רן בנימין

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Adam
קיבל.ה  89 לייקים

Shacham כתב: 07 דצמבר 2025, 22:22 יש לנו כל כך הרבה אוהדים רעילים.

עסקה מדהימה, כנראה שצנצי מגזים פה אבל אפילו חצי מהסכום שהוא ציין זה סכום מכובד לשחקן כמוהו. לא אתפלא אם יצליח שם, הוא רחוק מלהיות מספיק טוב היום אבל יש אצלו הרבה עם מה לעבוד.
מתי הערך של לתמוך בשחקנים שלובשים את חולצת הפועל הפך להיות לא מגניב?
האם זה היה ככה גם לפני 20 ו-30 שנה?
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

פומפה כתב: 08 דצמבר 2025, 09:09
dino כתב: 08 דצמבר 2025, 08:37 הרבה יותר אחוזים שאנחנו(כעם הפורום) נבין שהוא טוב משחשבנו(מדבר בשם רוב העדר ולא המיעוט).
האחוזים היותר גבוהים זה שהוא חוזר לארץ בעוד שנה שנה וחצי גג עם חוזה מנופח אחרי ששיחק משחק וחצי בארהב.
התסריט של 98% מהישראלים שיוצאים לחו״ל.
כמה שחקנים חזרו מ ה mls לארץצעםמחוזה מנופח?
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

Adam כתב: 08 דצמבר 2025, 09:15
Shacham כתב: 07 דצמבר 2025, 22:22 יש לנו כל כך הרבה אוהדים רעילים.

עסקה מדהימה, כנראה שצנצי מגזים פה אבל אפילו חצי מהסכום שהוא ציין זה סכום מכובד לשחקן כמוהו. לא אתפלא אם יצליח שם, הוא רחוק מלהיות מספיק טוב היום אבל יש אצלו הרבה עם מה לעבוד.
מתי הערך של לתמוך בשחקנים שלובשים את חולצת הפועל הפך להיות לא מגניב?
האם זה היה ככה גם לפני 20 ו-30 שנה?
לפי חדשות הספורט יש לו סעיף של 1.5 מליון יורו שהולכים לממש.
L.S
קיבל.ה  1831 לייקים

אחלה רן, ילד נשמה, שתמיד נתן את כל כולו על המגרש.
אני מאחל לו להצליח להתפוצץ, שיגיע הכי רחוק שאפשר. אני מאמין גדול שזה גם יקרה.

חבל שיש בקהל שלנו אנשים כ"כ רעילים כלפי שחקני בית.
אחר כך שואלים את עצמכם למה שחקני בית שעזבו לא ממהרים לחזור אלינו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
cholo
קיבל.ה  200 לייקים

בהצלחה גדולה ילד!
shaar7_12
קיבל.ה  63 לייקים

דוגיס כתב: 08 דצמבר 2025, 08:51 יש לו כישרון לפעמים הוא עושה פעולת עם שליטה בכדור שאתה אומר פאק למה הוא לא מתפוצץ השחקן הזה ובטוח הצליחו להטעות את דאלס עם קלטת כזאת. יש לו גם כושר גופני מעולה שמראה שהוא כן ספורטאי. מה שלצערי אין לו עדיין, זה שיש לו קבלת החלטות של ילד מטומטם, חוסר ריכוז הוא לפחות פעמיים במשחק מצליח למסור פס עקום לשחקן שנמצא 7 מטר מימנו ובעיקר מרגיש שהוא עם חוסר בטחון. כולנו ציפינו שהוא יתפוצץ בלאומית יקבל בטחון ויהיה כמו טוריאל זה לא קרה ואני מבין שגם הרבה אוהדים חושבים שזה כבר לא יקרה. בסופו של דבר ילד טוב שגדל בהפועל תמיד רץ והשקיע לרוב לא הלך אבל בואו נגיד שאם נצליח למכור אותו בסכום הזה בהחלט היה שווה לתת לו את הדקות שקיבל. מאחל לו ולנו שהעיסקה תסגר
הכל נכון , קבלת החלטות נכונה זה גם עניין של בגרות ויכול להיות שישתפר בהמשך. יש לו עדיין בעיית מהירות שמקשה מאד כשהוא שיחק באגף
מצד שני המאמנים שלו מתים וסומכים עליו. בקיצור הוא לא מוצר מוגמר וזה יכול ללכת לשני הכיוונים , הלוואי ויצליח
עסקה טובה להפועל אבל חייבים מחליף
אדום ותיק
קיבל.ה  1031 לייקים

