עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
100 שקל לקריית אתא ליציע? חחחחחחחח תוריד אפס ותמכור במחיר הזה לאולם לאורך המגרש.
אלוהים למה כולכם דבילים?
אלוהים למה כולכם דבילים?
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
אז הוא כתב הודעת ווטסאפ בקבוצה פרטית. מה הבעיה עם זה? מה שהופך את זה לבעיה זה החלאות שישר מפרסמים את זה בפומבי ועושים מזה סיפור וכמובן רמי שרץ לספר כמה הוא צדיק.איש גדול כתב:מה לא מובן?Nati כתב: ↑12 אוקטובר 2025, 10:08הפעם אני מסכים איתך.איש גדול כתב:אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
מרשים הצורך הזה ביצירת סאגות.
כי למה לפעול באופן רגיל ופשוט אם יש כרטיסים למכור אותם אם אפשר לנסות להתחכם ולהמציא את העולם.
עוד החלטה מיני רבות שמרחיקה קהל במקום לקרב.
מבלי להתייחס לשטויות שהוא כתב על כמות האוהדים בדרייב אין שמישהו יסביר לעופר שאוהד שלא עושה מנוי ומידי פעם רוצה לקנות כרטיס זה דבר לגטימי , ואולי אם הוא יבוא לכמה משחקים ויהיה לו כיף הוא עונה לאחר מכן יעשה מנוי.
במועדון ספורט צריך להקל על אוהדים להגיע למשחקים לא להקשות עליהם.
נמאס כבר מהסאגות המפגרות האלה מזמן.
יש כרטיסים ? יש מקום פנוי ביציעים? תן לאוהדים לקנות כרטיס ולהגיע (רצוי במחיר הוגן שמתאים לגודל המשחק הספציפי).
ככה פשוט
לא מבין ולא מובן למה לא למכור כרטיסים.
הרבה אוהדים לא יכולים להתחייב למנוי ביחוד שבכדורסל רוב הזמן לא ידוע יום ושעה של המשחק.
לעופר אין מושג איך להתנהל מול הקהל והוא לא מוכן להקשיב.
אחרי ההודעה המוזרה שלא ימכרו כרטיסים הייתה מספיק ביקורת בשביל להבין שזה רעיון מפגר ופשוט לזרוק אותו לפח.
אבל לא , עופר החליט שרעיון יותר טוב ללכת ראש בקיר ולרגל פתיחת העונה גם לכתוב הודעת ווואצאפ עם עוד התנגחות בעמותה.
בדיוק הזמן לזה
לגבי החלק הראשון בנושא הכרטיסים אני מסכים באלף אחוז. לא מאה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
תרבות הניהול שהובילה את העמותה לפירוק? אולי קשר נהדר עם האוהדים (בעיקר עם האולטראס) אבל בניהול קצת פחות.Shacham כתב:התגובה של עופר ובכללי המהלך של אי מכירת הכרטיסים זה חוסר הבנה הכי בסיסי באיך ראש של אוהדי ספורט עובד. שזה סימפטום נוסף של העובדה שכמעט כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אותנו - מהלך שעופר התחיל להוביל או לכל הפחות לגרום לו עוד לפני הפיצוץ עם העמותה ויד אליהו. אנשים שהם הפועל בכל רמ"ח איבריהם, שליוו את המועדון מהרגע הראשון ויצרו תרבות של קשר מועדון-אוהדים מיוחדת ונדירה.
וזה במקרה גם מהלך שהוא חלומם הרטוב של כל האנשים שצועקים כל הזמן על המקורבים ש"הזיזו להם את הגבינה". התוצאות לפנינו.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
עוד תתגעגע לאנשים שלא יעזבו בלי קשר לכלום
-
- קיבל.ה 281 לייקים
האולם היה אתמול 3/4 ריק ולא מכרו כרטיסים למשחק זה לא סאגה? זה יותר מסאגה זה בניגוד גמור למשפט שאומר שהספורט של האוהדים.red in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 00:13הנה, שוב אתה הופך דברים לאסון או לסאגות.איש גדול כתב: ↑12 אוקטובר 2025, 07:29 אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
כי למה לפעול באופן רגיל ופשוט אם יש כרטיסים למכור אותם אם אפשר לנסות להתחכם ולהמציא את העולם.
