אז אני מצרף קישור:Niro כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 16:34מאזין לפודקאסט שלך באוזניות תוך כדי שאני קורא הודעה שלך בפורום.purvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 16:30 אני לא מבין את התגובות התוקפניות כלפי "איש גדול". לדעתי חלק לא מבוטל מהדברים שהוא כותב נכונים וגם אם לא מסכימים, לא מבין את התוקפנות הזו. ואני לא מבין את טמינת הראש בחול כאילו אין בעיה וכאילו המועדון עצמו לא אחראי לחלק לא מבוטל מהבעיה. עם התנהלות אחרת, עם התנהגות אחרת, היה אפשר למכור 7000 מינויים. היה אפשר להימנע מלא מעט תאקלים (בשליפה: מכתב ניתוק היחסים, הסיפור לפני המשחק נגד גליל בחדרה, אפילו גביית התשלום עבור משחק האימון, ציוץ החטופים ועוד ועוד) וליצור חיבור עם אלפי אוהדים נוספים. ו"איש גדול" (שאני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא) מצביע על הדברים האלה ואלה דברים נכונים.
ויש דוגמא חיה מהיום: למה לכל הרוחות למשחק ליגה נגד קריית אתא מכירת הכרטיסים היא רק למינויים וחיילים? למה? למה אוהד הפועל שאין לו מינוי ורוצה לקנות כרטיס למשחק לא יוכל?
המטרה היא שקהל יגיע או שקהל לא יגיע? זו דוגמא מייצגת מהיום. זו התנהלות שאין לה שום היגיון, לא כלכלי, לא קהילתי והיא נגד רוח הפועל. רוח הפועל זה שכל מי שרוצה לקנות כרטיס - יקנה כרטיס.
ובאופן כללי: הדבר הראשון שצריך לשנות אותו זה השיח. השיח ברשתות כל כך נורא שזה בלתי נסבל. אין שום סיבה שזה יהיה גם כאן.
חסר לי רק למשש אותך לחוויה חושית מלאה.
https://hesket.co/amrulo