נאתכו "זכה" להיות השעיר לעזאזל של הפועל. היו שכינו אותו "הבן של גוטמן". וחשבו שיש לו פרוטקציה. בפועל עשה קריירה מדהימה. שיחק בכל נבחרות ישראל תחת כל המאמנים הלאומיים עד שפרש מהנבחרת. גם היום היתי מעדיף אותו בהרכב לפני אחרים (פלקאו, קנצפולסקי).
הבעיה היא "העדריות" אצלנו ולא נתכו.

בהנחה שאכן העיסקה תתממש ורן אכן יעבור לשחק בארהב, מאחל לו רק טוב והצלחה גדולה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
דולימנגה99
קיבל.ה  163 לייקים

ילד בן 21 (!!) עם 90 הופעות, 10 שערים, 10 בישולים וזה מעמדה אחורית
שיחק בכל הנבחרות הצעירות של ישראל
בטוח שישחק בארהב איפה שפיינגולד הרכב ותורג'מן וטוקולמטי כוכבים.
מי שמטנף עליו היום יקלל אותו אם הוא יחזור ליריבה
לירון האדום
קיבל.ה  2744 לייקים

dino כתב: 08 דצמבר 2025, 08:37 הרבה יותר אחוזים שאנחנו(כעם הפורום) נבין שהוא טוב משחשבנו(מדבר בשם רוב העדר ולא המיעוט).
האחוזים היותר גבוהים זה שהוא חוזר לארץ בעוד שנה שנה וחצי גג עם חוזה מנופח אחרי ששיחק משחק וחצי בארהב.
בינתיים, טוקולומטי, בריבו ופיינגולד (שעבר שנה שעברה) תקועים שם וגם לא בדרך חזרה לארץ.
ללכת לשחק בארה"ב, זה אחלה בשביל הפאן הכסף והחיים עצמם, פחות התקדמות מקצועית.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  758 לייקים

עוד שנתיים שכל הליגה תפנטז עליו כל אלה שנוהגים לכלכלך עליו כל יום ילכלכו על הנאתכו התורן הבא.
אחלה רן אחלה שחקן יממש את הפונטציאל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1101 לייקים

דולימנגה99 כתב: 08 דצמבר 2025, 10:56 ילד בן 21 (!!) עם 90 הופעות, 10 שערים, 10 בישולים וזה מעמדה אחורית

1. הבחור לא משחק בעמדה אחורית. לא מדובר במגן, בלם או קשר הורס. מדובר בקשר בוקס טו בוקס, ששיחק לדעתי לא פעם כשחקן אגף קדמי במערך 4-3-3
2. הבחור שיחק בלאומית ולא בלט בעליל, הוא הרבה לאבד כדורים בימי שישי ששם יש לך שטח מפה ועד דאלאס
3. הבחור בעל כושר גופני עילאי, ואין ספק שזה יכול לגרום לקריירה שלו להיות טובה יחסית. זה רכיב חשוב בטח בליגה שלנו. אבל זה חלק קטן מהיכולת של שחקן אמצע שחייב להיות ורסטילי וטכני.
4. הבחור נטול עמדה, הוא בהחלט יכול להמציא את עצמו מחדש סטייל שגיב ולהיות מגן אש ששורף את הקו. גם יהב גורפינקל, פתאום התגלה כאחלה שחקן. זה אומר שהוא היה אצלנו כוכב על? בעיניי לא.
5. גם אם המספרים שלו בעיניך טובים, לך תבדוק גם איבודי כדור וניצול מצבים ותגלה שמדובר בעסקת המאה. לא פחות. גם אם יתפתח להיות שחקן.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5886 לייקים

די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
אין לי שום דבר אישי נגד רן בנימין, אני בטוח שהוא ילד חמוד ובחור טוב.
כשחקן כדורגל הוא לא מתאים בעיניי להרכב של הפועל תל אביב, הקבוצה טובה יותר כשהוא לא על הדשא.
אין שום סיבה להחזיק שחקן שלא טוב מספיק מקצועית ולא מראה גרף שיפור משמעותי מאז שעלה לבוגרים אם יש עליו הצעה בסכום כזה.
זה הסיפור, לא רעל ולא לכלוכים.

