אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  2232 לייקים

יהלום14אדום כתב:סעמק למה זה לא בארץ
אל תדאג
עם המזל שלהם,הדרבי שהם יארחו יהיה בארץ.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3346 לייקים

Nati כתב: 06 אוקטובר 2025, 19:46
אל תדאג
איפה חותמים?
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  2232 לייקים

7even כתב:
אל תדאג
איפה חותמים?
זה חלום שהמשחקים יחזרו לארץ.
בכל מקרה את הדרבי הזה אוהדים שלנו כנראה עדיין יאלצו לצפות בטלוויזיה,כי ביורוליג לא חייבים לתת כרטיסים ליריבה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3346 לייקים

Nati כתב: 06 אוקטובר 2025, 20:11
7even כתב:
אל תדאג
איפה חותמים?
זה חלום שהמשחקים יחזרו לארץ.
בכל מקרה את הדרבי הזה אוהדים שלנו כנראה עדיין יאלצו לצפות בטלוויזיה,כי ביורוליג לא חייבים לתת כרטיסים ליריבה.
חותם גם על זה :)
יחד, רק יחד! :heart:
Money
קיבל.ה  1056 לייקים

באמת מעניין אם עושים להם איזה סרטון מוטיבציה לקראת זה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3814 לייקים

אני הייתי מראה לשחקנים שלנו את הסרטון של שימון "אם זה 20 תעשו את זה 30..." בשביל שיבינו מי השרמוטה. ממה שהתרשמתי מעופר אני לא אתפלא אם זה אכן יוקרן להם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  109 לייקים

מאוד מקווה שעובדים חזק על המוטיבציה עם כל הכלים האפשריים: נאומים, קטעי וידאו וכו'. זה יכול להיות מפתח לניצחון במשחק כזה רותח.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
Nati
קיבל.ה  2232 לייקים

אני כל כך שונא את הגורילה השעירה
nirgo
קיבל.ה  499 לייקים

ערב טוב
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  109 לייקים

המחמירים יגידו ערב נפלא אפילו :rose:
Nati
קיבל.ה  2232 לייקים

סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:המחמירים יגידו ערב נפלא אפילו :rose:
יכל להיות הרבה יותר טוב.
מחצית שנייה רעה של בארסה.
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  109 לייקים

Nati כתב: 14 אוקטובר 2025, 22:49
סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:המחמירים יגידו ערב נפלא אפילו :rose:
יכל להיות הרבה יותר טוב.
מחצית שנייה רעה של בארסה.
יכולה הייתה להיות אורגזמה ספורטיבית, אבל גם נפילה כזאת מהענן שהעלינו אותם אליו במו ידינו זה מבורך.
Niro
קיבל.ה  1581 לייקים

לא טוב
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1625 לייקים

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להשחיר את הפורום.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

הנפלה עטרת ראשנו ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3814 לייקים

לא לא לאאאאאא
לאאאאאאאא
ללאלאאאאאאאא!!!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

יורם
קיבל.ה  215 לייקים

אולי זה יכול לעודד:
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.

הרוכש החדש ממש לא סיבה לאבל, חששתי משמות גדולים ברהבה, לפחות משהו מינימום גולדהר/שניידר
החדש הוא כנראה בסדר הגודל של החברים שקיימים שם כבר השאלה רק אם הוא יגרום לאחרים לפתוח כיס גדול או שעולם כמנהגו ינהג
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1872 לייקים

הלך עלינו.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1872 לייקים

ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.

הרוכש החדש ממש לא סיבה לאבל, חששתי משמות גדולים ברהבה, לפחות משהו מינימום גולדהר/שניידר
החדש הוא כנראה בסדר הגודל של החברים שקיימים שם כבר השאלה רק אם הוא יגרום לאחרים לפתוח כיס גדול או שעולם כמנהגו ינהג
לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.

Charlie
קיבל.ה  984 לייקים

גולדהאר/שניידר? המשפחה הזו לא רחוקה מהעושר הזה. אחד האחים מוערך בכמיליארד דולר ויש עוד אחים. אין ספק שהתקציב של מכבי יגדל משמעותית בעונה הבאה ואולי כבר השנה נראה חיזוק בדמות זרים בשווי שמכבי לא הכירה בטח שלא בשנים האחרונות.

