עופר ינאי
- גביזון
- קיבל.ה 4021 לייקים
@הפועל
נזכרתי שכתבת לגבי בעיית תזרים המזומנים של עופר לפי איזו כתבה, לפי התחזית הזאת נופר הולכת לשחות בנייר בזמן הקרוב.
https://www.themarker.com/markets/2025- ... bb547d0000
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נזכרתי שכתבת לגבי בעיית תזרים המזומנים של עופר לפי איזו כתבה, לפי התחזית הזאת נופר הולכת לשחות בנייר בזמן הקרוב.
- גביזון
- קיבל.ה 4021 לייקים
ויינרייט על ינאי:
השיחה הראשונה עם עופר ינאי: "הוא פשוט אמר לי שהם רוצים אותי. זאת לא הייתה שיחה משוגעת מדי, זאת הייתה פשוט שיחה מהירה. האנרגיות היו נכונות איתו, עם ג'ורג' הינאס וסטפאנוס דדאס, זה פשוט הרגיש נכון. עופר מדהים, זה לא בעלים שאתה מקבל בכל מקום. הוא מושקע בזה, הוא מגיע לאימונים, לכל המשחקים אלא אם כן אנחנו משחקים בשבת. הוא נוכח, הוא מתעניין מתי המשפחה שלי מגיעה, איזה בעלים עושה את זה? הוא מושקע יותר מכל בעלים אחר שאני מכיר".
"הוא דאג שהמשפחות שלנו ישלחו לנו סרטון לפני הסדרה נגד ולנסיה, זה היה רגע מדהים, רצינו לבכות. הבעלים שלנו ביקש מהם אישית, זה היה מיוחד. זה גורם לך לרצות לרוץ לתוך קיר בשבילו, עם האנרגיות שהוא נותן לך, האמונה שלו, השיחות שלו לפני כל משחק. זה גורם לך לרצות לקרוע את התחת על הפרקט".
השיחה הראשונה עם עופר ינאי: "הוא פשוט אמר לי שהם רוצים אותי. זאת לא הייתה שיחה משוגעת מדי, זאת הייתה פשוט שיחה מהירה. האנרגיות היו נכונות איתו, עם ג'ורג' הינאס וסטפאנוס דדאס, זה פשוט הרגיש נכון. עופר מדהים, זה לא בעלים שאתה מקבל בכל מקום. הוא מושקע בזה, הוא מגיע לאימונים, לכל המשחקים אלא אם כן אנחנו משחקים בשבת. הוא נוכח, הוא מתעניין מתי המשפחה שלי מגיעה, איזה בעלים עושה את זה? הוא מושקע יותר מכל בעלים אחר שאני מכיר".
"הוא דאג שהמשפחות שלנו ישלחו לנו סרטון לפני הסדרה נגד ולנסיה, זה היה רגע מדהים, רצינו לבכות. הבעלים שלנו ביקש מהם אישית, זה היה מיוחד. זה גורם לך לרצות לרוץ לתוך קיר בשבילו, עם האנרגיות שהוא נותן לך, האמונה שלו, השיחות שלו לפני כל משחק. זה גורם לך לרצות לקרוע את התחת על הפרקט".
- הפועל
- קיבל.ה 2022 לייקים
- יצירת קשר:
ימים יגידו. בינתים מרוב כסף עברו לגייס משקיעים במימון המונים. בסכום שלא מצריך פרסום תשקיף כמובן לפי החוק.גביזון כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 11:48 @הפועל
עריכה:
אני לא נגד גיוס המונים כמובן. בעצמי שמתי כסף להפועל בעבר במשך שנים כשביקשו סוג של מימון המונים לערבויות, ותרמתי כסף גם לפעמים. זה פשוט קצת מעורר תהיות כשמיליארדרים עושים את זה תחת טענה של השקעה רווחיתבזמן שלכאורה המצב שלהם מבחינה פיננסית אחלה בחלה. אבל אולי זה רק אני.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 4021 לייקים
עופר ינאי:
ערב לא פשוט הפועל.
הסרטון שהופץ היום ובו מושווים אוהדי הפועל תל אביב למחבלים חצה קו אדום מסוכן.
אנחנו קוראים למשטרת ישראל להתנער ממנו באופן מיידי, ולהתנצל בפומבי בפני ציבור שלם של אוהדים ציבור שכל חטאו הוא אהבת ספורט, אהבת קבוצה, אהבת הפועל.
