שיפוט זוועה
-
Niro
- קיבל.ה 2075 לייקים
את זה ליבוביץ דאג לבטל. הכל מקצועי אצלו אני בטוח.
-
דוגיס
- קיבל.ה 461 לייקים
אני יושב רואה את המשחק עם אישתי שהקשר שלה לכדורגל הוא מקרי בהחלט, היא אומרת מה פתאום זה עבירה בחוץ ואני יכול לשים את הילדים שלי על זה שאני בטוח שלא מבטלים אותו וההגיון אומר לך אין אי אפשר להמציא משהו להצדיק את זה אבל אני יודע בלב שלם שהוא לא מבטל תבינו כמה המצב חמור. בא לי שיוציאו כמה זמן בודקים בגול לכל קבוצה כאילו מרגיש שאצלנו מחפשים בנרות למצוא איזה המצאה כדי לבטל זה משהו דפוק. ולדעתי האדום עוד יותר מחפיר מהפנדל שנתנו להם. אם אנחנו לא נעשה לשופטים את המוות במשחקים שלנו אנחנו בבעיה כל עבירה נגדנו צריך להרעיד את האצטדיון זה כבר לא רגיל מה שקורה פה.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 177 לייקים
לא לעלות לשחק בלי שופט מחול בואר. פשוט מאוד
מקובל בליגות מושחתות כמו שלנו
חשוב להתעקש על זה כי אם נמשיך לשתוק זה ימשיך לקרות
מקובל בליגות מושחתות כמו שלנו
חשוב להתעקש על זה כי אם נמשיך לשתוק זה ימשיך לקרות
-
בני12
- קיבל.ה 2376 לייקים
אפילו טורק, שלא אוהב את הפועל, היה בטוח שהואר יבטלו את הפנדלדוגיס כתב: ↑13 דצמבר 2025, 20:06 אני יושב רואה את המשחק עם אישתי שהקשר שלה לכדורגל הוא מקרי בהחלט, היא אומרת מה פתאום זה עבירה בחוץ ואני יכול לשים את הילדים שלי על זה שאני בטוח שלא מבטלים אותו וההגיון אומר לך אין אי אפשר להמציא משהו להצדיק את זה אבל אני יודע בלב שלם שהוא לא מבטל תבינו כמה המצב חמור. בא לי שיוציאו כמה זמן בודקים בגול לכל קבוצה כאילו מרגיש שאצלנו מחפשים בנרות למצוא איזה המצאה כדי לבטל זה משהו דפוק. ולדעתי האדום עוד יותר מחפיר מהפנדל שנתנו להם. אם אנחנו לא נעשה לשופטים את המוות במשחקים שלנו אנחנו בבעיה כל עבירה נגדנו צריך להרעיד את האצטדיון זה כבר לא רגיל מה שקורה פה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2780 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1282 לייקים
בחייאת אחרי האירוע גם הוא וגם הדביל השני התקשו להגיד בפה מלא שזו שריקה שערוריה, גבולי זה המקסימום שהצליחו להגיד. שישרפו כולםבני12 כתב: ↑13 דצמבר 2025, 21:02אפילו טורק, שלא אוהב את הפועל, היה בטוח שהואר יבטלו את הפנדלדוגיס כתב: ↑13 דצמבר 2025, 20:06 אני יושב רואה את המשחק עם אישתי שהקשר שלה לכדורגל הוא מקרי בהחלט, היא אומרת מה פתאום זה עבירה בחוץ ואני יכול לשים את הילדים שלי על זה שאני בטוח שלא מבטלים אותו וההגיון אומר לך אין אי אפשר להמציא משהו להצדיק את זה אבל אני יודע בלב שלם שהוא לא מבטל תבינו כמה המצב חמור. בא לי שיוציאו כמה זמן בודקים בגול לכל קבוצה כאילו מרגיש שאצלנו מחפשים בנרות למצוא איזה המצאה כדי לבטל זה משהו דפוק. ולדעתי האדום עוד יותר מחפיר מהפנדל שנתנו להם. אם אנחנו לא נעשה לשופטים את המוות במשחקים שלנו אנחנו בבעיה כל עבירה נגדנו צריך להרעיד את האצטדיון זה כבר לא רגיל מה שקורה פה.
יאללה הביתה!!!
-
אלון1
- קיבל.ה 272 לייקים
כן! לפי הנתונים שנמצאו (כולל מאגרי סטטיסטיקה ולא רק חדשות חד‑פעמיות), כשהשופט גל לייבוביץ’ שפט משחקים של מכבי תל אביב, המאזן הוא כך:
סטטיסטיקה כללית – משחקים שבהם גל לייבוביץ’ שפט את מכבי תל אביב
סה״כ משחקים: 43
ניצחונות של מכבי תל אביב: 29
תוצאות תיקו: 13
הפסדים: 1
כלומר ברוב גדול של המשחקים שבהם לייבוביץ’ היה כשופט, מכבי תל אביב ניצחה או שיחקה בתיקו.
ממש התרנגול של בני יהודה
הקמע
אסור לשתוק אסוררררר
ממה אתם מפחדים בדיוק?
בואו נעשה משהו.אחרת אין טעם יותר להגיע למשחקים
ממש התרנגול של בני יהודה
הקמע
אסור לשתוק אסוררררר
ממה אתם מפחדים בדיוק?
בואו נעשה משהו.אחרת אין טעם יותר להגיע למשחקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 705 לייקים
מהיום צריכה לצאת הודעה רשמית שהמועדון משבית את פעילותו במשחקי הליגה עד שיביאו שופטי ואר מחו"ל למשחקים שלנו, נקודה סוף.
שיורידו אותנו ליגה, אני יורד בראש מורם.
שיורידו אותנו ליגה, אני יורד בראש מורם.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 177 לייקים