אני רוצה לקנות מתנה לאמא ולא מבין בזה כלום. הבנתי שקפסולות יותר פרקטי ופשוט לתפעול אבל פולים שטוחנים יותר אכותי בסופו של דבר. מה דעתכם?
מבחינת דגמים כמובן שכמו כל מוצר למטבח המליצו לי על הנינגה בגיזרת הפולים ומבחינת קפסולות אז נספרסו.
במידה והתקציב בין 1200-1800 שקלים מה דעתכם, המלצות על דגמים נוספים?
תודה.
מכונות קפה
- Tenacious D
- קיבל.ה 285 לייקים
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1415 לייקים
קפסולות יותר פרקטי כשיש כמה אנשים עם טעם שונה או כשאדם אחד יש לו רצונות משתנים. מכונת פולים די תוקעת עם סוג אחד בכל תקופה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1980 לייקים
אין יותר להשיג מכונות שמכניסים בהן כל פעם קפה טחון? אלה פותרות את בעיית הגיוון של איציק, וגם אין להן את העלות המיותרת והנזק הסביבתי של כל הפלסטיקים למיניהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Tenacious D
- קיבל.ה 285 לייקים
אמא שלי בטוח תלך על טעם אחד ותרוץ איתו אז נראה לי הכי טוב אני ארכוש לה מכונה שטוחנת.
שוב אם למישהו מנסיון יש המלצה על דגם ספציפי, אשמח.
שוב אם למישהו מנסיון יש המלצה על דגם ספציפי, אשמח.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- בונדר
- קיבל.ה 159 לייקים
גם במכונה טוחנת לרוב שמים כל פעם כמות קטנה של פולים, אם רוצים לגוון אפשר לקנות יותר מסוג אחד של פולים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.