בנוסף לכך בולטת העובדה שלא נכנסו לסרטון מחזות דומים מקהלים של קבוצות אחרות מה שמעורר שאלה לגבי ממלכתיות מוסד המשטרה
הפועל היא קהילה. אנחנו עם האנשים שלנו ביציע, ברחוב, בבית. ואנחנו קוראים לכולם גם אצלנו, גם בצד השני להתרחק מכל פרובוקציה.
עברו שנתיים מאז הדרבי שמועדון הסל בחר שלא לשחק ונדמה לי שהגיע הזמן להזכיר שוב את המובן מאליו:
הספורט שייך לאוהדים
ערב לא פשוט הפועל.
הסרטון שהופץ היום ובו מושווים אוהדי הפועל תל אביב למחבלים חצה קו אדום מסוכן.
אנחנו קוראים למשטרת ישראל להתנער ממנו באופן מיידי, ולהתנצל בפומבי בפני ציבור שלם של אוהדים ציבור שכל חטאו הוא אהבת ספורט, אהבת קבוצה, אהבת הפועל.
בנוסף לכך בולטת העובדה שלא נכנסו לסרטון מחזות דומים מקהלים של קבוצות אחרות מה שמעורר שאלה לגבי ממלכתיות מוסד המשטרה
הפועל היא קהילה. אנחנו עם האנשים שלנו ביציע, ברחוב, בבית. ואנחנו קוראים לכולם גם אצלנו, גם בצד השני להתרחק מכל פרובוקציה.
עברו שנתיים מאז הדרבי שמועדון הסל בחר שלא לשחק ונדמה לי שהגיע הזמן להזכיר שוב את המובן מאליו:
הספורט שייך לאוהדים
- גביזון
- קיבל.ה 4021 לייקים
בתגובות אוהדי פרטיזן מבקשים שעופר יקנה אותם, מישהו כתב שאם יביא להם רכז הם יתגיירו ויעדדו את הפועל מול מכבי, לול
-
Kanta
- קיבל.ה 150 לייקים
גם בהפסדים.
תודה עופר על תבנית קבוצה שגם ביום התקפי גרוע בצורה היסטורית מצליחה לעמוד מול אריות המפעל.
תודה עופר על תבנית קבוצה שגם ביום התקפי גרוע בצורה היסטורית מצליחה לעמוד מול אריות המפעל.
- Mendelson
- קיבל.ה 493 לייקים
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 242 לייקים
ביום שישי בערב , עם זאת שהפסדנו , היה הרגע הכי
עוצמתי ומרגש שחוויתי כאוהד הפועל לאחר 30 שנים
שאני אוהד.
עופר תודה רבה לך !
עוצמתי ומרגש שחוויתי כאוהד הפועל לאחר 30 שנים
שאני אוהד.
עופר תודה רבה לך !
-
Oferyy
- משתמש רשמי

- קיבל.ה 347 לייקים
תודה ושמח מאוד על הגישה הבריאה. בתור מישהו שהיה במגרש חייב לומר שהשמחה שם על זה שהצליחו לגנוב ניצחון מאיתנו אומרת המון על המעמד המתהווה שלנו באירופה. צריכים לחזור למסלול מול דובאי ושו״ת ואני צריך לחשוב טוב על נושא השופטים שם
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
ועל נושא הביתיות
זה הרגיש שהשמחה מוקדמת מדי.
בסוף כנראה שהם יצביעו נגד מהפחד.
יחד, רק יחד! 
-
El dudernio
- קיבל.ה 1787 לייקים
עופר לא יותר פשוט להביא את פארקר לאכול עוד קצת קןסקוסצעם מפרום תמורת רשיון A?
-
Oferyy
- משתמש רשמי

- קיבל.ה 347 לייקים
היינו במו״מ איתו לפני כמה חודשים הדירקטוריון שלו לא אישר לו להאריך את הרשיון
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
ועכשיו??Oferyy כתב:היינו במו״מ איתו לפני כמה חודשים הדירקטוריון שלו לא אישר לו להאריך את הרשיון
יש כתבה שוילרבאן תמכור את הרישיון שלה למונאקו
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1159 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 225 לייקים
לא כדאי להדחף שם למומ ולקנות אותו? אנחנו יכולים לקנות אותו מהם?
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
יכול להיות שיש איזשהי דרישה שהרשיון הזה ישאר בצרפת?
