בעיקר בגלל ספראjoshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:43ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.
אצלנו לא היתה בדיוק הצלחה בשנים האחרונות...
UH99
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 225 לייקים
המציאות מוכיחה גם שאפשר לרדת ליגה עם אולטראס והמציאות מוכיחה שכל נקודה לפעמיםן היא קריטית למיקום שלך בטבלהלירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:58תירוץ על מה?iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:48אז עכשיו התרוץ זה אנחנו גם ככה לא מנצחים דרבי 11 שנה אפשר לוותר בשביל פירו?לירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:39
אתה מדבר כאילו כל משחק יש פירו ובלגן ומורידים להפועל בממוצע בין 5 ל 6 נק'.
פוצץ משחק בדרבי שבינתיים 11 שנה אתה לא מצליח לנצח דרבי, פוצץ משחק שלא היה צריך להיות מפוצץ.
אפשר היה לשחק כדורגל.
זה הכל.
אני אגלה לך משהו קטן - ב 2010 שלקחנו דאבל ועונה אחרי זה שיחקנו באלופות, האולטראס היו קיימים, חיו ובעטו.
המציאות מוכיחה שאפשר לקחת תארים עם אולטראס.
ראה ערך מכבי חיפה לדוג'.
זה אפשרי.
-
בני12
- קיבל.ה 2146 לייקים
לא נכון. ההעמדה לדין היא על קריאות שואה למשטרה ולא על האבוקותאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:08 עכשיו עונש על האבוקות מול ביתר כשיודעים שמחפשים רק סיבות לדחות לנו את הערעור ולהגדיל את העונשים.
מדהים שיש אנשים שמרגישים לוחמי צדק שהם מדליקים אבוקה. איזה ריקנות.
גם בית"ר עומדים לדין
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
נו ו...?iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 10:17המציאות מוכיחה גם שאפשר לרדת ליגה עם אולטראס והמציאות מוכיחה שכל נקודה לפעמיםן היא קריטית למיקום שלך בטבלהלירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:58תירוץ על מה?iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:48
אז עכשיו התרוץ זה אנחנו גם ככה לא מנצחים דרבי 11 שנה אפשר לוותר בשביל פירו?
אני אגלה לך משהו קטן - ב 2010 שלקחנו דאבל ועונה אחרי זה שיחקנו באלופות, האולטראס היו קיימים, חיו ובעטו.
ראה ערך מכבי חיפה לדוג'.
זה אפשרי.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 225 לייקים
זה כמו לדבר עם סירילירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 11:11נו ו...?iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 10:17המציאות מוכיחה גם שאפשר לרדת ליגה עם אולטראס והמציאות מוכיחה שכל נקודה לפעמיםן היא קריטית למיקום שלך בטבלהלירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:58
תירוץ על מה?
ראה ערך מכבי חיפה לדוג'.
זה אפשרי.
אין קשר בין הודעה אחת לשניה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אז תסדר את עצמך, תוציא את עצמך מהשקע ותחזיר.iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 11:20זה כמו לדבר עם סירילירון האדום כתב: ↑05 נובמבר 2025, 11:11נו ו...?iamgabormarton כתב: ↑05 נובמבר 2025, 10:17
המציאות מוכיחה גם שאפשר לרדת ליגה עם אולטראס והמציאות מוכיחה שכל נקודה לפעמיםן היא קריטית למיקום שלך בטבלה
אין קשר בין הודעה אחת לשניה
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 677 לייקים
בדו"ח השופט אביעד שילוח צוין: "בזמן הטקס לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מצד קהל הפועל תל אביב ולדברי המשקיף נפלה אחת ברחבת ה־16 בסמוך לתיבת החמש. האבוקות נדלקו ביציע הצפוני אשר אליו ישבו אוהדי קבוצת הפועל תל אביב. לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מהיציע הדרומי אשר שאכלס אוהדי קבוצת בית״ר ירושלים. המשחק נעצר ל־5 דקות, מדקה 3 ועד דקה 8. הסיבה: המתנה העשן מצד הטלוויזיה וצוות שופטי המסך לפיזור העשן".בני12 כתב: ↑05 נובמבר 2025, 10:54לא נכון. ההעמדה לדין היא על קריאות שואה למשטרה ולא על האבוקותאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:08 עכשיו עונש על האבוקות מול ביתר כשיודעים שמחפשים רק סיבות לדחות לנו את הערעור ולהגדיל את העונשים.
