סגל 25/26
-
Spiderman
- קיבל.ה 109 לייקים
מה זה השטות הזאת שאתם מדרגים את הזרים ?
יש לנו חמישה זרים טובים ואת שאנדה סילבה.
מי שהביא את הזרים עשה עבודה מצוינת העונה ומגיע לו המון קרדיט.
יש לנו חמישה זרים טובים ואת שאנדה סילבה.
מי שהביא את הזרים עשה עבודה מצוינת העונה ומגיע לו המון קרדיט.
עופר מלך הפועל
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
אחלה זרים אין ספק
הייתי שמח לראות פה מגן ימני זר אכזר בנוסף בינואר
שאנדה לדעתי כבר עם רגל וחצי בחוץ אחרי המשחק הערב מעניין אם יצליח לשנות את דעתנו בעתיד הקרוב כי יש לו כדורגל רואים את זה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5863 לייקים
פלקאו לא באמת זר טוב, הוא סביר במקרה הטוב, גם על שיקו אני לא סגור עדיין שהוא טוב.
קרייב טוב אבל לא מצוין.
לויזו ומאיימבו מצוינים.
-
Spiderman
- קיבל.ה 109 לייקים
קרייב היה הכי טוב במגרש היום.
תזכיר לי כמה בלמים יותר טובים משיקו היו פה בעשור האחרון?
ופלקאו מצוין עד כה העונה. לא פחות.
עופר מלך הפועל
- רדפוקס
- קיבל.ה 5863 לייקים
קרייב היה טוב היום אבל הוא אחרי תקופה מאוד חלשה וירידה אחרי הפתיחה הטובה.Spiderman כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:44קרייב היה הכי טוב במגרש היום.
פלקאו לא מצוין ולא נעליים.
-
Spiderman
- קיבל.ה 109 לייקים
תראה שוב את המשחק נגד בית"ר ירושלים ואת המשחק נגד הפועל באר שבע.
פלקאו היה מספר 1 בקבוצה
וגם היום נכנס מהספסל ונתן הכל בהגנה ולא עשה פוזות. זה לא פחות חשוב האופי של השחקנים.
נערך לאחרונה על ידי Spiderman ב 29 נובמבר 2025, 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופר מלך הפועל
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
פלקאו קצת לוקה בחסר במשחק שלו, התחלתי לראות את זה כשהוא לא פתח היום ושלטנו ברוב חלקי המשחק.Spiderman כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:44קרייב היה הכי טוב במגרש היום.
הוא שחקן טוב לתפקיד שהביאו אותו אליו אבל לא בטוח שהייתי רוצה להמשיך לפתוח איתו במשחקים מול רוב הליגה - עדיף לנו קשר יותר התקפי שפורץ קדימה. לא בטוח שאני רואה אותו איתנו שנה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 29 נובמבר 2025, 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2724 לייקים
העובדה ששנדה סילבה לא היה בסגל אומרת
שחותכים אותו בינואר?
שחותכים אותו בינואר?
-
Spiderman
- קיבל.ה 109 לייקים
אלקוקין היה חלש מאוד היום. פלקאו במשחקים הראשונים באמת היה נראה נגר ומבוהל עם הכדור, אחר כך הוא קיבל בטחון והיה לא רע עם מסירות קדימה (לא מפתח). נכון, הוא לא רודרי ולא יהיה, אבל תסתכלו על הקבוצות מסביב ותבינו שהמצב אצלנו לא רע.RedDrifter כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:47פלקאו קצת לוקה בחסר במשחק שלו, התחלתי לראות את זה כשהוא לא פתח היום ושלטנו ברוב חלקי המשחק.
הוא שחקן טוב לתפקיד שהביאו אותו אליו אבל לא בטוח שהייתי רוצה להמשיך לפתוח איתו במשחקים מול רוב הליגה - עדיף לנו קשר יותר התקפי שפורץ קדימה. לא בטוח שאני רואה אותו איתו שנה הבאה.
הבעיה זה הישראלים בקבוצה, לא הזרים.
