מתי הערך של לתמוך בשחקנים שלובשים את חולצת הפועל הפך להיות לא מגניב?
האם זה היה ככה גם לפני 20 ו-30 שנה?
מתי הערך של לתמוך בשחקנים שלובשים את חולצת הפועל הפך להיות לא מגניב?
כמה שחקנים חזרו מ ה mls לארץצעםמחוזה מנופח?
הכל נכון , קבלת החלטות נכונה זה גם עניין של בגרות ויכול להיות שישתפר בהמשך. יש לו עדיין בעיית מהירות שמקשה מאד כשהוא שיחק באגףדוגיס כתב: ↑08 דצמבר 2025, 08:51 יש לו כישרון לפעמים הוא עושה פעולת עם שליטה בכדור שאתה אומר פאק למה הוא לא מתפוצץ השחקן הזה ובטוח הצליחו להטעות את דאלס עם קלטת כזאת. יש לו גם כושר גופני מעולה שמראה שהוא כן ספורטאי. מה שלצערי אין לו עדיין, זה שיש לו קבלת החלטות של ילד מטומטם, חוסר ריכוז הוא לפחות פעמיים במשחק מצליח למסור פס עקום לשחקן שנמצא 7 מטר מימנו ובעיקר מרגיש שהוא עם חוסר בטחון. כולנו ציפינו שהוא יתפוצץ בלאומית יקבל בטחון ויהיה כמו טוריאל זה לא קרה ואני מבין שגם הרבה אוהדים חושבים שזה כבר לא יקרה. בסופו של דבר ילד טוב שגדל בהפועל תמיד רץ והשקיע לרוב לא הלך אבל בואו נגיד שאם נצליח למכור אותו בסכום הזה בהחלט היה שווה לתת לו את הדקות שקיבל. מאחל לו ולנו שהעיסקה תסגר
בינתיים, טוקולומטי, בריבו ופיינגולד (שעבר שנה שעברה) תקועים שם וגם לא בדרך חזרה לארץ.
דולימנגה99 כתב: ↑08 דצמבר 2025, 10:56 ילד בן 21 (!!) עם 90 הופעות, 10 שערים, 10 בישולים וזה מעמדה אחורית
שיחק בכל הנבחרות הצעירות של ישראל
בטוח שישחק בארהב איפה שפיינגולד הרכב ותורג'מן וטוקולמטי כוכבים.
מי שמטנף עליו היום יקלל אותו אם הוא יחזור ליריבה
איף כמה נמאס לי מטרחנים כמוך.דולימנגה99 כתב: ↑08 דצמבר 2025, 10:56 ילד בן 21 (!!) עם 90 הופעות, 10 שערים, 10 בישולים וזה מעמדה אחורית
שיחק בכל הנבחרות הצעירות של ישראל
בטוח שישחק בארהב איפה שפיינגולד הרכב ותורג'מן וטוקולמטי כוכבים.
מי שמטנף עליו היום יקלל אותו אם הוא יחזור ליריבה
רדפוקס כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:39 די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
אין לי שום דבר אישי נגד רן בנימין, אני בטוח שהוא ילד חמוד ובחור טוב.
כשחקן כדורגל הוא לא מתאים בעיניי להרכב של הפועל תל אביב, הקבוצה טובה יותר כשהוא לא על הדשא.
אין שום סיבה להחזיק שחקן שלא טוב מספיק מקצועית ולא מראה גרף שיפור משמעותי מאז שעלה לבוגרים אם יש עליו הצעה בסכום כזה.
זה הסיפור, לא רעל ולא לכלוכים.
מאחל לו להתפתח להיות שחקן אדיר ולשחק בכל נבחרות ישראל.
בתור אחד מהבכיינים שכתב על רעילים - לא הפניתי את התגובה כלפיך או כלפיי אף אחד ספציפי, לא חושב שמישהו אחר בנושא פה עשה את זה... אז על ראש הגנב בוער הכובע שדפקת פה די מדבר בעד עצמו.רדפוקס כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:39 די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
כשחקן כדורגל הוא לא מתאים בעיניי להרכב של הפועל תל אביב, הקבוצה טובה יותר כשהוא לא על הדשא.
אין שום סיבה להחזיק שחקן שלא טוב מספיק מקצועית ולא מראה גרף שיפור משמעותי מאז שעלה לבוגרים אם יש עליו הצעה בסכום כזה.
