UH99

פורום אוהדי הפועל תל אביב
איל
קיבל.ה  142 לייקים

fankrashkin כתב: 21 אוקטובר 2025, 21:57 זה שאנשים פה עוד מצדיקים את מה שמחרב לנו עוד עונה ויבריח את הבעלים בקרוב - פשוט הזיה. אוהבים פירו לא אוהבים פירו. את מי זה מעניין?
פשוט הזיה .
לא מוכנים להודות בטעות וללמוד ממנה. רוצים לראות זיקוקים כמו ביום עצמאות אין לי הסבר לטמטום הזה , נראה לי שגם לא ממש אכפת להם מתחרותיות מצדם נהיה בליגה רביעית.
האדום הצורר
קיבל.ה  745 לייקים

הבנו שהסיירת הגיעה בפול כוח לאירוע, שחררו אותנו כבר.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

איל כתב: 21 אוקטובר 2025, 23:34
fankrashkin כתב: 21 אוקטובר 2025, 21:57 זה שאנשים פה עוד מצדיקים את מה שמחרב לנו עוד עונה ויבריח את הבעלים בקרוב - פשוט הזיה. אוהבים פירו לא אוהבים פירו. את מי זה מעניין?
פשוט הזיה .
לא מוכנים להודות בטעות וללמוד ממנה. רוצים לראות זיקוקים כמו ביום עצמאות אין לי הסבר לטמטום הזה , נראה לי שגם לא ממש אכפת להם מתחרותיות מצדם נהיה בליגה רביעית.
לא אכפת להם כי בינם ובין הפועל אין שום קשר. סתם טפילים. נגע.
מבחינתם אתה עול בעצם ההגעה שלך למגרש. הקבוצה שלהם לא שלך.
אתה לך תרפרש את לאן 30 פעם לכרטיס, שלהם מחכה במעטפה כפול 500 כאלו.

תאמין לי שלא מזיז להם כהוא זה שהם דופקים לכולם והם כולם שם מבסוטים על תשומת הלב.
לא ראית בהודעת המועדון שהוא ליטרלי שבוי שלהם ?

זה ארגון פשע שבינו ובין הפועל אין שום קשר. נגע.
יחד, רק יחד! :heart:
Red Ghost
קיבל.ה  555 לייקים

פומפה כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:51
Red Ghost כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:19 יש כאן שיח על החרמה מחיקה וכו׳ וזו פשוט לא הדרך. זה הורג את הקבוצה האנרגיות, עושה דם רע בקהל והכדורסל הוא ההוכחה שזו לא הדרך.

בסוף מצד אחד הם מביאים עידוד תשוקה לקבוצה ואנרגיות
ומצד שני קיצוניות של קללות קשות, פירו מוגזם, אלימות וכו׳

על מה זה יושב בעצם? ההתנהגות שלהם נובעת מצורך עמוק יותר — למרוד, להרגיש כוח, ולזכות בתשומת לב בעולם שמרגיש להם אדיש או משעמם. מאחורי הרעש, העשן והדגלים, יש בדרך כלל אנשים צעירים שמבקשים שיראו אותם ושירגישו שייכים למשהו גדול מהם.

אז מי שחושב שחינוך והורדה ל-0 הוא אפשרות, זה לא ייקרה לעולם.
אבל להגיע למצב שלא זורקים לדשא, זו התקדמות.
15 אבוקות הם לא 50 רימוני עשן, זו התקדמות.
יותר עידוד ופחות שואה ונאצים (לא אפס), זו התקדמות.

* אומר בתור יושב שער 2 שמעולם לא היה חלק מהאולטראס.
אני חושב שאתה מנסה לעשות ניתוח נורמלי לאנשים שהם לא נורמלים.
אני תוהה לעצמי ושואל גם אותך, אם היו מראים עכשיו לאולטראס את התוצאה של מה שקרה ביום ראשון, מבלי להתייחס לאשמה הענקית והפסיכית של המשטרה אלא נטו לפעולות שלהם, אתה חושב שהם היו זורקים את הפירן או לא?
פה מבחינתי מתחילה ונגמרת השאלה אם יש אופציה בכלל לשינוי בארגון הזה. אני באמת מת לדעת אם יש שם אנשים היום שאומרים אחד לשני וואלה יודעים מה עשינו טעות. לא היינו צריכים לזרוק את הפירו לדשא אלא להשאיר ביציע. אם יש כאלה אני אופטימי.
ושוב אני בכוונה מנטרל לגמרי כל מה שקשור למשטרה אפילו שיכול להיות שגם אם האבוקות היו נשארות ביציע התוצאה הייתה זהה (אני אישית לא חושב ככה).
הפוך פומפה, הפוך.
אני מנסה להסביר לאנשים הנורמליים את הסיטואציה וממה בעצם מורכב הארגון הזה.
עכשיו אתה צודק שאת הגרעין הקשה שם הקבוצה לא מעניינת ובטח לא העונשים. הרי זו רק המסגרת שדרכה הם מתאגדים ומוציאים את האגרסיות או בעיות כאלה ואחרות שלהם. ומקבלים תשומת לב.
מה שאני בא להגיד שלחשוב שלמחוק אותם או להוקיע אותם לחלוטין יכול לקרות ושיהיו לזה תוצאות טובות זו אשליה.