גם בית"ר עומדים לדין
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
עוד 75 אלף שקל קנס להפועל באדיבות ארגון ההסתה על קריאות גזעניות ואבוקות.
תתפרקו אמן.
תתפרקו אמן.
יחד, רק יחד! 
-
L.S
- קיבל.ה 1731 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 1051 לייקים
4 מ5 הקהלים הגדולים בישראל עשו מופעי אבוקות רק בשבוע האחרון.
הקהל החמישי זה מכבי חיפה, שהארגון שם די פורק על ידי שחר, יענו מימוש החלום הרטוב של כמה אנשים כאן שספרא יעשה לאולטראס, והאווירה שם בקרב הקהל גרועה ברמה של הפועל בשנים הכי גרועות שתצליחו לחשוב עליהן, למרות שהם לא קרובים לשפל המקצועי שהיינו בו.
אבל אל תפריע לבחור שציטטת להעלות קצף, מספיק לעקוב אחרי הדברים שהוא כותב בפורום כדי לדעת שעם הרעל והשנאה שיש לו, הוא העונש הכי גדול של עצמו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1258 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
באמת נזרקה אבוקה לדשא? לא ראיתי אף תמונה או דיווח על זהאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2025, 11:44בדו"ח השופט אביעד שילוח צוין: "בזמן הטקס לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מצד קהל הפועל תל אביב ולדברי המשקיף נפלה אחת ברחבת ה־16 בסמוך לתיבת החמש. האבוקות נדלקו ביציע הצפוני אשר אליו ישבו אוהדי קבוצת הפועל תל אביב. לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מהיציע הדרומי אשר שאכלס אוהדי קבוצת בית״ר ירושלים. המשחק נעצר ל־5 דקות, מדקה 3 ועד דקה 8. הסיבה: המתנה העשן מצד הטלוויזיה וצוות שופטי המסך לפיזור העשן".בני12 כתב: ↑05 נובמבר 2025, 10:54לא נכון. ההעמדה לדין היא על קריאות שואה למשטרה ולא על האבוקותאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2025, 09:08 עכשיו עונש על האבוקות מול ביתר כשיודעים שמחפשים רק סיבות לדחות לנו את הערעור ולהגדיל את העונשים.
גם בית"ר עומדים לדין
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
בני12
- קיבל.ה 2146 לייקים
כן, נזרקה. לא היה אף אחד באיזור והיא גם היתה כבר בסוף דרכהבונדר כתב: ↑05 נובמבר 2025, 19:37באמת נזרקה אבוקה לדשא? לא ראיתי אף תמונה או דיווח על זהאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2025, 11:44בדו"ח השופט אביעד שילוח צוין: "בזמן הטקס לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מצד קהל הפועל תל אביב ולדברי המשקיף נפלה אחת ברחבת ה־16 בסמוך לתיבת החמש. האבוקות נדלקו ביציע הצפוני אשר אליו ישבו אוהדי קבוצת הפועל תל אביב. לפני פתיחת המשחק נדלקו אבוקות מהיציע הדרומי אשר שאכלס אוהדי קבוצת בית״ר ירושלים. המשחק נעצר ל־5 דקות, מדקה 3 ועד דקה 8. הסיבה: המתנה העשן מצד הטלוויזיה וצוות שופטי המסך לפיזור העשן".
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
בחיפה הארגון לא ממש פורק, הם פשוט במחאה נגד שחרShacham כתב: ↑05 נובמבר 2025, 19:264 מ5 הקהלים הגדולים בישראל עשו מופעי אבוקות רק בשבוע האחרון.
הקהל החמישי זה מכבי חיפה, שהארגון שם די פורק על ידי שחר, יענו מימוש החלום הרטוב של כמה אנשים כאן שספרא יעשה לאולטראס, והאווירה שם בקרב הקהל גרועה ברמה של הפועל בשנים הכי גרועות שתצליחו לחשוב עליהן, למרות שהם לא קרובים לשפל המקצועי שהיינו בו.