אחרת זה קצת מוזר שיריבות מאותה הליגה מחזקות אחת את השניה ככה.
מצד שני זה היה מוריד את הביקוש והערך של זה אז הסכום המדובר נשמע מוגזם.
אחרת זה קצת מוזר שיריבות מאותה הליגה מחזקות אחת את השניה ככה.
מצד שני זה היה מוריד את הביקוש והערך של זה אז הסכום המדובר נשמע מוגזם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
לא בהכרח מחזקות. לוילרבאן אין כסף כרגע להחזיק קבוצה ביורוליג. תדציב המשכורות שלהם נמוך מהמינימום של היורוליג והם חויבו עכשיו לשלם לשחקנים יותר שכר על יד היורוליג.
הם מתכוונים לעבור ל-bcl ולנסות להגיע דרכם לאנביאיי אירופה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
ויקבלו על פי הפרסומים 20 מיליון יורו , זה לא מחזק אותם 20 מיליון יורו?
-
אלון1
- קיבל.ה 234 לייקים
שמח שעופר מדבר ככה
יעלה כמה שקלים אבל דיי
חייבים להתחיל לזעזע תמערכת
גם בכדורגל גם בכדורסל
חלאס
השריקה תוקף נגד איש גמרה תמשחק עצרה תמומנטום
יעלה כמה שקלים אבל דיי
חייבים להתחיל לזעזע תמערכת
גם בכדורגל גם בכדורסל
חלאס
השריקה תוקף נגד איש גמרה תמשחק עצרה תמומנטום
-
Charlie
- קיבל.ה 1032 לייקים
נו, אז אם היא עוזבת את המפעל ומונאקו מקבלת רישיון, תיאורטית הגעה לפלייאוף (ובטח אם לפיינל פור) אמורה לסדר לנו עונה נוספת ביורוליג.רדנקו כתב:לא בהכרח מחזקות. לוילרבאן אין כסף כרגע להחזיק קבוצה ביורוליג. תדציב המשכורות שלהם נמוך מהמינימום של היורוליג והם חויבו עכשיו לשלם לשחקנים יותר שכר על יד היורוליג.
-
קובי
- קיבל.ה 378 לייקים
-
shaolin232
- קיבל.ה 713 לייקים
אני בעד - לא לשתוק
גם ברגל גם בסל, כל הזמן לפמפם על השחיטות של השיפוט והאיגוד (כן להסתכן בקנס פאק איט), נכון שלא שיחקנו טוב, אבל השריקות היום היו בלי היגיון, אומנם לא ריצון כמו מול אולימפיאקוס אבל עדיין פשוט מוגזם, פאר לא צריך לשפוט אותנו נקודה
גם ברגל גם בסל, כל הזמן לפמפם על השחיטות של השיפוט והאיגוד (כן להסתכן בקנס פאק איט), נכון שלא שיחקנו טוב, אבל השריקות היום היו בלי היגיון, אומנם לא ריצון כמו מול אולימפיאקוס אבל עדיין פשוט מוגזם, פאר לא צריך לשפוט אותנו נקודה
-
shaharot
- קיבל.ה 822 לייקים
2 דברים משמעותיים גמרו אותנו
שדפקן לאוטורו 2 עבירות אחרי 4 דקות (שאחת ספק עבירה) ואז דחפו לו את השלישית שבצד שני מתעלמים מעבירות זהות.
ןהתוקף ההזוי לאיש
וחוץ מזה החוסר כבוד לאיטודיס כאילו שופטים באים עם החלטה לדפוק טכנית לאיטודיס בשביל להתלהב שהם נתנו טכנית לאחד המאמנים הטובים באירופה.
ביורוליג איטודיס מקבל כבוד ולדעתי לא קיבל טכנית אחת מתחילת העונה
וטוב מאוד שעופר מדבר על זה בגלוי
שנים אנחנו מתעצבנים ברגל ובסל איך אנחנו שותקים בשביל "הקלאס"
ועופר שם את האמת בפרצוף של איגוד השופטים המושחט
שדפקן לאוטורו 2 עבירות אחרי 4 דקות (שאחת ספק עבירה) ואז דחפו לו את השלישית שבצד שני מתעלמים מעבירות זהות.
ןהתוקף ההזוי לאיש
וחוץ מזה החוסר כבוד לאיטודיס כאילו שופטים באים עם החלטה לדפוק טכנית לאיטודיס בשביל להתלהב שהם נתנו טכנית לאחד המאמנים הטובים באירופה.