המפתח הוא באפור, אין פה שחור ולבן. צריך למצוא דרכים למתן אותם כל הזמן.
לא בושה לבחון איך מאות קבוצות (אלו שעושות את זה טוב) בעולם מתנהלות מול האולטראס שלהם.
המפתח להתקדמות הוא שם.
shaharot
קיבל.ה  803 לייקים

האדום הצורר כתב: 21 אוקטובר 2025, 23:50 הבנו שהסיירת הגיעה בפול כוח לאירוע, שחררו אותנו כבר.
:rofl: :rofl:
קובי
קיבל.ה  346 לייקים

האדום הצורר כתב: 21 אוקטובר 2025, 23:50 הבנו שהסיירת הגיעה בפול כוח לאירוע, שחררו אותנו כבר.
הבנו שסוכני הכאוס יצאו מההלם של אחרי מאורעות הדרבי והגיעו בפול כח, שחררו אותנו, הרוב המכריע שרוצה להנות מכדורגל בלי אלימות, כבר.
Asafasraf
קיבל.ה  1681 לייקים

האדום הצורר כתב:הבנו שהסיירת הגיעה בפול כוח לאירוע, שחררו אותנו כבר.
הפוך גוטה, הפוך.
אני במגרשים הרבה הרבה לפני שהארגון הזה הוקם, כולל ישיבה בשער 5 עד עונת 99.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1681 לייקים

אסון למכבי כתב:
Asafasraf כתב: 21 אוקטובר 2025, 05:49
לירון האדום כתב: תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.
לטוב ולרע, יש דברים טובים ויש דברים רעים, הכל שאלה של מינון ומתי זה עובר את הגבול.
לא היה אתמול ניסיון לפגוע בשוטרים ולא באוהדים, לא ראית פריצה לדשא לדוגמה כדי לתת מכות לשחקן או להיגע לקהל היריב.
ראית אבוקות כמו שיש הרבה מאד משחקים גדולים בארץ ובעולם.
לא היה אתמול משהו יוצא דופן שלא היה בעבר ובעבר המשחקים שוחקו.
האולאטראס מביא דברים טובים ורעים, בסה"כ אני חושב שהדברים הטובים עולים על הדברים הלא טובים.
זה גם מה שאמרו על הקהל באנגליה.
לך תראה איך התנהל המשחק בין ליברפול למנצ׳סטר יונייטד ותחזור עם תובנות.
הפכת למגן האולטראס ומנרמל אלימות.

הקהל באנגליה יושב בשקט כי הוא אשכרה רואה כדורגל פה אתה מוציא את האולטרסים מהיציעים יש לכך אלפיים צופנם באצטדיון. למה כולם מבקשים לשער 5? למה אנשים קופצים מ2 ו7 ל5? לא בגלל זוויה הצפיה אצה יודע.
ראיתי את אלה שקפצו מ-7 ל-5 ובוא נגיד שבודדים מהם היו בני 18 ומעלה.
זה שיש דרישה של נוער למנויים לשם לא מנרמלת אף אירוע.

Asafasraf
קיבל.ה  1681 לייקים

אף אחד לא מדבר על הזיקוקים שההשפעה שלהם על פוסט טראומתיים יכולה להיות הרסנית (שתי דקות לפני שהכל התחיל עלו 5 אוהדי הפועל שהשתתפו בקרבות בעזה). זה לא אמור לעניין?
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם שורדי שבי היו מגיעים למשחק הזה.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 22 אוקטובר 2025, 06:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

את האולטראס מעניין האולטראס, מאז יום הקמתם. לא הפועל, לא אוהדים של הפועל, לא הלומי קרב ולא נעליים.
אינפקציה
קיבל.ה  44 לייקים

עוד חצי פעם כזאת וספרא יילך.
גם עופר ינאי מתישהו לא יסבול את זה יותר

אנחנו נישאר עם שאקו, אולטראס ופירוטכניקה בליגה ב'.
אבל כמובן ש"אני שורף את היציע"..
Gania23
קיבל.ה  52 לייקים

