אל תדאגיהלום14אדום כתב:סעמק למה זה לא בארץ
עם המזל שלהם,הדרבי שהם יארחו יהיה בארץ.
אל תדאגיהלום14אדום כתב:סעמק למה זה לא בארץ
חותם גם על זה
יכל להיות הרבה יותר טוב.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:המחמירים יגידו ערב נפלא אפילו
הנפלה עטרת ראשנו ?
לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
הרוכש החדש ממש לא סיבה לאבל, חששתי משמות גדולים ברהבה, לפחות משהו מינימום גולדהר/שניידר
החדש הוא כנראה בסדר הגודל של החברים שקיימים שם כבר השאלה רק אם הוא יגרום לאחרים לפתוח כיס גדול או שעולם כמנהגו ינהג
גולדהאר/שניידר? המשפחה הזו לא רחוקה מהעושר הזה. אחד האחים מוערך בכמיליארד דולר ויש עוד אחים. אין ספק שהתקציב של מכבי יגדל משמעותית בעונה הבאה ואולי כבר השנה נראה חיזוק בדמות זרים בשווי שמכבי לא הכירה בטח שלא בשנים האחרונות.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
הרוכש החדש ממש לא סיבה לאבל, חששתי משמות גדולים ברהבה, לפחות משהו מינימום גולדהר/שניידר
החדש הוא כנראה בסדר הגודל של החברים שקיימים שם כבר השאלה רק אם הוא יגרום לאחרים לפתוח כיס גדול או שעולם כמנהגו ינהג
לא ברור לי מה האינטרס שלו, יש שם בעלים אחרים שאין להם בעיה לשים כל אחד 10 מיליון דולר כל שנה בלי למצמץרדנקו כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:27לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
יכול להיות שהוא רוצה אבל לא בטוח שהם רוצים למכור.רדנקו כתב:לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
עובדתית אף אחד לא שם שקל והם חיים מההכנסות שבסך הכל עד "חרבות ברזל" הספיקו כדי להעמיד קבוצה לא רעה.ההוא מפעם כתב:לא ברור לי מה האינטרס שלו, יש שם בעלים אחרים שאין להם בעיה לשים כל אחד 10 מיליון דולר כל שנה בלי למצמץרדנקו כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:27לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
אחד הבעלים ( אשכנזי ) יותר עשיר מהם ולדיץ כנראה יש אפשרויות כלכליות לא מוגבלות
כל המשפחה יחד שווה בערך חצי גולדהר ובעוד שלהם יש המון דברים בחיים, לגולדהר אין מה לעשות עם הכסף כל החיים שלו מכבי. ( שניידר אגב שווה כפול מגולדהר ).Charlie כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:32גולדהאר/שניידר? המשפחה הזו לא רחוקה מהעושר הזה. אחד האחים מוערך בכמיליארד דולר ויש עוד אחים. אין ספק שהתקציב של מכבי יגדל משמעותית בעונה הבאה ואולי כבר השנה נראה חיזוק בדמות זרים בשווי שמכבי לא הכירה בטח שלא בשנים האחרונות.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
עופר דיבר על זה לא מעט, שהוא משקיע הרבה ו"משתולל כספית" כי זה עניין של זמן עד שבמכבי יתחלפו בעלים ובנוסף לכסף שהקבוצה מייצרת יוזרם ממון רב וכן מתישהו גם מתן אידלסון יתעורר ולכן הוא ממהר לבצע מהלכים עם הפועל.
אתה לא באירוע לפדמנים אין שקל, דיוויד נאלץ למכור את הבית ( ביתCharlie כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:36יכול להיות שהוא רוצה אבל לא בטוח שהם רוצים למכור.רדנקו כתב:לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.ההוא מפעם כתב:הפאניקה הגדולה שלי זאת העזיבה של האיש היקר בר קמצה.
לדעתי רקנאטי ופרדמן הגיעו למסקנה שאי אפשר להמשיך יותר יחד. זה היה ברור שמישהו מהם ימכור. אני דווקא חשבתי שרקנאטי ימכור כי פדרמן לכאורה מושרשים יותר במועדון הבזוי הזה.
מכל מקום, לא יודע איך החליטו מי מוכר או שזו יוזמה של הפדרמנים, אבל כרגע זה נראה שהאמריקאים קונים רק את החלק של פדרמן. אולי מתישהו בעתיד יקנו עוד אחוזים.
השאלה גם כמה ישקיעו.
ממה שאני זוכר רקנטי גם בצרות כספיות ולכן רצה למכור את ערוץ הספורט ורק כששמעו שהוא עומד למכור לעופר ינאי הוא יץנאלץ לרדת מזה.ההוא מפעם כתב:אתה לא באירוע לפדמנים אין שקל, דיוויד נאלץ למכור את הבית ( ביתCharlie כתב: ↑16 אוקטובר 2025, 20:36יכול להיות שהוא רוצה אבל לא בטוח שהם רוצים למכור.רדנקו כתב:לפחות לפי מה שכתוב שם הוא רוצה לקנות את כולם.
לדעתי רקנאטי ופרדמן הגיעו למסקנה שאי אפשר להמשיך יותר יחד. זה היה ברור שמישהו מהם ימכור. אני דווקא חשבתי שרקנאטי ימכור כי פדרמן לכאורה מושרשים יותר במועדון הבזוי הזה.
מכל מקום, לא יודע איך החליטו מי מוכר או שזו יוזמה של הפדרמנים, אבל כרגע זה נראה שהאמריקאים קונים רק את החלק של פדרמן. אולי מתישהו בעתיד יקנו עוד אחוזים.
השאלה גם כמה ישקיעו.) בגלל בעיות נזילות, הוא כבר שנים מונע השקעות מבעלים אחרים.
רקנטי אכן תעלומה לא ברור כמה ירצו להשקיע, דיץ ואשכנזי חד משמעית אמרו שהם חושבים שצריך להגדיל את התקציב בהרבה ( ו 10 מיליון דולר לראש זה בשבילם פיצוחים )