דרבי בית 19.10.25, 20:30 - אשכול משחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

הם רואים נק׳ על הרצפה ועוד כמה ימי חופש לקראת המשחק הבא, ברור שיקפצו על זה.
Gania23
קיבל.ה  47 לייקים

כואב הלב , הלכה העונה ואולי גם המועדון .
היה אמור להיות הערב שאנחנו עולים על הגל
מוות
קיבל.ה  16 לייקים

לא ברור בכלל. פתאום כל הממלכתיות והספורטיביות והניהול האירופאי נעלמו וברח להם הלבנט. עלובים.
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

מוות כתב:הקשבתי לראיונות של מנספורד ואנגלידיס. ידעתי שאני מפחד מהדרבי, אבל הופתעתי לשמוע כמה במכבי מבועתים.
נכון.
גם אני הייתי מבועט בזמנו כשרז שלמה היה הבלם שלי....

ראיתי את ההרכב שלהם, ראיתי את הקהל והבנתי שזה אפשרי. גם הם ידעו. הכל כאילו היה מוכן לניצחון אדום. ובסוף 3-0 קל למכבי.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

Gania23 כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:47 כואב הלב , הלכה העונה ואולי גם המועדון .
היה אמור להיות הערב שאנחנו עולים על הגל
כל כך עצוב ומאכזב.
גם המומנטום שהיה בקהל ייעלם עכשיו. רק בדרך לאוטו שמעתי שני אנשים שונים מדברים בטלפון ואומרים לצד השני שהם עם כדורגל סיימו ולמגרשי כדורגל לא יחזרו.
האם יעמדו בזה אם הקבוצה תצליח מקצועית בטווח הארוך? אני לא יודע, אבל בטווח זמן הקצר בטוח שכן.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  406 לייקים

הודעה רשמית רעה מאוד של הפועל.
אדום
קיבל.ה  1093 לייקים

Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:51
מוות כתב:הקשבתי לראיונות של מנספורד ואנגלידיס. ידעתי שאני מפחד מהדרבי, אבל הופתעתי לשמוע כמה במכבי מבועתים.
נכון.
גם אני הייתי מבועט בזמנו כשרז שלמה היה הבלם שלי....

ראיתי את ההרכב שלהם, ראיתי את הקהל והבנתי שזה אפשרי. גם הם ידעו. הכל כאילו היה מוכן לניצחון אדום. ובסוף 3-0 קל למכבי.
אינעל אחות כל מי שנתן יד בדבר הזה, מזורקי החזיזים באולטראס ועד מקבלי ההחלטות במשטרת בן גביר. עוד יום שאני מתחרט על זה שאני מושקע רגשית וכלכלית בכדורגל הישראלי.
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

עכשיו יצאה הודעת המועדון הרשמית.

אף מילה(!) על רימוני העשן.
רק המשטרה אשמה.

זה נראה כאילו מישהו מהאולטראס הכתיב מה לפרסם.
Asafasraf
קיבל.ה  1670 לייקים

תגובת מועדון הכדורגל הפועל תל אביב לאירועי הדרבי:

עוד מהשיחות המקדימות למשחק, נראה שהמשטרה התכוננה למלחמה ולא לאירוע ספורט.

האירועים המזעזעים מחוץ לאצטדיון ולאחר ההחלטה הפזיזה והשערורייתית שלא לקיים את המשחק, רק מראים שמשטרת ישראל השתלטה על הענף.

כשביקשנו הסברים בזמן אמת, נתקלנו ביחס מבזה ומשפיל, ללא כל שיח, כך גם נציגי ההתאחדות והמנהלת שניסו לשנות את ההחלטה ההזויה. כשמפקד המחוז, חיים סרגרוף, התבקש לשוחח עם יו״ר המנהלת ארז כלפון ויו״ר ההתאחדות שינו זוארץ, הוא סרב ואמר שהחלטתו היא סופית. הוא דיבר על פצועים רבים מזריקת אמצעים פירוטכניים, אך בפועל, רוב הפצועים מהאירוע נפצעו בכלל מהאלימות המשטרתית הברוטלית בסיום המשחק, כתוצאה ישירה מההחלטה השערורייתית לבטל את האירוע.

כולם ראו את הסרטונים הקשים, ילדים נרמסים על ידי סוסים, שוטרים מכים אוהדים ללא אבחנה. המשטרה השתלטה על הענף - ואנו קוראים מכאן לבכירי הכדורגל הישראלי לעשות הכל על מנת לשים לזה סוף, אחרת לא יהיה כאן כדורגל.

