל הגנתית עושה עבודה מצויינת גם בצד ימין.DJSavta כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:35אתה באמת חושב שפיבן מגן ימני? ברצינות?Berger כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:33 פיבן שומר על כשירות גבוהה העונה טפו טפו והוא אחת הסיבות להגנה הטובה מאוד שלנו ברמות הליגה
אבל נראה שיש כאן משום מה קונצנזוס שזה האגף שדורש חיזוק למרות שבאגף שמאל בפועל 60 אחוז מהעונה בערך משחקים עם יאזן ואפילו אלתרו פעם אחת עם מורגן, וגם כשליידנר שיחק זה לא היה זה
כל אחד ודעתו וזה פורום והכל אבל מודה שלא מבין, בעיניי יהיה הרבה יותר קל להביא מגן שמאלי משדרג להרכב ממגן ימני, פשוט כי העמדה שם חלשה יחסית גם בהגנה וגם בהתקפה
אני חושב גם שבצד שמאל בהתקפה דרוש שחקן להרכב, וגם בקישור האחורי יש בעיה, שעשויה להיפתר עם ציוות טוב יותר לקרייב או פלקאו. עמדה 10 גם לא יציבה אבל אפשר לתת צאנס לאלטמן ואלקוקין. חלוץ לצד דאפה זה גם חשוב, בשביל האפשרות לשחק עם 2 חלוצים ובנוסף להוריד מעט לחץ מדאפה. כל אלה חשובים יותר בעיניי ממגן ימני.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 758 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 758 לייקים
פיבן חווה לזכרוני פסגות כבלם. לא כמגן ימין.Berger כתב: ↑27 דצמבר 2025, 17:58הכל יחסי, לדעתי בצד השני הבעיה האמיתית. שם יש לנו רמה של פלייאוף תחתון בהרכב. מעריך מאוד את ההשקעה של יאזן אבל הוא טוב כמחליף והוא לא יכול להיות בהרכב של קבוצת צמרת עם שאיפות. פיבן לעומתו כבר חווה פסגות והוא שחקן מוכח ברמות גבוהות של ליגת העל, הוא טוב יותר כבלם אבל הגנתית עושה עבודה מצויינת גם בצד ימין.DJSavta כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:35אתה באמת חושב שפיבן מגן ימני? ברצינות?Berger כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:33 פיבן שומר על כשירות גבוהה העונה טפו טפו והוא אחת הסיבות להגנה הטובה מאוד שלנו ברמות הליגה
אני חושב גם שבצד שמאל בהתקפה דרוש שחקן להרכב, וגם בקישור האחורי יש בעיה, שעשויה להיפתר עם ציוות טוב יותר לקרייב או פלקאו. עמדה 10 גם לא יציבה אבל אפשר לתת צאנס לאלטמן ואלקוקין. חלוץ לצד דאפה זה גם חשוב, בשביל האפשרות לשחק עם 2 חלוצים ובנוסף להוריד מעט לחץ מדאפה. כל אלה חשובים יותר בעיניי ממגן ימני.
אפשר לסכם שצריך גם מגן ימני וגם מגן שמאליDJSavta כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:35אתה באמת חושב שפיבן מגן ימני? ברצינות?Berger כתב: ↑27 דצמבר 2025, 15:33 פיבן שומר על כשירות גבוהה העונה טפו טפו והוא אחת הסיבות להגנה הטובה מאוד שלנו ברמות הליגה
לפני אגב קשרי 10 וקשרי שמאל וחלוצים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 756 לייקים
שני האגפים שלנו בהגנה חלשים מאוד. לטעמי יותר דחוף מגן ימני לעונה הזו, ובקיץ לראות מה עושים עם אגף שמאל.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 77 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
-
Niro
- קיבל.ה 2067 לייקים
המאמן הנוכחי שלנו וואליד באדיר.cholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
ברדה וגם קצת באדירcholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
שכחתי והתכוונתי להוסיף בעשור האחרון. וואליד באדירNiro כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:11המאמן הנוכחי שלנו וואליד באדיר.cholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
לא הייתי מגדיר אף אחד מהם כלא טוב בחיפה לפני שעברו אלינומוצרלה כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:13ברדה וגם קצת באדירcholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1078 לייקים
הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
אותו דבר פודגוראנו, יכול להיות ויבוא יום שהוא יממש את הפוטנציאל (אצלו לפחות יש פיזיות ומהירות) אבל אנחנו לא חממה לנסיונות אלא קבוצת צמרת עם שאיפות. זו עמדה שאין מה להחתים בה אף אחד חוץ משחקנים שהם שדרוג אמיתי.