מאחל לו להתפתח להיות שחקן אדיר ולשחק בכל נבחרות ישראל.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  623 לייקים

דולימנגה99 כתב: 08 דצמבר 2025, 10:56 ילד בן 21 (!!) עם 90 הופעות, 10 שערים, 10 בישולים וזה מעמדה אחורית
איף כמה נמאס לי מטרחנים כמוך.
דיי כבר לבלוף הזה, של השחקן ושל הגיל.

אף אחד פה לא שונא את בנימין אישית נתחיל בזה

להפך, כולנו פה מחבבים אותו כי הוא שחקן בית שכל משחק נותן 100 % עבור החולצה.
אבל מה לעשות? יש מציאות, ואנחנו לא בעידן ניסנובס שאנחנו נלחמים בתחתית אלא בעידן אחר שהקבוצה שלנו שואפת לשחק כדורגל יותר טוב ויותר תחרותי.
ובנימין קיבל המון צ'אנסים, ובכל עונה הוא לא היה טוב! גם בלאומית ששם הוא היה אמור לפרוח.
אז? להשאיר אותו בכח כי הוא שחקן שרץ הרבה?

הוא לא טוב בהפועל נקודה, האם זה בר שינוי? כן, האם הוא יכול להצליח בדאלס ועוד 2-3 שנים להיות שחקן יותר טוב? בוודאי! אבל כרגע הוא לא מתאים לרמה של הפועל ובסכום כזה המכירה סופר מובנת.
קובי
קיבל.ה  445 לייקים

L.S כתב: 08 דצמבר 2025, 10:02 אחלה רן, ילד נשמה, שתמיד נתן את כל כולו על המגרש.
אני מאחל לו להצליח להתפוצץ, שיגיע הכי רחוק שאפשר. אני מאמין גדול שזה גם יקרה.

חבל שיש בקהל שלנו אנשים כ"כ רעילים כלפי שחקני בית.
אחר כך שואלים את עצמכם למה שחקני בית שעזבו לא ממהרים לחזור אלינו.
:rose:
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1378 לייקים

כל מי שרושם פה ש״מטנפים״ עליו אשמח לראות את הטינופים
להגיד שהוא שחקן לא טוב זה טינוף?

כי הביקרות עליו היא מקצועית בלבד, גם המבקרים שלו (ואני בינהם) רואים שהוא רץ משקיע ורוצה, אבל מה לעשות שנכון להיום (!) הוא לא טוב
מאחל לו המון הצלחה, באמת הלוואי ויהפוך לכוכב, אני אישית לא רואה את זה קורה זה נחשב טינוף?
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  464 לייקים

רדפוקס כתב: 08 דצמבר 2025, 11:39 די עם הבכיינות הזאת על רעילות ולכלוכים.
כשחקן כדורגל הוא לא מתאים בעיניי להרכב של הפועל תל אביב, הקבוצה טובה יותר כשהוא לא על הדשא.
אין שום סיבה להחזיק שחקן שלא טוב מספיק מקצועית ולא מראה גרף שיפור משמעותי מאז שעלה לבוגרים אם יש עליו הצעה בסכום כזה.

סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1076 לייקים

בתור אחד מהבכיינים שכתב על רעילים - לא הפניתי את התגובה כלפיך או כלפיי אף אחד ספציפי, לא חושב שמישהו אחר בנושא פה עשה את זה... אז על ראש הגנב בוער הכובע שדפקת פה די מדבר בעד עצמו.

לפני שכתבתי את ההודעה על הרעילים פתחתי את הפייסבוק והדבר הראשון שקפץ לי זה פוסט בקבוצת אוהדים שקיבל מלא לייקים עם המשפט "ברוך שפטרנו" בתגובה לחדשות על רן בנימין.
אם זה לא רעילות דוחה אז מה כן?

