מכונות קפה

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
Tenacious D
קיבל.ה  285 לייקים

אני רוצה לקנות מתנה לאמא ולא מבין בזה כלום. הבנתי שקפסולות יותר פרקטי ופשוט לתפעול אבל פולים שטוחנים יותר אכותי בסופו של דבר. מה דעתכם?
מבחינת דגמים כמובן שכמו כל מוצר למטבח המליצו לי על הנינגה בגיזרת הפולים ומבחינת קפסולות אז נספרסו.
במידה והתקציב בין 1200-1800 שקלים מה דעתכם, המלצות על דגמים נוספים?
תודה.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

viewtopic.php?t=4782

אם זה יכול לעזור לך במשהו(שאלתי ספציפית לגבי פולים)
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1415 לייקים

קפסולות יותר פרקטי כשיש כמה אנשים עם טעם שונה או כשאדם אחד יש לו רצונות משתנים. מכונת פולים די תוקעת עם סוג אחד בכל תקופה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1980 לייקים

אין יותר להשיג מכונות שמכניסים בהן כל פעם קפה טחון? אלה פותרות את בעיית הגיוון של איציק, וגם אין להן את העלות המיותרת והנזק הסביבתי של כל הפלסטיקים למיניהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Tenacious D
קיבל.ה  285 לייקים

אמא שלי בטוח תלך על טעם אחד ותרוץ איתו אז נראה לי הכי טוב אני ארכוש לה מכונה שטוחנת.
שוב אם למישהו מנסיון יש המלצה על דגם ספציפי, אשמח.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  159 לייקים

teknoboy כתב: 15 אוקטובר 2025, 19:14 אין יותר להשיג מכונות שמכניסים בהן כל פעם קפה טחון? אלה פותרות את בעיית הגיוון של איציק, וגם אין להן את העלות המיותרת והנזק הסביבתי של כל הפלסטיקים למיניהם.
גם במכונה טוחנת לרוב שמים כל פעם כמות קטנה של פולים, אם רוצים לגוון אפשר לקנות יותר מסוג אחד של פולים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
שליחת תגובה