דרבי בית 19.10.25, 20:30 - אשכול משחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1535 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:59
joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:38
L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:14

כל מילה.

המשטרה צריכה להיות חציצה בין מחנות אוהדים לפני משחק.
למה הסוסים שלהם צריכים לדהור לתוך אלפי אנשים ששותים בירה ושרים בסמילה שלוש שעות לפני משחק?

אז יבוא החכמולוג התורן ויגיד לי ששפכו בירה על אוהד מכבי שעבר שם.
וואו. זה הזמן להכניס את הסוסים ולדרוס. זה הזמן לתת פקודה ל100 שוטרים לדהור פנימה ולהשבית את השמחה.

הקהל שלנו שאתם אוהדים ללכלך עליו הוא אולי הקהל היחיד בארץ שאוהד של קבוצה יריבה יעבור ליד שערים 5-7 ולא יקבל מכות של רצח.
תגיד, מישהו כאן ניסה להגן על המשטרע? רוב מוחלט של הכותבים יצא נגדם, לא תמצא כאן בדל של סימפטיה לחולירות הנחותים האלה. מה לעשות והם אלה ששולטים ומחליטים. מתישהו מהפה שלך ושל אחרים תצא מילה של ביקורת אמיתית על אנשים שלמרות שהם יודעים את זה עושים דווקא וכתוצאה מכך פוגעים במועדון ובאוהדים ( אתמול גם פיזית )? להגיד לך מה הייתי עושה רוצה לעשות אישית לחלק גדול מהשוטרים האלה? אבל אני לא.
אני בעד פירוטכניקה ואני חושב שכמוני רוב הקהל.
הכאוס שהיה אתמול הוא תוצאה של אי הסדרה מכוונת כבר שנים.
בשנה שעברה התחילו שיחות על הסדרה וזה ירד מהפרק מהר מאוד. למה? מי מרוויח מהכאוס?

אין פה כדורגל. גם לא יהיה כאן כדורגל ברמה גבוהה לעולם. תקרת הזכוכית של הכדורגל הישראלי לא גבוה.
לעומת זאת, הקהלים כאן הם שם דבר בכל אירופה. הם בערך הדבר היחיד שמחזיק את הענף המת הזה מעל המים.

אני בעד הסדרה של נושא הפירטוכניקה. אם לאחר הסדרה ימשך הכאוס אני אהיה הראשון לגנות אותם.
בדיוק, זה כמו עם אי ההפללה על קנאביס.
אם יבטלו אותה, יהיה קשה לעשות חיפושים שרירותיים על אנשים מסוימים (אתיופים, ערבים...) אז לא מבטלים.
ככה עם פירו, אם יסדירו, לא יהיה איך להעניש קהלים מסויימים שרוצים ברעתם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
joshsoos
קיבל.ה  680 לייקים

zionz כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:44
joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:31
Scofield כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:03 התגובות פה מצחיקות.
לא קרה אתמול שום דבר שלא קרה בעבר.
אוהדי מכבי זרקו אבוק ישר לראש של צלם שלנו בדרבי בעבר.
אוהדי מכבי פגעו עם אבוקה בשחקן שלהם על הדשא בדרבי בעבר.
אוהדי בית"ר ירו פצצת תאורה שפגעו ישר בפנים של ילד ביציע ממול רק לפני כמה חודשים. הם גם ירו זיקוק על הגג שחזר ישר לאוהדים שהיו מתחת.
יש עוד מיליון דוגמאות שכולם מכירים.
באף אחד מהם המשחק לא בוטל, ובצדק.
המשטרה מגיעה עם דרישות טרם כל משחק כדי שהיא תוכל לקחת עליו אחריות. לא משנה אם זה הדרבי או שזה ק"ש-חדרה.
גם הפעם הם באו עם דרישה מוגזמת של שוטרים וסדרנים וקיבלו מה שרצו.
הם אלה שכשלו בלאבטח את המשחק.
אתה ממש לא שולח 30,000 איש הביתה כי אתה לא הצלחת לאבטח את המשחק כמו שצריך.
זה לא קורה.
אבוקות היו, אבוקות גם ימשיכו להיות. מה שקרה אתצול לא חריג ובטח לא מצדיק ביטול של משחק.
מי שהיה אתמול בסביבת האיצטדיון יודע שהם באו במטרה להרוס, במטרה להרביץ, במטרה לפוצץ. יורדים לדשא לסיבוב דאווין ואבו עלי. הם באו להיות האירוע.
זה פיפי שיש אנשים שמאשימים את האולטראס.
אם כולם ידעו שהם באו להרוס, ואין לי ספק שהם חיפשו להרע כמו תמיד, מה זה אומר על מי שלמרות זאת זרק לדשא רימונים?
זה אומר שהם מטומטמים שלא אכפת להם מהקבוצה. יש כמה עשרות/מאות כאלה אצלנו ובכל קבוצה. והם לא בהכרח מהאולטראס ובטח לא כל האולטראס.
אבל כשיש פשיעה, לא פותרים אותה על ידי דרישה מהפושעים לחזור בתשובה. דורשים את הפתרונות מהמשטרה. זו הסיבה שאין טעם לצאת פה בהאשמות לאולטראס ולהלקאה עצמית. מי שעשה מה שעשה, לא מעניין אותו מה שאנחנו כותבים וגם לא העונש שנקבל.
הדרישה לפיתרון צריכה להיות מופנית למשטרה. בשביל זה היא שם ומקבלת גם הרבה כסף עבור זה.
ומה שהמשטרה עשתה במקרה הזה זה כמו לקנוס את כל תושבי רעננה בגלל שיידוע לה על שני תושבי רעננה שביצעו פשע. בשביל לבטל משחק לא צריך מאות שוטרים על משכורת וחציצות מוגזמות. מספיק נציב עצלן אחד
רק שהמשוואה לא נכונה, כי כאן אתה מדבר על קהילה או קבוצת אנשים ספציפית,שבמקרה הזה מתקבצת לשם 'פולחן' למטרה המשותפת. אז הכי לגיטימי שחברי הקהילה/קבוצה האחרים יבואו בטענות אל מי מקרבם שמנסה לפגוע בה.
זה בדיוק הטענות שאנחנו מפנים לקהילות אחרות שלא פועלות בכלל או מספיק נגד גורמים בתוכן, כמו למשל המגזר הערבי. במקביל כמובן לדרישה מהמשטרה והמדינה לטפל בנושא.
KingZivos
קיבל.ה  136 לייקים

