החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
-
yoni143
- קיבל.ה 202 לייקים
ברגע שמנכל המנהלת ניקולס לב והמשקיף ניגשו לממ"ז כדי שהמשחק יתקיים, הדין נקבע. הגורמים הרלוונטים לא חשבו שיש סיבה לבטל את המשחק. הדין חייב להיות משחק חוזר עם קהל.
- רווי
- קיבל.ה 1062 לייקים
כן אבל אתה יודע מה הכי מעצבן? שבסוף איכשהו כן יהיה משחק חוזר, ניהיה יותר טובים אבל נקבל 3 ואז נשאל כולם למה היינו צריכים את זה. הכי קלאסי הפועל.
ובלי קשר שתשרף המדינה הזאת.
ובלי קשר שתשרף המדינה הזאת.
OMG עווופררר
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 337 לייקים
מעדיף 7-0 על הפסד טכני
אבל גם מאוד מגעיל אותי המחשבה על דרבי ללא קהל.
וברור לי שמה שיקרה בסוף זה דרבי בלי קהל, משחק ללא שום טעם, שזה כל כך אימפוטנטיות עלובה של כל הגורמים.
- 7even
- קיבל.ה 3415 לייקים
עברתי עם הילד.L.S כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 17:16 סוגיה מענינת שעולה ברשתות לגבי הבידוק בכניסות בדרבי האחרון
אני יכול להעיד על עצמי, בשער 7, פעם ראשונה בשנים האחרונות של עברתי בידוק פיזי בכניסה. רק נשאלתי אם ״יש עליי משהו״ ונתנו לי להכנס.
לא לטפו אותי ולא חפנו אותי כפי שעושים בדרך כלל.
שמעתי שגם בשער 5 הבידוק היה דליל מאוד מבעבר.
אשמח לשמוע מעוד אנשים האם הבידוק באמת היה עדין מאוד ביחס לפעמים קודמות
שאלו אם יש לי נשק.
את הילד לא.
בכך זה הסתיים...
לא שער 5 מן הסתם.
יחד, רק יחד! 
- סומך
- קיבל.ה 1535 לייקים
אגב, היום כשיש כרטיסים דיגיטאליים אחד היתרונות שאפשר לאקטב אותם מחדש.
למה האפשרות של תאריך חדש למשחק *עם* קהל לא רלוונטי?
למה האפשרות של תאריך חדש למשחק *עם* קהל לא רלוונטי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
KingZivos
- קיבל.ה 136 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1535 לייקים
מה זאת אומרת?!
למה סנקציה של משחק ללא קהל מתקבלת כאילו זה הדבר ההגיוני?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
joshsoos
- קיבל.ה 679 לייקים
-
yoni143
- קיבל.ה 202 לייקים
משחק חוזר ללא קהל , זה עדיף מהפסד טכני, אבל מה עם הכסף של האוהדים שלא עשו כלום? שיחזירו.
- Shacham
- קיבל.ה 1037 לייקים
דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
הפסד טכני או משחק חוזר ללא קהל זה כניעה מוחלטת של כל המוסדות לביריונות ואלימות של זורקי האבוקות ושל המשטרה.
חייב להיות דרבי חוזר עם קהל, כל דבר אחר הוא עוול.
-
shaharot
- קיבל.ה 794 לייקים
ואם יהיה מופע אבוקות גם בדרבי החוזר?Shacham כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 21:25דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
הפסד טכני או משחק חוזר ללא קהל זה כניעה מוחלטת של כל המוסדות לביריונות ואלימות של זורקי האבוקות ושל המשטרה.
יש עוד צד שיכול לגלות בגרות במקרה של אבוקות, הוא אפילו מקבל על זה כסף ואפשר להוריד לו פקודה לעומת כמה מאות חברי ארגון מחתרתי עם כיסוי פנים ודעות רדיקליות שאף אחד לא יודע מי הם.shaharot כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 00:46ואם יהיה מופע אבוקות גם בדרבי החוזר?Shacham כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 21:25דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
אני יותר מצפה לבגרות ולא ליפול למניפולציות מאלו שמועסקים באירוע.
-
KingZivos
- קיבל.ה 136 לייקים
אני חוזר בי ואני חושב שדרבי חוזר ללא קהל זה עונש חרא ועדיף אפילו טכני- מהסיבה שזה פתח לעוד הרבה דרבים ללא קהל .. תקדים. נזרוק אבוקה במשחק מעפן נגד אשדוד? עונש- דרבי ללא קהל וכו .
כמו שמשחקי בית״ר וסכנין משוחקים למשל ללא קהל חוץ.
אנחנו לא רוצים להיות ארגנטינה בנושא הזה . ( שם עוד יש לזה הצדקה איכשהו כי זה נגמר ברצח ועשרות הרוגים)
כמו שמשחקי בית״ר וסכנין משוחקים למשל ללא קהל חוץ.
אנחנו לא רוצים להיות ארגנטינה בנושא הזה . ( שם עוד יש לזה הצדקה איכשהו כי זה נגמר ברצח ועשרות הרוגים)
-
KingZivos
- קיבל.ה 136 לייקים
אגב נניח ויש דרבי חוזר עם קהל.. מה עושים?
