לירון האדום כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 12:49
אחלה ג'וש.
דרך אגב, ממכבי מכבי שואה זה גזעני? מכבי זה גזע?
קהל חוץ זה נכון, זה פוגע בך? אתה הולך למשחקי חוץ?
לספרא או למיץ ושחר הקנסות זה לא כסף גדול יותר מידי... גם ניסנוב הצליחו להחזיק מעמד עם קנסות.
עוד לא שמעתי על שחקן שלא הגיע להפועל כי נתנו להפועל קנס בגלל אבוקות.
אני מבין שאתה היית מעדיף משחקים כמו באנגליה, קהל שיושב רואה משחק ושר איזה שר ציני מצחיק, מקובל.
אתה נהנה למשל במשחקי הסל, אני פחות.
אני אוהב משחקים עם קהל, עם שירים, עם תפאורה וכן גם עם פירו (שיהיה כבר חוקי).
אתה לא.
זה בסדר, אנחנו שונים.
מה הקשר אלי, אני כלל הקהל? בניגוד לך, אני חושב על כל הקהל ולא רק על עצמי. אם אין קהל חוץ זה פוגע באלפים שהולכים למשחקי חוץ בין אם קוראים להם לירון האדום, יהושע סוס, יצחק יעקב ואפילו באולטראס בעצמם.
אתה שותף בדיונים הפנימיים אצל ספרא כדי לדעת מה מפריע לו? לדעת אם המיליון שקל קנסות יירדו מהתקציב? לדעת מה הסף שיגרום לו לא לרצות להשקיע או ללכת מפה?
אני מבין שפספסת את ההודעות שבהם כתבתי שאני לא נגד אבוקות, אם יהיה במקום מסויים ומוסדר. ונחמד שהחלטת בשבילי שאני לא אוהב קהל ושירים, למרות שאני כן ולא כתבתי אחרת. אבל אם יותר עידוד מגיע עם אלימות, נזק למועדון והאוהדים שלו, אז אעדיף גם דממה מוחלטת על זה ( מה גם שזה לא מה שקורה בכל מקרה, אני יודע שאתה לא חובב כדורסל, אבל מוזמן להסתכל מה קרה בבולגריה, כשהאולטראס לא הגיעו )
וככה סתם לידיעתך ובעיקר כדי שלא תשתמש יותר בטיעון הלא רלוונטי הזה: אני אכן מעדיף קהל כמו באנגליה, למרות שיש דברים שהייתי משנה שם ( לא פירו ותפאורות ). כבר הרבה שנים שיש לי מנויים לקבוצה האנגלית שלי, ולמרות שהם ליציע עמידה ושרים בו בגדול ולמרות שאצלנו יש כמה יציעי עמידה ששרים בהם, בשנים האחרונות אני מעדיף ללכת למשחקי חוץ כי שם החוייה גם של המשחק וגם של היום עצמו יותר עצימה, ובטח ובטח ששרים נון סטופ, בפאב לפני ובמשחק ( והשירים באנגליה הרבה הרבה יותר כיפיים... ). מה אתה יודע, אפשר לעמוד במגרשי כדורגל, לשיר וליהנות עד השמיים גם אם אין קישוטים ורימוני עשן.
ואם כבר, נראה לי שהיה מתאים גילוי נאות שאתה יושב בשער 2 הרבה שנים , לא בדיוק שער של עידוד
ואני ב7 וכל השנים עד השיפוץ עמדנו ושרנו עד שחזרנו לגלות שהחלק שלנו התמלא בפולשים מהשער שלך שכפו עלינו לשבת