סומך כתב: 20 אוקטובר 2025, 12:13
תגיד, מישהו כאן ניסה להגן על המשטרע? רוב מוחלט של הכותבים יצא נגדם, לא תמצא כאן בדל של סימפטיה לחולירות הנחותים האלה. מה לעשות והם אלה ששולטים ומחליטים. מתישהו מהפה שלך ושל אחרים תצא מילה של ביקורת אמיתית על אנשים שלמרות שהם יודעים את זה עושים דווקא וכתוצאה מכך פוגעים במועדון ובאוהדים ( אתמול גם פיזית )? להגיד לך מה הייתי עושה רוצה לעשות אישית לחלק גדול מהשוטרים האלה? אבל אני לא.

אין פה כדורגל. גם לא יהיה כאן כדורגל ברמה גבוהה לעולם. תקרת הזכוכית של הכדורגל הישראלי לא גבוה.
לעומת זאת, הקהלים כאן הם שם דבר בכל אירופה. הם בערך הדבר היחיד שמחזיק את הענף המת הזה מעל המים.

אני בעד הסדרה של נושא הפירטוכניקה. אם לאחר הסדרה ימשך הכאוס אני אהיה הראשון לגנות אותם.
בדיוק, זה כמו עם אי ההפללה על קנאביס.
אם יבטלו אותה, יהיה קשה לעשות חיפושים שרירותיים על אנשים מסוימים (אתיופים, ערבים...) אז לא מבטלים.
ככה עם פירו, אם יסדירו, לא יהיה איך להעניש קהלים מסויימים שרוצים ברעתם.
הסדרה לא תעזור בכלום כל התרבות של אולטראס (לא ספציפית הפועל) זה אנרכיה ושטויות כאלה ובכללי זה ילדים שמחפשים אקשן, יאשרו אבוקות אז יהיה אבוקות אבל יזרקו לדשא
או שיהיה זיקוקים חזיזים רקטות ומי יודע מה עוד
joshsoos
קיבל.ה  680 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:14

כל מילה.

המשטרה צריכה להיות חציצה בין מחנות אוהדים לפני משחק.
למה הסוסים שלהם צריכים לדהור לתוך אלפי אנשים ששותים בירה ושרים בסמילה שלוש שעות לפני משחק?

אז יבוא החכמולוג התורן ויגיד לי ששפכו בירה על אוהד מכבי שעבר שם.
וואו. זה הזמן להכניס את הסוסים ולדרוס. זה הזמן לתת פקודה ל100 שוטרים לדהור פנימה ולהשבית את השמחה.

הקהל שלנו שאתם אוהדים ללכלך עליו הוא אולי הקהל היחיד בארץ שאוהד של קבוצה יריבה יעבור ליד שערים 5-7 ולא יקבל מכות של רצח.

