סגל 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2724 לייקים

RedDrifter כתב: 03 דצמבר 2025, 09:18
dino כתב: 03 דצמבר 2025, 09:04
RedDrifter כתב: 03 דצמבר 2025, 09:03
זה אומר ששאנדה בדרך הביתה?
אני חושב שכך יהיה
לא מבין את המהלך הזה מכיוון שלואיזו כרגע מתופקד בשמאל

מה שעוד יותר מעלה בי את החשש שטוריאל באמת עתיד לעזוב בינואר, אחרת מה ההיגיון כשיש לך שם את לואיזו/שאנדה/בנימין לפרקים/בוסקילה

כנראה שזה אומר שנראה אל לואיזו הולך להיות בכנף ימין בקרוב מאוד
נגיד ודיארה מגיע, אז יש לך את דיארה טוריאל ולאויזו שכל אחד מהם יכול לשחק בכל עמדה בקישור.
זה בונוס גדול.
בוסקילה וקורין כמחליפים
ונרקומן
קיבל.ה  501 לייקים

דיארה או זר אחר במקום שאנדה
מגן ימני
חלוץ מתחרה אמיתי לדאפה (איסט זה חלום אבל אין סיכוי לדעתי)

בונוס שלא יקרה בחיים - להשאיל את רן בנימין ולהנחית את סדריק דון.
זה הכל.
RedDrifter
קיבל.ה  281 לייקים

ונרקומן כתב: 03 דצמבר 2025, 10:03 דיארה או זר אחר במקום שאנדה
מגן ימני

זה הכל.
אין לנו מקום לזרים לצערי

אנחנו עם שישה זרים, נגיד ונעזיב את שאנדה שלא מתאקלם פה (קשה לי לראות לאן הוא ילך) אנחנו עם חמישה.

זה אומר שיש מקום לעוד שני זרים (לא נגיע ל8 בגלל הקנס הענק) אחד מהמקומות נגיד וילך לדיארה, זה משאיר אותנו עם עוד אחד שכנראה יהיה מגן ימני מכיוון שיש חוסר בהם בליגה. יצטרכו להנחית פה גם ישראלים בחלון
ונרקומן
קיבל.ה  501 לייקים

RedDrifter כתב: 03 דצמבר 2025, 10:07
מגן ימני

זה הכל.
אין לנו מקום לזרים לצערי

אנחנו עם שישה זרים, נגיד ונעזיב את שאנדה שלא מתאקלם פה (קשה לי לראות לאן הוא ילך) אנחנו עם חמישה.

זה אומר שיש מקום לעוד שני זרים (לא נגיע ל8 בגלל הקנס הענק) אחד מהמקומות נגיד וילך לדיארה, זה משאיר אותנו עם עוד אחד שכנראה יהיה מגן ימני מכיוון שיש חוסר בהם בליגה. יצטרכו להנחית פה גם ישראלים בחלון
יצטרכו למצוא מגן ימני או חלוץ ישראלי. לצערי, אני לא רואה חלוץ ישראלי מספיק טוב, תקנו אותי אם אני טועה. (עכשיו כשמלמד לא רלוונטי)
RedDrifter
קיבל.ה  281 לייקים

ונרקומן כתב: 03 דצמבר 2025, 10:11
RedDrifter כתב: 03 דצמבר 2025, 10:07
מגן ימני

זה הכל.
אין לנו מקום לזרים לצערי

יצטרכו למצוא מגן ימני או חלוץ ישראלי. לצערי, אני לא רואה חלוץ ישראלי מספיק טוב, תקנו אותי אם אני טועה. (עכשיו כשמלמד לא רלוונטי)
מלמד לא היה מגיע לפה בחיים

יש בהפועל פרופיל מאוד מסוים שמחפשים - צעיר בעל כישרון. אלה סוגי השחקנים שספרא מבקש, מלמד כבר בשלהי הקריירה למרות הסיבוב אתמול והמספרים הטובים של שנה שעברה. באופן כללי זה גם יותר מתאים לנו כקבוצה שבונה את עצמה.

הפועל חייבת לדעתי יותר מהכל מגן ימני כי פיבן פשוט שחקן פחות על המגרש בתפקיד הזה וחלה עלינו חובה להביא 8 במקום בנימין שפשוט לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב.

חלוץ ו10 אלה גם עמדות שנחוצות לנו אבל פחות, מחאמיד שבא על תקן חלוץ 2 לא שיחק אפילו פעם אחת. אלקוקין אומנם עושה טעויות והוא לא תמיד הכי מורגש אבל כל משחק יש לו הברקות ורואים שלפחות שם יש משהו שיכול לעבוד.
שליחת תגובה