לדעתי כדאי שפרימור ואולי אפילו ספרא ובניו ייפגשו עם נציגי האולטראס במטרה לרמוז להם שהגיע הזמן שהקהל יעשה עליית מדרגה יחד עם כל המועדון (הכוונה לאולטראס כמובן).
לא הגיוני שנמשיך בקו הזה
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

Gania23 כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:11 לדעתי כדאי שפרימור ואולי אפילו ספרא ובניו ייפגשו עם נציגי האולטראס במטרה לרמוז להם שהגיע הזמן שהקהל יעשה עליית מדרגה יחד עם כל המועדון (הכוונה לאולטראס כמובן).
לא הגיוני שנמשיך בקו הזה
אין לי ספק שקיים שיח כזה מהרגע הראשון של פרימור בתפקיד

זו הסיבה שכל הדבר הזה התחיל בהצגת השחקנים ולא לאחר מכן
יצא שמשטרת ישראל החליטה שהיא בעל הבית ולא המבוגר האחראי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

'דו שיח' ( בצורת איומים ) היה עם כל ההנהלות שהיו עד היום, לא בדיוק ראינו תוצאות. הנהלה נורמלית לא מגיעה ל'הסכמות' שיזרקו דברים למגרש לפני תחילת המשחק ויסכנו אוהדים ואת המועדון, ולא מדברת עם אנשים שגורמים לה ולאוהדים נזק אלא נלחמת בהם. הנהלה פחדנית שלא דואגת ל95% מהאוהדים כן עושה את זה, וסביר מאוד שזה באמת מה שקרה וגם עזרו להם להסליק, ומי יודע אולי גם נתנו את הרעיון לזרוק מ2 ו7 כדי שיהיו מטומטמים שיגידו שזה לא קשור ל5.
המשטרע אשמה בצד שלה, אתה לא תוכל גם אם תנסה הרבה להוריד את האשמה מהצד של האוהדים וההנחלה/ות שהורגים את כולנו ( גם אותך ) כבר שנים.
NARKOTIKA
קיבל.ה  349 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:21
Gania23 כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:11 לדעתי כדאי שפרימור ואולי אפילו ספרא ובניו ייפגשו עם נציגי האולטראס במטרה לרמוז להם שהגיע הזמן שהקהל יעשה עליית מדרגה יחד עם כל המועדון (הכוונה לאולטראס כמובן).
לא הגיוני שנמשיך בקו הזה
אין לי ספק שקיים שיח כזה מהרגע הראשון של פרימור בתפקיד

זו הסיבה שכל הדבר הזה התחיל בהצגת השחקנים ולא לאחר מכן
יצא שמשטרת ישראל החליטה שהיא בעל הבית ולא המבוגר האחראי
תסלח לי אבל זה 'צעד' שהוא עלבון לאינטליגנציה. פאקינג זרקו פירו משער 7 ושיר 2.
אם זה מה שהשיח מביא אז הקבוצה עוד תשלם מיליונים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

קובי כתב: 22 אוקטובר 2025, 01:37
הבנו שסוכני הכאוס יצאו מההלם של אחרי מאורעות הדרבי והגיעו בפול כח, שחררו אותנו, הרוב המכריע שרוצה להנות מכדורגל בלי אלימות, כבר.
אל תפריע ל-3 שעוד נאחזים פה בשאריות כוחם במתן לגיטימציה לארגון שכל מטרתו היא להרוס לרוב המוחלט של אוהדי הפועל את ההנאה בהגעה למשחקים.
אין בין הארגון הזה ובין הפועל אפילו קשר קלוש.

אפילו אנשים פה שבעבר הגנו עליהם בחירוף נפש, קצה נפשם.

מתישהו הבודדים שנשארו, יבינו גם הם.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 22 אוקטובר 2025, 08:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

צודק

בוא נחכה ונקאה כמה משחקים יופסקו העונה למכבי וביתר בגלל פירוטכניקה.

אוהדי הפועל האנרכיסטים האלימים מקפלן, הם הבעיה פה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

לא מזיז לנו מה קורה בקבוצות אחרות בזמן שהילדים שלנו והנשים שלנו חוטפות אבוקות לפנים.

