סליחה שאני מנתק את זה מדיוני האולטראס המאוד מעניינים (לא)
אפשר הסבר מניח את הדעת,
למה לעזאזאל המשטרה יכולה להחליט שהיא מוציאה אוהדים מהאצטדיון,
מודה בריש גלי שהיא עושה את זה כי החולצה שנמצאת הרבה בתוך גבולות חופש הביטוי לא באה להם בטוב,
ויש שקט כל כל חזק המועדון?
הלו
תתבעו להם את הצורה
מה זה החרא הזה
המועדון <> המשטרה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 303 לייקים
תתבעו את המשטרה חד משמעית
אל תעשו הפגנות במשחקים, המועדון נשאר חסר יכולת נגד המשטרה. אתם מענישים את המועדון בזה שאתם לא נכנסים למגרש ומה בדיוק עשיתם בזה? לכו תפגינו להם מול הבתים ולא על חשבון הפועל.
אל תעשו הפגנות במשחקים, המועדון נשאר חסר יכולת נגד המשטרה. אתם מענישים את המועדון בזה שאתם לא נכנסים למגרש ומה בדיוק עשיתם בזה? לכו תפגינו להם מול הבתים ולא על חשבון הפועל.
-
amorphis
- קיבל.ה 216 לייקים
לעניות דעתי, זה פרובוקציות מכוונות מלמעלה כדי להוציא מהאוהדים והמועדון תגובות כדי למצב את התמונה של הפועל היא מועדון שלגיטימי לפגוע בו.
הרבה אנשים מאד לא אוהבים שהפועל תל אביב חוזרת בסל וברגל, היא מייצגת עבורם שמאל וקפלן ומנסים לפגוע בה, ולעשות הפרד ומשול בקהל, אבל כדי לפגוע צריך סיבה ולכן מנסים לסחוט מאיתנו תגובה בעזרת התנכלות. הפועל צריכה יועצי תקשורת וסוללת עורכי דין הרבה יותר ממגן ימין לצערי הרב.
יש במשטרה באמת הרבה אנשים טובים, אבל כרגע זה לחלוטין פוליטי.
הרבה אנשים מאד לא אוהבים שהפועל תל אביב חוזרת בסל וברגל, היא מייצגת עבורם שמאל וקפלן ומנסים לפגוע בה, ולעשות הפרד ומשול בקהל, אבל כדי לפגוע צריך סיבה ולכן מנסים לסחוט מאיתנו תגובה בעזרת התנכלות. הפועל צריכה יועצי תקשורת וסוללת עורכי דין הרבה יותר ממגן ימין לצערי הרב.
יש במשטרה באמת הרבה אנשים טובים, אבל כרגע זה לחלוטין פוליטי.
-
L.S
- קיבל.ה 1802 לייקים
7even מעלי אקספרסRedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 20:55 תתבעו את המשטרה חד משמעית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 303 לייקים
אני עוד מחכה לתשובה על עניין הצפון קוריאהL.S כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:047even מעלי אקספרסRedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 20:55 תתבעו את המשטרה חד משמעית
מי שלא בדעתך הוא האויב, הוא הטועה, יש לזלזל בו ולצחוק עליו. דמוקרטיה סה״כ
-
Niro
- קיבל.ה 1931 לייקים
להפגין למי מול הבתים? על מה אתה מדבר? הוציאו אנשים מהמשחק סתם כי בא למשטרה להציק, איפה אתה רוצה "שיפגינו"?RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 20:55 תתבעו את המשטרה חד משמעית
-
RedDrifter
- קיבל.ה 303 לייקים
מפקד תחנת יפו? בן גביר? כנסת? בתי משפט? יש מקומות שרלוונטי לבוא בתלונות ושוב, אינני מצדיק את עניין החולצות כל מה שאני אומר שתעשו את זה בדרך שאינה פוגעת במועדוןNiro כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:53להפגין למי מול הבתים? על מה אתה מדבר? הוציאו אנשים מהמשחק סתם כי בא למשטרה להציק, איפה אתה רוצה "שיפגינו"?RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 20:55 תתבעו את המשטרה חד משמעית
-
El dudernio
- קיבל.ה 1819 לייקים
פשוט מאוד שהשחקנים יעלו עם החולצות לחימום מול ק"ש
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1051 לייקים
זה נגיד דוגמא לאיך ליפול למלכודות שלהם
הם מנסים למסגר את קהל הפועל והמועדון ככלותו כקיצוניים ובכך הם מצדיקים את כל התקדימים והתעללות באוהדים שלנו
מה שצריך זה להילחם בהם איפה שאפשר לנצח אותם
כל עוד זה נשאר בגבולות הגזרה של המשטרה זה אבוד, הם יקבלו כל גיבוי אפשרי
צריך להוציא את זה מגבולות המשטרה וללכת לבית הדין בתקווה שיהיה שם מישהו שמוכן לשמוע
long live the zapta
-
L.S
- קיבל.ה 1802 לייקים
לא. גם ככה אנחנו ממותגים כמועדון שלא פועל נגד הקהל שלו כמו הקנדים.
דקה עם ברך על דשא בתחילת המשחק. זה אחלה. זה יעשה רעש וזה מספיק טוב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.