תאי עאבד, הייתי שמח מאד לראות אצלנו, לא נשמע לי ריאלי.
אותו דבר פודגוראנו, יכול להיות ויבוא יום שהוא יממש את הפוטנציאל (אצלו לפחות יש פיזיות ומהירות) אבל אנחנו לא חממה לנסיונות אלא קבוצת צמרת עם שאיפות. זו עמדה שאין מה להחתים בה אף אחד חוץ משחקנים שהם שדרוג אמיתי.
מאז 2020 הבאנו רק 2 שחקנים מחיפה, גוני נאור היה סבבה פלוס ללאומית וצ׳יבוטה היה נוראי, אם אתה הולך עשור שלם אחורה זה גם פחות מ10 שחקנים שרובם בהשאלה/העברה חופשית, בקיצור שנים לא קנינו שחקנים מחיפה.cholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
עם זאת, לא חושב ששווה להשקיע בנאוהל.
במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 177 לייקים
צעיר יותר בכמעט 3 שנים , לא עבר פציעה קשה בברך, שחקן שהעמדה הכי טובה שלו היא כקשר התקפי (לעומת פודגראנו שכל עונה קודמת שיחק בהולנד בכלל מגן בקו 5) , עבד דריבליסט ו"מיוחד" לעומת פודגראנו שמתבסס בעיקר על מהירות וכוח..ShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:24במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
אין באמת מה להשוות
שניהם הימורים, אחד לדעתי (עבד) הימור טוב יותר בהרבה אבל גם יותר מבוקש ולכן לא יגיע...
בשביל הנקודה ההפוכה - פודגראנו עונה קודמת היה הרכב בליגה הראשונה בהולנד, עבד שיחק רק בשנייה...
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
אם אני לא טועה היה גם איזה ברזילאי גמור בשם קאיוShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:23מאז 2020 הבאנו רק 2 שחקנים מחיפה, גוני נאור היה סבבה פלוס ללאומית וצ׳יבוטה היה נוראי, אם אתה הולך עשור שלם אחורה זה גם פחות מ10 שחקנים שרובם בהשאלה/העברה חופשית, בקיצור שנים לא קנינו שחקנים מחיפה.cholo כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:07מתי הבאנו שחקן שלא הצליח בחיפה והיה טוב אצלנו? לא זכור לי כזההיחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
עם זאת, לא חושב ששווה להשקיע בנאוהל.
ברדה היה כישרון פוטנציאל לא ממומש
רוני לוי נתן לו פה ושם בעיקר כמחליף
עובדה שהם שיחררו אותו אחרת זה לא מובן
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2768 לייקים
לא יודע לגבי תאי עבד, אבל סוף זה סניור2ShaniHTA כתב: ↑28 דצמבר 2025, 15:24במה תאי עבד עדיף על פודגראנו?נועם שחם כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:18 הופמייסטר, כמו שכתבו פה, שחקן איטי וזה לא משהו שישתפר. ולא ידוע לי שעשה איזו קפיצה מטורפת שמצדיקה החתמה שלו, זה לא חיזוק אלא בדיוק בלוף מהסוג שחווינו ממנו מספיק בשנים האחרונות של החתמת בינוניים מתוך תקוה שדווקא אצלנו יקרה הקסם.
אין בו כלום חוץ ממהירות
-
adom4
- קיבל.ה 640 לייקים
אל תשכח שהוא היה בקבוצות מאוד מאוד טובות של חיפה, היה לו מאוד קשה להשתלב שם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2488 לייקים
ברדה עשה בבלגיה קריירה שכל ישראלי כמעט יכול רק לחלום עליה.