וואלה גם אני בעד פירו, בגבולות הנורמל. אבל מה הקשר? הם ידעו היטב שאסור לזרוק למגרש, שזה יוביל לעונשים שיםגעו במועדון והאוהדים (ותסלח לי שההתחכמות הילדותית לעשות את זה לפני השריקה כאילו זה לא תקף... עוד מילא היו עושים את זה חצי שעה לפני ). זה הענין היחיד שיש פה, לא דיון כללי על הסדרת הפירו- שאני בעד, שוב בגבולות הנורמל.
zionz
קיבל.ה  12 לייקים

joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 12:30
joshsoos כתב: 20 אוקטובר 2025, 11:31

אם כולם ידעו שהם באו להרוס, ואין לי ספק שהם חיפשו להרע כמו תמיד, מה זה אומר על מי שלמרות זאת זרק לדשא רימונים?
זה אומר שהם מטומטמים שלא אכפת להם מהקבוצה. יש כמה עשרות/מאות כאלה אצלנו ובכל קבוצה. והם לא בהכרח מהאולטראס ובטח לא כל האולטראס.
אבל כשיש פשיעה, לא פותרים אותה על ידי דרישה מהפושעים לחזור בתשובה. דורשים את הפתרונות מהמשטרה. זו הסיבה שאין טעם לצאת פה בהאשמות לאולטראס ולהלקאה עצמית. מי שעשה מה שעשה, לא מעניין אותו מה שאנחנו כותבים וגם לא העונש שנקבל.
הדרישה לפיתרון צריכה להיות מופנית למשטרה. בשביל זה היא שם ומקבלת גם הרבה כסף עבור זה.
ומה שהמשטרה עשתה במקרה הזה זה כמו לקנוס את כל תושבי רעננה בגלל שיידוע לה על שני תושבי רעננה שביצעו פשע. בשביל לבטל משחק לא צריך מאות שוטרים על משכורת וחציצות מוגזמות. מספיק נציב עצלן אחד
רק שהמשוואה לא נכונה, כי כאן אתה מדבר על קהילה או קבוצת אנשים ספציפית,שבמקרה הזה מתקבצת לשם 'פולחן' למטרה המשותפת. אז הכי לגיטימי שחברי הקהילה/קבוצה האחרים יבואו בטענות אל מי מקרבם שמנסה לפגוע בה.
זה בדיוק הטענות שאנחנו מפנים לקהילות אחרות שלא פועלות בכלל או מספיק נגד גורמים בתוכן, כמו למשל המגזר הערבי. במקביל כמובן לדרישה מהמשטרה והמדינה לטפל בנושא.
היו אתמול כמה עשרות שזרקו אבוקות ורימוני עשן למגרש. הם יחידים, ולא קבוצה או כת, ולראיה שרוב הדברים שנזרקו הגיעו דווקא מחוץ לשער 5.
האנשים האלה (אני בכוונה לא כותב אוהדים) פוגעים בקבוצה ואני חושב שרוב האוהדים נגד זה ומגנים אותם.
אבל אני רוצה פיתרון. אפשר לגנות אותם עד מחר, ואפשר לומר עד מחר שאנחנו אשמים בביטול המשחק, אבל לא רק שזה לא נכון, זה גם לא מקרב אותנו לפיתרון אלא מרחיק. זה רק נותן לגיטימציה למשטרה ולמחוקקים להתחמק מהאחריות לתפוס את אותם עבריינים ולפתור את הבעיה. אין דרך אחרת. זה לא תפקיד הקהל הרחב להתעמת איתם. בשביל זה יש משטרה וסדרנים במשחק. אחרת, בשביל מה??
להמשיך לגנות את אותם עשרות אנשים רק נותן לגיטימציה להמשיך להעניש את כולנו בעונשים קולקטיביים שרק נותנים לאותם עבריינים כוח והשפעה.
אני רוצה פיתרון, אז אני בא בטענות לגורמים היחידים דיש להם את היכולת והאחריות לפתור את זה. הבעיה שאין להם רצון
Money
קיבל.ה  1069 לייקים

הייתי תובע את המשטרה ושואל דבר פשוט-
מה עשיתם בתמורה למאות אלפי השקלים שקיבלתם?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  594 לייקים

Money כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:13 הייתי תובע את המשטרה ושואל דבר פשוט-
לדעתי כל ראשי הקבוצות צריכים להצטרף לתביעה ייצוגית נגד המשטרה בנושא כשלי התנהלות וכישלון מבצעי/מודיעיני. כאן היה הכעס של פרימור על מנספורד שלא רואה מעבר לאף שלו ולא קולט שזה יפגע גם במכבי בסופו של דבר (על אף כל העזרה המשפטית והתקשורתית שהם זוכים לה).
L.S
קיבל.ה  1683 לייקים

