לויזוס לואיזו
-
yoni143
- קיבל.ה 235 לייקים
לאחר הפגרה אכן מתחיל להביא מספרים
- Shacham
- קיבל.ה 1085 לייקים
הוא חייב להמשיך לקבל קרדיט בשמאל. גם הוא נראה טוב שם, גם מפסיק לדרוך לסתיו על הרגליים, גם ליידנר משחקים שלמים תקוע לבד באגף ושילוב שלהם ביחד זה הסיכוי הכי טוב שלנו ליצור משחק אגפים (מפיבן לא תבוא הישועה לא משנה כמה טוריאל טוב).
נתן גול אדיר ומקווה שזה ישחרר לו את הביטחון, ראינו ניצונות לזה במשחק שלו שאחרי הגול.
נתן גול אדיר ומקווה שזה ישחרר לו את הביטחון, ראינו ניצונות לזה במשחק שלו שאחרי הגול.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2546 לייקים
אהבתי שגם שטוריאל יצא, ברדה השאיר אותו בשמאל וקורין היה בימין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
להלחים לצד שמאל
זה זועק כבר חודשיים
וקוקי ב10 כמובן
זה זועק כבר חודשיים
וקוקי ב10 כמובן
-
ר.ש
- קיבל.ה 485 לייקים
היה נוראי במחצית הראשונה. במחצית השנייה היה לואיזו. אין עליו!
רואה שחורות המקורי
- הפועל
- קיבל.ה 2123 לייקים
- יצירת קשר:
הוא שחקן ומשקיען. זה ברור לגמרי.
אם הוא לא מצליח אצלנו זה רק עלינו ועל ברדה
אם הוא לא מצליח אצלנו זה רק עלינו ועל ברדה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1081 לייקים
איזה שחקן!
מה שאהבתי מאד זה מעבר לעובדה שמהרגע שעבר שמאלה הוא ייצר הרבה מהלכים התקפיים - זה המסירות לטוריאל כשכל ההגנה מתכווצת שמאלה. שחרר שם שניים שלושה כדורים נהדרים, מראה כמה הוא שחקן קבוצתי וחכם וכמה הוא גם מפרגן לאחרים.
מה שאהבתי מאד זה מעבר לעובדה שמהרגע שעבר שמאלה הוא ייצר הרבה מהלכים התקפיים - זה המסירות לטוריאל כשכל ההגנה מתכווצת שמאלה. שחרר שם שניים שלושה כדורים נהדרים, מראה כמה הוא שחקן קבוצתי וחכם וכמה הוא גם מפרגן לאחרים.
- Shacham
- קיבל.ה 1085 לייקים
גם המצב אחד על אחד שלו שהוא שיחרר עקב לטוריאל היה לא מובן מאליו, ביצוע לא מושלם במצב קשה אבל עצם זה שהוא קלט את התנועה של טוריאל וידע לתת את המסירה זה רמה גבוהה מאוד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 639 לייקים
מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
כבר הרבה זמן מתבקש לראות אותו בשמאל, זה ״ניסוי״ הרבה יותר קטן מאשר לראות אותו באמצע, או לשחק עם שני קשרים בכנף ימין, או מרן בנימין.
עכשיו רק נשאר להתפלל שברדה לא יתעקש שוב, אחרי שראה כמה טוב זה עובד. אם במשחק בשלישי לואיזו לא בשמאל הוא באמת עיוור, או עקשן עד כדי עוורון.
כבר הרבה זמן מתבקש לראות אותו בשמאל, זה ״ניסוי״ הרבה יותר קטן מאשר לראות אותו באמצע, או לשחק עם שני קשרים בכנף ימין, או מרן בנימין.
עכשיו רק נשאר להתפלל שברדה לא יתעקש שוב, אחרי שראה כמה טוב זה עובד. אם במשחק בשלישי לואיזו לא בשמאל הוא באמת עיוור, או עקשן עד כדי עוורון.
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
הייתי מנסה את לואיזו בימין טוריאל מתחת לחלוץ דאפה אלקוקין ב8/10 (או בנימין) ובוסקילה בשמאל
-
ר.ש
- קיבל.ה 485 לייקים
טוריאל צריך להיות חלוץ, לא מתחת ולא אולי.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:09אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
הייתי מנסה את לואיזו בימין טוריאל מתחת לחלוץ דאפה אלקוקין ב8/10 (או בנימין) ובוסקילה בשמאל
במיוחד כשיש את לואיזו מימין, ואין חלוצים ראויים, וגם האפשרויות משמאל עדיפות על אלה שבהתקפה (קורין ובוסקילה כנראה טובים מאלטמן ודאפה)
רואה שחורות המקורי
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
כן אבל טוריאל צריך שטחים לדעתי הוא יותר מתאים מקו שני וחלוץ כמו דאפה יכול למשוך איתו שחקנים ולפנות לו את זהר.ש כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:14טוריאל צריך להיות חלוץ, לא מתחת ולא אולי.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:09אחרי המשחק האחרון אני דווקא מתחיל לחשוב שטוריאל צריך להיות מוצב באמצע או מתחת לחלוץ כי הוא מאוד מזכיר את זהביMendelson כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:03 מתחיל לחשוב שזה לא הוא שדורך לטוריאל על הרגליים, אלא להיפך. דווקא אני אוהב את השילוב שלהם, אבל נראה שלואיזו צריך יותר שטח כדי לפרוח, ומשמאל יש לו את זה בשפע.