מיותר לציין כי הנהלת המועדון מגנה כל גילויי אלימות - ותילחם בפורעי החוק, גם אם הם לובשים מדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
amorphis
קיבל.ה  197 לייקים

נקמה של בן גביר על ההפסד של בית"ר
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1497 לייקים

קחו 2 קלונקס ולמיטה
הלך המועדון נו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1203 לייקים

תגובה מעולה
מצויינת ומדויקת
Hapoel_manga
קיבל.ה  358 לייקים

הודעה הזויה
כאילו זורקי הרימונים כתבו אותה
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

Hapoel_manga כתב:הודעה הזויה
לגמרי

פשוט הזוי

הפועל רגל שלהם באופן מוחלט
RedDrifter
קיבל.ה  217 לייקים

Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:53 עכשיו יצאה הודעת המועדון הרשמית.

רק המשטרה אשמה.

אתה משלם לחברת אבטחה שתיקח אותך למקום x. אתה גם שואל אותם מה כמות האנשים שהיא צריכה, האמצעים וכו בשביל שתגיע בבטחה - הם אומרים לך שהם צריכים xyz. אתה מביא להם. באים שודדים והורגים אותך. אתה מאשים את חברת האבטחה שנתת להם את כל מה שביקשו או את השודדים?

ברור שאת חברת האבטחה.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1203 לייקים

זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום

https://www.instagram.com/reel/DQARNZvA ... hva3IzMg==

תמשיכו לדבר על האולטראס (שצריכים להיעצר ולטפל בהם בחומרה)
f22
קיבל.ה  2 לייקים

Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:57
Hapoel_manga כתב:הודעה הזויה
לגמרי

פשוט הזוי

הפועל רגל שלהם באופן מוחלט
תגיד על זה שעוד לפני המשחק משטרת בן גביר פוצצה אוהדים במכות ובעטה האוהדים שהם על הרצפה יש לך מה להגיד או שתמשיך להגן על חבריך ?
jonati
קיבל.ה  363 לייקים

המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
האם מישהו ישלם את המחיר של הכשלון המטורף של האבטחה? ארגון כושל ופוליטי שהשתלט על הכדורגל. לא חסרות דוגמאות של משחקים שקרו בהם דברים חמורים בהרבה ושוחקו בכל זאת. החלטה פוליטית לחלוטין.
f22
קיבל.ה  2 לייקים

Red Wolf כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:58 זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום

אל תספר את זה לצארלי
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

Red Wolf כתב:זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום

מה אני למד מזה?
שהוא אלים?

המשטרה לא שונאת את הפועל.
היא מכה את הפועל ואת ביתר
היא משתלחת במתנחלים ובקפלניסטים
בחרדים, בערבים, באתיופים

היא ארגון אלים. נקודה.

(וכמובן שאין קשר לרימונים שהושלכו וגרמו לפיצוץ המשחק)
Niro
קיבל.ה  1699 לייקים

jonati כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:00 המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
האם מישהו ישלם את המחיר של הכשלון המטורף של האבטחה? ארגון כושל ופוליטי שהשתלט על הכדורגל. לא חסרות דוגמאות של משחקים שקרו בהם דברים חמורים בהרבה ושוחקו בכל זאת. החלטה פוליטית לחלוטין.
צר לי לבשר לך, את המחיר אנחנו נשלם.
f22
קיבל.ה  2 לייקים

זה שקצין משסע שוטרים וכורז "מכות אני רוצה תנו להם מכות" זה נראה לך תקין
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1650 לייקים

Asafasraf כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:54 תגובת מועדון הכדורגל הפועל תל אביב לאירועי הדרבי:

עוד מהשיחות המקדימות למשחק, נראה שהמשטרה התכוננה למלחמה ולא לאירוע ספורט.

האירועים המזעזעים מחוץ לאצטדיון ולאחר ההחלטה הפזיזה והשערורייתית שלא לקיים את המשחק, רק מראים שמשטרת ישראל השתלטה על הענף.

כשביקשנו הסברים בזמן אמת, נתקלנו ביחס מבזה ומשפיל, ללא כל שיח, כך גם נציגי ההתאחדות והמנהלת שניסו לשנות את ההחלטה ההזויה. כשמפקד המחוז, חיים סרגרוף, התבקש לשוחח עם יו״ר המנהלת ארז כלפון ויו״ר ההתאחדות שינו זוארץ, הוא סרב ואמר שהחלטתו היא סופית. הוא דיבר על פצועים רבים מזריקת אמצעים פירוטכניים, אך בפועל, רוב הפצועים מהאירוע נפצעו בכלל מהאלימות המשטרתית הברוטלית בסיום המשחק, כתוצאה ישירה מההחלטה השערורייתית לבטל את האירוע.

כולם ראו את הסרטונים הקשים, ילדים נרמסים על ידי סוסים, שוטרים מכים אוהדים ללא אבחנה. המשטרה השתלטה על הענף - ואנו קוראים מכאן לבכירי הכדורגל הישראלי לעשות הכל על מנת לשים לזה סוף, אחרת לא יהיה כאן כדורגל.