אם עוד לא הפנמתם את זה אז הבעיה חמורה משחשבנו. כיוון שלא אכפת לארגוןהזה מאוהדי הפועל הוא אפילו לא טורח להתנצל.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

אולי תפסיק להתמקד בביטול המשחק שכמעט אין אף אחד כאן שחולק שהיה מיותר, ובצד של המשטרע שהיה מכור ושכולם חוץ מאיזה יצור חושבים שהם ארגון פשע, ותתחיל להתמקד גם בצד של האוהדים שידעו שיש עונש על תנאי וזרקו בכל זאת? וזה אחרי שבמהלך השנים בגללם הורידו לנו נקודות, ספגנו אין ספור עונשים לקהל ובטח כבר הרבה מיליונים בקנסות.
לא יעזור לך, גם אם המשחק משוחק עדיין היינו מקבלים הורדת נקודות ועונש לקהל, ובזה המשטרע לא אשמה.
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

7even כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:39 לא מזיז לנו מה קורה בקבוצות אחרות בזמן שהילדים שלנו והנשים שלנו חוטפות אבוקות לפנים.

אם עוד לא הפנמתם את זה אז הבעיה חמורה משחשבנו. כיוון שלא אכפת לארגוןהזה מאוהדי הפועל הוא אפילו לא טורח להתנצל.
לי זה מזיז

ואתה באופן אישי לא פחות גרוע מאוהדי מכבי שמדברים ברשתות מדף מסרים כדי לקבל נתחון טכני.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
NARKOTIKA
קיבל.ה  349 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:37 צודק

אתה על אוטומט
מי כתב על ביטול המשחק?
נקודה היו מורידים לנו, קנס היינו מקבלים, גם בעולם הוגן.
אני כתבתי פה על המשטרה פי 100 יותר ממך, אפשר לעשות את זה מבלי להתבכיין בכל פעם שכותבים שהאולטראס מזיין אותנו.
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:42 אולי תפסיק להתמקד בביטול המשחק שכמעט אין אף אחד כאן שחולק שהיה מיותר, ובצד של המשטרע שהיה מכור ושכולם חוץ מאיזה יצור חושבים שהם ארגון פשע, ותתחיל להתמקד גם בצד של האוהדים שידעו שיש עונש על תנאי וזרקו בכל זאת? וזה אחרי שבמהלך השנים בגללם הורידו לנו נקודות, ספגנו אין ספור עונשים לקהל ובטח כבר הרבה מיליונים בקנסות.
לא יעזור לך, גם אם המשחק משוחק עדיין היינו מקבלים הורדת נקודות ועונש לקהל, ובזה המשטרע לא אשמה.
יש מספיק אוהדי מכבי וביתר שעושים את זה.
אין צורך בעוד כמה טרחנים מצידנו שיעשו את זה.

אני מעדיף להפנות את האנרגיה שלי לארגון הפשע האמיתי וזה המשטרה.

ובכל זאת אם כל-כך חשוב לך גינוי שלי באופן אישי כאן בפורום.
אז אני חושב שיציע משפחות ופירוטכניקה זה מחוץ לתחום. חד וחלק.
פירוטכניקה, רק ביציע עידוד.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

NARKOTIKA כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:46

אתה על אוטומט
מי כתב על ביטול המשחק?
אני כתבתי פה על המשטרה פי 100 יותר ממך, אפשר לעשות את זה מבלי להתבכיין בכל פעם שכותבים שהאולטראס מזיין אותנו.
אני ממש לא בטוח שהיינו מקבלים נקודה, כל האירוע התרחש בהצגת השחקנים.

הקנס לא מעניין. בטח לא במציאות הנוכחית עם הבעלים הזה.

יש לאולטראס מגרעות, צריך לדבר איתם על זה ולנסות למזער אותם.
יש לאולטראס הרבה מאוד יתרונות, אני רוצה אותם במגרש. זו דעתי, לא תשנה אותה. מה הלאה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:43
7even כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:39 לא מזיז לנו מה קורה בקבוצות אחרות בזמן שהילדים שלנו והנשים שלנו חוטפות אבוקות לפנים.

לי זה מזיז

ואתה באופן אישי לא פחות גרוע מאוהדי מכבי שמדברים ברשתות מדף מסרים כדי לקבל נתחון טכני.
תודה על ההודעה הזו.
היא מאששת סופית את מה שידענו כולנו - לא מזיז לכם כשנפגעים נשים וילדים אוהדי הפועל ע"י הארגון המסואב הזה ששולט בקבוצה.
גם לא מזיז לכם הורדת נקודות, לא מזיז לכם האוהדים, לא מזיז לכם הקבוצה, אלא נטו למי יש יותר גדול מול הארגונים ממול.
בקטנה, הרי כבר הורדתם אותנו ליגה, דפקתם אליפות בכדורסל ודאגתם ל-400 רדיוסים ברחבי הארץ.

שאפו, ניצחתם. הרסתם את מועדון הכדורגל.

