עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3957 לייקים

@הפועל

נזכרתי שכתבת לגבי בעיית תזרים המזומנים של עופר לפי איזו כתבה, לפי התחזית הזאת נופר הולכת לשחות בנייר בזמן הקרוב.

https://www.themarker.com/markets/2025- ... bb547d0000

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3957 לייקים

ויינרייט על ינאי:

השיחה הראשונה עם עופר ינאי: "הוא פשוט אמר לי שהם רוצים אותי. זאת לא הייתה שיחה משוגעת מדי, זאת הייתה פשוט שיחה מהירה. האנרגיות היו נכונות איתו, עם ג'ורג' הינאס וסטפאנוס דדאס, זה פשוט הרגיש נכון. עופר מדהים, זה לא בעלים שאתה מקבל בכל מקום. הוא מושקע בזה, הוא מגיע לאימונים, לכל המשחקים אלא אם כן אנחנו משחקים בשבת. הוא נוכח, הוא מתעניין מתי המשפחה שלי מגיעה, איזה בעלים עושה את זה? הוא מושקע יותר מכל בעלים אחר שאני מכיר".

"הוא דאג שהמשפחות שלנו ישלחו לנו סרטון לפני הסדרה נגד ולנסיה, זה היה רגע מדהים, רצינו לבכות. הבעלים שלנו ביקש מהם אישית, זה היה מיוחד. זה גורם לך לרצות לרוץ לתוך קיר בשבילו, עם האנרגיות שהוא נותן לך, האמונה שלו, השיחות שלו לפני כל משחק. זה גורם לך לרצות לקרוע את התחת על הפרקט".

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2000 לייקים
יצירת קשר:

גביזון כתב: 28 אוקטובר 2025, 11:48 @הפועל

נזכרתי שכתבת לגבי בעיית תזרים המזומנים של עופר לפי איזו כתבה, לפי התחזית הזאת נופר הולכת לשחות בנייר בזמן הקרוב.

https://www.themarker.com/markets/2025- ... bb547d0000

ימים יגידו. בינתים מרוב כסף עברו לגייס משקיעים במימון המונים. בסכום שלא מצריך פרסום תשקיף כמובן לפי החוק.

עריכה:
אני לא נגד גיוס המונים כמובן. בעצמי שמתי כסף להפועל בעבר במשך שנים כשביקשו סוג של מימון המונים לערבויות, ותרמתי כסף גם לפעמים. זה פשוט קצת מעורר תהיות כשמיליארדרים עושים את זה תחת טענה של השקעה רווחיתבזמן שלכאורה המצב שלהם מבחינה פיננסית אחלה בחלה. אבל אולי זה רק אני.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3957 לייקים

עופר ינאי:

ערב לא פשוט הפועל.

הסרטון שהופץ היום ובו מושווים אוהדי הפועל תל אביב למחבלים חצה קו אדום מסוכן.

אנחנו קוראים למשטרת ישראל להתנער ממנו באופן מיידי, ולהתנצל בפומבי בפני ציבור שלם של אוהדים ציבור שכל חטאו הוא אהבת ספורט, אהבת קבוצה, אהבת הפועל.

בנוסף לכך בולטת העובדה שלא נכנסו לסרטון מחזות דומים מקהלים של קבוצות אחרות מה שמעורר שאלה לגבי ממלכתיות מוסד המשטרה

הפועל היא קהילה. אנחנו עם האנשים שלנו ביציע, ברחוב, בבית. ואנחנו קוראים לכולם גם אצלנו, גם בצד השני להתרחק מכל פרובוקציה.

עברו שנתיים מאז הדרבי שמועדון הסל בחר שלא לשחק ונדמה לי שהגיע הזמן להזכיר שוב את המובן מאליו:

הספורט שייך לאוהדים

שליחת תגובה