עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1704 לייקים

100 שקל לקריית אתא ליציע? חחחחחחחח תוריד אפס ותמכור במחיר הזה לאולם לאורך המגרש.
אלוהים למה כולכם דבילים?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1850 לייקים

איש גדול כתב:
Nati כתב: 12 אוקטובר 2025, 10:08
איש גדול כתב:אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
מרשים הצורך הזה ביצירת סאגות.
כי למה לפעול באופן רגיל ופשוט אם יש כרטיסים למכור אותם אם אפשר לנסות להתחכם ולהמציא את העולם.
עוד החלטה מיני רבות שמרחיקה קהל במקום לקרב.
מבלי להתייחס לשטויות שהוא כתב על כמות האוהדים בדרייב אין שמישהו יסביר לעופר שאוהד שלא עושה מנוי ומידי פעם רוצה לקנות כרטיס זה דבר לגטימי , ואולי אם הוא יבוא לכמה משחקים ויהיה לו כיף הוא עונה לאחר מכן יעשה מנוי.
במועדון ספורט צריך להקל על אוהדים להגיע למשחקים לא להקשות עליהם.
נמאס כבר מהסאגות המפגרות האלה מזמן.
יש כרטיסים ? יש מקום פנוי ביציעים? תן לאוהדים לקנות כרטיס ולהגיע (רצוי במחיר הוגן שמתאים לגודל המשחק הספציפי).
ככה פשוט
הפעם אני מסכים איתך.
לא מבין ולא מובן למה לא למכור כרטיסים.
הרבה אוהדים לא יכולים להתחייב למנוי ביחוד שבכדורסל רוב הזמן לא ידוע יום ושעה של המשחק.
מה לא מובן?
לעופר אין מושג איך להתנהל מול הקהל והוא לא מוכן להקשיב.
אחרי ההודעה המוזרה שלא ימכרו כרטיסים הייתה מספיק ביקורת בשביל להבין שזה רעיון מפגר ופשוט לזרוק אותו לפח.
אבל לא , עופר החליט שרעיון יותר טוב ללכת ראש בקיר ולרגל פתיחת העונה גם לכתוב הודעת ווואצאפ עם עוד התנגחות בעמותה.
בדיוק הזמן לזה
אז הוא כתב הודעת ווטסאפ בקבוצה פרטית. מה הבעיה עם זה? מה שהופך את זה לבעיה זה החלאות שישר מפרסמים את זה בפומבי ועושים מזה סיפור וכמובן רמי שרץ לספר כמה הוא צדיק.
לגבי החלק הראשון בנושא הכרטיסים אני מסכים באלף אחוז. לא מאה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1850 לייקים

Shacham כתב:התגובה של עופר ובכללי המהלך של אי מכירת הכרטיסים זה חוסר הבנה הכי בסיסי באיך ראש של אוהדי ספורט עובד. שזה סימפטום נוסף של העובדה שכמעט כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אותנו - מהלך שעופר התחיל להוביל או לכל הפחות לגרום לו עוד לפני הפיצוץ עם העמותה ויד אליהו. אנשים שהם הפועל בכל רמ"ח איבריהם, שליוו את המועדון מהרגע הראשון ויצרו תרבות של קשר מועדון-אוהדים מיוחדת ונדירה.

וזה במקרה גם מהלך שהוא חלומם הרטוב של כל האנשים שצועקים כל הזמן על המקורבים ש"הזיזו להם את הגבינה". התוצאות לפנינו.
תרבות הניהול שהובילה את העמותה לפירוק? אולי קשר נהדר עם האוהדים (בעיקר עם האולטראס) אבל בניהול קצת פחות.

Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
עוד תתגעגע לאנשים שלא יעזבו בלי קשר לכלום
איש גדול
קיבל.ה  279 לייקים

red in blood כתב: 13 אוקטובר 2025, 00:13
איש גדול כתב: 12 אוקטובר 2025, 07:29 אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
כי למה לפעול באופן רגיל ופשוט אם יש כרטיסים למכור אותם אם אפשר לנסות להתחכם ולהמציא את העולם.
מבלי להתייחס לשטויות שהוא כתב על כמות האוהדים בדרייב אין שמישהו יסביר לעופר שאוהד שלא עושה מנוי ומידי פעם רוצה לקנות כרטיס זה דבר לגטימי , ואולי אם הוא יבוא לכמה משחקים ויהיה לו כיף הוא עונה לאחר מכן יעשה מנוי.
יש כרטיסים ? יש מקום פנוי ביציעים? תן לאוהדים לקנות כרטיס ולהגיע (רצוי במחיר הוגן שמתאים לגודל המשחק הספציפי).
ככה פשוט
הנה, שוב אתה הופך דברים לאסון או לסאגות.
כן, אני לא אוהב את זה שלא מכרו בהתחלה כרטיסים, וזו טעות. והעלו טענות, וההנהלה שינתה את ההחלטה.
והרי ברור לך שזה הנרטיב שהמתנגדים לינאי ידבקו בו, כן? ישקרו שהנה, הוא לא נותן לאוהדים לקנות כרטיסים, למרות שבסוף כן מכרו.
זו לא סאגה בשום צורה, אלא טעות. טעויות יהיו, יש בכל קבוצה.