מיותר לציין כי הנהלת המועדון מגנה כל גילויי אלימות - ותילחם בפורעי החוק, גם אם הם לובשים מדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה מצויינת
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Charlie
קיבל.ה  1013 לייקים

jonati כתב:המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
המשטרה באה לחרב את הדרבי?

דמה בנפשך שהאולטראס זורק פתיתי נייר כשהשחקנים עולים כמו לפני 30-40 שנה וזהו. רק עידוד ושירים.

היה מתקיים משחק או לא?

Rest my case
Nati
קיבל.ה  2265 לייקים

דבר אחד אף אחד לא מזכיר בנוגע למשטרה של העבריין.
אם כל כך קל להכניס את כל הפירוטכניקה הזאת לאצטדיון/ים מה מחר ימנע ממחבלים להכניס פצצות?
Nati
קיבל.ה  2265 לייקים

Ron.T כתב:יש גם סרטון של זיקוק של אוהדי מכבי נופל על השוטרים, אולי יציל אותנו מטכני.
לינק??
adom4
קיבל.ה  588 לייקים

Nati כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:16
Ron.T כתב:יש גם סרטון של זיקוק של אוהדי מכבי נופל על השוטרים, אולי יציל אותנו מטכני.
לינק??
אין לי את הסרטון אבל ראיתי את זה בעיניים משער 5, קצת אחרי שהכרוז הודיע על ביטול המשחק אוהדי מכבי זרקו רימון על שוטר שעמד מול שער 11
shaharot
קיבל.ה  794 לייקים

רק המשטרה אשמה.

בהתחלה הגבתי כמוך אבל אז הבנתי
כמו שקרה עם עופר ינאי שקיבל על עצמו הפסד טכני ו250 אלף שקל למען האולטרס.
ספרא ומואיז מחבקים ובאים בטוב, בפעם השניה השלישית והרביעית שהם יחטפו כאפות או שהם ילכו בכל הכח נגד האולטרס או שיברחו מפה. נראה לי שהם יבחרו באופציה השניה.
עוד ניצחון לאולטראס
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1203 לייקים

Charlie כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:02
Red Wolf כתב:זה הקצין שהחליט לא לקיים את המשחק היום

מה אני למד מזה?
שהוא אלים?

המשטרה לא שונאת את הפועל.
היא מכה את הפועל ואת ביתר
היא משתלחת במתנחלים ובקפלניסטים
בחרדים, בערבים, באתיופים

היא ארגון אלים. נקודה.

(וכמובן שאין קשר לרימונים שהושלכו וגרמו לפיצוץ המשחק)
אתה למד מזה שהמשטרה הוא גוף רקוב
שאדם כזה לא רק לא נזרק מהמשטרה אלא קודם וקודם
שהאלימות המשטרתית כלפינו, האוהדים או בשם השני אזרחים סוג ז' זה לא משהו חדש כי לא עושים עם זה כלום
אתה למד שכבר אז היו אבוקות ואף אחד לא דאג להסדיר את הנושא או לטפל בנושא

יש גוף שמקבל המון כסף לאבטח את האירוע ולמנוע אירועים כאלה
לא רק שהוא לא מסוגל ובעצם גונב את הכסף כי את העבודה שלו הוא לא עשה
הם מוסיפים חטא על פשע ומרביצים לאוהדים ללא סוף
מוזמן לראות את אינספור הסרטונים (מלפני המשחק ולפני זריקת האבוקות) של האלימות המשטרתית המטורפת שהייתה היום

כל זה בשביל להבין שההחלטה לבטל את המשחק הגיעה מהבית ללא קשר לכמה אבוקות נזרקו היום
הרי אבוקות יש בכל משחק גדול בארץ למה רק היום ביטלו את המשחק?
אפילו אזהרה לפני כמו אצל חיפה ( שהיו 2 אזהרות) לא היה היום
Nati
קיבל.ה  2265 לייקים

כרגיל אף נציג של הפועל ביציע של הזבל מחדרה
Red_man
קיבל.ה  1735 לייקים

Nati כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:14 דבר אחד אף אחד לא מזכיר בנוגע למשטרה של העבריין.
אם כל כך קל להכניס את כל הפירוטכניקה הזאת לאצטדיון/ים מה מחר ימנע ממחבלים להכניס פצצות?
זה לא באג זה פיצ׳ר. אם אני שם לרגע בצד את הכעס על האולטראס גם המשטרה פה היא חתיכת גוף כושל.
1. עובדתית מחבלים נכנסים למקומות בארץ ומבצעים פיגועים.
2. מה הבעיה תמיד אפשר להאשים את בג״ץ השמאל והיועמשית.
3. למשטרה אין אינטרס לפתור את הבעיות במגרשי הכדורגל. יום כמו היום זאת חגיגה למשטרה ותירוץ בדרבי הבא לדרוש כפול שוטרים וככה לפנק את כל המחוז בעבודות בשכר וניפוח המשכורות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5736 לייקים