הביקורת שרן בנימין זוכה לה מאז שעלה לבוגרים ובטח העונה היא בעיניי חסרת פרופורצייות ודוגמא מושלמת לחוסר סבלנות כלפי שחקן צעיר שכן יש לו איכויות מסוימות. פשוט הדברים שהוא טוב בהם הרבה פחות "סקסיים" ומצטלמים יפה מהדברים שאלקוקין (סתם כדוגמא אקטואלית) טוב בהם, אז גם במשחקים שאלקוקין היה הכי גרוע על הדשא (והיו כאלה לאחרונה), רן בנימין קיבל הרבה יותר ביקורת ורעל.

ומילא הרעל היה נשאר אצל היצורים של הרשתות החברתיות ופורום שדים, אבל הבעיה שאנשים באים איתו גם למגרש ובמקום לתמוך ולהרים שחקנים צעירים מורידים אותם.
האם גם עכשיו נשמע את הנאום הקבוע על איך שחקן כדורגל בן 21 צריך להיות רובוט שלא מושפע מהקהל + טיעוני הגנה על הזכות הקדושה להוריד שחקני הפועל תוך כדי משחק? נחיה ונראה.
ונרקומן
קיבל.ה  505 לייקים

Shacham כתב: 08 דצמבר 2025, 13:00

בתור אחד מהבכיינים שכתב על רעילים - לא הפניתי את התגובה כלפיך או כלפיי אף אחד ספציפי, לא חושב שמישהו אחר בנושא פה עשה את זה... אז על ראש הגנב בוער הכובע שדפקת פה די מדבר בעד עצמו.

לפני שכתבתי את ההודעה על הרעילים פתחתי את הפייסבוק והדבר הראשון שקפץ לי זה פוסט בקבוצת אוהדים שקיבל מלא לייקים עם המשפט "ברוך שפטרנו" בתגובה לחדשות על רן בנימין.

הביקורת שרן בנימין זוכה לה מאז שעלה לבוגרים ובטח העונה היא בעיניי חסרת פרופורצייות ודוגמא מושלמת לחוסר סבלנות כלפי שחקן צעיר שכן יש לו איכויות מסוימות. פשוט הדברים שהוא טוב בהם הרבה פחות "סקסיים" ומצטלמים יפה מהדברים שאלקוקין (סתם כדוגמא אקטואלית) טוב בהם, אז גם במשחקים שאלקוקין היה הכי גרוע על הדשא (והיו כאלה לאחרונה), רן בנימין קיבל הרבה יותר ביקורת ורעל.

ומילא הרעל היה נשאר אצל היצורים של הרשתות החברתיות ופורום שדים, אבל הבעיה שאנשים באים איתו גם למגרש ובמקום לתמוך ולהרים שחקנים צעירים מורידים אותם.
האם גם עכשיו נשמע את הנאום הקבוע על איך שחקן כדורגל בן 21 צריך להיות רובוט שלא מושפע מהקהל + טיעוני הגנה על הזכות הקדושה להוריד שחקני הפועל תוך כדי משחק? נחיה ונראה.
אתה מפספס את העובדה שעם הרשתות החברתיות כל העולם נהיה רעיל יותר ומפולטר פחות.
לא נראה שאנשים מתביישים להגיד את דעתם בכל הכוח וללא שום מעצורים ברשתות. רן בנימין זו דוגמה, אבל תסתכל על כל פוסט ברשתות שמכיל דמות מוכרת כלשהי ותראה את כמות הרעל שיוצאת.
אני מרחם על אנשים מוכרים, כדורגלנים מוזיקאים וסלבריטאי שקר כלשהם כאחד. זה פשוט נורא בימינו ואני באמת מרחם על רן.