SickleCell כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:43
לדעתי כל ראשי הקבוצות צריכים להצטרף לתביעה ייצוגית נגד המשטרה בנושא כשלי התנהלות וכישלון מבצעי/מודיעיני. כאן היה הכעס של פרימור על מנספורד שלא רואה מעבר לאף שלו ולא קולט שזה יפגע גם במכבי בסופו של דבר (על אף כל העזרה המשפטית והתקשורתית שהם זוכים לה).
@טכנית לארז תסביר לו רגע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
KingZivos
קיבל.ה  136 לייקים

zionz כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:09

היו אתמול כמה עשרות שזרקו אבוקות ורימוני עשן למגרש. הם יחידים, ולא קבוצה או כת, ולראיה שרוב הדברים שנזרקו הגיעו דווקא מחוץ לשער 5.
האנשים האלה (אני בכוונה לא כותב אוהדים) פוגעים בקבוצה ואני חושב שרוב האוהדים נגד זה ומגנים אותם.
אבל אני רוצה פיתרון. אפשר לגנות אותם עד מחר, ואפשר לומר עד מחר שאנחנו אשמים בביטול המשחק, אבל לא רק שזה לא נכון, זה גם לא מקרב אותנו לפיתרון אלא מרחיק. זה רק נותן לגיטימציה למשטרה ולמחוקקים להתחמק מהאחריות לתפוס את אותם עבריינים ולפתור את הבעיה. אין דרך אחרת. זה לא תפקיד הקהל הרחב להתעמת איתם. בשביל זה יש משטרה וסדרנים במשחק. אחרת, בשביל מה??
להמשיך לגנות את אותם עשרות אנשים רק נותן לגיטימציה להמשיך להעניש את כולנו בעונשים קולקטיביים שרק נותנים לאותם עבריינים כוח והשפעה.
אני רוצה פיתרון, אז אני בא בטענות לגורמים היחידים דיש להם את היכולת והאחריות לפתור את זה. הבעיה שאין להם רצון
אני רק אתקן משהו קטן רוב האנשים לא מגנים את זה. רוב האנשים נהנים מזה , אני מדבר על פיורטכניקה- לא על זה שזה נזרק לדשא ופגע בילדה או שוטר.
לא יעזור איך תהפכו את זה , כל היציע מצלם את זה ונכנס לאטרף.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  594 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:44
@טכנית לארז תסביר לו רגע
תחפש הודעות קודמות שלי אני לגמרי בצד שיודע עד כמה הם מושחתים אבל ארגון שלא דואג לכך ששריפות לא תקרנה אצלו בחצר, כי מכבי האש לצידו, לא מבין איך אש עובדת.
L.S
קיבל.ה  1683 לייקים

SickleCell כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:52

@טכנית לארז תסביר לו רגע
תחפש הודעות קודמות שלי אני לגמרי בצד שיודע עד כמה הם מושחתים אבל ארגון שלא דואג לכך ששריפות לא תקרנה אצלו בחצר, כי מכבי האש לצידו, לא מבין איך אש עובדת.
הם לא ישתפו איתך פעולה כי כשהקהל שלהם עושה דברים כאלה יש מאירי שיסדר
כשקהל שלהם זרק רימון עשן על ראש של מישהו לא קרה כלום
כשקהל שלהם זרק זיקוק על שחקן שלהם באמצע משחק לא קרה כלום
כשקהל שלהם לפני שבועיים זרק מצת על שופט בזמן משחק לא קרה כלום

למה אתה חושב שהם חיים בתחושה שמה שעובר עלינו יכול לעבור גם עליהם? הם חסינים, אין להם שום סיבה ללכלך את הידיים בבעיות שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

@טכנית לארז תסביר לו רגע
חחחחחחחח עכשיו ראיתי
יפגע גם במכבי בסופו של דבר :rofl:
אני מחבב את המשתמש ששגה פה בכל מקרה. מצחיק אותי שהוא כתב את זה. לא הוא אישית כמובן.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 20 אוקטובר 2025, 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  594 לייקים

L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:55

@טכנית לארז תסביר לו רגע

למה אתה חושב שהם חיים בתחושה שמה שעובר עלינו יכול לעבור גם עליהם? הם חסינים, אין להם שום סיבה ללכלך את הידיים בבעיות שלנו
מסכים עם כל מילה, רק חושב שהם מטומטמים שהם לא מבינים שזה ינשך אותם בתחת בסוף.
RedDrifter
קיבל.ה  217 לייקים

@טכנית לארז תסביר לו רגע

יש הרבה מאוד אנשים אצלנו שעדיין חיים בבועה ש״הכל זה בראש שלנו״ שאין באמת דבר כזה העדפה או התעלמות לטובת קבוצות אחרות אין את ההבנה הזאת שבאמת עומד מאחורי זה משהו לצערי
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

זה לא ינשך אותם בשום מצב.
להיפך, זה טוב להם שיש משטרה ושיש ענישה ובית דין.
כי תמיד הם אלה שמרוויחים מזה.
הפסדים טכניים בשנה החולפת - בש -סכנין. חיפה-רמאים. אנחנו-רמאים. מי תמיד בצד המרוויח? נכון מאוד.
מינוסים של קבוצות צמרת - בש אשתקד מינוס 4, חיפה לפני שנתיים מינוס 2. מי תמיד בצד המרוויח? נכון מאוד.
משחקי חוץ ללא קהל אורח - 5 מ-6 משחקים גדולים אשתקד ארחו ללא קהל יריבה בבלומפילד.

לא ינשך אותם כלום כי הדברים האלה בכוונה קורים כדי לעזור להם להטות.
הם רוצים משטרה ביציעים, הם רוצים "ענישה קשה למתפרעים", הם רוצים עונשים הזויים בבית הדין. הם רוצים את כל זה - כי כל אלה כלים שנועדו לעזור להם לרמות.
fidel
קיבל.ה  133 לייקים

SickleCell כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:58

מסכים עם כל מילה, רק חושב שהם מטומטמים שהם לא מבינים שזה ינשך אותם בתחת בסוף.
אם זה יקרה, הם יהיו כבר הרבה יותר עשירים, וזה יפגע בהם פחות מבנו שרק עלינו ליגה, ומנסים סופסוף לבנות כמו שצריך :cry:
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

התסריט היחיד שהם פעם יקבלו פה הפחתת נקודות או הפסד טכני הוא רק במצב שהם כבר מעשית מבטיחים אליפות ואין שום סכנה שהם נדפקים מזה.
בכל מצב אחר הנצחונות/הפסדים טכנים (בש אשתקד, הם נגד חיפה ונגדינו) והפחתת נקודות (בש, חיפה) ישרתו רק אותם.
גם במקרה אשתקד הם ארחו 5 מ-6 משחקים נגד הגדולות ללא קהל אורח. במקרה יצא.
הטייה מובנית ומוסדית.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  594 לייקים

הכל ברור אבל כשנותנים לאלימות לפרוח בחצר האחורית היא בסוף מתפרצת קדימה. הקהל שלהם גם מרגיש חסין ולכן דווקא במשחק שלהם ייהרג מישהו. אני מניח שגם אם זה יקרה, איכשהו יוחלט שזה הרגע לעשות רפורמה בענף במקום עונש נקודתי אבל עדיין זה יהיה על הראש שלהם.
zionz
קיבל.ה  12 לייקים

KingZivos כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:50

אני רק אתקן משהו קטן רוב האנשים לא מגנים את זה. רוב האנשים נהנים מזה , אני מדבר על פיורטכניקה- לא על זה שזה נזרק לדשא ופגע בילדה או שוטר.
אבוקות באופן כללי גם אני אוהב, למרות שאיפשהו בחלק האחורי של הראש אני מבין גם את הסכנה בזה.
אני מדבר על ההשלכה של אבוקות, וכמובן רימוני עשן, שלא מוסיפה כלום לאווירה. זה רק נזק למועדון.
ועדיין, האחריות למנוע את זה היא על המשטרה.
איפה נשמע שגורם מקבל כסף כדי לאבטח קהל באירוע, ואז כשהוא נכשל הוא מטיל את האחריות על אותו קהל שהוא אמור לאבטח ומעניש אותו?
dino
קיבל.ה  2922 לייקים

zionz כתב: 20 אוקטובר 2025, 14:16
KingZivos כתב: 20 אוקטובר 2025, 13:50

אבוקות באופן כללי גם אני אוהב, למרות שאיפשהו בחלק האחורי של הראש אני מבין גם את הסכנה בזה.
אני מדבר על ההשלכה של אבוקות, וכמובן רימוני עשן, שלא מוסיפה כלום לאווירה. זה רק נזק למועדון.
ועדיין, האחריות למנוע את זה היא על המשטרה.
איפה נשמע שגורם מקבל כסף כדי לאבטח קהל באירוע, ואז כשהוא נכשל הוא מטיל את האחריות על אותו קהל שהוא אמור לאבטח ומעניש אותו?
זה שטויות, גם אמורים למנוע רצח ולא מצליחים לפעמים
יש אחריות לאוהד המטומטם שזורק אבוקה/ריימון עשן ביודעו את הנזק האפשרי
תא מרבוטא
קיבל.ה  692 לייקים

במקביל וללא קשר לענייני פירו, אם מעוניינים לדעת סדרי עדיפות במשטרה

https://www.haaretz.co.il/news/law/2025 ... ff1ff80000
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  594 לייקים

תא מרבוטא כתב: 20 אוקטובר 2025, 14:45 במקביל וללא קשר לענייני פירו, אם מעוניינים לדעת סדרי עדיפות במשטרה

https://www.haaretz.co.il/news/law/2025 ... ff1ff80000
המשטרה שלנו תמיד בוחרת בדרך הקלה. בגלל זה הם חכמים על אוהדי הפועל. מבטיח שזה ריגש אותם לדעת שהם דופקים עשרות אם לא מאות אלף (כולל הצופים) חשודים בשמאלנות. הרי בהפגנות החרדים גם שורפים תמיד פחים וצמיגים ואף פעם לא שמעתי שעצרו את העבריינים לחודש וחצי כמו המפגינים ששרפו פח ליד ביתו של נתניהו. כמובן שאין בכלל מה לדבר על אוזלת ידם בטיפול בהשתוללות המתנחלים בגדת המערב הפרוע. בדומה למכביביסטים, המתנחלים הם חלק מהמחנה לו משתייכת המשטרה - קונפורמיסטים, יסמנים פאשיסטים שסובלים מביטחון עצמי גבוה ללא ביסוס, ולכן טובים במילוי עיוור אחר הוראות ומנסים להתחבב על השר הממונה בכך שהם עושים אכיפה בררנית. יש כל כך הרבה מה לתקן במדינה שבאמת שזה כנראה אבוד.

נ.ב.
@טכנית לארז החיבה הדדית.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  124 לייקים

חבל שקרה מופע רימוני העשן. אבל מה שהכי מגוחך הוא שאם המשחק לא היה מתבטל, היום כבר אף אחד לא היה מדבר על זה.
משטרה רופסת ואימפוטנטית, מוטה פוליטית.
רינגו סטאר המלך
Gania23
קיבל.ה  47 לייקים

השנה שבה המועדון קם לתחייה כל כך הרבה אנשים התאהבו בהפועל מחדש ואתמול יש מצב שנהרס הכל , יותר גרוע מכל הפסד כזה או אחר שחווינו . לא ייאמן איזה הרס עצמי יש לקהל הזה
15.5.2010
קיבל.ה  27 לייקים

ו"בשולי" הדברים ( כן משטרה ז&ונה, כן אולטראס לא אולטראס), המועקה על זה שהמשחק לא התקיים לא עוזבת אותי.
שנה מחכים לדרבי הזה, הגענו במומנטום טוב, בלומפילד מלא.. לכו תדעו באיזה כושר נגיע למשחק הבא נגדם ואיזו אווירה תהייה עם כל ההגבלות בעקבות אירועי אמש.
Eitan Ofer
קיבל.ה  לייק אחד

הגלמוד מלוד כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:35 הנה הנקודה שמעצבנת אותי

אלה שזרקו את האבוקות, שבגללם אין דרבי, 30 אלף הולכים הביתה וכנראה נספוג הפסד טכני

ילכו הביתה היום ויחשבו לעצמם וואו, איך פישלתי. איזה החלטה גרועה זאת הייתה. אני אמור לתמוך בקבוצה הזאת ובסוף יוצא שבאשמתי הקבוצה אוכלת אותה. אני ממש אשקול בפעם הבאה אם השטות הזאת שווה את הסיכון.

משהו אומר לי שלא ממש.
בדיוק, זה למה כל העונשים הקולקטיבים האלה דופקים את כולם, חוץ מהעבריינים שעושים את זה. הם לא אוהדים, לא מפריע להם הורדת נקודות ובטח שלא קנסים כספיים לקבוצה. עד שהם אישית לא יענשו הם לא יפסיקו
ramig76
קיבל.ה  35 לייקים

לא יודע מה איתכם, אבל הטראומה עדיין לא עוברת.. יותר דאון מה 3-2 של זהבי
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

ramig76 כתב: 21 אוקטובר 2025, 09:06 לא יודע מה איתכם, אבל הטראומה עדיין לא עוברת.. יותר דאון מה 3-2 של זהבי
טראומה ממה?
בסוף עוד ערב של כדורגל ישראל מושחת ורקוב שנחטף ע"י אגודת רמאים אחת.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  198 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 20 אוקטובר 2025, 17:15 חבל שקרה מופע רימוני העשן. אבל מה שהכי מגוחך הוא שאם המשחק לא היה מתבטל, היום כבר אף אחד לא היה מדבר על זה.
משטרה רופסת ואימפוטנטית, מוטה פוליטית.
אם המשחק לא היה מטבל אז היו מדברים על אחד מהשניים
ניצחנו- סוףסוף ניצחנו דרבי , מדהים, יופי אולטרס עכשיו קיבלנו מינוס 2 נקודות
הפסדנו - יופי אולטרס עכשיו קיבלנו מינוס 2 נקודות
joshsoos
קיבל.ה  680 לייקים

טכנית לארז כתב: 21 אוקטובר 2025, 09:16
ramig76 כתב: 21 אוקטובר 2025, 09:06 לא יודע מה איתכם, אבל הטראומה עדיין לא עוברת.. יותר דאון מה 3-2 של זהבי
טראומה ממה?
מותר לך אמנם, אבל עדיין לא סביר שאתה עד כדי כך מטומטם להבין שלא כולם כמוך
ramig76
קיבל.ה  35 לייקים

טראומה ממה?
זה לא סתם עוד משחק, זה המשחק הכי גדול בספורט הישראלי.
אני והבנים הקטנים שלי (בני 6 ו-9) מחכים לזה מהשנה שעברה, פעם ראשונה שלהם בדרבי ועם סיכוי אמיתי לעשות משהו.
זו חגיגה של רגשות וכדורגל, של שייכות וזהות של הפועל.. בשבילי זה המון.
ולראות את הילדים שלי בוכים ולא מבינים למה אין משחק זה מבאס מאד, עצוב ומיותר. מגיעה לנו קצת נורמליות..

ואני לא מתעלם מאחריות האולטראס לזריקה לדשא ולכיוון הקהל, זו עבריינות. ובטח לא מההחלטה השערוריתית והמטומטמת של המשטרה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

ramig76 כתב: 21 אוקטובר 2025, 11:37
טראומה ממה?
זה לא סתם עוד משחק, זה המשחק הכי גדול בספורט הישראלי.
אני והבנים הקטנים שלי (בני 6 ו-9) מחכים לזה מהשנה שעברה, פעם ראשונה שלהם בדרבי ועם סיכוי אמיתי לעשות משהו.
זו חגיגה של רגשות וכדורגל, של שייכות וזהות של הפועל.. בשבילי זה המון.
ולראות את הילדים שלי בוכים ולא מבינים למה אין משחק זה מבאס מאד, עצוב ומיותר. מגיעה לנו קצת נורמליות..

ואני לא מתעלם מאחריות האולטראס לזריקה לדשא ולכיוון הקהל, זו עבריינות. ובטח לא מההחלטה השערוריתית והמטומטמת של המשטרה.
מבין אותך.
חושב שהדבר הנכון לעשות כרגע במציאות פה זה להסביר למי שחדש בעסק, שהעסק מכור ומוטה לטובת מועדון אחד, ושבכלל ישראל מדינה גמורה וששוטר זה אדם אלים ששייך לתחתית החברה.
הכנה מראש עדיפה במצב כזה.
אם היה משחק, הילדים שלך כנראה היו בוכים בגלל ההטיות של צוות השיפוט ובר נתן בואר במקום מהמשטרה.
השורה התחתונה זהה.
joshsoos
קיבל.ה  680 לייקים

טעיתי, זה באמת יכול להיות שאתה עד כדי כך מטומטם. מאוד מקווה שאין לך ילדים.

רמי נסה להתעלם, לא מדובר באדם אלא במחולל קונספירציות. רוב האוהדים חשים כמוך, מבואסים ועצובים וחלקם תוהים מה הטעם לבוא למשחקים. מקווה שהם היו במשחק נגד ביתר, שם הייתה את אותה חגיגה של רגשות וכדורגל שזוקקה לרגע אחד בזמן פציעות שלא שוכחים ושאי אפשר לקבל אותו בשום דבר אחר בחיים. לא יודע אפילו אם יש טעם לשאול אם קנית לך ולהם כרטיסים לגמר גביע השוקו... מקווה יחד איתך שלא יקרו עוד דברים כאלה, לכולנו נמאס.
קח אותם לדרבי סל, שם לפחות כרגע אין את החרא הזה=)
ramig76
קיבל.ה  35 לייקים

joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:10 טעיתי, זה באמת יכול להיות שאתה עד כדי כך מטומטם. מאוד מקווה שאין לך ילדים.

רמי נסה להתעלם, לא מדובר באדם אלא במחולל קונספירציות. רוב האוהדים חשים כמוך, מבואסים ועצובים וחלקם תוהים מה הטעם לבוא למשחקים. מקווה שהם היו במשחק נגד ביתר, שם הייתה את אותה חגיגה של רגשות וכדורגל שזוקקה לרגע אחד בזמן פציעות שלא שוכחים ושאי אפשר לקבל אותו בשום דבר אחר בחיים. לא יודע אפילו אם יש טעם לשאול אם קנית לך ולהם כרטיסים לגמר גביע השוקו... מקווה יחד איתך שלא יקרו עוד דברים כאלה, לכולנו נמאס.