אבל אל תפריע לבחור שציטטת להעלות קצף, מספיק לעקוב אחרי הדברים שהוא כותב בפורום כדי לדעת שעם הרעל והשנאה שיש לו, הוא העונש הכי גדול של עצמו.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
איזה קטע זה שאחרי ששלחתם 30 אלף איש הביתה, זרקתם אבוקות על הורים, ילדים ושוטרים, אתם מסרבים להבין את הבעיה ועדיין עם התירוצים של הילדים בני ארבע האלה - "אבל הוא התחיל קודם"...."אבל הוא גם עשה".Shacham כתב: ↑05 נובמבר 2025, 19:264 מ5 הקהלים הגדולים בישראל עשו מופעי אבוקות רק בשבוע האחרון.
אני באמת באמת באמת מקווה שאתם משחקים את עצמיכם אהבלים כי אחרת המצב ממש גרוע.
אדם בוגר שהדבר הראשון שיש לו להגיד אחרי שמסבירים לו על משהו חמור מאד שעשה זה להגיד שהאחר התחיל והאחר הוא הלא בסדר, חייב לבדוק את עצמו.
דרסת מישהו?
כן, אבל גם הוא דרס.
מסבירים לשניכם פה כבר אלהים יודע כמה הודעות בפורום הזה...שיש להפועל בעיה חמורה עם הארגון שמתיימר לקרוא לעצמו אולטראס הפועל(נגיד) שדופק את הקבוצה כמה המון שנים שנה אחר שנה.
כל מה שיש לכם לענות זה תירוצים על קבוצות אחרות. אולי תתבגרו קצת?
קצת קצת.
יחד, רק יחד! 
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 29 לייקים
תמשיך לנבוח7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 08:46איזה קטע זה שאחרי ששלחתם 30 אלף איש הביתה, זרקתם אבוקות על הורים, ילדים ושוטרים, אתם מסרבים להבין את הבעיה ועדיין עם התירוצים של הילדים בני ארבע האלה - "אבל הוא התחיל קודם"...."אבל הוא גם עשה".Shacham כתב: ↑05 נובמבר 2025, 19:264 מ5 הקהלים הגדולים בישראל עשו מופעי אבוקות רק בשבוע האחרון.
אני באמת באמת באמת מקווה שאתם משחקים את עצמיכם אהבלים כי אחרת המצב ממש גרוע.
אדם בוגר שהדבר הראשון שיש לו להגיד אחרי שמסבירים לו על משהו חמור מאד שעשה זה להגיד שהאחר התחיל והאחר הוא הלא בסדר, חייב לבדוק את עצמו.
דרסת מישהו?
כן, אבל גם הוא דרס.
מסבירים לשניכם פה כבר אלהים יודע כמה הודעות בפורום הזה...שיש להפועל בעיה חמורה עם הארגון שמתיימר לקרוא לעצמו אולטראס הפועל(נגיד) שדופק את הקבוצה כמה המון שנים שנה אחר שנה.
כל מה שיש לכם לענות זה תירוצים על קבוצות אחרות. אולי תתבגרו קצת?
קצת קצת.
שיירה עוברת
הנהלה זונה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
רימוני העשן למגרש בדרבי היו טעות, לא היה צריך לזרוק אותם, נראה לי שאין מישהו שלא יסכים עם זה
ההתייחסות למופע רימוני העשן של ב"ש והמחלה, עם קנסות מצחיקים, אמור להדליק נורא אדומה אצל כל מי שעדיין היא לא נדלקה,
אצלנו כל אירוע כזה זוכה להד של אנטי קיצוני, במקומות אחרים זה עובר דיי בשקט ואפילו הקנסות דיי מגוחכים.
אני לא מוריד בכלל מהאחריות של האולטראס לאירועים שונים, הם גם צריכים לקרוא את המפה ולהתנהג בחכמה,
ומבחינתי כל עוד זה לא חוקי שלא יהיו רימוני עשן ואבוקות כלל, זה לא שווה את העונשים,
אבל חוסר האחידות זועק לשמיים.