אתה מפספס את העובדה שעם הרשתות החברתיות כל העולם נהיה רעיל יותר ומפולטר פחות.Shacham כתב: ↑08 דצמבר 2025, 13:00בתור אחד מהבכיינים שכתב על רעילים - לא הפניתי את התגובה כלפיך או כלפיי אף אחד ספציפי, לא חושב שמישהו אחר בנושא פה עשה את זה... אז על ראש הגנב בוער הכובע שדפקת פה די מדבר בעד עצמו.רדפוקס כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:39 די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
לפני שכתבתי את ההודעה על הרעילים פתחתי את הפייסבוק והדבר הראשון שקפץ לי זה פוסט בקבוצת אוהדים שקיבל מלא לייקים עם המשפט "ברוך שפטרנו" בתגובה לחדשות על רן בנימין.
אם זה לא רעילות דוחה אז מה כן?
הביקורת שרן בנימין זוכה לה מאז שעלה לבוגרים ובטח העונה היא בעיניי חסרת פרופורצייות ודוגמא מושלמת לחוסר סבלנות כלפי שחקן צעיר שכן יש לו איכויות מסוימות. פשוט הדברים שהוא טוב בהם הרבה פחות "סקסיים" ומצטלמים יפה מהדברים שאלקוקין (סתם כדוגמא אקטואלית) טוב בהם, אז גם במשחקים שאלקוקין היה הכי גרוע על הדשא (והיו כאלה לאחרונה), רן בנימין קיבל הרבה יותר ביקורת ורעל.
ומילא הרעל היה נשאר אצל היצורים של הרשתות החברתיות ופורום שדים, אבל הבעיה שאנשים באים איתו גם למגרש ובמקום לתמוך ולהרים שחקנים צעירים מורידים אותם.
האם גם עכשיו נשמע את הנאום הקבוע על איך שחקן כדורגל בן 21 צריך להיות רובוט שלא מושפע מהקהל + טיעוני הגנה על הזכות הקדושה להוריד שחקני הפועל תוך כדי משחק? נחיה ונראה.
Here we go again...Shacham כתב: ↑08 דצמבר 2025, 13:00בתור אחד מהבכיינים שכתב על רעילים - לא הפניתי את התגובה כלפיך או כלפיי אף אחד ספציפי, לא חושב שמישהו אחר בנושא פה עשה את זה... אז על ראש הגנב בוער הכובע שדפקת פה די מדבר בעד עצמו.רדפוקס כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:39 די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
לפני שכתבתי את ההודעה על הרעילים פתחתי את הפייסבוק והדבר הראשון שקפץ לי זה פוסט בקבוצת אוהדים שקיבל מלא לייקים עם המשפט "ברוך שפטרנו" בתגובה לחדשות על רן בנימין.
אם זה לא רעילות דוחה אז מה כן?
הביקורת שרן בנימין זוכה לה מאז שעלה לבוגרים ובטח העונה היא בעיניי חסרת פרופורצייות ודוגמא מושלמת לחוסר סבלנות כלפי שחקן צעיר שכן יש לו איכויות מסוימות. פשוט הדברים שהוא טוב בהם הרבה פחות "סקסיים" ומצטלמים יפה מהדברים שאלקוקין (סתם כדוגמא אקטואלית) טוב בהם, אז גם במשחקים שאלקוקין היה הכי גרוע על הדשא (והיו כאלה לאחרונה), רן בנימין קיבל הרבה יותר ביקורת ורעל.
ומילא הרעל היה נשאר אצל היצורים של הרשתות החברתיות ופורום שדים, אבל הבעיה שאנשים באים איתו גם למגרש ובמקום לתמוך ולהרים שחקנים צעירים מורידים אותם.
האם גם עכשיו נשמע את הנאום הקבוע על איך שחקן כדורגל בן 21 צריך להיות רובוט שלא מושפע מהקהל + טיעוני הגנה על הזכות הקדושה להוריד שחקני הפועל תוך כדי משחק? נחיה ונראה.
נתת דוגמאות טובות ובגלל זה רשמתי 98%. מה שכתבתי לא התייחס ספציפית לארהב שיכול באמת להיות שהמצב שם טיפה שונה. עדיין, על כל עשרה ישראלים שיוצאים לחו״ל אחד במקרה הטוב באמת מצליח והאחרים חוזרים אחרי תקופה קצרה עם הזנב בין הרגליים ועם חוזה של פי כמה.לירון האדום כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:17בינתיים, טוקולומטי, בריבו ופיינגולד (שעבר שנה שעברה) תקועים שם וגם לא בדרך חזרה לארץ.
ללכת לשחק בארה"ב, זה אחלה בשביל הפאן הכסף והחיים עצמם, פחות התקדמות מקצועית.
אלקוקין באמת שחקן טוב ב10אנחנו בתהליך כתב: ↑08 דצמבר 2025, 14:59 אלקוקין העונה תרם יותר להפועל מאשר בנימין בכל העונות שלו בהפועל.
אם כבר רציתם להשוות.
ברור שהפועל תצטרך להתחזק בעמדת הקשר האחורי, ולא להסתפק באל ים. נצטרך שחקן איכותי ולבנות שם מערך קשרים כמו שיש לבש ומכבי.