כפיים. :heart:

(אתה מוזמן לקרוא את שלל ההודעות בגנות הארגון עוד הרבה לפני אירועי הדרבי. אולי אולי תתפכח. אולי).
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 22 אוקטובר 2025, 08:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלון1
קיבל.ה  210 לייקים

אתם לא מבינים אה
עכשיו יחכו שיהיה משחק עם פירו(לא של הפועל)
כדאי לבטל
שיגידו הנה ביטלנו
זה לא בגלל מפקד מחוז תל אביב שמדבר כאחד שלא יודע את הא ב
ולא בגלל בן גביר
זה כזה שקוף הולך להיות
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:47
joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:42 אולי תפסיק להתמקד בביטול המשחק שכמעט אין אף אחד כאן שחולק שהיה מיותר, ובצד של המשטרע שהיה מכור ושכולם חוץ מאיזה יצור חושבים שהם ארגון פשע, ותתחיל להתמקד גם בצד של האוהדים שידעו שיש עונש על תנאי וזרקו בכל זאת? וזה אחרי שבמהלך השנים בגללם הורידו לנו נקודות, ספגנו אין ספור עונשים לקהל ובטח כבר הרבה מיליונים בקנסות.

אבל יש גם מספיק אוהדים שכתבו פה ובכל מקום נגד המשטרע ונגד המחלה ושהכל מכור, וגם שם, מספיק אוהדים אחרים של ב"ש וחיפה שעושים את זה כמונו. ואם כבר, הרבה פחות אוהדים כותבים על הצד שלנו משל המשטרע, בפער גדול.
אתה לא מעדיף להפנות את האנרגיה שלך למשטרע, אלא פשוט לא רוצה לדבר על הצד שלנו ( הגינוי שלך נשמע כמו חברי כנסת מצד כלשהו שמבקשים מהם לגנות משהו שהצד שלהם עשה ). אם זה כי אתה מפחד או תומך בהם לא יודע, ולא באמת משנה. אתה יודע, זה אפשרי להגיד שגם המשטרע הם פושעים שבאו לפוצץ, וגם מאירי הוא חלאה ששולט בעונשים ובמקביל לכתוב שיש אוהדים שפוגעים במועדון ובשאר הקהל כבר שנים ואף אחד לא עושה כלום.
L.S
קיבל.ה  1703 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:57

אבל יש גם מספיק אוהדים שכתבו פה ובכל מקום נגד המשטרע ונגד המחלה ושהכל מכור, וגם שם, מספיק אוהדים אחרים של ב"ש וחיפה שעושים את זה כמונו. ואם כבר, הרבה פחות אוהדים כותבים על הצד שלנו משל המשטרע, בפער גדול.
אתה לא מעדיף להפנות את האנרגיה שלך למשטרע, אלא פשוט לא רוצה לדבר על הצד שלנו ( הגינוי שלך נשמע כמו חברי כנסת מצד כלשהו שמבקשים מהם לגנות משהו שהצד שלהם עשה ). אם זה כי אתה מפחד או תומך בהם לא יודע, ולא באמת משנה. אתה יודע, זה אפשרי להגיד שגם המשטרע הם נבלות שבאו לפוצץ, וגם מאירי הוא חלאה ששולט בעונשים ובמקביל לכתוב שיש אוהדים שפוגעים במועדון ובשאר הקהל כבר שנים ואף אחד לא עושה כלום.
אבל רשמתי. גם אם בצורה שלא מספקת אותך. מה אתה עוד רוצה? שאתייג אותם?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  74 לייקים

Gania23 כתב:לדעתי כדאי שפרימור ואולי אפילו ספרא ובניו ייפגשו עם נציגי האולטראס במטרה לרמוז להם שהגיע הזמן שהקהל יעשה עליית מדרגה יחד עם כל המועדון (הכוונה לאולטראס כמובן).
לא הגיוני שנמשיך בקו הזה
לא לדרוש, לא להגיד, לא לאיים בסנקציות.
"לרמוז"

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:49
NARKOTIKA כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:46

אתה על אוטומט
מי כתב על ביטול המשחק?
אני ממש לא בטוח שהיינו מקבלים נקודה, כל האירוע התרחש בהצגת השחקנים.

הקנס לא מעניין. בטח לא במציאות הנוכחית עם הבעלים הזה.