ההתייחסות למופע רימוני העשן של ב"ש והמחלה, עם קנסות מצחיקים, אמור להדליק נורא אדומה אצל כל מי שעדיין היא לא נדלקה,
אצלנו כל אירוע כזה זוכה להד של אנטי קיצוני, במקומות אחרים זה עובר דיי בשקט ואפילו הקנסות דיי מגוחכים.
אני לא מוריד בכלל מהאחריות של האולטראס לאירועים שונים, הם גם צריכים לקרוא את המפה ולהתנהג בחכמה,
ומבחינתי כל עוד זה לא חוקי שלא יהיו רימוני עשן ואבוקות כלל, זה לא שווה את העונשים,
יאללה הביתה!!!
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
תודה שאתה מאשש לי שביניכם ובין הקהל שלהפועל או הקבוצה אין שום קשר.
לא שחשבנו.
אבל איזה כיף זה לקבל 500 כרטיסים בחינם לכל משחק חוץ בלי להתאמץ אה?
בפעם הבאה לפחות תצלם לנו מסך ותעלה לפה כדי שנראה איך הכרטיס נוחת לכם במייל ישירות מהמועדון בלי לשלם.
שהפראיירים האחרים ירפרשו את לאן ויעמדו שם בתור. פראיירים.
אני מקווה שתהרסו לנו עוד כמה משחקים כדי שספרא יירד לשורש הענייון על איך השתלטתם על אחד המועדונים הגדולים בישראל כדי להרוס אותו מבפנים.
אולי פרוטקשן 2025 יהפוך לניקוי אורוות 2026.
יחד, רק יחד! 
חחחח איזו היסחפות ידידי7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:56תודה שאתה מאשש לי שביניכם ובין הקהל שלהפועל או הקבוצה אין שום קשר.
לא שחשבנו.
בפעם הבאה לפחות תצלם לנו מסך ותעלה לפה כדי שנראה איך הכרטיס נוחת לכם במייל ישירות מהמועדון בלי לשלם.
אני מקווה שתהרסו לנו עוד כמה משחקים כדי שספרא יירד לשורש הענייון על איך השתלטתם על אחד המועדונים הגדולים בישראל כדי להרוס אותו מבפנים.
אין מועדון כמעט בעולם ללא אולטראס
ובו אגלה לך סוד- יש גם ארגוני אולטראס קצת יותר ''אלימים'' בעולם ואנחנו לא רואים בעלי בית בורחים
לא מלגיה וארשה לא מנאפולי ועוד מאה ואחת דוגמאות כאלה(בכל אירופה)
שעשו ''קצת '' יותר נזקים מהפועל במפעלים אירופיים או בליגות שלהם.
אבל כנראה אתה צבוע מתעב רק ארגון אחד שזה אולטראס הפועל
ומתעלם ממה שקורה בכל שאר הארגונים בארץ ובעולם
גם נסחפת שאתה אומר ''אלימות''
צריך לומר את האמת האלימת בארץ רחוקה שנות אור מהאלימות באירופה
השלכת אבוקות זה לא באמת נקרא אלימות.
-
dino
- קיבל.ה 2953 לייקים
יהלום14אדום כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:54 רימוני העשן למגרש בדרבי היו טעות, לא היה צריך לזרוק אותם, נראה לי שאין מישהו שלא יסכים עם זה
די ברור שאנחנו מופלים, אבל אדם חכם היה יודע איך לתפוס את האפליה ולהשוות מקרים ולא להגיע לקצה ולטעון לאפליה.
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 29 לייקים
חזרנו לשיטת הצפת השקרים הידועה7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:56תודה שאתה מאשש לי שביניכם ובין הקהל שלהפועל או הקבוצה אין שום קשר.
לא שחשבנו.
תמשיך חביבי
הסיבה היחידה שאני מגיב זה שהמילים
המתועבות, פייקים כאלה ואחרים לא ישארו ללא מענה.