ביורוליג איטודיס מקבל כבוד ולדעתי לא קיבל טכנית אחת מתחילת העונה
וטוב מאוד שעופר מדבר על זה בגלוי
שנים אנחנו מתעצבנים ברגל ובסל איך אנחנו שותקים בשביל "הקלאס"
ועופר שם את האמת בפרצוף של איגוד השופטים המושחט
נערך לאחרונה על ידי shaharot ב 09 נובמבר 2025, 00:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
קובי
- קיבל.ה 378 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 583 לייקים
עקרונית אני מסכים עם עופר ינאי, הממסד אכן עדיין פועל בדרכם שונות כדי למנוע מהמועדון הצלחות ותארים (גם בכדורגל, דא"ג).
זה לא מתבטא בקונספירציות, אלא בשורה של חוקים ונהלים וותיקים, לצד החלטות קטנות של אנשים קטנים במערכת - בתקשורת, בשיפוט, במנהלה, וגם גם במשטרה - וכו' - אנשים שתמיד ירצו לדפוק את הפועל.
השאלה מה עושים עם המצב הזה.
אני בעמדה שכמו שעופר ינאי השקיע בציר המקצועי של המועדון, ובציר הניהולי-פיננסי שלו (נושא האולם, נושא ההשתלבות ביורוליג), הוא היה צריך מההתחלה של דרכו להשקיע גם בציר שלישי ולא פחות חשוב, והוא הציר של שינוי ועדכון כללי המשחק בכדורסל הישראלי על מנת שיהיו יותר הוגנים ולא יאפשרו את כל ההטיות הממסדיות האלו. ואת זה לצערי הוא עדיין לא עשה. ולכן נמשך במשחקים גדולים להידפק ע"י שופטים ישראלים (במקםו להביא שופטים זרים), נמשיך לקבל תקשורת עוינת עד שהמועדון לא יתבע כתבים ואתרים על השקרים שהם כותבים, נמשיך לקבל הגרלות 'מתמיהות' ועונשים חסרי פרופורציות בבתי דין מקצועיים וכו'... כי האיגוד עדיין נשלט ע"י מכבי. וכשיגיע שינוי שם, בציר של 'כללי המשחק' - גם נוכל לזכות בתארים בזירה המקומית.
זה לא מתבטא בקונספירציות, אלא בשורה של חוקים ונהלים וותיקים, לצד החלטות קטנות של אנשים קטנים במערכת - בתקשורת, בשיפוט, במנהלה, וגם גם במשטרה - וכו' - אנשים שתמיד ירצו לדפוק את הפועל.
אני בעמדה שכמו שעופר ינאי השקיע בציר המקצועי של המועדון, ובציר הניהולי-פיננסי שלו (נושא האולם, נושא ההשתלבות ביורוליג), הוא היה צריך מההתחלה של דרכו להשקיע גם בציר שלישי ולא פחות חשוב, והוא הציר של שינוי ועדכון כללי המשחק בכדורסל הישראלי על מנת שיהיו יותר הוגנים ולא יאפשרו את כל ההטיות הממסדיות האלו. ואת זה לצערי הוא עדיין לא עשה. ולכן נמשך במשחקים גדולים להידפק ע"י שופטים ישראלים (במקםו להביא שופטים זרים), נמשיך לקבל תקשורת עוינת עד שהמועדון לא יתבע כתבים ואתרים על השקרים שהם כותבים, נמשיך לקבל הגרלות 'מתמיהות' ועונשים חסרי פרופורציות בבתי דין מקצועיים וכו'... כי האיגוד עדיין נשלט ע"י מכבי. וכשיגיע שינוי שם, בציר של 'כללי המשחק' - גם נוכל לזכות בתארים בזירה המקומית.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 242 לייקים
אולי אהיה קצת קיצוני אבל זה מגיע מבפנים.
אני אוהד הקבוצה מעל 30 שנים רגל סל. כל מה
שעופר הוציא פשוט נכון אבל הריקבון הרבה יותר גדול
ממה שנדמה. בעבירה על ים שנה שעברה הבנתי שאני
עם הכדורסל בישראל גמרתי. מבחינתי שהפועל תעלה
עד סיום העונה עם ישראלים בלבד ותודיע על הפסקת
הפעילות החל מהעונה הבאה בליגה ובגביעים.
אין לי שום עניין במיץ חרא הזה.