jonati כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:00 המשטרה באה לחרב את הדרבי 5-0 והצליחה וגם היום ניכר שהם באו עם החלטה מהבית.
המשטרה זרקה אמל״ח על שוטרים וילדים?
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1110 לייקים

adom4 כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:18
Nati כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:16
לינק??
אין לי את הסרטון אבל ראיתי את זה בעיניים משער 5, קצת אחרי שהכרוז הודיע על ביטול המשחק אוהדי מכבי זרקו רימון על שוטר שעמד מול שער 11
2, לא אחד
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1110 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:24
המשטרה פירקה אוהדים לפני המשחק ופירקה אוהדים אחרי המשחק, כוללים סוסים שנכנסים בהאוהדים, כולל בעיטות באנשים שעל הרצפה וכולל קצין שאומר לשוטרים שלו אני רוצה מכות
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  198 לייקים

RedDrifter כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:57

רק המשטרה אשמה.

אתה משלם לחברת אבטחה שתיקח אותך למקום x. אתה גם שואל אותם מה כמות האנשים שהיא צריכה, האמצעים וכו בשביל שתגיע בבטחה - הם אומרים לך שהם צריכים xyz. אתה מביא להם. באים שודדים והורגים אותך. אתה מאשים את חברת האבטחה שנתת להם את כל מה שביקשו או את השודדים?

ברור שאת חברת האבטחה.
צודק ועדיין
אם חבורת שודדים הצטרפה לך למועדון האינטרס שלך צריך להיות להראות להם תדרך החוצה
לירון האדום
קיבל.ה  2653 לייקים

רק המשטרה אשמה.

לא נורא תתבאס עוד קצת..
אחלה הפועל
El dudernio
קיבל.ה  1769 לייקים

Carajo כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:53 הודעה רשמית רעה מאוד של הפועל.
לא מסכים.

ההודעה היא של מועדון שנלחם על חפותו ומנסה להציל את המשחק ונקודות ליגה.
אני מאןד מקווה שלדיון שיהיה / ויהיה יבואו עם הקלטות וסרטונים של פורעי החוק ושל התנהגות המשטרה. עם סרטונים של אבוקות של אוהדי מכבי וזיקוק מהמשחק של בית"ר.

דעתי לא משנה כרגע... המטרה היא להגן על המועדון ולהציג מציאות עובדתית שבה ההחלטלה על ביטול המשחק בניגוד לרצון ההתאחדות והמנהלת לא התקבלה משיקולים מקצועיים אלא פופוליסטים פוליטיים.
Niro
קיבל.ה  1699 לייקים

El dudernio כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:34
Carajo כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:53 הודעה רשמית רעה מאוד של הפועל.
לא מסכים.

ההודעה היא של מועדון שנלחם על חפותו ומנסה להציל את המשחק ונקודות ליגה.
אני מאןד מקווה שלדיון שיהיה / ויהיה יבואו עם הקלטות וסרטונים של פורעי החוק ושל התנהגות המשטרה. עם סרטונים של אבוקות של אוהדי מכבי וזיקוק מהמשחק של בית"ר.

דעתי לא משנה כרגע... המטרה היא להגן על המועדון ולהציג מציאות עובדתית שבה ההחלטלה על ביטול המשחק בניגוד לרצון ההתאחדות והמנהלת לא התקבלה משיקולים מקצועיים אלא פופוליסטים פוליטיים.
ההודעה טובה לאוזניים שלי כאוהד, אבל עדיף להיות חכם מאשר צודק.
מורן מאירי עשה על זה קריירה. "אנחנו נגביר את האבטחה, נמצה את הדין עם האחראים, נתבע אישית", יאדה יאדה, והופ- קנס כספי ועונש על תנאי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2326 לייקים

הודעה גרועה כי היא הולכת מסביב.
המשטרה. בסדר.

הודעה טובה הייתה לכתוב שיש להשבית את הענף המוטה הזה ושאין טעם לשחק כדורגל פה כל עוד הכל מוטה לטובת אגודת רמאים אחת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5736 לייקים

כרובית כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:26
רדפוקס כתב: 20 אוקטובר 2025, 00:24
המשטרה פירקה אוהדים לפני המשחק ופירקה אוהדים אחרי המשחק, כוללים סוסים שנכנסים בהאוהדים, כולל בעיטות באנשים שעל הרצפה וכולל קצין שאומר לשוטרים שלו אני רוצה מכות
וזה מאוד חמור ועצוב, אבל זה לא מה שגרם לביטול המשחק.
שליחת תגובה