איך אתה מצפה שיהיה שקט, אם על כל דבר אתה מדבר ככה, כסאגה?
האולם היה אתמול 3/4 ריק ולא מכרו כרטיסים למשחק זה לא סאגה? זה יותר מסאגה זה בניגוד גמור למשפט שאומר שהספורט של האוהדים.
הודעת וואצאפ שמראה שעופר עוד עסוק בהתנגחויות וריבים זה לא סאגה?
איבדתם את זה פה
לבריאות
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2858 לייקים

Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 06:56 ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
זה לקח פחות מחודשיים/שלוש
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

מילפורד כתב: 13 אוקטובר 2025, 08:01
Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 06:56 ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
הבת שלי עבדה עלי
הבטיחה לי שהיא שינתה את הסיסמא .
דפקה אותי ואותכם
Red_man
קיבל.ה  1704 לייקים

Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 08:07
הבת שלי עבדה עלי
דפקה אותי ואותכם
מה העונש הצפוי?
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

Red_man כתב: 13 אוקטובר 2025, 08:40

הבת שלי עבדה עלי
דפקה אותי ואותכם
מה העונש הצפוי?
הבת היא הנסיכה
היא לעולם לא תקבל אפילו מילה רעה
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  154 לייקים

Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 08:45

הבת שלי עבדה עלי
דפקה אותי ואותכם
מה העונש הצפוי?
הבת היא הנסיכה
לפחות אתה לא מופיע פה רק בהפסדים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  491 לייקים

איש גדול כתב: 13 אוקטובר 2025, 07:38
איש גדול כתב: 12 אוקטובר 2025, 07:29 אז עוד לא התחלנו את הליגה וכבר יש סאגה חדשה והזויה שצריך להסביר אותה לקהל באיזה קבוצת וואצאפ.
ככה פשוט
כן, אני לא אוהב את זה שלא מכרו בהתחלה כרטיסים, וזו טעות. והעלו טענות, וההנהלה שינתה את ההחלטה.
והרי ברור לך שזה הנרטיב שהמתנגדים לינאי ידבקו בו, כן? ישקרו שהנה, הוא לא נותן לאוהדים לקנות כרטיסים, למרות שבסוף כן מכרו.

האולם היה אתמול 3/4 ריק ולא מכרו כרטיסים למשחק זה לא סאגה? זה יותר מסאגה זה בניגוד גמור למשפט שאומר שהספורט של האוהדים.
איבדתם את זה פה
לבריאות
טעות במדיניות מכירת כרטיסים למשחק זה בשום צורה לא סאגה. בשום צורה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

בונדר כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:23

מה העונש הצפוי?
הבת היא הנסיכה
ואם היינו מפסידים היום ,
ביג דיל .

את כל מה שהיה חשוב לי הפסדתי לפני שבוע
איש גדול
קיבל.ה  279 לייקים

red in blood כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:23

איבדתם את זה פה
לבריאות
בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהל
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
מספיק שיש אוהד הפועל 1 שרצה לבוא אתמול ולא יכל לקנות כרטיס זה לא רק סאגה זה ביזיון.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

איש גדול כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:28
red in blood כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:23

איבדתם את זה פה
לבריאות
בשבילך מצב שאנחנו משחקים באולם של 10 אלף מקומות שיש מעל 5 אלף כרטיסים למכור שלא יצאו למכירה לקהל
זאת לא סאגה , בשבילי כן.
מספיק שיש אוהד הפועל 1 שרצה לבוא אתמול ולא יכל לקנות כרטיס זה לא רק סאגה זה ביזיון.
זכותך לקבל את זה בהבנה
כל אחד והשקפת עולמו
מסכים. הרי בעצם המעבר ליד אליהו הכוונה היתה להגדיל את המנויים, כמות האוהדים, שלא יישארו אוהדים בחוץ.
בפועל ההתנהלות עם הכרטיסים והמנויים גורמת לפעולה ההפוכה. פשוט חבל על כל ההתנהלות הכושלת של הקבוצה.
יאללה הביתה!!!
למה זה טוב
קיבל.ה  114 לייקים

סאגה, טעות, הזיה, ביזיון.. מה זה משנה.
דיברו על פתיחת המועדון לקהילה ובסוף קורה בדיוק ההפך. מטורף שאנשים ממעיטים בזה ועוד יותר מטורף שיש אנשים שמצדיקים את זה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1026 לייקים