עופר דיבר על זה לא מעט, שהוא משקיע הרבה ו"משתולל כספית" כי זה עניין של זמן עד שבמכבי יתחלפו בעלים ובנוסף לכסף שהקבוצה מייצרת יוזרם ממון רב וכן מתישהו גם מתן אידלסון יתעורר ולכן הוא ממהר לבצע מהלכים עם הפועל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

רדנקו כתב: 16 אוקטובר 2025, 20:27

לא ברור לי מה האינטרס שלו, יש שם בעלים אחרים שאין להם בעיה לשים כל אחד 10 מיליון דולר כל שנה בלי למצמץ
אחד הבעלים ( אשכנזי ) יותר עשיר מהם ולדיץ כנראה יש אפשרויות כלכליות לא מוגבלות
Charlie
קיבל.ה  984 לייקים

רדנקו כתב:

יכול להיות שהוא רוצה אבל לא בטוח שהם רוצים למכור.

לדעתי רקנאטי ופרדמן הגיעו למסקנה שאי אפשר להמשיך יותר יחד. זה היה ברור שמישהו מהם ימכור. אני דווקא חשבתי שרקנאטי ימכור כי פדרמן לכאורה מושרשים יותר במועדון הבזוי הזה.
מכל מקום, לא יודע איך החליטו מי מוכר או שזו יוזמה של הפדרמנים, אבל כרגע זה נראה שהאמריקאים קונים רק את החלק של פדרמן. אולי מתישהו בעתיד יקנו עוד אחוזים.
השאלה גם כמה ישקיעו.
Charlie
קיבל.ה  984 לייקים

ההוא מפעם כתב:
רדנקו כתב: 16 אוקטובר 2025, 20:27

לא ברור לי מה האינטרס שלו, יש שם בעלים אחרים שאין להם בעיה לשים כל אחד 10 מיליון דולר כל שנה בלי למצמץ
אחד הבעלים ( אשכנזי ) יותר עשיר מהם ולדיץ כנראה יש אפשרויות כלכליות לא מוגבלות
עובדתית אף אחד לא שם שקל והם חיים מההכנסות שבסך הכל עד "חרבות ברזל" הספיקו כדי להעמיד קבוצה לא רעה.

רק העליה בשווי החוזים בשנתיים האחרונות פלוס ההיעדר היורוליג במנורה גרמו לבלוף להיחשף ולכן גם ללחץ הקהל, הקרע בין רקנאטי ופרדמן כי לא ניתן היה לטשטוש ומכאן הדרך קצרה להיפרדות ולמכירה
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

Charlie כתב: 16 אוקטובר 2025, 20:32

גולדהאר/שניידר? המשפחה הזו לא רחוקה מהעושר הזה. אחד האחים מוערך בכמיליארד דולר ויש עוד אחים. אין ספק שהתקציב של מכבי יגדל משמעותית בעונה הבאה ואולי כבר השנה נראה חיזוק בדמות זרים בשווי שמכבי לא הכירה בטח שלא בשנים האחרונות.

עופר דיבר על זה לא מעט, שהוא משקיע הרבה ו"משתולל כספית" כי זה עניין של זמן עד שבמכבי יתחלפו בעלים ובנוסף לכסף שהקבוצה מייצרת יוזרם ממון רב וכן מתישהו גם מתן אידלסון יתעורר ולכן הוא ממהר לבצע מהלכים עם הפועל.
כל המשפחה יחד שווה בערך חצי גולדהר ובעוד שלהם יש המון דברים בחיים, לגולדהר אין מה לעשות עם הכסף כל החיים שלו מכבי. ( שניידר אגב שווה כפול מגולדהר ).
חוץ מזה שמעתי על אנשים כבדים בהרבה שהיו במו"מ וגם פורסם בעבר שהפדרמנים דחו הצעה של מכירה לפי שווי של 120 מיליון. ( למיטב ידעתי למישהו שובר שיוויון )

* מתן זה לא ליגה אחרת זה "ספורט" אחר, המשפחה שלו זה מפלצת אמא היא בין 30 האנשים העשירים בעולם ובטח בין 10 הנזילים ביותר.
לפרופורציות הריבית השנתית על החלק של מתן בירושה זה בערך כל השווי של עופר ינאי ( שהוא מאוד עשיר) , זה פשוט לא נתפס כמה כסף יש להם
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