בתרבות פח של פרימו מאדירים הישגים בליגת זבל שיש פה, אבל ברדה הוא אגדה במועדון גדול בבלגיה.
גם כשחזר לפה לקח 2 אליפות (בתחילת השלישית פרש) עם שליש כסף על הראש של הקנדי מאירי והשוער שלהם שלא הורחק.
לגמרי טופ 10 שהיו פה וגם מחרבן בקלות על אוחנה שניפח כדורים באירופה כמה שנים חוץ מעונה אחת במכלן.
מקווה שלא נקבל עכשיו ללק חוץ כי זלזלתי באלי המלך.
בתרבות פח של פרימו מאדירים הישגים בליגת זבל שיש פה, אבל ברדה הוא אגדה במועדון גדול בבלגיה.
גם כשחזר לפה לקח 2 אליפות (בתחילת השלישית פרש) עם שליש כסף על הראש של הקנדי מאירי והשוער שלהם שלא הורחק.
לגמרי טופ 10 שהיו פה וגם מחרבן בקלות על אוחנה שניפח כדורים באירופה כמה שנים חוץ מעונה אחת במכלן.
מקווה שלא נקבל עכשיו ללק חוץ כי זלזלתי באלי המלך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 412 לייקים
ברדה התחרה עם קולאוטי וקטן שהיה אז חלוץ לא? והוא היה צעיר, אפשר להבין למה פחות השתלב
אי אפשר להגיד שבדיר לא הצליח בחיפה
זוכר שזאת הייתה החתמה גדולה
אי אפשר להגיד שבדיר לא הצליח בחיפה
זוכר שזאת הייתה החתמה גדולה
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 322 לייקים
מעבר לכל השאר הוא יושב על משכורת של מעל חצי מיליון יורו לעונה.היחיד שנלחם כתב: ↑27 דצמבר 2025, 16:08 אני חושב שמתיאס נהואל שחקן מטורף והייתי מביא אותו ממכבי חיפה שמבחינתה נפלה איתו ותמכור אותו בנזיד עדשים.
זה בכל מקרה לא בתקציב שלנו
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 647 לייקים
תאי עבד שחקן מטורף, עלק פודגראנו חחחחחחחחחחחחח
-
סבסטיאן סימרוטיץ
- קיבל.ה 37 לייקים
דיבור בטוויטר על יהב גורפינקל. מה דעתנו?
"אתמול היה טוב ויהיה גם מחר"
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 396 לייקים
אני לוקח. רמה מעל מה שיש לנו כרגע.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1103 לייקים
מה דעתנו? שיהב טוב בשתי רמות מליינדר (שהקשר בינו לבין המילה מגן הוא מקרי בהחלט) ומנסאר כמובן.
בלי קשר שלא צריך להתמקד בעמדה הזאת כרגע , יש עמדות דחופות יותר
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
אין כמו אנשים עם זכרון קצרצר.
כמעט כל משחק בהפועל קיללנו אותו 90 דקות, לוקה מאוד בטכניקה בסיסית ויש לו נטייה ללכת אחורה.
הייתה לו גם תקופה של שיפור זה נכון, אבל להגיד שהוא בשתי רמות מעל ליידנר זאת גניבת דעת ברמה גבוהה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 77 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2768 לייקים
אעלק גורפינקל, ליידנר הרבה יותר טוב.
ובמצב הזה שיש גם את נאסר, אין צורך בגורפינקל שגם בטח יעלה יותר.
יש להתמקד במגן ימני, עוד קשר באמצע במקום בנימין וחלוץ
ובמצב הזה שיש גם את נאסר, אין צורך בגורפינקל שגם בטח יעלה יותר.
יש להתמקד במגן ימני, עוד קשר באמצע במקום בנימין וחלוץ
- 7even
- קיבל.ה 3774 לייקים
הפועל העיפו לשמחתי כמעט כל שחקן מרכזי מתקופת ניסנובס/האמריקאים.
וכולנו יודעים שאלטמן נשאר פה נטו כי לא היה מי שישלם את השכר שלו.
מה גורפינקל מה...?
וכולנו יודעים שאלטמן נשאר פה נטו כי לא היה מי שישלם את השכר שלו.
מה גורפינקל מה...?
יחד, רק יחד!