עופר מלך הפועל
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
אני מסכים איתך אחי, יש לנו בעיה עם הישראלים בעיקר - אבל, וזה אבל גדול, אנחנו עכשיו נכנסים לשנים שאנחנו נהיה בתחרות עם מכבי ובאר שבע - פלקאו הוא האיש שלך למלחמות האלה? כשאני ראיתי את הפועל משחקת היום אני עשיתי דמיון מודרך לשנה הבאה וראיתי אותנו עם קרייב, שחקן ב8 (סדריק דון?) ואלקוקין/דיארה (אמן אמן אמן טפו חאמסה).Spiderman כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:49אלקוקין היה חלש מאוד היום. פלקאו במשחקים הראשונים באמת היה נראה נגר ומבוהל עם הכדור, אחר כך הוא קיבל בטחון והיה לא רע עם מסירות קדימה (לא מפתח). נכון, הוא לא רודרי ולא יהיה, אבל תסתכלו על הקבוצות מסביב ותבינו שהמצב אצלנו לא רע.RedDrifter כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:47פלקאו קצת לוקה בחסר במשחק שלו, התחלתי לראות את זה כשהוא לא פתח היום ושלטנו ברוב חלקי המשחק.
הוא שחקן טוב לתפקיד שהביאו אותו אליו אבל לא בטוח שהייתי רוצה להמשיך לפתוח איתו במשחקים מול רוב הליגה - עדיף לנו קשר יותר התקפי שפורץ קדימה. לא בטוח שאני רואה אותו איתו שנה הבאה.
נגיד ובינואר נביא מגן ימני זר, זה משאיר אותנו במצב של או להביא עוד זר ולשלם קנס כספי ענק (לא יקרה) או להשתחרר מזרים וכרגע אני רואה רק את פלקאו ושאנדה אופציות לשחרור לצורך התחזקות, לא הייתי מוותר על אף אחד אחר.
שוב, אני לא חושב שפלקאו שחקן רע, הוא פשוט לא מתאים לנו.
-
Spiderman
- קיבל.ה 109 לייקים
הוא בגרף שיפור מאז שהגיע, לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר. אבל אני יכול להבין את סף דעתך.RedDrifter כתב: ↑29 נובמבר 2025, 22:02אני מסכים איתך אחי, יש לנו בעיה עם הישראלים בעיקר - אבל, וזה אבל גדול, אנחנו עכשיו נכנסים לשנים שאנחנו נהיה בתחרות עם מכבי ובאר שבע - פלקאו הוא האיש שלך למלחמות האלה? כשאני ראיתי את הפועל משחקת היום אני עשיתי דמיון מודרך לשנה הבאה וראיתי אותנו עם קרייב, שחקן ב8 (סדריק דון?) ואלקוקין/דיארה (אמן אמן אמן טפו חאמסה).Spiderman כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:49אלקוקין היה חלש מאוד היום. פלקאו במשחקים הראשונים באמת היה נראה נגר ומבוהל עם הכדור, אחר כך הוא קיבל בטחון והיה לא רע עם מסירות קדימה (לא מפתח). נכון, הוא לא רודרי ולא יהיה, אבל תסתכלו על הקבוצות מסביב ותבינו שהמצב אצלנו לא רע.RedDrifter כתב: ↑29 נובמבר 2025, 21:47
פלקאו קצת לוקה בחסר במשחק שלו, התחלתי לראות את זה כשהוא לא פתח היום ושלטנו ברוב חלקי המשחק.
נגיד ובינואר נביא מגן ימני זר, זה משאיר אותנו במצב של או להביא עוד זר ולשלם קנס כספי ענק (לא יקרה) או להשתחרר מזרים וכרגע אני רואה רק את פלקאו ושאנדה אופציות לשחרור לצורך התחזקות, לא הייתי מוותר על אף אחד אחר.
שוב, אני לא חושב שפלקאו שחקן רע, הוא פשוט לא מתאים לנו.
עופר מלך הפועל
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1217 לייקים
אומרת שהוא פצוע במפשעה
יאללה הביתה!!!
כרגע החוליות החלשות שלנו הם פיבן ודאפה מקווה שבינואר ינחתו פה חיזוקים לעמדות שלהם
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
מהלכים שהייתי עושה עד תחילת עונה הבאה (לפי העונה עד כה)
מביא:
- מגן ימני זר
- מביא 8 זר (דנילסון, סדריק דון, מישהו אחר?)
- חלוץ ישראלי
- קשר אחורי ישראלי לספסל
- יוספי
- משלם את המעבר של ליידנר
- מתמקח ומשאיר את שיקו
משחרר:
- אל ים
- שאנדה (נכון לכרגע)
- אומר שלום יפה לאלטמן שגם ככה נגמר לו החוזה
מביא:
- מגן ימני זר
- מביא 8 זר (דנילסון, סדריק דון, מישהו אחר?)