על הנייר הוא פרוספקט מטורף. בגיל 21 כבר יש לו 100 הופעות בהפועל וגם כמה בנבחרת הצעירה.
"הוכיח את זה בלאומית"קפטן ג'ק כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:19 די כבר עם הדיבורים על שחקן חלש.
הוא שחקן צעיר ומוכשר, שהוכיח את זה (דרך שערים ובישולים) בנוער, הוכיח את זה בשנה שעברה בלאומית, והשנה היה סביר, קצת נחלש פה ושם - אבל עדיין יחסית לגילו (21 אם אני לא טועה) יש לו הרבה פוטנציאל.
הוא לא שונה מעוד הרבה שחקנים צעירים שקיבלו אצלנו את הבמה כשהם עוד לא היו משופשפים לגמרי, לפעמים נתנו תמורה לאגרה, לפעמים הקבוצה שילמה על זה לפעמים שכר לימוד, ואז הם נמכרו - ובפורום תמיד נזכרים לרייר עליהם אחרי כמה שנים שהם כבר הופכים לשחקנים יותר בשלים ובוגרים.
רוצים רשימה חלקית בשלוף? ספורי, נאתכו, דווידה, יחזקאל, למקין הבכור, וכו'.
אחלה בנימין, WIN WIN לכולם, מקווה שיכניסו לו סעיף להסכם המכירה שאם הוא חוזר לישראל אז זכות ראשונים להפועל. סע לשלום.
מהמעט שידוע לי על הרמה בליגה האמריקאית, נדמה שיש שם יותר ערך לכושר גופני ופיזיות מאשר לטכניקה. בהיותו ישראלי לרן בנימין יש כבר עכשיו טכניקה מעל הממוצע בליגה הזו לכל הפחות בין בני גילו. השאלה אם יתקדם שם או לא כבר תלויה באנשי ונשות המקצוע בדאלאס. שיהיה לו בהצלחה ומקווה שאם יעשה התקדמות מקצועית יחזור אלינו כשנרוץ חזק באירופה עוד ארבע (?) שנים.
הכדורגל האמריקאי הוא כזה. זה הספורט בין הרביעי לחמישי בפופולריות שלו שם (איפושהו ראש בראש עם הוקי קרח), פחות מרבע מכמות הצופים שיש לפוטבול אמריקאי. ועדיין יש שם כסף גדול.
אז בדקתי, הוא הבקיע בעונה שעברה 7 שערים ובישל עוד 7. כלומר תרם ל-14 שערים, מתוך 65 השערים שהפועל הבקיעה בעונה שעברה.אנחנו בתהליך כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:27"הוכיח את זה בלאומית"קפטן ג'ק כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:19 די כבר עם הדיבורים על שחקן חלש.
הוא שחקן צעיר ומוכשר, שהוכיח את זה (דרך שערים ובישולים) בנוער, הוכיח את זה בשנה שעברה בלאומית, והשנה היה סביר, קצת נחלש פה ושם - אבל עדיין יחסית לגילו (21 אם אני לא טועה) יש לו הרבה פוטנציאל.
הוא לא שונה מעוד הרבה שחקנים צעירים שקיבלו אצלנו את הבמה כשהם עוד לא היו משופשפים לגמרי, לפעמים נתנו תמורה לאגרה, לפעמים הקבוצה שילמה על זה לפעמים שכר לימוד, ואז הם נמכרו - ובפורום תמיד נזכרים לרייר עליהם אחרי כמה שנים שהם כבר הופכים לשחקנים יותר בשלים ובוגרים.
אחלה בנימין, WIN WIN לכולם, מקווה שיכניסו לו סעיף להסכם המכירה שאם הוא חוזר לישראל אז זכות ראשונים להפועל. סע לשלום.
היה חלש מאוד ואיבד את המקום שלו לאלקוקין/ג'וקו.
כמה שחקנים בגיל 20 שיחקו 20% מהדקות שהוא שיחק?קפטן ג'ק כתב: ↑09 דצמבר 2025, 13:25אז בדקתי, הוא הבקיע בעונה שעברה 7 שערים ובישל עוד 7. כלומר תרם ל-14 שערים, מתוך 65 השערים שהפועל הבקיעה בעונה שעברה.אנחנו בתהליך כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:27"הוכיח את זה בלאומית"קפטן ג'ק כתב: ↑09 דצמבר 2025, 12:19 די כבר עם הדיבורים על שחקן חלש.
היה חלש מאוד ואיבד את המקום שלו לאלקוקין/ג'וקו.
יעני מעורב ישירות ב-21% מהגולים שלנו בעונה שעברה. שזה אחלה לשחקן בן 20 בערך.