בלי קשר - שחקן כדורגל חלש מאוד שלא מתאים להפועל בשום צורה ואני מאוד שמח שיתפנה לנו מהסגל כבר, בטח במחיר כזה. מפריע לי בעיקר שהוא מקבל המון דקות שלא בצדק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5886 לייקים

Shacham כתב: 08 דצמבר 2025, 13:00

Here we go again...
לא עושה שוב את הדיונים האלה, לא איתך ולא עם אף אחד אחר.
נסכים שלא להסכים - זה בסדר גמור, רק אל תמשטרו את הפורום ללא צורך, תודה.
פומפה
קיבל.ה  561 לייקים

לירון האדום כתב: 08 דצמבר 2025, 11:17
בינתיים, טוקולומטי, בריבו ופיינגולד (שעבר שנה שעברה) תקועים שם וגם לא בדרך חזרה לארץ.
ללכת לשחק בארה"ב, זה אחלה בשביל הפאן הכסף והחיים עצמם, פחות התקדמות מקצועית.
נתת דוגמאות טובות ובגלל זה רשמתי 98%. מה שכתבתי לא התייחס ספציפית לארהב שיכול באמת להיות שהמצב שם טיפה שונה. עדיין, על כל עשרה ישראלים שיוצאים לחו״ל אחד במקרה הטוב באמת מצליח והאחרים חוזרים אחרי תקופה קצרה עם הזנב בין הרגליים ועם חוזה של פי כמה.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  623 לייקים

אלקוקין העונה תרם יותר להפועל מאשר בנימין בכל העונות שלו בהפועל.
אם כבר רציתם להשוות.
RedDrifter
קיבל.ה  314 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 08 דצמבר 2025, 14:59 אלקוקין העונה תרם יותר להפועל מאשר בנימין בכל העונות שלו בהפועל.
אם כבר רציתם להשוות.
אלקוקין באמת שחקן טוב ב10

נתן כמה כדורים הצגה השנה

חייב לעבוד על פיזיות ושמירת הכדור ברגל
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  857 לייקים

אתם מכינים את עצמכם נפשית שאם קרייב/ פלקאו פצועים או מורחקים - אל ים בהרכב?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  963 לייקים

מותר לי לקרר את השמפניות לקראת המכירה המיוחלת של שחקן נוער לא אפוי שתפס מקום מרכזי בסגל במשך 3 שנים וייצג תופעה של ביזוי הסגל של הקבוצה שאני אוהד שתרמה לכשלונות מקצועיים אדירים ולירידת ליגה או שאני איחשב כרעיל?
רדיוס לבית"ר!
CouchPotato
קיבל.ה  32 לייקים

נשמע כמו עסקה טובה לכל הצדדים. שיהיה לו המון בהצלחה.
אדום ותיק
קיבל.ה  1031 לייקים

בז'רנו כתב: 08 דצמבר 2025, 16:38 אתם מכינים את עצמכם נפשית שאם קרייב/ פלקאו פצועים או מורחקים - אל ים בהרכב?
ברור שהפועל תצטרך להתחזק בעמדת הקשר האחורי, ולא להסתפק באל ים. נצטרך שחקן איכותי ולבנות שם מערך קשרים כמו שיש לבש ומכבי.
עדיין בראש סדר העדיפויות נשאר - מגן ימני!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  537 לייקים

בהצלחה לרן בנימין, צחוקים בצד, שחקן בית ומאחל לו את כל ההצלחה שבעולם.

ועכשיו - יש לכם 1.8 מיליון דולר לעשות איתם דברים יפים בסגל.
לירון האדום
קיבל.ה  2744 לייקים

בהנחה וזה באמת סגור ומסוגר, אני מקווה שלפחות יפרדו ממנו יפה במשחק הבא מול ריינה.
אחלה רן, תמיד רצה, תמיד השתדל, נלחם ורץ למען הפועל, למען הסמל, למען הקבוצה.
שיהיה לו את כל ההצלחה שבעולם בתקווה שיחזור אז יחזור אלינו הביתה.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  399 לייקים

כמה גרועים דאלאס שהם משלמים כזה סכום על שחקן כל כך חלש?
אפילו אצלנו הוא לא נחשב מהשחקנים הטובים, כבר כמה שנים שהוא פשוט מראה שהוא שחקן לא טוב.