יש לאולטראס מגרעות, צריך לדבר איתם על זה ולנסות למזער אותם.
יש לאולטראס הרבה מאוד יתרונות, אני רוצה אותם במגרש. זו דעתי, לא תשנה אותה. מה הלאה?
ברור, הגאונים חשבו שיזרקו לפני וזה לא יתפוס. רק שאם לפחות היו זורקים חצי שעה לפני, אבל מה פתאום ובכל מקרה זה גלש לתוך הזמן של המשחק ופגע באנשים, והנסיון להגיד שלא היינו מקבלים עונשים ( אתה מתעלם גם מהעונש על קהל חוץ לנוחותך ) הוא מגוחך, כמו גם זה שאתה פותר את הקנסות ביאללה יאללה, יש לנו בעלים עם כסף.
ההלאה היחיד שצריך להיות, הוא שיהיו פחות אוהדים כמוך שינרמלו את ההתנהגות של האולטראס וההנהלה שמפחדת מהם, ויותר אוהדים שידאגו קודם ל95% שהם בני ערובה כבר שנים ארוכות לגחמות של מיעוט קטן. נראה לי שאתה כבר מבין שחוץ מבודדים, לא תשיג פה תומכים לדעה שלך....
אסון למכבי
קיבל.ה  64 לייקים

Asafasraf כתב: 22 אוקטובר 2025, 06:50
אסון למכבי כתב:
Asafasraf כתב: 21 אוקטובר 2025, 05:49
זה גם מה שאמרו על הקהל באנגליה.
לך תראה איך התנהל המשחק בין ליברפול למנצ׳סטר יונייטד ותחזור עם תובנות.
הפכת למגן האולטראס ומנרמל אלימות.

הקהל באנגליה יושב בשקט כי הוא אשכרה רואה כדורגל פה אתה מוציא את האולטרסים מהיציעים יש לכך אלפיים צופנם באצטדיון. למה כולם מבקשים לשער 5? למה אנשים קופצים מ2 ו7 ל5? לא בגלל זוויה הצפיה אצה יודע.

מי ציפית שיקפוץ לשם? אנשים בני 70? לא הבנתי איך אתם חושבים שבסיס האוהדים יגדל? עי אנשים זקנים?
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

L.S כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:59
joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 08:57

אתה לא מעדיף להפנות את האנרגיה שלך למשטרע, אלא פשוט לא רוצה לדבר על הצד שלנו ( הגינוי שלך נשמע כמו חברי כנסת מצד כלשהו שמבקשים מהם לגנות משהו שהצד שלהם עשה ). אם זה כי אתה מפחד או תומך בהם לא יודע, ולא באמת משנה. אתה יודע, זה אפשרי להגיד שגם המשטרע הם נבלות שבאו לפוצץ, וגם מאירי הוא חלאה ששולט בעונשים ובמקביל לכתוב שיש אוהדים שפוגעים במועדון ובשאר הקהל כבר שנים ואף אחד לא עושה כלום.
אבל רשמתי. גם אם בצורה שלא מספקת אותך. מה אתה עוד רוצה? שאתייג אותם?
אני רוצה שתפנים שכמו שעם המשטרע אין עם מי לדבר כי הם עושים מה שהם רוצים, גם עם האולטראס אין.
אני רוצה שתפנים שהם פוגעים בכולם, בי ובך ובאלון1 וביוני248 ובנרקוטיקה ובעוד עשרות אלפים שסהכ רצו לבוא לראות דרבי ולא את המלחמות של שני ארגונים אחד בשני. ורוב מוחלט של העשרות אלפים רצה אפילו לראות פירו, אבל בצורת אבוקות ביציע ולא רימונים שנזרקים לדשא וגם מסכנים אנשים, אבל קודם באו לראות משחק, כי זו המטרה ולא ועדת קישוט על סטרואידים שחושבת שבאו לראות אותה והיא העיקר. וזה שתכתוב שאתה בעד פירו באיזור נחמד זה טוב ויפה, ומוסכם אני מניח כמעט על כולם, אבל זה לא מצדיק את מה שהם עושים בינתיים ועד שצעדים כאלה יקרו אינשאללה.
מאז שעברנו ליד ושם היה דרבי והיה ירושלים, וזה קרה באותו מחוז של הטינופת סרגרוף, ולא קרה שום דבר. מי הגורם החסר במשוואה שלא היה באותם רגעים? אתה חושב שאם נניח היו מחרימים גם את הרגל, כל מה שקרה ביום ראשון היה קורה? בניגוד לכמה אחרים כאן שבעמדה שלך פחות או יותר, אתה נשמע לי אדם אינטליגנטי עם יכולות לטיעונים בהתאם, ונראה לי שגם אתה מבין שלנוכח עשרים ומשהו שנים של היסטוריה המשוואה ברורה: משחקים עם אולטראס- תפאורות, פירו ואווירה יותר רועשת, אבל גם אלימות ועונשים למועדון ולקהל, משחקים בלעדיהם- אין תפאורה, אין פירו והאווירה פחות רועשת, אבל אין אלימות ואין עונשים. וזהו. ואם אתה חושב שאפשר לדבר איתם כדי שהצד הבעייתי יפתר, אז או שאתה נאיבי או שאתה מנותק, היו פה דיונים כאלה לפני עשרים שנה עוד בשנים הראשונות שלהם, אז כנראה שזה לא עובד.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