במיוחד כשיש את לואיזו מימין, ואין חלוצים ראויים, וגם האפשרויות משמאל עדיפות על אלה שבהתקפה (קורין ובוסקילה כנראה טובים מאלטמן ודאפה)
טוריאל גם לא עילוי במשחק ראש (משהו שמתבקש מחלוץ)
טוריאל באמצע? טוריאל חלוץ? למה?
שישאר בימין הוא טוב שם
שלוזיו ישאר בשמאל הוא טוב שם
שאלקוקין יחזור ל-10 הוא טוב שם
די עם כל השינויים
שישאר בימין הוא טוב שם
שלוזיו ישאר בשמאל הוא טוב שם
שאלקוקין יחזור ל-10 הוא טוב שם
די עם כל השינויים
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
אתה אומר את זה רק בגלל שהוא מבקיע
טוריאל יכול לעשות בדיוק את אותו התפקיד ממרכז המגרש (ואולי אפילו לאיים יותר) וזה יכול לפנות לך את כנף ימין ללואיזו.
טוריאל לא עילוי בהרמות וכניסה לתוך הרחבה אבל יש לו קילר אינסטינקט ברמת ערן זהבי ולכן הוא צריך לעבור הסבה (לדעתי)
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
סובל מסדק ביד וישחק עם סד לפי הדר יעקובי.
שחקן שנכנס להמון מאבקים, לדעתי סיכון רציני לתת לו לשחק עם סדק, זה יגמר בשבר ונפסיד אותו להרבה זמן.
שחקן שנכנס להמון מאבקים, לדעתי סיכון רציני לתת לו לשחק עם סדק, זה יגמר בשבר ונפסיד אותו להרבה זמן.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 36 לייקים
הוא משחק נהדר עם הפנים לשער ומעבר לגולים הוא גם מבשל בכמויות. חלוץ צריך לדעת לשחק עם הגב, לא נראה לי שזה יתאים לטוריאל. הבעיה העיקרית - שנפתרה ברגע שלויזו עבר שמאלה - היא שלא היתה לנו שום אופציה התקפית בשמאל בזמן שטוריאל ולויזו דרכו אחד לשני על הרגליים בימין. ממש עזרנו להגנת היריב להגן רק על צד אחד של המגרש, ועל הדרך גם הפרענו לעצמנו לייצר מצבים לכל חלוץ שהוא כי שניים משלושת השחקנים שאמורים לייצר את המצבים האלו (לויזו ואלקוקין) שיחקו בעמדות שלא מתאימות להם.RedDrifter כתב: ↑30 נובמבר 2025, 15:09אתה אומר את זה רק בגלל שהוא מבקיע
טוריאל יכול לעשות בדיוק את אותו התפקיד ממרכז המגרש (ואולי אפילו לאיים יותר) וזה יכול לפנות לך את כנף ימין ללואיזו.
טוריאל לא עילוי בהרמות וכניסה לתוך הרחבה אבל יש לו קילר אינסטינקט ברמת ערן זהבי ולכן הוא צריך לעבור הסבה (לדעתי)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1526 לייקים
הדעה הרווחת היא שלואיזו צריך לשחק בשמאל וסתיו בימין.
אין לי בעיה שזה יהיה הדיפולט, אבל במיוחד שהפורטה שלנו זה התקפות מצד ימין חובה ללמד את סתיו גם לשחק בשמאל, להתיש את המגן השמאלי של היריבה עם שחקן חדש כל כמה דקות ואחרי שסתיו / לואיזו מבצע כמה מהלכים, להחליף ביניהם מיקומים ולתת לשני שיותר רענן להמשיך לשחק על המגן.
רלוונטי במיוחד למשחק היום שיש שם מגן ילדון במשחק בוגרים שני בחייו.
אין לי בעיה שזה יהיה הדיפולט, אבל במיוחד שהפורטה שלנו זה התקפות מצד ימין חובה ללמד את סתיו גם לשחק בשמאל, להתיש את המגן השמאלי של היריבה עם שחקן חדש כל כמה דקות ואחרי שסתיו / לואיזו מבצע כמה מהלכים, להחליף ביניהם מיקומים ולתת לשני שיותר רענן להמשיך לשחק על המגן.
רלוונטי במיוחד למשחק היום שיש שם מגן ילדון במשחק בוגרים שני בחייו.