לא ברור לי הסיפור הזה, אבל אם זה אומר שאפשר להביא שחקנים שאשכרה יתרמו וזה עוזר לפייר פליי, מדהים.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  623 לייקים

בז'רנו כתב: 08 דצמבר 2025, 16:38 אתם מכינים את עצמכם נפשית שאם קרייב/ פלקאו פצועים או מורחקים - אל ים בהרכב?
יביאו מישהו לאמצע אין לי ספק בזה.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  606 לייקים

די כבר עם הדיבורים על שחקן חלש.
הוא שחקן צעיר ומוכשר, שהוכיח את זה (דרך שערים ובישולים) בנוער, הוכיח את זה בשנה שעברה בלאומית, והשנה היה סביר, קצת נחלש פה ושם - אבל עדיין יחסית לגילו (21 אם אני לא טועה) יש לו הרבה פוטנציאל.
הוא לא שונה מעוד הרבה שחקנים צעירים שקיבלו אצלנו את הבמה כשהם עוד לא היו משופשפים לגמרי, לפעמים נתנו תמורה לאגרה, לפעמים הקבוצה שילמה על זה לפעמים שכר לימוד, ואז הם נמכרו - ובפורום תמיד נזכרים לרייר עליהם אחרי כמה שנים שהם כבר הופכים לשחקנים יותר בשלים ובוגרים.
רוצים רשימה חלקית בשלוף? ספורי, נאתכו, דווידה, יחזקאל, למקין הבכור, וכו'.
אחלה בנימין, WIN WIN לכולם, מקווה שיכניסו לו סעיף להסכם המכירה שאם הוא חוזר לישראל אז זכות ראשונים להפועל. סע לשלום.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
ר.ש
קיבל.ה  466 לייקים

DJSavta כתב: 09 דצמבר 2025, 12:02 כמה גרועים דאלאס שהם משלמים כזה סכום על שחקן כל כך חלש?
אפילו אצלנו הוא לא נחשב מהשחקנים הטובים, כבר כמה שנים שהוא פשוט מראה שהוא שחקן לא טוב.

לא ברור לי הסיפור הזה, אבל אם זה אומר שאפשר להביא שחקנים שאשכרה יתרמו וזה עוזר לפייר פליי, מדהים.
על הנייר הוא פרוספקט מטורף. בגיל 21 כבר יש לו 100 הופעות בהפועל וגם כמה בנבחרת הצעירה.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  623 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 09 דצמבר 2025, 12:19 די כבר עם הדיבורים על שחקן חלש.
הוא שחקן צעיר ומוכשר, שהוכיח את זה (דרך שערים ובישולים) בנוער, הוכיח את זה בשנה שעברה בלאומית, והשנה היה סביר, קצת נחלש פה ושם - אבל עדיין יחסית לגילו (21 אם אני לא טועה) יש לו הרבה פוטנציאל.
הוא לא שונה מעוד הרבה שחקנים צעירים שקיבלו אצלנו את הבמה כשהם עוד לא היו משופשפים לגמרי, לפעמים נתנו תמורה לאגרה, לפעמים הקבוצה שילמה על זה לפעמים שכר לימוד, ואז הם נמכרו - ובפורום תמיד נזכרים לרייר עליהם אחרי כמה שנים שהם כבר הופכים לשחקנים יותר בשלים ובוגרים.
אחלה בנימין, WIN WIN לכולם, מקווה שיכניסו לו סעיף להסכם המכירה שאם הוא חוזר לישראל אז זכות ראשונים להפועל. סע לשלום.
"הוכיח את זה בלאומית"
היה חלש מאוד ואיבד את המקום שלו לאלקוקין/ג'וקו.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  399 לייקים

ר.ש כתב: 09 דצמבר 2025, 12:24
DJSavta כתב: 09 דצמבר 2025, 12:02 כמה גרועים דאלאס שהם משלמים כזה סכום על שחקן כל כך חלש?

על הנייר הוא פרוספקט מטורף. בגיל 21 כבר יש לו 100 הופעות בהפועל וגם כמה בנבחרת הצעירה.
הוא שחקן שלא ברמה להפועל, איך הוא ברמה ל-MLS? זה מה שאני לא מבין.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  606 לייקים

מהמעט שידוע לי על הרמה בליגה האמריקאית, נדמה שיש שם יותר ערך לכושר גופני ופיזיות מאשר לטכניקה. בהיותו ישראלי לרן בנימין יש כבר עכשיו טכניקה מעל הממוצע בליגה הזו לכל הפחות בין בני גילו. השאלה אם יתקדם שם או לא כבר תלויה באנשי ונשות המקצוע בדאלאס. שיהיה לו בהצלחה ומקווה שאם יעשה התקדמות מקצועית יחזור אלינו כשנרוץ חזק באירופה עוד ארבע (?) שנים.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  537 לייקים

הכדורגל האמריקאי הוא כזה. זה הספורט בין הרביעי לחמישי בפופולריות שלו שם (איפושהו ראש בראש עם הוקי קרח), פחות מרבע מכמות הצופים שיש לפוטבול אמריקאי. ועדיין יש שם כסף גדול.