אסון למכבי כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:17
אסון למכבי כתב:

מי ציפית שיקפוץ לשם? אנשים בני 70? לא הבנתי איך אתם חושבים שבסיס האוהדים יגדל? עי אנשים זקנים?
סבבה, זה טבע של צעירים, לחפש את האקשן, רק שהבעיה שחלקם הגדול אוהדים של האולטראס או של הטרנד שהם או איך שהם לא יגדירו את זה לעצמם, ושבאים לעשות סלפי ולתייג את עצמם ב'אירוע'. אתה חושב שכלללל האוהדים ( 21500 ועוד כמה אלפים שלא יכלו להגיע בגלל שהמשטרע שרמוטות ופרימור פחדן ) הגיעו ביום ראשון בגלל שער 5?
יכול להיות שאתה מתבלבל, אבל אנשים מגיעים כי יש משחק על הדשא, זה קורה ככה בכל העולם.
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:31

סבבה, זה טבע של צעירים, לחפש את האקשן, רק שהבעיה שחלקם הגדול אוהדים של האולטראס או של הטרנד שהם או איך שהם לא יגדירו את זה לעצמם, ושבאים לעשות סלפי ולתייג את עצמם ב'אירוע'. אתה חושב שכלללל האוהדים ( 21500 ועוד כמה אלפים שלא יכלו להגיע בגלל שהמשטרע שרמוטות ופרימור פחדן ) הגיעו ביום ראשון בגלל שער 5?
יכול להיות שאתה מתבלבל, אבל אנשים מגיעים כי יש משחק על הדשא, זה קורה ככה בכל העולם.
גם וגם.
בלי שער 5 והאולטראס לא היית מביאים ממוצעי קהל גבוהים בעונת הירידה או בכל עונה אחרת שהיתה כשלון...
הרמה בארץ לא מהרמות הגבוהות של הכדורגל, התנאים במגרשים לא תמיד מזמינים (יש עוד מגרשים ישנים), הפקקים לא מוסיפים וגם המחיר לא תמיד טוב
(במזנון לדוגמה) ולמרות כל זה העמדת ממוצעים יפים מאד, זה הרבה בזכות האולטראס.
כמו שכתבתי, לצד הטוב, יש גם רע.
במאזן הנוחות, אני מעדיף את הטוב של האולטראס
בר לב אדום
קיבל.ה  393 לייקים

נהיה ריאלים, אבוקת היו וימשיכו להיות בכל המשחקים הגדולים, אבל רק דבר אחד לא מובן - מה הבעיה להשאיר אותן ביציע??

דבר כזה גם מוסיף לאווירה ולטירוף מצד אחד ומנגד לא גורר אחריו שום עונש חמור של הורדת נקודות/רדיוס וכדומה.
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

בר לב אדום כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:05 נהיה ריאלים, אבוקת היו וימשיכו להיות בכל המשחקים הגדולים, אבל רק דבר אחד לא מובן - מה הבעיה להשאיר אותן ביציע??

דבר כזה גם מוסיף לאווירה ולטירוף מצד אחד ומנגד לא גורר אחריו שום עונש חמור של הורדת נקודות/רדיוס וכדומה.
כי זה אסור, אם תחזיק אבוקה סיכוי טוב שתצולם תיעצר תורחק וכו'
רימוני עשן בתוך היציע זה מסוכן יותר מאשר על הדשא.
עד שלא תהיה הסדרה, זה מה שיקרה.
מה שכן ניסו לעשות את זה לפני שהשחקנים עולים לדשא כדי לא לפגוע במשחק ובאמת באופן תיאורטי המשחק יכול
היה להתחיל ב 5 דק' איחור
Niro
קיבל.ה  1753 לייקים

ככל שהזמן עובר מיום ראשון, ככה אני יותר ויותר בטוח שהכל מתוכנן מראש. בן גביר מריח בחירות והסרגרוף הזה שהוא מינה הוא חייל שלו.
אפשר לדבר על האולטראס כמה שאתם רוצים, וזה שנפגעה ילדה קטנה זה מחליא, אבל הם לא אשמים בפיצוץ המשחק. הכל נקבע מראש.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

