אלון1 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 17:34
Berger כתב: ↑04 נובמבר 2025, 17:21
אלון1 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 17:03
התועלת שלהם יותר גדולה מהנזק
לא יעזור מה תסבירו לי על הנזק
עצוב לראות תכדורסל ככה
כמו קהל של נס ציונה וכו.
אני רק מדמיין משחקי יורוליג בארץ.בתוספת האולטראס
10 אלף איש.
לא ניפול מהקהל של פנא אולימפיאקוס היחדים אולי זה הכוכב ופרטיזן.
הקהל של הפועל בלי האולטראס זה דבר עצוב נקודה.
עצוב זה עניין של השקפה.
מה שבטוח, עם האולטראס אתה תישאר לנצח עם הלופ של הורדת נקודות ואפס תארים. אולי פעם ב...תוכל לגנוב משהו.
אבל העונשים מתרבים עם השנים וזה לא משתפר, ככה אי אפשר להגיע להישגים.
אז נכון, בעידוד הם מספר אחת. אבל הם גם נהיים אלימים ועם נזק גדל משנה לשנה. זה לא מקרי שבסל התואר היחיד שזכינו בו בתקופתם היה באירופה ובזמן שהם החרימו חלקית וללא משחקים בארץ.
אתה חושב שאפשר להעביר עונה שלמה בלי נזק מקצועי מהאולטראס שישפיע על הביתיות? כי אני לא רואה מצב כזה.
קודם כל אם זה ברגר "האמיתי" התגעגעתי זה אלון מרמת גן לא דיברנו ולא נפגשנו שנים רבות.
הם אלימים? יש משטרה בתי משפט שיטפלו בהם.זה לא התפקיד שלנו.
עזוב נו לא רשמת לעניין בקשר לתואר בנית קבוצה שהיית מועמדת לכך ועשתה את זה.
אני יחיה עם נקודה פחות בעונה.לא שאני בעד אבוקות במשחקי כדורסל להבדיל מהכדורגל שאני בעד.
לא מגיעים לפתרון איתם?
לא רוצים אותם?
תעשו משהו אז.נכון לוקח זמן לבנות משהו כזה.אבל זה מרגיש שלא כולם שלמים שזהו ניתוק הקשר איתם.
אני מאמין שאפשר לפתור את זה איתם.
שוב אני חושב שהתועלת שלהם גדולה מהנזק שלהם.
אני לא ברגר מהכדורסל למען הסר ספק - אני 'סתם' ברגר שמכור להפועל ומנוי בסל לאולם 9 ובכדורגל לשער 5. מין הכלאה מוזרה ומעניינת
וסבבה לגבי האלימות שלהם והעונשים בעולם אידיאלי...אבל בעולם הספורט הישראלי העונשים הם קולקטיביים אז אני לא מבין את ההתחמקות. המעשים שלהם חד משמעית גוררים את כל המועדון והאוהדים יחד איתם
נקודה פחות זה נחמד - כאן היה 2 לפחות ובפוטנציה 5 + קנס כספי עצום + איסור הגעה למשחק החוץ בחיפה ואי תמיכה בקבוצה שם. ועוד לא עברנו אפילו סיבוב אחד של משחקים בליגה.
אני מדבר בשם עצמי - אני לא מעוניין בהם בכדורסל. לא כי העידוד שלהם לא לטעמי. כשהם מעודדים הם מדהימים ויוצרים את האווירה הביתית וכיף במגרשים שגם עוזר להביא עוד אוהדים. אבל עלה להם יותר מדי והם חצו את כל הגבולות והנזקים פשוט גדולים מדי לקבוצה שצריכה כל נקודה על מנת לדבוק ביעדים המקצועיים שלה.
מה שהם עושים זה נחמד רק לקבוצת אמצע טבלה עם אמצעים כלכליים בלתי מוגבלים שלא מעוניינת בתארים באופן תדיר אלא בגניבה של פעם ב...
תמצא מועדון כזה בארץ - אני לא מכיר. אין הכלאה כזאת.