אז מביאים לשם כל מיני שחקנים של כמעט או לשעבר, כמו נגיד סילבה שהוא גם כמעט וגם ולשעבר, לצד איזה כמה שמות נוצצים אחרי השיא בחוזי עתק. הם לא מתחרים במפעלים אירופאיים שמהווים מקפצה לקריירה של שחקנים צעירים, ולכן צריכים לשים יותר כסף (כסף קטן עבורם) כדי להביא שחקן כמו רן. שחקן כמו טוריאל, לדעתי, לא היה רוצה להגיע לשם בשלב הזה של הקריירה.

ורן הוא עדיין פוטנציאל בעיני, מזכיר לי מאוד את ספורי ברמת התסכול שהוא הוציא מבלומפילד. והוא יכול לעשות קריירה לא פחות טובה משלו. מצטרף לאיחול של לירון שאם וכאשר יחזור לארץ בשל יותר וטוב יותר ירצה לחזור אלינו.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  606 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 09 דצמבר 2025, 12:27
"הוכיח את זה בלאומית"
אז בדקתי, הוא הבקיע בעונה שעברה 7 שערים ובישל עוד 7. כלומר תרם ל-14 שערים, מתוך 65 השערים שהפועל הבקיעה בעונה שעברה.
יעני מעורב ישירות ב-21% מהגולים שלנו בעונה שעברה. שזה אחלה לשחקן בן 20 בערך.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
InFlames
קיבל.ה  441 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 09 דצמבר 2025, 13:25
אנחנו בתהליך כתב: 09 דצמבר 2025, 12:27
"הוכיח את זה בלאומית"
אז בדקתי, הוא הבקיע בעונה שעברה 7 שערים ובישל עוד 7. כלומר תרם ל-14 שערים, מתוך 65 השערים שהפועל הבקיעה בעונה שעברה.
יעני מעורב ישירות ב-21% מהגולים שלנו בעונה שעברה. שזה אחלה לשחקן בן 20 בערך.
כמה שחקנים בגיל 20 שיחקו 20% מהדקות שהוא שיחק?
הבעיה לו בו, הבעיה היא השימוש בו. מולחם להרכב כבר 2 עונות (אולי יותר) כשהוא לא אפוי מספיק, בגלל זה האנטי כלפיו, הוא איבד את הטיקט שלו כשחקן צעיר מבטיח כשהוא משחק יותר דקות בוגרים משחקנים אחרים שיותר מבוגרים ממנו
talb55
קיבל.ה  333 לייקים

המעבר של בנימין לדאלאס לא מתפיע אותי בכלל.
טוקלומטי, פיינגולד, בריבו ועבדה עשו אחלה של עבודה ביצוג השחקן הישראלי ב-MLS.
כתמונת מראה טוקלומטי שאני מאוד מעריך, בן 21 גם כן, עשה אחלה של עונה בלאומית, וקצת פחות בעל.
שניהם שיחקו אותו מספר דקות בשתי הליגות, ולשניהם יש מספרים דומים בקבוצות.
מאחל לרן להתפתח מקצועית וכלכלית ולעשות קריירה יפה בארה״ב והלוואי גם באירופה.
joshsoos
קיבל.ה  836 לייקים

לא מבין את כל הרעש, זו עסקה טובה לכל הצדדים. השחקן מקבל חוזה גדול והזדמנות להרשים מקצועית, הפועל מקבלת הרבה כסף על שחקן שלא מועיל לה יותר מדי, ורוב האוהדים שרואים את זה כך מקבלים מעבר של שחקן שהוא באנקר אצל המאמן בלי הסבר ראוי ובשאיפה חיזוק יותר טוב בפגרה.
שליחת תגובה