יש לי שני אחים
אין לי אחות
ואין לי צורך להוכיח את זה
מספיק שאמרתי
הנהלה זונה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אין טעם לענות לאדם שכל כולו רעל
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
dino כתב: ↑06 נובמבר 2025, 11:31יהלום14אדום כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:54 רימוני העשן למגרש בדרבי היו טעות, לא היה צריך לזרוק אותם, נראה לי שאין מישהו שלא יסכים עם זה
די ברור שאנחנו מופלים, אבל אדם חכם היה יודע איך לתפוס את האפליה ולהשוות מקרים ולא להגיע לקצה ולטעון לאפליה.
יאללה הביתה!!!
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1706 לייקים
אגיד לך משפט שאבא שלי אמר לאחי, כשהוא הביא ציון של 70 במבחן וטען שזה היה הציון השני בטיבו בכתה:אדום לבן כתב:חחחח איזו היסחפות ידידי7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:56תודה שאתה מאשש לי שביניכם ובין הקהל שלהפועל או הקבוצה אין שום קשר.
לא שחשבנו.
ובו אגלה לך סוד- יש גם ארגוני אולטראס קצת יותר ''אלימים'' בעולם ואנחנו לא רואים בעלי בית בורחים
״צרת רבים, נחמת טיפשים״
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
למה שיהיה אכפת מארגונים אחרים?אדום לבן כתב: ↑06 נובמבר 2025, 11:24חחחח איזו היסחפות ידידי7even כתב: ↑06 נובמבר 2025, 10:56תודה שאתה מאשש לי שביניכם ובין הקהל שלהפועל או הקבוצה אין שום קשר.
לא שחשבנו.
ממשלת צפון קוריאה נחשבת לאיומה. כנ"ל גם ממשלת איראן. אז? אם אני מתעב את הממשלה שלנו אני צבוע?
ואם במדינות אחרות מוציאים רשמית להורג מתנגדי משטר, אני צריך לומר שאם ככה בישראל סבבה?
אם מבקרים פה חלקים באולטרס (אני לפחות לא מאמין שכל האולטרס זה מקשה אחת) זה כי זה ארגון אוהדים בקבוצה שלנו ולנו אכפת ממנה
אתה אומר שבעלים לא יעזבו בגלל אולטרס? יש מצב. הם כן יעזבו בגלל נזק כלכלי או העדר הישגים. וזה יקרה אם הקבוצה תמשיך לחטוף בגלל ארועי אלימות והשלכת פירו.
מה שאתה אומר במשתמע זה- יכול להיות יותר גרןע. הנה נאפולי, הנה לגיה. כל עוד לא מגיעים לרמת האלימות שלהם נא לסתום את הפה. וואלה לא רוצים לחכות שיהיה גרוע עד כדי כך.
האולטראס זה כמו ילד בעייתי עם בעיות קשות, מאתגר מאוד ולפעמים הורס לנו הרבה רגעים אבל זה הילד שלנו.
לא הגיוני לוותר עליהם בחיים. צריך למצוא פתרון.
מפגר, אבל חלק מהמשפחה
לא הגיוני לוותר עליהם בחיים. צריך למצוא פתרון.
מפגר, אבל חלק מהמשפחה
- Tenacious D
- קיבל.ה 288 לייקים
הימור להיום: כל התפאורה ברגל היום תיהיה מוקדשת לאנטי עופר ואנטי סל בסגנון לא באים ליד אליהו.
יחס להימור: 1.30
יחס להימור: 1.30
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
אלון1
- קיבל.ה 234 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 67 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 2953 לייקים
אני אתכם ומבין את האנטי.
קטונתי מלהביא פתרון למצב הזה בדיוק כמו שקטונתי להביא פתרון להורים המיואשים..
אבל תחשבו על הנקודת מבט הזו..
קטונתי מלהביא פתרון למצב הזה בדיוק כמו שקטונתי להביא פתרון להורים המיואשים..
אבל תחשבו על הנקודת מבט הזו..
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
בעיות קשות לא נפתרות רק בהידברות. הן נפתרות גם בהצבת גבולות. גם להתעלם מגבולות זה לטאטא מתחת לשטיחdino כתב: ↑08 נובמבר 2025, 12:09אבל הוא אומר לך בעיות קשות, זה קצת דורש יותר שיח, הידברות, שתפ ולא עונשים.
