לויזוס לואיזו
-
yoni143
- קיבל.ה 231 לייקים
לאחר הפגרה אכן מתחיל להביא מספרים
- Shacham
- קיבל.ה 1065 לייקים
הוא חייב להמשיך לקבל קרדיט בשמאל. גם הוא נראה טוב שם, גם מפסיק לדרוך לסתיו על הרגליים, גם ליידנר משחקים שלמים תקוע לבד באגף ושילוב שלהם ביחד זה הסיכוי הכי טוב שלנו ליצור משחק אגפים (מפיבן לא תבוא הישועה לא משנה כמה טוריאל טוב).
נתן גול אדיר ומקווה שזה ישחרר לו את הביטחון, ראינו ניצונות לזה במשחק שלו שאחרי הגול.
נתן גול אדיר ומקווה שזה ישחרר לו את הביטחון, ראינו ניצונות לזה במשחק שלו שאחרי הגול.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2386 לייקים
אהבתי שגם שטוריאל יצא, ברדה השאיר אותו בשמאל וקורין היה בימין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בן לוז
- קיבל.ה 432 לייקים
להלחים לצד שמאל
זה זועק כבר חודשיים
וקוקי ב10 כמובן
זה זועק כבר חודשיים
וקוקי ב10 כמובן
-
ר.ש
- קיבל.ה 462 לייקים
היה נוראי במחצית הראשונה. במחצית השנייה היה לואיזו. אין עליו!
רואה שחורות המקורי
- הפועל
- קיבל.ה 2064 לייקים
- יצירת קשר:
הוא שחקן ומשקיען. זה ברור לגמרי.
אם הוא לא מצליח אצלנו זה רק עלינו ועל ברדה
אם הוא לא מצליח אצלנו זה רק עלינו ועל ברדה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1068 לייקים
איזה שחקן!
מה שאהבתי מאד זה מעבר לעובדה שמהרגע שעבר שמאלה הוא ייצר הרבה מהלכים התקפיים - זה המסירות לטוריאל כשכל ההגנה מתכווצת שמאלה. שחרר שם שניים שלושה כדורים נהדרים, מראה כמה הוא שחקן קבוצתי וחכם וכמה הוא גם מפרגן לאחרים.
מה שאהבתי מאד זה מעבר לעובדה שמהרגע שעבר שמאלה הוא ייצר הרבה מהלכים התקפיים - זה המסירות לטוריאל כשכל ההגנה מתכווצת שמאלה. שחרר שם שניים שלושה כדורים נהדרים, מראה כמה הוא שחקן קבוצתי וחכם וכמה הוא גם מפרגן לאחרים.
- Shacham
- קיבל.ה 1065 לייקים
גם המצב אחד על אחד שלו שהוא שיחרר עקב לטוריאל היה לא מובן מאליו, ביצוע לא מושלם במצב קשה אבל עצם זה שהוא קלט את התנועה של טוריאל וידע לתת את המסירה זה רמה גבוהה מאוד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5848 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 509 לייקים
מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
כבר הרבה זמן מתבקש לראות אותו בשמאל, זה ״ניסוי״ הרבה יותר קטן מאשר לראות אותו באמצע, או לשחק עם שני קשרים בכנף ימין, או מרן בנימין.
עכשיו רק נשאר להתפלל שברדה לא יתעקש שוב, אחרי שראה כמה טוב זה עובד. אם במשחק בשלישי לואיזו לא בשמאל הוא באמת עיוור, או עקשן עד כדי עוורון.
כבר הרבה זמן מתבקש לראות אותו בשמאל, זה ״ניסוי״ הרבה יותר קטן מאשר לראות אותו באמצע, או לשחק עם שני קשרים בכנף ימין, או מרן בנימין.
עכשיו רק נשאר להתפלל שברדה לא יתעקש שוב, אחרי שראה כמה טוב זה עובד. אם במשחק בשלישי לואיזו לא בשמאל הוא באמת עיוור, או עקשן עד כדי עוורון.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 266 לייקים
אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
הייתי מנסה את לואיזו בימין טוריאל מתחת לחלוץ דאפה אלקוקין ב8/10 (או בנימין) ובוסקילה בשמאל
-
ר.ש
- קיבל.ה 462 לייקים
טוריאל צריך להיות חלוץ, לא מתחת ולא אולי.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:09אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
הייתי מנסה את לואיזו בימין טוריאל מתחת לחלוץ דאפה אלקוקין ב8/10 (או בנימין) ובוסקילה בשמאל
במיוחד כשיש את לואיזו מימין, ואין חלוצים ראויים, וגם האפשרויות משמאל עדיפות על אלה שבהתקפה (קורין ובוסקילה כנראה טובים מאלטמן ודאפה)
רואה שחורות המקורי
-
RedDrifter
- קיבל.ה 266 לייקים
כן אבל טוריאל צריך שטחים לדעתי הוא יותר מתאים מקו שני וחלוץ כמו דאפה יכול למשוך איתו שחקנים ולפנות לו את זהר.ש כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:14טוריאל צריך להיות חלוץ, לא מתחת ולא אולי.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:09אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
במיוחד כשיש את לואיזו מימין, ואין חלוצים ראויים, וגם האפשרויות משמאל עדיפות על אלה שבהתקפה (קורין ובוסקילה כנראה טובים מאלטמן ודאפה)
טוריאל גם לא עילוי במשחק ראש (משהו שמתבקש מחלוץ)
טוריאל באמצע? טוריאל חלוץ? למה?
שישאר בימין הוא טוב שם
שלוזיו ישאר בשמאל הוא טוב שם
שאלקוקין יחזור ל-10 הוא טוב שם
די עם כל השינויים
שישאר בימין הוא טוב שם
שלוזיו ישאר בשמאל הוא טוב שם
שאלקוקין יחזור ל-10 הוא טוב שם
די עם כל השינויים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 266 לייקים
אתה אומר את זה רק בגלל שהוא מבקיע
טוריאל יכול לעשות בדיוק את אותו התפקיד ממרכז המגרש (ואולי אפילו לאיים יותר) וזה יכול לפנות לך את כנף ימין ללואיזו.
טוריאל לא עילוי בהרמות וכניסה לתוך הרחבה אבל יש לו קילר אינסטינקט ברמת ערן זהבי ולכן הוא צריך לעבור הסבה (לדעתי)