- חלוץ ישראלי
- קשר אחורי ישראלי לספסל
- יוספי
- משלם את המעבר של ליידנר
- מתמקח ומשאיר את שיקו
משחרר:
- אל ים
- שאנדה (נכון לכרגע)
- אומר שלום יפה לאלטמן שגם ככה נגמר לו החוזה
1. קרייב
2. מאיימבו
3. שיקו
4. לואיזו
5. פלקאו
6. זר הפרחים שמעניקים לשחקני עבר
7. קונוסים תוצרת סין
.
.
.
83636. שאנדה סילבה
-
InFlames
- קיבל.ה 433 לייקים
אופיר סער טוען שממש נחושים להביא את דיארה בינואר
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
ארלינג הלאנד לא יגיעRedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 13:27אני דווקא שומע שהפועל שמה עין על חלוץ זר בעל שיעור קומה לינואר הקרוב
-
InFlames
- קיבל.ה 433 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
קצת מוזר לי שנלחמים כל כך על דיארה, אני אישית שמעתי משהו אחר (על החלוץ) ואם זה נכון מה שהוא כותב - זה אולי מעיד שבאמת טוריאל יימכר
-
cholo
- קיבל.ה 186 לייקים
מאיפה ״שמעת״ ?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 16:38קצת מוזר לי שנלחמים כל כך על דיארה, אני אישית שמעתי משהו אחר (על החלוץ) ואם זה נכון מה שהוא כותב - זה אולי מעיד שבאמת טוריאל יימכרInFlames כתב: ↑02 דצמבר 2025, 16:26https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1708684/
כותב גם שלא יגיע חלוץ פותח וירוצו עם דאפה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5863 לייקים
אני אחזור על זה שוב גם באשכול הזה - דיארה פתח ב-4 מתוך 6 המשחקים האחרונים של ריימס ורשם 2 שערים ו-2 בישולים במקבץ הזה.
תשחררו מהשם הזה.
תשחררו מהשם הזה.
-
dino
- קיבל.ה 2961 לייקים
אלא אםRedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 16:38קצת מוזר לי שנלחמים כל כך על דיארה, אני אישית שמעתי משהו אחר (על החלוץ) ואם זה נכון מה שהוא כותב - זה אולי מעיד שבאמת טוריאל יימכרInFlames כתב: ↑02 דצמבר 2025, 16:26https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1708684/
כותב גם שלא יגיע חלוץ פותח וירוצו עם דאפה
סילבה יחתך ואז נשארת עם שמאל ו10 שדיארה יכול להשתלב בזה.
מאוד מקווה שטוריאל לא ימכר, ההשפעה שלו על ההתקפה מבחינת תכלס, היא קריטית. יצא ככה. לא התכוונו שהוא יהיה קריטי כמו בלאומית, אבל יצא.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
ע״פ ספורט 5 אלה השחקנים שהפועל עוקבת אחריהם בלאומית
- שי סבח, מגן שמאלי בן 21 מהפועל ראשון לציון.
- איתי שביט, קשר אחורי בן 18 מהפועל כפר סבא.
- נואף בזיע, שחקן כנף בן 25 ממועדון ספורט כפר קאסם (כפר קאסם הבטיחה למכבי פ"ת זכות ראשונים עליו, אז הסיכוי לעסקה נמוך יותר).
- כריסטיאן אגו, החלוץ הניגרי בן ה-19 של כפר קאסם.
- עומרי עאמר, בלם וקשר, בן 24 אח של חמודי עאמר שמשחק במועדון ספורט כפר קאסם.
- סאלי פחימה, קשר הפועל עכו, בן 20, גדל בהפועל ב"ש ונרכש על ידי מכבי חיפה (כבש העונה 3 שערים).
- נואף בזיע, שחקן כנף בן 25 ממועדון ספורט כפר קאסם (כפר קאסם הבטיחה למכבי פ"ת זכות ראשונים עליו, אז הסיכוי לעסקה נמוך יותר).
- סאלי פחימה, קשר הפועל עכו, בן 20, גדל בהפועל ב"ש ונרכש על ידי מכבי חיפה (כבש העונה 3 שערים).