-
Mario
- קיבל.ה 410 לייקים
הוא יודע לשחק אבל גם היום וגם נגד סכנין המון המון איבודים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 181 לייקים
צריך לשחק בעמדה שבה הוא שיחק כל החיים וזה קיצוני ימני
אם אי אפשר לשים אותו שם בגלל טוריאל אז לספסל
די כבר עם הניסויים האלה
אם אי אפשר לשים אותו שם בגלל טוריאל אז לספסל
די כבר עם הניסויים האלה
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
יש לו מאמן רע
לא דואג, כשברדה יילך אני מאמין שלויזו יראה מה שהוא יודע ולא רק הבזקים
לא דואג, כשברדה יילך אני מאמין שלויזו יראה מה שהוא יודע ולא רק הבזקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 543 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
מהטובים שלנו
אם דאפפה מוסר לו שם במקום להוריד ציפור הוא מסיים עם שער ואולי היינו מנצחים
אם דאפפה מוסר לו שם במקום להוריד ציפור הוא מסיים עם שער ואולי היינו מנצחים
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
פתח את המשחק אתמול בשמאל, דווקא כשעבר לאמצע התחלנו לעשות פעולות חיוביות ולסכן את השער.
אני מבין שלא מסכימים איתי, אבל אני חושב שאנחנו חייבים להתעקש עליו ב10. בסוף נרוויח שחקן שלא היה בארץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
מימר לא, פרץ כן
מביך? אתה זה שחושב שהפסדנו אתמול בגלל כוחות עליון
אבל בסדר אני מביך
גם אמרו לי שאני מגזים עם דגו, ניתן לכם עוד חודש חודשיים וכנראה תבינו את הטעות שלכם
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
איזה תכונות של 10 יש לו?
עזוב את לויזו, איך לדעתך 10 אמור להראות?
אין לו את זה
הוא צריך להיות באגף ולהיכנס לאמצע, הוא צריך את השטח הזה ובידודים
-
L.S
- קיבל.ה 2009 לייקים
הוא מהיר מאוד עם ובלי הכדורספרא טבא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:51איזה תכונות של 10 יש לו?
עזוב את לויזו, איך לדעתך 10 אמור להראות?
אין לו את זה
הוא צריך להיות באגף ולהיכנס לאמצע, הוא צריך את השטח הזה ובידודים
הוא זריז מאוד על שטח קטן, יש לו יכולת מסירה מצוינת בין קוי הגנה.
יש לו בעיטה חזקה, יש לו דריבל משובך.
אלו תכונות שאני באופן אישי הייתי מחפש ב10 שלי.
אלקוקין עם כל האהבה אליו, שהוא שחקן מצוין, מביא לנו ב10 יותר תכונות הגנתיות מהתקפיות.
הוא לא יכול לאיים על השער מחוץ לרחבה לצורך העניין.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 187 לייקים
הוא מאמן את הפועל כבר כמעט עונה ועם אחוזי הצלחה מצוינים.. עלה ליגה בהליכה כשהתחיל בפער 10 ולא יצא משישייה הראשונה בליגת העל מתחילת העונה למרות הפסד טכני ומינוס 2 נקודות. זה לא מספיק זמן כדי לגבש דעה על מאמן? מה ישתנה עוד חודש חודשיים?
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
המספרים בלאומית לא מעניינים אותידולימנגה99 כתב: ↑03 דצמבר 2025, 12:20הוא מאמן את הפועל כבר כמעט עונה ועם אחוזי הצלחה מצוינים.. עלה ליגה בהליכה כשהתחיל בפער 10 ולא יצא משישייה הראשונה בליגת העל מתחילת העונה למרות הפסד טכני ומינוס 2 נקודות. זה לא מספיק זמן כדי לגבש דעה על מאמן? מה ישתנה עוד חודש חודשיים?
הייתה לנו חצי עונה יפה גם עם קובי רפואה והצמד האימתני של ברשצקי ומוליץ'
בליגת העל הכדורגל לא משכנע והמספרים כרגע הם יותר סטיית תקן מאשר יכולת מרשימה
לא מחזיק מברדה, מודה
אחלה גבר רואים שהשחקנים אוהבים אותו
מאמן פחות
-
CouchPotato
- קיבל.ה 36 לייקים
הכדור בין הרגליים הרג אותי. גאון. 
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 414 לייקים
מהלך טוב אבל הוא נתן מחצית חלשה.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 36 לייקים
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 414 לייקים
מאוד חלשהCouchPotato כתב: ↑06 דצמבר 2025, 16:20מחצית לא מבריקה, אבל לא חלשה בכלל.
וזה נמשך גם בחצי השני
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 698 לייקים
ברדה הורג אותו באמצע ובשמאל
כמובן שבשמאל הוא עדיף.
כמובן שבשמאל הוא עדיף.
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
היה ניכר שבחצי השני התעייף בקושי זז
יש לו כדורגל ברמה גבוהה
יש לו כדורגל ברמה גבוהה