אגב אני נגד עונשים לכלל הילדים. אם כבר פותחים נושא הורות. עונש זה לדחוף בעיות וצרכים מתחת לשטיח.
-
dino
- קיבל.ה 2953 לייקים
בגדול נכון, אבל השאלה איך זה בא לידי ביטוי.תא מרבוטא כתב: ↑08 נובמבר 2025, 12:44בעיות קשות לא נפתרות רק בהידברות. הן נפתרות גם בהצבת גבולות. גם להתעלם מגבולות זה לטאטא מתחת לשטיח
פה אני שומע התנתקויות, אוייבים, זו גישה גרועה. זו גם הגישה במדינה של הממשלה וזו פשוט התאבדות. האסטרטגיה מספר 1 כדי להשמיד את המדינה. יותר מאיראן.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
היה מאוד נחוץ הגרפיטי בטדי היום.
מאחל למי שכתב את זה שישברו לו את 2 הידיים
יאללה הביתה!!!
- רווי
- קיבל.ה 1082 לייקים
מה היהיהלום14אדום כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:08 היה מאוד נחוץ הגרפיטי בטדי היום.
OMG עווופררר
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=524272רווי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:24מה היהיהלום14אדום כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:08 היה מאוד נחוץ הגרפיטי בטדי היום.
למי שלא רוצה להכנס לרקנאטי גרפיטי נגד שוטרים עם איחולי גז
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 705 לייקים
אתה שומע את זה מחלק מהמגיביםdino כתב: ↑08 נובמבר 2025, 12:52בגדול נכון, אבל השאלה איך זה בא לידי ביטוי.
פה אני שומע התנתקויות, אוייבים, זו גישה גרועה. זו גם הגישה במדינה של הממשלה וזו פשוט התאבדות. האסטרטגיה מספר 1 כדי להשמיד את המדינה. יותר מאיראן.
ואגב בעיני אויבים זו תגןבה 1 והתנתקות זו תגובה מסוג 2
והיא בהחלט לגיטימית. זוג שלא מסתדר ולא מגיע אל מכנה משותף, נפרד. אם יש לי ספק שאני ממש לא מרוצה ממנו, אני עובר לספק אחר. גם זה גבול
אם אין נכונות בקרב מי שנוהג בוונדליזם ובאלימות לחדול מהם, אין מה להדבר. זה לא עניין של הבטחות לאולם, לא מי ישלם חובות עמותה, לא בוז לשחקנים או לעודד בכל מקרה...
זה קו אדום, שאי אפשר לקבל, לפחות לטעמי. ופה יש בהחלט מקום לפרידה. או של מי שנןהג בחוליגניזם, או של מי שמסרב לזה. ככה או ככה זה אומר שחלק לא ימשיכו לבןא למשחקים. השאלה רק מי
משהו קצת מוזר בגרפיטיתא מרבוטא כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:27https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=524272רווי כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:24מה היהיהלום14אדום כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:08 היה מאוד נחוץ הגרפיטי בטדי היום.
למי שלא רוצה להכנס לרקנאטי גרפיטי נגד שוטרים עם איחולי גז
אין uh99
לא נראה כמו עבודה של האולטראס
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
הפועל עד פיצוץ הדרבי ע"י האולטראס - אחלה עונה, אחלה כדורגל סה"כ, אחלה אוירה בקבוצה.
מאז פיצוץ הדרבי על ידי האולטראס - חושך תהומי להוציא מחצית אחת בנתניה. כלום ושומדבר.
עוד עונה שאנשי ההסתה הרסו לנו.
כמה עונות זה כבר?
טוב נו, יום אחד תבינו שמטרת הארגון היא *לפגוע* בקבוצה ולא לעזור לה.
יום אחד...אולי בהוכחה ב 4,130.
מאז פיצוץ הדרבי על ידי האולטראס - חושך תהומי להוציא מחצית אחת בנתניה. כלום ושומדבר.
עוד עונה שאנשי ההסתה הרסו לנו.
כמה עונות זה כבר?
טוב נו, יום אחד תבינו שמטרת הארגון היא *לפגוע* בקבוצה ולא לעזור לה.
יום אחד...אולי בהוכחה ב 4,130.
יחד, רק יחד!