בדיוק, זה כמו עם אי ההפללה על קנאביס.L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:59אני בעד פירוטכניקה ואני חושב שכמוני רוב הקהל.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:38תגיד, מישהו כאן ניסה להגן על המשטרע? רוב מוחלט של הכותבים יצא נגדם, לא תמצא כאן בדל של סימפטיה לחולירות הנחותים האלה. מה לעשות והם אלה ששולטים ומחליטים. מתישהו מהפה שלך ושל אחרים תצא מילה של ביקורת אמיתית על אנשים שלמרות שהם יודעים את זה עושים דווקא וכתוצאה מכך פוגעים במועדון ובאוהדים ( אתמול גם פיזית )? להגיד לך מה הייתי עושה רוצה לעשות אישית לחלק גדול מהשוטרים האלה? אבל אני לא.L.S כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 11:14
כל מילה.
המשטרה צריכה להיות חציצה בין מחנות אוהדים לפני משחק.
למה הסוסים שלהם צריכים לדהור לתוך אלפי אנשים ששותים בירה ושרים בסמילה שלוש שעות לפני משחק?
אז יבוא החכמולוג התורן ויגיד לי ששפכו בירה על אוהד מכבי שעבר שם.
וואו. זה הזמן להכניס את הסוסים ולדרוס. זה הזמן לתת פקודה ל100 שוטרים לדהור פנימה ולהשבית את השמחה.
הקהל שלנו שאתם אוהדים ללכלך עליו הוא אולי הקהל היחיד בארץ שאוהד של קבוצה יריבה יעבור ליד שערים 5-7 ולא יקבל מכות של רצח.
הכאוס שהיה אתמול הוא תוצאה של אי הסדרה מכוונת כבר שנים.
בשנה שעברה התחילו שיחות על הסדרה וזה ירד מהפרק מהר מאוד. למה? מי מרוויח מהכאוס?
אין פה כדורגל. גם לא יהיה כאן כדורגל ברמה גבוהה לעולם. תקרת הזכוכית של הכדורגל הישראלי לא גבוה.
לעומת זאת, הקהלים כאן הם שם דבר בכל אירופה. הם בערך הדבר היחיד שמחזיק את הענף המת הזה מעל המים.
אני בעד הסדרה של נושא הפירטוכניקה. אם לאחר הסדרה ימשך הכאוס אני אהיה הראשון לגנות אותם.
אם יבטלו אותה, יהיה קשה לעשות חיפושים שרירותיים על אנשים מסוימים (אתיופים, ערבים...) אז לא מבטלים.
ככה עם פירו, אם יסדירו, לא יהיה איך להעניש קהלים מסויימים שרוצים ברעתם.