Charlie כתב: 16 אוקטובר 2025, 20:36
רדנקו כתב:

לדעתי רקנאטי ופרדמן הגיעו למסקנה שאי אפשר להמשיך יותר יחד. זה היה ברור שמישהו מהם ימכור. אני דווקא חשבתי שרקנאטי ימכור כי פדרמן לכאורה מושרשים יותר במועדון הבזוי הזה.
מכל מקום, לא יודע איך החליטו מי מוכר או שזו יוזמה של הפדרמנים, אבל כרגע זה נראה שהאמריקאים קונים רק את החלק של פדרמן. אולי מתישהו בעתיד יקנו עוד אחוזים.
השאלה גם כמה ישקיעו.
אתה לא באירוע לפדמנים אין שקל, דיוויד נאלץ למכור את הבית ( בית :smoke: ) בגלל בעיות נזילות, הוא כבר שנים מונע השקעות מבעלים אחרים.
רקנטי אכן תעלומה לא ברור כמה ירצו להשקיע, דיץ ואשכנזי חד משמעית אמרו שהם חושבים שצריך להגדיל את התקציב בהרבה ( ו 10 מיליון דולר לראש זה בשבילם פיצוחים )
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  157 לייקים

אז המחאה שלהם מתמקדת בפדרמן כי הם אלה שלא רוצים להשקיע יותר כסף? או משהו שקשור לתפקיד שלהם בקבוצה?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
XM
קיבל.ה  93 לייקים

השאלה אם זה יוסיף דלק לעופר או להיפך. אם איך שזה מתפתח עם הקהל עושה רושם שההגמוניה של ההם תחזור מהר הרבה יותר משחזרנו. רק שלא ניפול לתהומות כשעופר יעזוב
בן לוז
קיבל.ה  400 לייקים

נראה ששימון שילם היום המון כסף לשופטים
ממציאים שריקות הזויות
כל נשיפה ליד שחקן מכבי עבירה ל3 זריקות
הזייה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1872 לייקים

ההוא מפעם כתב:
Charlie כתב: 16 אוקטובר 2025, 20:36
רדנקו כתב:לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.

השאלה גם כמה ישקיעו.
אתה לא באירוע לפדמנים אין שקל, דיוויד נאלץ למכור את הבית ( בית :smoke: ) בגלל בעיות נזילות, הוא כבר שנים מונע השקעות מבעלים אחרים.
רקנטי אכן תעלומה לא ברור כמה ירצו להשקיע, דיץ ואשכנזי חד משמעית אמרו שהם חושבים שצריך להגדיל את התקציב בהרבה ( ו 10 מיליון דולר לראש זה בשבילם פיצוחים )
ממה שאני זוכר רקנטי גם בצרות כספיות ולכן רצה למכור את ערוץ הספורט ורק כששמעו שהוא עומד למכור לעופר ינאי הוא יץנאלץ לרדת מזה.

הוקיץ'
קיבל.ה  7008 לייקים

גם על אדלסון אמרו שהוא יהפוך את ירושלים לטובה באירופה ובינתיים הוא לא ממש מעוניין להשקיע סכומים גדולים. בואו נראה האם הם יקנו את מכבי, אם כן איזה אחוזים, וכמה הם רוצים להשקיע בכלל.
Money talks, ובינתיים לעופר אין מתחרים בזירה הזו.
ranjef
קיבל.ה  1754 לייקים

מה שלא יהיה, זה בטח לא טוב יותר להפועל מהמצב כיום.
נולדנו לסבול
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2875 לייקים

לא סתם עופר השקיע בטירוף בשנתיים האחרונות, הוא ידע שזה הזמן להכות בברזל כשהוא חם לפני שבמכבי יתאוששו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1872 לייקים

הכלבים בדרך לנצח את אולימפיאקוס
ואותו כלב שניצח אותנו מנצח גם אותם במו ידיו עם סרייה של שלשות

רק הפועל
קיבל.ה  2791 לייקים

להשחיר את הפורום זה יום עצוב
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  598 לייקים

איזה חרבון מפואר
סמל אישי של משתמש