רדנקו כתב: 13 אוקטובר 2025, 01:03
Shacham כתב:התגובה של עופר ובכללי המהלך של אי מכירת הכרטיסים זה חוסר הבנה הכי בסיסי באיך ראש של אוהדי ספורט עובד. שזה סימפטום נוסף של העובדה שכמעט כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אותנו - מהלך שעופר התחיל להוביל או לכל הפחות לגרום לו עוד לפני הפיצוץ עם העמותה ויד אליהו. אנשים שהם הפועל בכל רמ"ח איבריהם, שליוו את המועדון מהרגע הראשון ויצרו תרבות של קשר מועדון-אוהדים מיוחדת ונדירה.

וזה במקרה גם מהלך שהוא חלומם הרטוב של כל האנשים שצועקים כל הזמן על המקורבים ש"הזיזו להם את הגבינה". התוצאות לפנינו.
תרבות הניהול שהובילה את העמותה לפירוק? אולי קשר נהדר עם האוהדים (בעיקר עם האולטראס) אבל בניהול קצת פחות.

תרבות ניהול שגם הקימה לך מועדון מאפס והובילה אותו ללהיות מועדון יציב בליגת העל. מועדון שאמנם לא היה ביורוליג אבל גם לא גרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר פעם בשבוע בממוצע. כנראה שלא הכל היה גרוע בניהול שם.
El dudernio
קיבל.ה  1732 לייקים

Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:24

הבת היא הנסיכה
ואם היינו מפסידים היום ,
ביג דיל .

רוי מה שחשוב זה 3 ניצחונות עליהם בחודש מאי
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  154 לייקים

El dudernio כתב: 13 אוקטובר 2025, 11:59
Red roy כתב: 13 אוקטובר 2025, 10:24

ואם היינו מפסידים היום ,
ביג דיל .

רוי מה שחשוב זה 3 ניצחונות עליהם בחודש מאי
זה נכון, אבל כל דרבי הוא חשוב בפני עצמו גם בלי קשר לתואר כזה או אחר.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
Asafasraf
קיבל.ה  1619 לייקים

הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 12 אוקטובר 2025, 07:53 לגביי ההפגנה באוסישקין- אכן הגיעו גם מהרגל, אבל ממש לא היו ״אלפים״. זה לא מוריד במאומה את מה שאנשים עשו למען הקבוצה הזו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מצליח להבין את הצורך האוטומטי להשתתף בזלזול וההקטנה הזאת רק בגלל שעופר אמר (בלי להבין כלום, כרגיל). אפילו התקשורת באותה תקופה אמרה שמדובר בכ-1500 איש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 88,00.html
זה לא מיליונים, אבל לא טריביאלי בכלל. בטח ובטח שלא לאוהדי ספורט. אם מישהו חושב שכן, שיבחר את הנושא האהוב עליו וינסה לארגן הפגנה שמגיעים 1500 איש. בהצלחה.
ממש לא טריוויאלי, ובבקשה אל תטיף לי (בתור אחד שהיה שם וזוכר את האירוע במעומעם).
היו פחות מ-1000 אנשים, וגם זה הרבה, במיוחד לאור כמות הקהל שהיינו מביאים למשחקי בית באוסישקין.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1850 לייקים

Red roy כתב:ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
חבל שעופר בא. היית יכול לספר איזה יופי הם מנהלים את הקבוצה בפירוק.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1850 לייקים

Shacham כתב:
רדנקו כתב: 13 אוקטובר 2025, 01:03

תרבות ניהול שגם הקימה לך מועדון מאפס והובילה אותו ללהיות מועדון יציב בליגת העל. מועדון שאמנם לא היה ביורוליג אבל גם לא גרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר פעם בשבוע בממוצע. כנראה שלא הכל היה גרוע בניהול שם.
הכי טוב לא לדעת מה קורה וכמה המצב רע. חוץ מדברים קטנים שדלפו החוצה כמו אי תשלום משכורות. אה בעצם זה קורה גם עכשיו באגודות שקנו בכסף שלי "כי זו פעילות רווחית" ועדיין מנוהלות על ידי העמותה.
העיקר שהיה שקט ולא ידעת מה הולך בפנים.
זה עדיף בהרבה.

Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

רדנקו כתב: 13 אוקטובר 2025, 14:28
Red roy כתב:ינאי עוד לא כתב משהו על לאיים לעזוב כי באו רק 2800 צופים ?
חבל שעופר בא. היית יכול לספר איזה יופי הם מנהלים את הקבוצה בפירוק.

שמע
יש מצב אתה יכול להתחרות ברגב , אמסלם , קיש , מאי גולן , קרעי ושער החברה .
דמגוג של בדיחה
שליחת תגובה