לירון האדום כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:47

גם וגם.
בלי שער 5 והאולטראס לא היית מביאים ממוצעי קהל גבוהים בעונת הירידה או בכל עונה אחרת שהיתה כשלון...
הרמה בארץ לא מהרמות הגבוהות של הכדורגל, התנאים במגרשים לא תמיד מזמינים (יש עוד מגרשים ישנים), הפקקים לא מוסיפים וגם המחיר לא תמיד טוב

לאולטראס בהחלט יש מניות בכך שחלק מהקהל הצעיר מגיע למגרשים, לא בטוח שהקהל הזה שמגיע בגללם כלומר טרנד כלשהו, ישאר בעתיד במגרשים, אבל אם כן והם ישארו לאורך שנים זה רווח נקי וסבבה. ועדיין, רוב מוחלט של הקהל מגיע בגלל איזו קבוצה שמשחקת על הדשא. האולטראס קיימים כבר עשרות שנים, והצמיחה הדרמטית בנתוני הקהל קרתה רק בשנתיים שלוש האחרונות כך שכנראה שהם לא בדיוק הסיבה העיקרית אחרת היה קורה כבר קודם. בדיוק כמו שהקופים לא אחראים לצמיחה הגדולה שקרתה בחיפה, אלא חלקית בלבד.
אם במאזן הנוחות שלך ל'צד הרע' - אלימות כלפי חפים מפשע, הפחתת נקודות, קנסות, סגירת יציעים ורדיוסים ואיסור כניסות למיניהם- יש פחות חשיבות מילדים שהחלו להגיע למגרשים בגלל הטרנד, זה מאוד מאוד מאוד עצוב.
joshsoos
קיבל.ה  715 לייקים

Niro כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:16 ככל שהזמן עובר מיום ראשון, ככה אני יותר ויותר בטוח שהכל מתוכנן מראש. בן גביר מריח בחירות והסרגרוף הזה שהוא מינה הוא חייל שלו.
אפשר לדבר על האולטראס כמה שאתם רוצים, וזה שנפגעה ילדה קטנה זה מחליא, אבל הם לא אשמים בפיצוץ המשחק. הכל נקבע מראש.
אתה לא בכיוון- סגרגוף ובן גביר לא חברים, הוא לא רצה אותו ורוצה להדיח אותו ( הוא מינוי של המפכל החביב ). זה נטו סרגרוף, וזה שהוא חיפש לפוצץ נכון.

את בן גביר כבר תפגוש בשבוע הבא בחיפה....
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

לירון האדום כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:12 כי זה אסור, אם תחזיק אבוקה סיכוי טוב שתצולם תיעצר תורחק וכו'
אתה באמת כתבת שאנשים לא מחזיקים את זה בעצמם כי זה אסור?
למה? לזרוק את זה למטה תוך סיכון אנשים אחרים זה מותר?
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:22
לירון האדום כתב: 22 אוקטובר 2025, 09:47
גם וגם.

לאולטראס בהחלט יש מניות בכך שחלק מהקהל הצעיר מגיע למגרשים, לא בטוח שהקהל הזה שמגיע בגללם כלומר טרנד כלשהו, ישאר בעתיד במגרשים, אבל אם כן והם ישארו לאורך שנים זה רווח נקי וסבבה. ועדיין, רוב מוחלט של הקהל מגיע בגלל איזו קבוצה שמשחקת על הדשא. האולטראס קיימים כבר עשרות שנים, והצמיחה הדרמטית בנתוני הקהל קרתה רק בשנתיים שלוש האחרונות כך שכנראה שהם לא בדיוק הסיבה העיקרית אחרת היה קורה כבר קודם. בדיוק כמו שהקופים לא אחראים לצמיחה הגדולה שקרתה בחיפה, אלא חלקית בלבד.
אם במאזן הנוחות שלך ל'צד הרע' - אלימות כלפי חפים מפשע, הפחתת נקודות, קנסות, סגירת יציעים ורדיוסים ואיסור כניסות למיניהם- יש פחות חשיבות מילדים שהחלו להגיע למגרשים בגלל הטרנד, זה מאוד מאוד מאוד עצוב.
רדיוסים כבר אין, קנסות לא אני ולא אתה משלמים, סגירת יציעים גם כבר אין.
מה שנשאר זה הפסד טכני - עד היום לא היה משחק שפוצץ למעט דרבי פואד.

ושוב כתבתי שאני נגד אלימות בטח שלא אלימות פיזית כלפי סתם אוהדים, רוצים ללכת מכות? תלכו מול כאלו שרוצים את זה מהארגון השני.
ועדיין עם כל זה, יותר כיף לי ואני נהנה יותר שיש עידוד, תופים, תפאורות שירים וכל המסביב מאשר משחק בלי אולטראס.
שליחת תגובה