- רדפוקס
- קיבל.ה 5863 לייקים
די להביא פרסומים מארץ הכדורגל או איך שלא קוראים למגזין חרטה הזה שבו לחמן ויגאל גולדשטיין עושים תחרות המצאות.RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 17:50 ע״פ ספורט 5 אלה השחקנים שהפועל עוקבת אחריהם בלאומית
להזכירכם לפי המגזין הזה בוסקילה, סונגה ורטנר היו סגורים אצלנו בינואר שעבר.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
רטנר באמת היה סגור אצלנו ור״ג תקעו את המהלך… לך תשמע אותו בעצמו אומר את זה בפודקאסט שהוא התארחרדפוקס כתב: ↑02 דצמבר 2025, 18:05די להביא פרסומים מארץ הכדורגל או איך שלא קוראים למגזין חרטה הזה שבו לחמן ויגאל גולדשטיין עושים תחרות המצאות.RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 17:50 ע״פ ספורט 5 אלה השחקנים שהפועל עוקבת אחריהם בלאומית
- רדפוקס
- קיבל.ה 5863 לייקים
לא מעניין, שני חרטטנים לחמן וגולדשטיין.RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 18:11רטנר באמת היה סגור אצלנו ור״ג תקעו את המהלך… לך תשמע אותו בעצמו אומר את זה בפודקאסט שהוא התארחרדפוקס כתב: ↑02 דצמבר 2025, 18:05די להביא פרסומים מארץ הכדורגל או איך שלא קוראים למגזין חרטה הזה שבו לחמן ויגאל גולדשטיין עושים תחרות המצאות.RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 17:50 ע״פ ספורט 5 אלה השחקנים שהפועל עוקבת אחריהם בלאומית
-
CouchPotato
- קיבל.ה 30 לייקים
רן היה סבבה מול סכנין, ונראה לי ש8 זאת עמדה יותר טובה לו מאשר אגף או 10, ואנחנו צריכים 8 נוסף חוץ מקרייב. ובכל מקרה הוא לא שחקן הרכב כרגע. פיבן לא מגן רע: אבל בהחלט אפשר להתחזק בעמדה הזאת, וזה גם יתן לנו יותר עומק גם בה וגם במרכז ההגנה. כי פיבן גם אחלה בלם וכרגע אם הוא או אחד הבלמים נפצעים או מורחקים זה פחד אלוהים.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:06פיבן ורן בנימין
דאפה לא היה כזה גרוע בהתחשב בעובדה שלא קיבל כדור אחד בתוך הרחבה ואפילו סידר את לואיזו למצב של 1 על 1
לגבי דאפה: ההתקפה שלנו היתה כל כך שבלונית עד למחצית השניה מול סכנין כשלויזו עבר שמאלה, שהוא קיבל אולי שני כדורים במשחק. לא פלא שהוא נראה כבוי וחסר ביטחון. הייתי מחכה עם חיזוק לעמדת החלוץ גם כי קשה למצוא חלוצים טובים בינואר וגם כי ברגע שההתקפה כולה מתפקדת יכול להיות שנראה פה דפאאה אחר לגמרי.
-
InFlames
- קיבל.ה 433 לייקים
מי לא שחקן הרכב? רן בנימין?CouchPotato כתב: ↑02 דצמבר 2025, 18:58רן היה סבבה מול סכנין, ונראה לי ש8 זאת עמדה יותר טובה לו מאשר אגף או 10, ואנחנו צריכים 8 נוסף חוץ מקרייב. ובכל מקרה הוא לא שחקן הרכב כרגע. פיבן לא מגן רע: אבל בהחלט אפשר להתחזק בעמדה הזאת, וזה גם יתן לנו יותר עומק גם בה וגם במרכז ההגנה. כי פיבן גם אחלה בלם וכרגע אם הוא או אחד הבלמים נפצעים או מורחקים זה פחד אלוהים.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:06פיבן ורן בנימין
דאפה לא היה כזה גרוע בהתחשב בעובדה שלא קיבל כדור אחד בתוך הרחבה ואפילו סידר את לואיזו למצב של 1 על 1
לגבי דאפה: ההתקפה שלנו היתה כל כך שבלונית עד למחצית השניה מול סכנין כשלויזו עבר שמאלה, שהוא קיבל אולי שני כדורים במשחק. לא פלא שהוא נראה כבוי וחסר ביטחון. הייתי מחכה עם חיזוק לעמדת החלוץ גם כי קשה למצוא חלוצים טובים בינואר וגם כי ברגע שההתקפה כולה מתפקדת יכול להיות שנראה פה דפאאה אחר לגמרי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