מבלי להתייחס לשטויות שהוא כתב על כמות האוהדים בדרייב אין שמישהו יסביר לעופר שאוהד שלא עושה מנוי ומידי פעם רוצה לקנות כרטיס זה דבר לגטימי , ואולי אם הוא יבוא לכמה משחקים ויהיה לו כיף הוא עונה לאחר מכן יעשה מנוי.
יש כרטיסים ? יש מקום פנוי ביציעים? תן לאוהדים לקנות כרטיס ולהגיע (רצוי במחיר הוגן שמתאים לגודל המשחק הספציפי).
ככה פשוט
כן, אני לא אוהב את זה שלא מכרו בהתחלה כרטיסים, וזו טעות. והעלו טענות, וההנהלה שינתה את ההחלטה.
והרי ברור לך שזה הנרטיב שהמתנגדים לינאי ידבקו בו, כן? ישקרו שהנה, הוא לא נותן לאוהדים לקנות כרטיסים, למרות שבסוף כן מכרו.
זו לא סאגה בשום צורה, אלא טעות. טעויות יהיו, יש בכל קבוצה.
איך אתה מצפה שיהיה שקט, אם על כל דבר אתה מדבר ככה, כסאגה?
הודעת וואצאפ שמראה שעופר עוד עסוק בהתנגחויות וריבים זה לא סאגה?
איבדתם את זה פה
לבריאות
- מילפורד
- קיבל.ה 2857 לייקים
-
- קיבל.ה 215 לייקים
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
-
- קיבל.ה 215 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
לפחות אתה לא מופיע פה רק בהפסדים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.איש גדול כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 07:38האולם היה אתמול 3/4 ריק ולא מכרו כרטיסים למשחק זה לא סאגה? זה יותר מסאגה זה בניגוד גמור למשפט שאומר שהספורט של האוהדים.red in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 00:13הנה, שוב אתה הופך דברים לאסון או לסאגות.איש גדול כתב: ↑12 אוקטובר 2025, 07:29 אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
ככה פשוט
כן, אני לא אוהב את זה שלא מכרו בהתחלה כרטיסים, וזו טעות. והעלו טענות, וההנהלה שינתה את ההחלטה.
והרי ברור לך שזה הנרטיב שהמתנגדים לינאי ידבקו בו, כן? ישקרו שהנה, הוא לא נותן לאוהדים לקנות כרטיסים, למרות שבסוף כן מכרו.
איבדתם את זה פה
לבריאות
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 215 לייקים
-
- קיבל.ה 281 לייקים
בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהלred in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:23טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.איש גדול כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 07:38האולם היה אתמול 3/4 ריק ולא מכרו כרטיסים למשחק זה לא סאגה? זה יותר מסאגה זה בניגוד גמור למשפט שאומר שהספורט של האוהדים.red in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 00:13
הנה, שוב אתה הופך דברים לאסון או לסאגות.
איבדתם את זה פה
לבריאות
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
מספיק שיש אוהד הפועל 1 שרצה לבוא אתמול ולא יכל לקנות כרטיס זה לא רק סאגה זה ביזיון.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
מסכים. הרי בעצם המעבר ליד אליהו הכוונה היתה להגדיל את המנויים, כמות האוהדים, שלא יישארו אוהדים בחוץ.איש גדול כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:28בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהלred in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:23טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
מספיק שיש אוהד הפועל 1 שרצה לבוא אתמול ולא יכל לקנות כרטיס זה לא רק סאגה זה ביזיון.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
בפועל ההתנהלות עם הכרטיסים והמנויים גורמת לפעולה ההפוכה. פשוט חבל על כל ההתנהלות הכושלת של הקבוצה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 114 לייקים
סאגה, טעות, הזיה, ביזיון.. מה זה משנה.
דיברו על פתיחת המועדון לקהילה ובסוף קורה בדיוק ההפך. מטורף שאנשים ממעיטים בזה ועוד יותר מטורף שיש אנשים שמצדיקים את זה.
דיברו על פתיחת המועדון לקהילה ובסוף קורה בדיוק ההפך. מטורף שאנשים ממעיטים בזה ועוד יותר מטורף שיש אנשים שמצדיקים את זה.
- Shacham
- קיבל.ה 1027 לייקים
תרבות ניהול שגם הקימה לך מועדון מאפס והובילה אותו ללהיות מועדון יציב בליגת העל. מועדון שאמנם לא היה ביורוליג אבל גם לא גרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר פעם בשבוע בממוצע. כנראה שלא הכל היה גרוע בניהול שם.רדנקו כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 01:03תרבות הניהול שהובילה את העמותה לפירוק? אולי קשר נהדר עם האוהדים (בעיקר עם האולטראס) אבל בניהול קצת פחות.Shacham כתב:התגובה של עופר ובכללי המהלך של אי מכירת הכרטיסים זה חוסר הבנה הכי בסיסי באיך ראש של אוהדי ספורט עובד. שזה סימפטום נוסף של העובדה שכמעט כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אותנו - מהלך שעופר התחיל להוביל או לכל הפחות לגרום לו עוד לפני הפיצוץ עם העמותה ויד אליהו. אנשים שהם הפועל בכל רמ"ח איבריהם, שליוו את המועדון מהרגע הראשון ויצרו תרבות של קשר מועדון-אוהדים מיוחדת ונדירה.
וזה במקרה גם מהלך שהוא חלומם הרטוב של כל האנשים שצועקים כל הזמן על המקורבים ש"הזיזו להם את הגבינה". התוצאות לפנינו.
-
- קיבל.ה 1737 לייקים
רוי מה שחשוב זה 3 ניצחונות עליהם בחודש מאי
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
זה נכון, אבל כל דרבי הוא חשוב בפני עצמו גם בלי קשר לתואר כזה או אחר.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 1629 לייקים
ממש לא טריוויאלי, ובבקשה אל תטיף לי (בתור אחד שהיה שם וזוכר את האירוע במעומעם).הפועל כתב:לא מצליח להבין את הצורך האוטומטי להשתתף בזלזול וההקטנה הזאת רק בגלל שעופר אמר (בלי להבין כלום, כרגיל). אפילו התקשורת באותה תקופה אמרה שמדובר בכ-1500 איש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 88,00.html
זה לא מיליונים, אבל לא טריביאלי בכלל. בטח ובטח שלא לאוהדי ספורט. אם מישהו חושב שכן, שיבחר את הנושא האהוב עליו וינסה לארגן הפגנה שמגיעים 1500 איש. בהצלחה.
היו פחות מ-1000 אנשים, וגם זה הרבה, במיוחד לאור כמות הקהל שהיינו מביאים למשחקי בית באוסישקין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
חבל שעופר בא. היית יכול לספר איזה יופי הם מנהלים את הקבוצה בפירוק.Red roy כתב:ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
הכי טוב לא לדעת מה קורה וכמה המצב רע. חוץ מדברים קטנים שדלפו החוצה כמו אי תשלום משכורות. אה בעצם זה קורה גם עכשיו באגודות שקנו בכסף שלי "כי זו פעילות רווחית" ועדיין מנוהלות על ידי העמותה.Shacham כתב:תרבות ניהול שגם הקימה לך מועדון מאפס והובילה אותו ללהיות מועדון יציב בליגת העל. מועדון שאמנם לא היה ביורוליג אבל גם לא גרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר פעם בשבוע בממוצע. כנראה שלא הכל היה גרוע בניהול שם.רדנקו כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 01:03תרבות הניהול שהובילה את העמותה לפירוק? אולי קשר נהדר עם האוהדים (בעיקר עם האולטראס) אבל בניהול קצת פחות.Shacham כתב:התגובה של עופר ובכללי המהלך של אי מכירת הכרטיסים זה חוסר הבנה הכי בסיסי באיך ראש של אוהדי ספורט עובד. שזה סימפטום נוסף של העובדה שכמעט כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אותנו - מהלך שעופר התחיל להוביל או לכל הפחות לגרום לו עוד לפני הפיצוץ עם העמותה ויד אליהו. אנשים שהם הפועל בכל רמ"ח איבריהם, שליוו את המועדון מהרגע הראשון ויצרו תרבות של קשר מועדון-אוהדים מיוחדת ונדירה.
העיקר שהיה שקט ולא ידעת מה הולך בפנים.
זה עדיף בהרבה.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
שמע
יש מצב אתה יכול להתחרות ברגב , אמסלם , קיש , מאי גולן , קרעי ושער החברה .
דמגוג של בדיחה
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
אמרתי, זו טעות בעיני, הסיבה שאני תומך במעבר זה באמת כי זה מאפשר ליותר קהל להגיע.איש גדול כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:28בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהלred in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:23טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
אבל טעות זו לא סאגה. גם שינו את זה בסוף - לא הודיעו על זה (וגם זו טעות בעיני), אבל בסוף כולם יכלו לקנות. מכיר כמה שקנו ככה.
אם אתה מצפה לניהול ללא טעויות - לא יהיה כזה. ועל טעויות צריך להגיב, וללחוץ להשתפר ולשנות.
אבל לא כל דבר זה סאגה, לא כל דבר זה חלק ממהלך ארוך נגד אוהדים, כמו שאתה מצייר את זה. וכשאתה מצייר את זה ככה, אתה מייצר את חוסר השקט, כי אתה הופך הכל לקנוניה אחת גדולה שכולם חייבים להתנגד אליה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1737 לייקים
יום לפני המשחק ניסיתי לרכוש ונאמר לי שאני לא זכאיred in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 21:47אמרתי, זו טעות בעיני, הסיבה שאני תומך במעבר זה באמת כי זה מאפשר ליותר קהל להגיע.איש גדול כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:28בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהלred in blood כתב: ↑13 אוקטובר 2025, 10:23
טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
אבל טעות זו לא סאגה. גם שינו את זה בסוף - לא הודיעו על זה (וגם זו טעות בעיני), אבל בסוף כולם יכלו לקנות. מכיר כמה שקנו ככה.
אם אתה מצפה לניהול ללא טעויות - לא יהיה כזה. ועל טעויות צריך להגיב, וללחוץ להשתפר ולשנות.
אבל לא כל דבר זה סאגה, לא כל דבר זה חלק ממהלך ארוך נגד אוהדים, כמו שאתה מצייר את זה. וכשאתה מצייר את זה ככה, אתה מייצר את חוסר השקט, כי אתה הופך הכל לקנוניה אחת גדולה שכולם חייבים להתנגד אליה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
העיקר אתה מקשקש פה מזבל את השכל על דברים שאין לך בהם שמץ. של מושג.Red roy כתב:שמע
יש מצב אתה יכול להתחרות ברגב , אמסלם , קיש , מאי גולן , קרעי ושער החברה .
דמגוג של בדיחה
אבל אני דמגוג.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
כמה כיף זה לחשוב שאתה יודע הכל ?
בעיקר שוואלה רוב מה שאתה כותב לא קשור למציאות , ודי מביך .
אבל לך תחגוג
אתה משחק להם אותה פה בפורום כאוטוריטה , ונראה לי הצלחת עם הקטע הזה .
עבדת עליהם פה יופי ...
מכיר אותך 25 שנה
די עם החרטא
בא לשחק לי את הקטע של העמותה וניהול תקין
אני כתבתי על זה משהו ?
תעשה דאווינים על ילדים בני 18 פה
-
- קיבל.ה 336 לייקים
פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?

אלוהים אדירים, מה עשיתם?

-
- קיבל.ה 486 לייקים
מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
-
- קיבל.ה 281 לייקים
Adom_Adom כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:24מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
-
- קיבל.ה 336 לייקים
היה אולם מלא ב3,500 אוהדים בכל משחק, לקבוצה עם עשירית תקציב, עם האווירה הכי טובה בארץAdom_Adom כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:24מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
החלפתם את זה בבית קברות ב20% תפוסה
איזה פשע, לא להאמין
-
- קיבל.ה 281 לייקים
אפשר להתכחש לזה עד מחרתייםAdom_Adom כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:24מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
חוץ מהפורום הזה הקהל של הפועל מביע בפרוייקט של עופר חוסר אמון כמעט מוחלט.
ואני אומר את זה בתור אחד שהגיע למשחק ביום ראשון.
2900 אוהדים במשחק ליגה ראשון לקבוצה עם 150 מיליון שקל תקציב?
עם 12 מיליון הגיעו יותר.
או שעופר יחשוב איך הוא מחזיר תקהל להאמין בו (רמז: להמשיך לריב עם העמותה זה פחות הכיוון).
או שאפשר להכריז על הפרוייקט הזה כישלון.
וזה לא אני אומר , זה הקהל מצביע ברגליים
-
- קיבל.ה 2791 לייקים
אני רואה ההפסד בדרבי העיר יפה יפה את האוהדים המסורים , תמשיכו
-
- קיבל.ה 281 לייקים
האמת היא שאני אחרי הדרבי דווקא החלטתי לקחת צעד אחורה בביקורת שלי.
מה שהדליק אותי מחדש זה סיפור הכרטיסים והריב המחודש שהוא פתח מיוזמתו שוב עם העמותה.
אם אחרי כל מה שעברנו בקיץ וכמות המנויים שנמכרה המסקנה של עופר זה שערב המחזור הראשון מה שצריך זה הודעת עם עוד התנגחות בעמותה אז הבן אדם לא הבין כלום.
מה שהדליק אותי מחדש זה סיפור הכרטיסים והריב המחודש שהוא פתח מיוזמתו שוב עם העמותה.
אם אחרי כל מה שעברנו בקיץ וכמות המנויים שנמכרה המסקנה של עופר זה שערב המחזור הראשון מה שצריך זה הודעת עם עוד התנגחות בעמותה אז הבן אדם לא הבין כלום.
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
גם אני לא אוהב את כל אנשי הרוע שיוצאים מהחורים בכל הזדמנות, ואין לי שום עניין להתחיל שוב דיון של מי אשם יותר, אבל צריך לשים את האמת על השולחן, יש פה בעיה גדולה ואם זה ימשיך ככה אני לא רואה את עופר ממשיך להחזיק בקבוצה שלא מביאה קהל ועם הזמן גם העניין בקבוצה יפחת. כתבו את זה יותר מפעם אחת, הגיע הזמן שלקבוצה יהיה גורם שמבין בניהול של קבוצת כדורסל, שמבין איך לשווק את הקבוצה לאוהדים ויזיז את כל מי שעושה את זה עכשיו הצידה, שיתעסקו בדברים אחרים.
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3799 לייקים
אין ספק שיש חוסר אמון של הקהל, מצד שני, אי אפשר לעשות השוואה מול הפועל ששיחקה במסגרת אירופית בארץ מול הפועל במלחמה שמשחקת בחו"ל. לדעתי נכון יהיה לבחון במידה והמדחקים יחזרו לישראל.Red Or Dead כתב:היה אולם מלא ב3,500 אוהדים בכל משחק, לקבוצה עם עשירית תקציב, עם האווירה הכי טובה בארץAdom_Adom כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:24מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
איזה פשע, לא להאמין
לגבי הדרייב אין, אני זוכר שנים שאני מסתכל לצדדים ויש לידי כסאות ריקים.
יכול להיות שדווקא מול האימפריה מקרית אתא הבאנו 3500 אוהדים, אבל ממוצע הקהל בעונה האחרונה בדרייב אין היה 2676.8 קהל.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
היי,Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:48היה אולם מלא ב3,500 אוהדים בכל משחק, לקבוצה עם עשירית תקציב, עם האווירה הכי טובה בארץAdom_Adom כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:24מה עשו? כמה אוהדים היה לפני תזכיר לי?Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:19 פחות מ3,000 צופים במשחק ״בית״, לקבוצה היקרה בהיסטוריה
אלוהים אדירים, מה עשיתם?
![]()
איזה פשע, לא להאמין
גם לי עצובשמגיעים מעט מדי אוהדים למשחקים של הפועל, כל המטרה של לעבור ליד אליהו הייתה על מנת להרחיב את הקהילה וכנראה שכרגע זה קצת נכשל(על אף שיש 4,000 מנויים)
אבל בוא נשים דברים על דיוקים, עד השנתיים האחרונות בדרייב אין, היו בין 1,500 ל2,000 אוהדים בכל משחק, לא צריך לנסות לטשטש את ההיסטוריה.
ובאופן כללי, גם לדרבי, ירושלים וכדומה, יכולנו למכור עד 2,900 ומשהו מנויים/כרטיסים.
ולגבי ״החלפתם״, אז את האמת שלא החלפתי שום דבר, אני נשארתי עם הפועל כמו מאז שנולדתי. לא משנה לי ליגה/מקום.
אני מבין שהמצב חורה לך, אז במקום להגיד החלפתם, בוא תנסה לתרום את חלקך, אם לא דרך משחקי הבית, תבוא למשחקי חוץ.
-
- קיבל.ה 281 לייקים
דבר ראשון קשה לי להאמין שיש 4000 מנויים לתחושתי גם לא קרוב.Money כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 11:22היי,Red Or Dead כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 10:48היה אולם מלא ב3,500 אוהדים בכל משחק, לקבוצה עם עשירית תקציב, עם האווירה הכי טובה בארץ
איזה פשע, לא להאמין
גם לי עצובשמגיעים מעט מדי אוהדים למשחקים של הפועל, כל המטרה של לעבור ליד אליהו הייתה על מנת להרחיב את הקהילה וכנראה שכרגע זה קצת נכשל(על אף שיש 4,000 מנויים)
אבל בוא נשים דברים על דיוקים, עד השנתיים האחרונות בדרייב אין, היו בין 1,500 ל2,000 אוהדים בכל משחק, לא צריך לנסות לטשטש את ההיסטוריה.
ובאופן כללי, גם לדרבי, ירושלים וכדומה, יכולנו למכור עד 2,900 ומשהו מנויים/כרטיסים.
ולגבי ״החלפתם״, אז את האמת שלא החלפתי שום דבר, אני נשארתי עם הפועל כמו מאז שנולדתי. לא משנה לי ליגה/מקום.
אני מבין שהמצב חורה לך, אז במקום להגיד החלפתם, בוא תנסה לתרום את חלקך, אם לא דרך משחקי הבית, תבוא למשחקי חוץ.
אם אתה מאמין שמעל 1000 אוהדים שעשו מנוי לא הגיעו למשחק זה שלך.
החלק השני לא נכון למשחקי פתיחת עונה בדרייב אין לא היה מצב כמעט שהגיעו פחות ממה שהגיעו בראשון.
אתה מוזמן לבדוק
-
- קיבל.ה 336 לייקים
1. לדעתי אפשר לעשות השוואה, כי אם היינו מארחים בדרייב אין או בחולון ולא היה כל הקרע סביב המעבר, היה סולד אאוט תוך יום וחצי עם או בלי אירופה.גביזון כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 11:18אין ספק שיש חוסר אמון של הקהל, מצד שני, אי אפשר לעשות השוואה מול הפועל ששיחקה במסגרת אירופית בארץ מול הפועל במלחמה שמשחקת בחו"ל. לדעתי נכון יהיה לבחון במידה והמדחקים יחזרו לישראל.