מי שקנה כרטיס מקבל אותו? קונים כרטיסים שוב?
מבחינה כלכלית לתת לאוהדים ״כרטיסים בחינם״ זה הפסד גדול כי כל המשחק שלא התקיים כן שילמו את כל ההוצאות. אבל גם לגבות שוב זה לא הוגן..
זה הפסד פוטנציאלי של מיליון וחצי שקל אם לא מוכרים כרטיסים מחדש.
אם איכשהו יפסק משחק חוזר עם קהל (נקווה) אני הייתי מוכר לכל מי שקנה לדרבי המקורי- במחירי כיסוי עלויות בלבד.
מבחינה כלכלית לתת לאוהדים ״כרטיסים בחינם״ זה הפסד גדול כי כל המשחק שלא התקיים כן שילמו את כל ההוצאות. אבל גם לגבות שוב זה לא הוגן..
אם איכשהו יפסק משחק חוזר עם קהל (נקווה) אני הייתי מוכר לכל מי שקנה לדרבי המקורי- במחירי כיסוי עלויות בלבד.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2653 לייקים
מה ההבדל בין משחק שבוטל בגלל מזג אוויר שלא אפשר את המשך המשחק?KingZivos כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 11:14 אגב נניח ויש דרבי חוזר עם קהל.. מה עושים?
אם יש משחק חוזר עם קהל, לא מוכרים עוד כרטיסים.
כל מי שרכש, הכרטיס שלו ממשיך גם למשחק החוזר.
אבל זה לא יקרה
גג שבגג יהיה משחק חוזר ללא קהל
- Shacham
- קיבל.ה 1037 לייקים
ואם יהיה מופע אבוקות היום? ואם יהיה נגד בית"ר בשלישי? אפשר פשוט לבטל משחקים של הפועל מפה ואילך וזהו.shaharot כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 00:46ואם יהיה מופע אבוקות גם בדרבי החוזר?Shacham כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 21:25דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
שיעשו משחק חוזר עם קהל, שההנהלה תוציא הודעה שמבקשת מהקהל לגלות בגרות ויהיה בסדר.
אני חייב לציין שגם עצם זה שהדליקו אבוקות לפני המשחק ולא תוך כדי מראה שכן יש איזשהי נכונות מצד הארגון לגלות בגרות.
אפילו קיבלנו אזכור בארץ נהדרת , שבן גביר אומר שהוא לא יעצור עד שיהיה עונש מוות לאוהדי הפועל . ואז התחילו דיון סאטירי על הנושא שכמובן בעדינו .
גורם לי לחשוב שהתקשורת מגוייסת לטובתינו רק בגלל הפן הפוליטי
גורם לי לחשוב שהתקשורת מגוייסת לטובתינו רק בגלל הפן הפוליטי
-
RedDrifter
- קיבל.ה 216 לייקים
גם ההחלטה לביטול המשחק היא פוליטית. לא הבנת עדיין שהמדינה והממשל לא רוצים לעשות את מה שנכון אלא מה שנותן לו עוד קולות וכוח פוליטי?
-
איל
- קיבל.ה 142 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5736 לייקים
זה אולי יפה בתאוריה אבל אתה יודע טוב מאוד שאין סיכוי שזה יקרה.Shacham כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 21:25דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
אני בכלל חושב שיעברו למתכונת של דרבים ללא קהל חוץ לפחות עד סוף העונה הנוכחית ושדרבי חוזר ללא קהל זאת התוצאה הכי טובה שנקבל.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1145 לייקים
אין שום היגיון בלוגיקה שבין אירועי הדרבי לאיסור קהל חוץ (מה שכנראה אומר שזו כנראה אופציה שסביר שתקרה)רדפוקס כתב: ↑25 אוקטובר 2025, 15:41זה אולי יפה בתאוריה אבל אתה יודע טוב מאוד שאין סיכוי שזה יקרה.Shacham כתב: ↑24 אוקטובר 2025, 21:25דרבי חוזר עם קהל שיגלה בגרות מהצד שלו, זה הצעד ההצהרתי הכי טוב שאפשר להוציא מהאירוע כדי להילחם באלימות בספורט.
אני בכלל חושב שיעברו למתכונת של דרבים ללא קהל חוץ לפחות עד סוף העונה הנוכחית ושדרבי חוזר ללא קהל זאת התוצאה הכי טובה שנקבל.
יאללה הביתה!!!
כולכם פה אופטימיים וחיים בסרט
ברור לי שיפסקו במשפט הפסד טכני ומינוס שתי נקודות
קו ההגנה שלנו היא נכון ומוצדק ועדיין התוצאה תהיה אנטי ספורט מובהק
ברור לי שיפסקו במשפט הפסד טכני ומינוס שתי נקודות
קו ההגנה שלנו היא נכון ומוצדק ועדיין התוצאה תהיה אנטי ספורט מובהק
זיכרון ישן אבא אז אמר לי
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול