דרבי בית 19.10.25, 20:30 - אשכול משחק
- Carajo
- קיבל.ה 406 לייקים
הם רואים נק׳ על הרצפה ועוד כמה ימי חופש לקראת המשחק הבא, ברור שיקפצו על זה.
כואב הלב , הלכה העונה ואולי גם המועדון .
היה אמור להיות הערב שאנחנו עולים על הגל
היה אמור להיות הערב שאנחנו עולים על הגל
לא ברור בכלל. פתאום כל הממלכתיות והספורטיביות והניהול האירופאי נעלמו וברח להם הלבנט. עלובים.
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
נכון.מוות כתב:הקשבתי לראיונות של מנספורד ואנגלידיס. ידעתי שאני מפחד מהדרבי, אבל הופתעתי לשמוע כמה במכבי מבועתים.
גם אני הייתי מבועט בזמנו כשרז שלמה היה הבלם שלי....
ראיתי את ההרכב שלהם, ראיתי את הקהל והבנתי שזה אפשרי. גם הם ידעו. הכל כאילו היה מוכן לניצחון אדום. ובסוף 3-0 קל למכבי.
- Carajo
- קיבל.ה 406 לייקים
כל כך עצוב ומאכזב.
גם המומנטום שהיה בקהל ייעלם עכשיו. רק בדרך לאוטו שמעתי שני אנשים שונים מדברים בטלפון ואומרים לצד השני שהם עם כדורגל סיימו ולמגרשי כדורגל לא יחזרו.
האם יעמדו בזה אם הקבוצה תצליח מקצועית בטווח הארוך? אני לא יודע, אבל בטווח זמן הקצר בטוח שכן.
-
אדום
- קיבל.ה 1093 לייקים
אינעל אחות כל מי שנתן יד בדבר הזה, מזורקי החזיזים באולטראס ועד מקבלי ההחלטות במשטרת בן גביר. עוד יום שאני מתחרט על זה שאני מושקע רגשית וכלכלית בכדורגל הישראלי.Charlie כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:51נכון.מוות כתב:הקשבתי לראיונות של מנספורד ואנגלידיס. ידעתי שאני מפחד מהדרבי, אבל הופתעתי לשמוע כמה במכבי מבועתים.
גם אני הייתי מבועט בזמנו כשרז שלמה היה הבלם שלי....
ראיתי את ההרכב שלהם, ראיתי את הקהל והבנתי שזה אפשרי. גם הם ידעו. הכל כאילו היה מוכן לניצחון אדום. ובסוף 3-0 קל למכבי.
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
עכשיו יצאה הודעת המועדון הרשמית.
אף מילה(!) על רימוני העשן.
רק המשטרה אשמה.
זה נראה כאילו מישהו מהאולטראס הכתיב מה לפרסם.
אף מילה(!) על רימוני העשן.
רק המשטרה אשמה.
זה נראה כאילו מישהו מהאולטראס הכתיב מה לפרסם.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1670 לייקים
תגובת מועדון הכדורגל הפועל תל אביב לאירועי הדרבי:
עוד מהשיחות המקדימות למשחק, נראה שהמשטרה התכוננה למלחמה ולא לאירוע ספורט.
האירועים המזעזעים מחוץ לאצטדיון ולאחר ההחלטה הפזיזה והשערורייתית שלא לקיים את המשחק, רק מראים שמשטרת ישראל השתלטה על הענף.
כשביקשנו הסברים בזמן אמת, נתקלנו ביחס מבזה ומשפיל, ללא כל שיח, כך גם נציגי ההתאחדות והמנהלת שניסו לשנות את ההחלטה ההזויה. כשמפקד המחוז, חיים סרגרוף, התבקש לשוחח עם יו״ר המנהלת ארז כלפון ויו״ר ההתאחדות שינו זוארץ, הוא סרב ואמר שהחלטתו היא סופית. הוא דיבר על פצועים רבים מזריקת אמצעים פירוטכניים, אך בפועל, רוב הפצועים מהאירוע נפצעו בכלל מהאלימות המשטרתית הברוטלית בסיום המשחק, כתוצאה ישירה מההחלטה השערורייתית לבטל את האירוע.
כולם ראו את הסרטונים הקשים, ילדים נרמסים על ידי סוסים, שוטרים מכים אוהדים ללא אבחנה. המשטרה השתלטה על הענף - ואנו קוראים מכאן לבכירי הכדורגל הישראלי לעשות הכל על מנת לשים לזה סוף, אחרת לא יהיה כאן כדורגל.
מיותר לציין כי הנהלת המועדון מגנה כל גילויי אלימות - ותילחם בפורעי החוק, גם אם הם לובשים מדים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
האירועים המזעזעים מחוץ לאצטדיון ולאחר ההחלטה הפזיזה והשערורייתית שלא לקיים את המשחק, רק מראים שמשטרת ישראל השתלטה על הענף.
כשביקשנו הסברים בזמן אמת, נתקלנו ביחס מבזה ומשפיל, ללא כל שיח, כך גם נציגי ההתאחדות והמנהלת שניסו לשנות את ההחלטה ההזויה. כשמפקד המחוז, חיים סרגרוף, התבקש לשוחח עם יו״ר המנהלת ארז כלפון ויו״ר ההתאחדות שינו זוארץ, הוא סרב ואמר שהחלטתו היא סופית. הוא דיבר על פצועים רבים מזריקת אמצעים פירוטכניים, אך בפועל, רוב הפצועים מהאירוע נפצעו בכלל מהאלימות המשטרתית הברוטלית בסיום המשחק, כתוצאה ישירה מההחלטה השערורייתית לבטל את האירוע.
כולם ראו את הסרטונים הקשים, ילדים נרמסים על ידי סוסים, שוטרים מכים אוהדים ללא אבחנה. המשטרה השתלטה על הענף - ואנו קוראים מכאן לבכירי הכדורגל הישראלי לעשות הכל על מנת לשים לזה סוף, אחרת לא יהיה כאן כדורגל.
מיותר לציין כי הנהלת המועדון מגנה כל גילויי אלימות - ותילחם בפורעי החוק, גם אם הם לובשים מדים.
-
amorphis
- קיבל.ה 197 לייקים
נקמה של בן גביר על ההפסד של בית"ר
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1497 לייקים
קחו 2 קלונקס ולמיטה
הלך המועדון נו
הלך המועדון נו
-
Hapoel_manga
- קיבל.ה 358 לייקים
הודעה הזויה
כאילו זורקי הרימונים כתבו אותה
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
לגמריHapoel_manga כתב:הודעה הזויה
פשוט הזוי
הפועל רגל שלהם באופן מוחלט
-
RedDrifter
- קיבל.ה 217 לייקים
אתה משלם לחברת אבטחה שתיקח אותך למקום x. אתה גם שואל אותם מה כמות האנשים שהיא צריכה, האמצעים וכו בשביל שתגיע בבטחה - הם אומרים לך שהם צריכים xyz. אתה מביא להם. באים שודדים והורגים אותך. אתה מאשים את חברת האבטחה שנתת להם את כל מה שביקשו או את השודדים?
ברור שאת חברת האבטחה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1203 לייקים
זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום
https://www.instagram.com/reel/DQARNZvA ... hva3IzMg==
תמשיכו לדבר על האולטראס (שצריכים להיעצר ולטפל בהם בחומרה)
-
jonati
- קיבל.ה 363 לייקים
המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
האם מישהו ישלם את המחיר של הכשלון המטורף של האבטחה? ארגון כושל ופוליטי שהשתלט על הכדורגל. לא חסרות דוגמאות של משחקים שקרו בהם דברים חמורים בהרבה ושוחקו בכל זאת. החלטה פוליטית לחלוטין.
האם מישהו ישלם את המחיר של הכשלון המטורף של האבטחה? ארגון כושל ופוליטי שהשתלט על הכדורגל. לא חסרות דוגמאות של משחקים שקרו בהם דברים חמורים בהרבה ושוחקו בכל זאת. החלטה פוליטית לחלוטין.
אל תספר את זה לצארליRed Wolf כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:58 זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
מה אני למד מזה?Red Wolf כתב:זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום
שהוא אלים?
המשטרה לא שונאת את הפועל.
היא מכה את הפועל ואת ביתר
היא משתלחת במתנחלים ובקפלניסטים
בחרדים, בערבים, באתיופים
היא ארגון אלים. נקודה.
(וכמובן שאין קשר לרימונים שהושלכו וגרמו לפיצוץ המשחק)
-
Niro
- קיבל.ה 1699 לייקים
צר לי לבשר לך, את המחיר אנחנו נשלם.
זה שקצין משסע שוטרים וכורז "מכות אני רוצה תנו להם מכות" זה נראה לך תקין
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1650 לייקים
הודעה מצויינתAsafasraf כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:54 תגובת מועדון הכדורגל הפועל תל אביב לאירועי הדרבי:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Charlie
- קיבל.ה 1013 לייקים
המשטרה באה לחרב את הדרבי?jonati כתב:המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
דמה בנפשך שהאולטראס זורק פתיתי נייר כשהשחקנים עולים כמו לפני 30-40 שנה וזהו. רק עידוד ושירים.
היה מתקיים משחק או לא?
Rest my case
-
Nati
- קיבל.ה 2265 לייקים
דבר אחד אף אחד לא מזכיר בנוגע למשטרה של העבריין.
אם כל כך קל להכניס את כל הפירוטכניקה הזאת לאצטדיון/ים מה מחר ימנע ממחבלים להכניס פצצות?
אם כל כך קל להכניס את כל הפירוטכניקה הזאת לאצטדיון/ים מה מחר ימנע ממחבלים להכניס פצצות?
-
Nati
- קיבל.ה 2265 לייקים
לינק??Ron.T כתב:יש גם סרטון של זיקוק של אוהדי מכבי נופל על השוטרים, אולי יציל אותנו מטכני.
-
adom4
- קיבל.ה 588 לייקים
-
shaharot
- קיבל.ה 794 לייקים
בהתחלה הגבתי כמוך אבל אז הבנתי
כמו שקרה עם עופר ינאי שקיבל על עצמו הפסד טכני ו250 אלף שקל למען האולטרס.
ספרא ומואיז מחבקים ובאים בטוב, בפעם השניה השלישית והרביעית שהם יחטפו כאפות או שהם ילכו בכל הכח נגד האולטרס או שיברחו מפה. נראה לי שהם יבחרו באופציה השניה.
עוד ניצחון לאולטראס
- Red Wolf
- קיבל.ה 1203 לייקים
אתה למד מזה שהמשטרה הוא גוף רקובCharlie כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 00:02מה אני למד מזה?Red Wolf כתב:זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום
שהוא אלים?
המשטרה לא שונאת את הפועל.
היא מכה את הפועל ואת ביתר
היא משתלחת במתנחלים ובקפלניסטים
בחרדים, בערבים, באתיופים
היא ארגון אלים. נקודה.
(וכמובן שאין קשר לרימונים שהושלכו וגרמו לפיצוץ המשחק)
שאדם כזה לא רק לא נזרק מהמשטרה אלא קודם וקודם
שהאלימות המשטרתית כלפינו, האוהדים או בשם השני אזרחים סוג ז' זה לא משהו חדש כי לא עושים עם זה כלום
אתה למד שכבר אז היו אבוקות ואף אחד לא דאג להסדיר את הנושא או לטפל בנושא
יש גוף שמקבל המון כסף לאבטח את האירוע ולמנוע אירועים כאלה
לא רק שהוא לא מסוגל ובעצם גונב את הכסף כי את העבודה שלו הוא לא עשה
הם מוסיפים חטא על פשע ומרביצים לאוהדים ללא סוף
מוזמן לראות את אינספור הסרטונים (מלפני המשחק ולפני זריקת האבוקות) של האלימות המשטרתית המטורפת שהייתה היום
כל זה בשביל להבין שההחלטה לבטל את המשחק הגיעה מהבית ללא קשר לכמה אבוקות נזרקו היום
הרי אבוקות יש בכל משחק גדול בארץ למה רק היום ביטלו את המשחק?
אפילו אזהרה לפני כמו אצל חיפה ( שהיו 2 אזהרות) לא היה היום
-
Nati
- קיבל.ה 2265 לייקים
כרגיל אף נציג של הפועל ביציע של הזבל מחדרה
-
Red_man
- קיבל.ה 1735 לייקים
זה לא באג זה פיצ׳ר. אם אני שם לרגע בצד את הכעס על האולטראס גם המשטרה פה היא חתיכת גוף כושל.
1. עובדתית מחבלים נכנסים למקומות בארץ ומבצעים פיגועים.
2. מה הבעיה תמיד אפשר להאשים את בג״ץ השמאל והיועמשית.
3. למשטרה אין אינטרס לפתור את הבעיות במגרשי הכדורגל. יום כמו היום זאת חגיגה למשטרה ותירוץ בדרבי הבא לדרוש כפול שוטרים וככה לפנק את כל המחוז בעבודות בשכר וניפוח המשכורות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5736 לייקים
המשטרה זרקה אמל״ח על שוטרים וילדים?
- כרובית
- קיבל.ה 1110 לייקים
2, לא אחד
- כרובית
- קיבל.ה 1110 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 198 לייקים
צודק ועדייןRedDrifter כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 23:57אתה משלם לחברת אבטחה שתיקח אותך למקום x. אתה גם שואל אותם מה כמות האנשים שהיא צריכה, האמצעים וכו בשביל שתגיע בבטחה - הם אומרים לך שהם צריכים xyz. אתה מביא להם. באים שודדים והורגים אותך. אתה מאשים את חברת האבטחה שנתת להם את כל מה שביקשו או את השודדים?
ברור שאת חברת האבטחה.
אם חבורת שודדים הצטרפה לך למועדון האינטרס שלך צריך להיות להראות להם תדרך החוצה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2653 לייקים
-
El dudernio
- קיבל.ה 1769 לייקים
לא מסכים.
ההודעה היא של מועדון שנלחם על חפותו ומנסה להציל את המשחק ונקודות ליגה.
אני מאןד מקווה שלדיון שיהיה / ויהיה יבואו עם הקלטות וסרטונים של פורעי החוק ושל התנהגות המשטרה. עם סרטונים של אבוקות של אוהדי מכבי וזיקוק מהמשחק של בית"ר.
דעתי לא משנה כרגע... המטרה היא להגן על המועדון ולהציג מציאות עובדתית שבה ההחלטלה על ביטול המשחק בניגוד לרצון ההתאחדות והמנהלת לא התקבלה משיקולים מקצועיים אלא פופוליסטים פוליטיים.
-
Niro
- קיבל.ה 1699 לייקים
ההודעה טובה לאוזניים שלי כאוהד, אבל עדיף להיות חכם מאשר צודק.El dudernio כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 00:34לא מסכים.
ההודעה היא של מועדון שנלחם על חפותו ומנסה להציל את המשחק ונקודות ליגה.
אני מאןד מקווה שלדיון שיהיה / ויהיה יבואו עם הקלטות וסרטונים של פורעי החוק ושל התנהגות המשטרה. עם סרטונים של אבוקות של אוהדי מכבי וזיקוק מהמשחק של בית"ר.
דעתי לא משנה כרגע... המטרה היא להגן על המועדון ולהציג מציאות עובדתית שבה ההחלטלה על ביטול המשחק בניגוד לרצון ההתאחדות והמנהלת לא התקבלה משיקולים מקצועיים אלא פופוליסטים פוליטיים.
מורן מאירי עשה על זה קריירה. "אנחנו נגביר את האבטחה, נמצה את הדין עם האחראים, נתבע אישית", יאדה יאדה, והופ- קנס כספי ועונש על תנאי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2326 לייקים
הודעה גרועה כי היא הולכת מסביב.
המשטרה. בסדר.
הודעה טובה הייתה לכתוב שיש להשבית את הענף המוטה הזה ושאין טעם לשחק כדורגל פה כל עוד הכל מוטה לטובת אגודת רמאים אחת.
המשטרה. בסדר.
הודעה טובה הייתה לכתוב שיש להשבית את הענף המוטה הזה ושאין טעם לשחק כדורגל פה כל עוד הכל מוטה לטובת אגודת רמאים אחת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5736 לייקים
וזה מאוד חמור ועצוב, אבל זה לא מה שגרם לביטול המשחק.