יכול להיות שדווקא מול האימפריה מקרית אתא הבאנו 3500 אוהדים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אז בוודאי שאם היורוליג היה משוחק בישראל היה בוסט למנויים, אבל מי שהיו מגיעים למשחקים הם חובבי כדורסל למיניהם שבאים לראות את הקבוצות הכי טובות ביבשת(כי למכבי אי אפשר להשיג כרטיס), ולא אוהדי הפועל תל אביב. זה מה שאנחנו רוצים?
2. אני זוכר את הימים האלו בדרייב אין בדיוק כמוך
הבעיה היא שהאוהדים שהיום לא נמצאים הם ברובם אותם האוהדים שהיו בימים ההם
אז עברו ליד אליהו כדי לתת מקום לכאלה שלא היו כל השנים(בידיעה שהרבה מהאוהדים שהולכים עם הקבוצה לכל מקום שנים רבות לא יגיעו), ומסתבר שהם די מעטים.
אתה חושב שבימים שלא תהיה קבוצה כ״כ מוצלחת בתקציב עתק הם ימשיכו להגיע?
- גביזון
- קיבל.ה 3799 לייקים
אני חושב שגם בדרייבאין החל להיות עניין והרבה קהל כשבא הכסף הגדול. שהתחיל מאבי וכשזה לא היה מספיק המשיך בעופר.Red Or Dead כתב:1. לדעתי אפשר לעשות השוואה, כי אם היינו מארחים בדרייב אין או בחולון ולא היה כל הקרע סביב המעבר, היה סולד אאוט תוך יום וחצי עם או בלי אירופה.גביזון כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 11:18אין ספק שיש חוסר אמון של הקהל, מצד שני, אי אפשר לעשות השוואה מול הפועל ששיחקה במסגרת אירופית בארץ מול הפועל במלחמה שמשחקת בחו"ל. לדעתי נכון יהיה לבחון במידה והמדחקים יחזרו לישראל.Red Or Dead כתב: היה אולם מלא ב3,500 אוהדים בכל משחק, לקבוצה עם עשירית תקציב, עם האווירה הכי טובה בארץ
איזה פשע, לא להאמין
אז בוודאי שאם היורוליג היה משוחק בישראל היה בוסט למנויים, אבל מי שהיו מגיעים למשחקים הם חובבי כדורסל למיניהם שבאים לראות את הקבוצות הכי טובות ביבשת(כי למכבי אי אפשר להשיג כרטיס), ולא אוהדי הפועל תל אביב. זה מה שאנחנו רוצים?
אז עברו ליד אליהו כדי לתת מקום לכאלה שלא היו כל השנים(בידיעה שהרבה מהאוהדים שהולכים עם הקבוצה לכל מקום שנים רבות לא יגיעו), ומסתבר שהם די מעטים.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
התחיל בעונת גמר הגביע ו4 נצחונות בדרביגביזון כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 11:41אני חושב שגם בדרייבאין החל להיות עניין והרבה קהל כשבא הכסף הגדול. שהתחיל מאבי וכשזה לא היה מספיק המשיך בעופר.Red Or Dead כתב:1. לדעתי אפשר לעשות השוואה, כי אם היינו מארחים בדרייב אין או בחולון ולא היה כל הקרע סביב המעבר, היה סולד אאוט תוך יום וחצי עם או בלי אירופה.גביזון כתב: ↑14 אוקטובר 2025, 11:18
אין ספק שיש חוסר אמון של הקהל, מצד שני, אי אפשר לעשות השוואה מול הפועל ששיחקה במסגרת אירופית בארץ מול הפועל במלחמה שמשחקת בחו"ל. לדעתי נכון יהיה לבחון במידה והמדחקים יחזרו לישראל.
תומר חתם בקיץ ועשינו סולד אאוט מנויים, כבר ב3 ביולי -
אבי היה כבר שנים רבות לפני כן. על השם עופר ינאי שמענו רק בסיום אותה עונה.