תודה אח :-)
בטח שהיו נגד בית״ר - מנויים בשער 8. הם רואים עד עכשיו כל יומיים תקצירים של המשחק האגדי הזה..
הם לא רוצים ללכת לגמר גביע הטוטו, בטראומה עדיין.. מפחדים שלא יהיה משחק.
אדום לבן
קיבל.ה  52 לייקים

אגב מה שהכי אבסורד בעניין פירוטכניקה
בעבר למי שזוכר היינו עושים מופעים בעליית שחקנים ולא היה עם זה בעיה

מתי בעיית הפירו התחילה בארץ באמת וכל העונשים?
שהתחילו לזרוק למגרש בזמן משחק (התחיל מאיתנו ומאז כולם חיקו אותנו)
עכשיו שחזרו להדליק לפני עליית שחקנים (כמו נגד רג ברבע גמר ובדרבי) פתאום זה יותר חמור מלהדליק בזמן המשחק עצמו.
החלטה מהבית של המשטרה ללא ספק
joshsoos
קיבל.ה  680 לייקים

ramig76 כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:29
joshsoos כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:10 טעיתי, זה באמת יכול להיות שאתה עד כדי כך מטומטם. מאוד מקווה שאין לך ילדים.

רמי נסה להתעלם, לא מדובר באדם אלא במחולל קונספירציות. רוב האוהדים חשים כמוך, מבואסים ועצובים וחלקם תוהים מה הטעם לבוא למשחקים. מקווה שהם היו במשחק נגד ביתר, שם הייתה את אותה חגיגה של רגשות וכדורגל שזוקקה לרגע אחד בזמן פציעות שלא שוכחים ושאי אפשר לקבל אותו בשום דבר אהדחר בחיים. לא יודע אפילו אם יש טעם לשאול אם קנית לך ולהם כרטיסים לגמר גביע השוקו... מקווה יחד איתך שלא יקרו עוד דברים כאלה, לכולנו נמאס.

תודה אח :-)
בטח שהיו נגד בית״ר - מנויים בשער 8. הם רואים עד עכשיו כל יומיים תקצירים של המשחק האגדי הזה..
הם לא רוצים ללכת לגמר גביע הטוטו, בטראומה עדיין.. מפחדים שלא יהיה משחק.
איזה יופי, שימשיכו להריץ בלופ. אני הפסקתי אחרי כמה ימים וכרגע אני בשער נצחון של מגוויר משלשום =)
וחששתי שזו תהיה התשובה אבל זה מובן, מניח שזו הסיבה המרכזית שלא נמכרו כל הכרטיסים למשחק. הלוואי ויכולתי להגיד לך שחבל ושיבואו ויהיה בסדר אבל קשה לכתוב כזה דבר , למרות שאני רוצה להאמין שאחרי מאורעות שלשום הדפקטים משני הצדדים יזהרו יותר
L.S
קיבל.ה  1683 לייקים

בשולי הדברים, איך קרה שכל השירים שלנו הפכו להיות "קונטרה" אצל מכבי?
מהמעט שזכינו לשבת בבלומפילד ביום הדרבי זה מצחיק לשמוע אותם שרים 100% מהשירים שלנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
RedDrifter
קיבל.ה  217 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:00 בשולי הדברים, איך קרה שכל השירים שלנו הפכו להיות "קונטרה" אצל מכבי?
מהמעט שזכינו לשבת בבלומפילד ביום הדרבי זה מצחיק לשמוע אותם שרים 100% מהשירים שלנו.
כן אני גם לא כל כך הבנתי בדרבי כששמעתי את השירים שלהם, פשוט העתק הדבק
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:00 בשולי הדברים, איך קרה שכל השירים שלנו הפכו להיות "קונטרה" אצל מכבי?
חדש לך שהם כלליים ובינוניים?
ShaniHTA
קיבל.ה  4 לייקים

אדום לבן כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:37 אגב מה שהכי אבסורד בעניין פירוטכניקה
בעבר למי שזוכר היינו עושים מופעים בעליית שחקנים ולא היה עם זה בעיה

מתי בעיית הפירו התחילה בארץ באמת וכל העונשים?
שהתחילו לזרוק למגרש בזמן משחק (התחיל מאיתנו ומאז כולם חיקו אותנו)
עכשיו שחזרו להדליק לפני עליית שחקנים (כמו נגד רג ברבע גמר ובדרבי) פתאום זה יותר חמור מלהדליק בזמן המשחק עצמו.
החלטה מהבית של המשטרה ללא ספק
נגד רג הודלק כשהשחקנים כבר עלו, עכשיו הדליקו לפני ששחקנים דרכו על הדשא.

אני לא אופתע אם בכלל יסתבר ששוטרים זרקו את הפירוטכניקה לפני עליית השחקנים כדי להעניש את הפועל לפני שגם מכבי נכנסת לסיפור.
האולטראס תכננו משהו אחר (לדעתי) וראו שרצו לעשות משהו עם הדפים בצבע ירוק זוהר, וקצת היו נראים מבולבלים כשהתחילה הפירוטכניקה.
עצם זה שלא נעצר אף אחד שזרק מעורר לי את החשד שזאת המשטרה זרקה אפילו עוד יותר.
בנוסף, ״נעצרו זיקוקים בלחמניות״ עפ המשטרה - איך לא עצרתם אז אף אחד?
שליחת תגובה