הפועל חייבת כרגע לדעתי יותר מהכל 8 שיודע להניע כדור. קרייב 6 סולידי ונתן עבודה מטורפת מול סכנין. ככה שיחק גם בלבסקי סופיה שהדיחה את ב״ש מאירופה.CouchPotato כתב: ↑02 דצמבר 2025, 18:58רן היה סבבה מול סכנין, ונראה לי ש8 זאת עמדה יותר טובה לו מאשר אגף או 10, ואנחנו צריכים 8 נוסף חוץ מקרייב. ובכל מקרה הוא לא שחקן הרכב כרגע. פיבן לא מגן רע: אבל בהחלט אפשר להתחזק בעמדה הזאת, וזה גם יתן לנו יותר עומק גם בה וגם במרכז ההגנה. כי פיבן גם אחלה בלם וכרגע אם הוא או אחד הבלמים נפצעים או מורחקים זה פחד אלוהים.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:06פיבן ורן בנימין
לא להביא את דנילסון (שהוא 8) ובמקומו לשלב את פלקאו וקרייב הייתה טעות, מקווה שימצאו 6 ישראלי מחליף ושיגידו שלום יפה לפלקאו ששחקן טוב אבל לא מתאים ויביאו 8 זר עד תחילת עונה הבאה.
חוץ מזה, מגן ימני שיודע לתקוף גם יהווה שדרוג משמעותי כי כרגע יש בעיה שם באגף בהתקפות מעבר ועקיפות (פיבן פשוט לא עושה את זה)
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 398 לייקים
אני לא מחכה להרבה דברים בחיים שלי, כמו שאני מחכה לחלון ינואר שיגיע.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 505 לייקים
אתה סומך על קבלת ההחלטות המקצועיות בקבוצה? זה החלק הכי חלש במועדוןבר לב אדום כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:16 אני לא מחכה להרבה דברים בחיים שלי, כמו שאני מחכה לחלון ינואר שיגיע.
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 398 לייקים
פגיעה של 5 מ6 מהזרים, אני עדיין נותן קרדיט.Adom_Adom כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:17אתה סומך על קבלת ההחלטות המקצועיות בקבוצה? זה החלק הכי חלש במועדוןבר לב אדום כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:16 אני לא מחכה להרבה דברים בחיים שלי, כמו שאני מחכה לחלון ינואר שיגיע.
רק שלא יחכו ליום האחרון של החלון, זאת התקווה היחידה שלי.
-
סנטה קלאוס
- קיבל.ה 140 לייקים
היום ראינו בפעם המי יודע כמה שאופי, מחויבות, ווינריות ורצון, שווים יותר מכישרון. תנו לי יותר מאיימבו ופיבן, והרבה פחות ליידנר, אלקוקין ורן בנימין. השלישייה הזאת מסמלת אצלי יותר מכל את הפועל ״הישנה״, הנאיבית, הלוזרית, עם סף השבירה הנמוך. אין להם מקום בהפועל ״החדשה״ כפי שאנחנו (או לפחות אני) רוצים לראות אותה. אנחנו צריכים להשתחרר מהרומנטיקה ומהילדות הרכרוכיות האלה. הביתה ומהר. להחליף דיסקט ולהביא לפה ווינרים
המשתמש על שם רז שלמה
-
dino
- קיבל.ה 2961 לייקים
במועדון כבר עובדים על חיזוק בינואר לעמדת המגן הימני ושחקן לחלק הקדמי (עדיפות לכנף שמאל שיכול לשחק כחלוץ), וממשיכים בשיחות עם ריימס בנוגע לטיימוקו דיארה.
אופיר סער
אופיר סער
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2961 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 281 לייקים
לא מבין את המהלך הזה מכיוון שלואיזו כרגע מתופקד בשמאלdino כתב: ↑03 דצמבר 2025, 09:04אני חושב שכך יהיה
מה שעוד יותר מעלה בי את החשש שטוריאל באמת עתיד לעזוב בינואר, אחרת מה ההיגיון כשיש לך שם את לואיזו/שאנדה/בנימין לפרקים/בוסקילה
כנראה שזה אומר שנראה אל לואיזו הולך להיות בכנף ימין בקרוב מאוד