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
מיץ' גם פה?תעיף ליציע כתב: ↑09 נובמבר 2025, 08:53 אולי אהיה קצת קיצוני אבל זה מגיע מבפנים.
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
בשניה המומצאת לחלוטין לאוטורו הבנתי לאן זה הולך.
הפועל שיחקה חרא בעיקר בגלל השריקה הזו. לדעתי לפחות.
עד אז שיחקנו יפה מאד.
עד אז שיחקנו יפה מאד.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 09 נובמבר 2025, 10:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
הוא ממש שלט מתחת לסלים עד שהוחלף אחרי השניה.השלישית בכלל גמרה אותו.7even כתב:בשניה המומצאת לחלוטין לאוטובוס הבנתי לאן זה הולך.
עד אז שיחקנו יפה מאד.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 707 לייקים
לגבי הגרלות מתמיהות אני מסכים רק שבווינר מי שקיבלו את מכבי היו דווקא ירושלים. כלומר לשתיהן הייתה הגרלה יותר קשוחה בחציקפטן ג'ק כתב: ↑09 נובמבר 2025, 08:35 עקרונית אני מסכים עם עופר ינאי, הממסד אכן עדיין פועל בדרכם שונות כדי למנוע מהמועדון הצלחות ותארים (גם בכדורגל, דא"ג).
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
אני חייב לומר שלא מסכים לגבי אוטורו.
לדעתי שלושת העבירות הראשונות שלו היו לגמרי. הן פשוט עבירות סופר מטופשות שהוא לא היה צריך לעשות. במיוחד העבירה השלישית שבה הוא פשוט דחף שחקן באוויר מתחת לסל כשהוא קפץ לריבאונד.
אבל אני חייב לומר שלדעתי כל מה שקורה באיגוד, איגוד השופטים והמנהלת מתאפשר מסיבה אחת פשוטה - תקשורת הספורט היא בידיים של מכבי או של שונאי הפועל/עופר (שזה אותו דבר מבחינה מעשית). גם האנשים שאמורים להיות אוהדי הפועל דואגים לטנף עלינו כי הם שונאים את עופר.
כל עוד תקשורת הספורט וכל הכתבים שם יהיו אוטומטית נגדנו - שום דבר לא ישתנה.
אנחנו נצטרך להגיע למשחקים עם הסכין בין השיניים ולנצח למרות העובדה שכל המדינה נגדנו.
ברגע שאיטודיס ועופר יצליחו להחדיר לשחקנים את הגישה הזו (במקום הגישה של לעלות למשחק כמו פרימדונות ולהתבכיין אחר כך שאכלו לנו ושתו לנו) אנחנו נתחיל לקחת תארים.
לדעתי שלושת העבירות הראשונות שלו היו לגמרי. הן פשוט עבירות סופר מטופשות שהוא לא היה צריך לעשות. במיוחד העבירה השלישית שבה הוא פשוט דחף שחקן באוויר מתחת לסל כשהוא קפץ לריבאונד.
אבל אני חייב לומר שלדעתי כל מה שקורה באיגוד, איגוד השופטים והמנהלת מתאפשר מסיבה אחת פשוטה - תקשורת הספורט היא בידיים של מכבי או של שונאי הפועל/עופר (שזה אותו דבר מבחינה מעשית). גם האנשים שאמורים להיות אוהדי הפועל דואגים לטנף עלינו כי הם שונאים את עופר.
כל עוד תקשורת הספורט וכל הכתבים שם יהיו אוטומטית נגדנו - שום דבר לא ישתנה.
אנחנו נצטרך להגיע למשחקים עם הסכין בין השיניים ולנצח למרות העובדה שכל המדינה נגדנו.
ברגע שאיטודיס ועופר יצליחו להחדיר לשחקנים את הגישה הזו (במקום הגישה של לעלות למשחק כמו פרימדונות ולהתבכיין אחר כך שאכלו לנו ושתו לנו) אנחנו נתחיל לקחת תארים.
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
הבעיה עם העבירות של אוטורו היא שמוטלי לא היה על הספסל לגבות אותו , שום דבר מעבר לזה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1964 לייקים
לא מסכים. לא חושב שמי שהיה חסר זה מוטלי.
שגב היה יכול להסתדר מצוין אם היה לידו מישהו כמו מלקולם במקום איש.
שגב היה יכול להסתדר מצוין אם היה לידו מישהו כמו מלקולם במקום איש.