קריאה לאיחוי הקרע
-
- קיבל.ה 32 לייקים
סליחה אם התייחסו כבר לזה, לא קראתי כל הודעה, אבל:
1. אם מישהו רומז בבוטות שמשתמש נמצא בניגוד עניינים - "איפה הגילוי הנאות" - אבל מסרב גם להגיד במה מדובר וגם מסרב לקחת בחזרה את דבריו - זה מישהו שלא צריך לכתוב כאן (לדעתי).
2. נראה שמתעלמים מסיבה אחת ברורה מאוד למספר המנויים הנמוך - האולם (כלומר, זה שאת היורוליג לא משחקים בבית). אני משוכנע שמספר המנויים היה קופץ בסיטואציה נורמלית מהבחינה הזאת.
1. אם מישהו רומז בבוטות שמשתמש נמצא בניגוד עניינים - "איפה הגילוי הנאות" - אבל מסרב גם להגיד במה מדובר וגם מסרב לקחת בחזרה את דבריו - זה מישהו שלא צריך לכתוב כאן (לדעתי).
2. נראה שמתעלמים מסיבה אחת ברורה מאוד למספר המנויים הנמוך - האולם (כלומר, זה שאת היורוליג לא משחקים בבית). אני משוכנע שמספר המנויים היה קופץ בסיטואציה נורמלית מהבחינה הזאת.
-
- קיבל.ה 596 לייקים
כמה מנויים מכבי מכרה העונה?
כביכול אנחנו על אותה הסירה (יד-אליהו, יורוליג) רק ששם אין חרם מצד ארגון האוהדים.
כביכול אנחנו על אותה הסירה (יד-אליהו, יורוליג) רק ששם אין חרם מצד ארגון האוהדים.
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
1. לאוהדי מכבי המנוי לליגה הוא בחינם כפיצוי על אירופה של שנה שעברהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 01:33 כמה מנויים מכבי מכרה העונה?
2. כ-3000 לא חידשו מנויים אצלהם. הם עדיין מנסים לשווק מנויים שפעם הם היו עושים סולדאאוט קל
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
אצל מכבי יש עדיין אנשים שחשוב להם לשמור מקום ליורוליג גם אם זה רק לשנה הבאה.
אצלינו לא ברור אם בכלל תהיה שנה הבאה ביורוליג.
אצלינו לא ברור אם בכלל תהיה שנה הבאה ביורוליג.
-
- קיבל.ה 29 לייקים
מבלי להיכנס לבוטים או לא בוטים או לקטע אישי עם משתמש כזה או אחרשלגיריס 2.0 כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 09:48האשכול הזה הוא הוכחה לכלום
חוץ מעוד כמה דפים שבהם מהדהדים שקרים
חלקם בוטים במיוחד
וחלקם מבוטים מיוחדים.
ואתה מאיזה מין?
בתור אחד שמכיר אותך מהיציע לאורך שנים, אשמח לדעת מה דעתך לגבי איחוי הקרע ואילו פעילויות מעשיות שני הצדדים צריכים/ יכולים לעשות
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
הקרע הוא לא רק בין עופר לאולטראס. להבדיל מהרגל, יש בסל פערים גדולים בערכים, או במטרות כאוהד.
דמיינו סיטואציה שעופר עוזב ומשאיר אחריו בור תקציבי. יורדים נניח לארצית, חוזרים לדרייב-אין, חוזרים לניהול העמותה, יונתן רבינוביץ, נבות ינאי, אייל הראל ושות' חוזרים להפועל לארצית כדי לעלות אותנו חזרה לליגת העל. תסכימו איתי שיש אוהדים שהסיטואציה הזו עדיפה עליהם?
אני לא אומר שהם אוהדים פחות טובים ממני ואני לא בא לחלק ציונים לאף אחד, אבל זה קרע, או פער, שלא יכול להיסגר.
דמיינו סיטואציה שעופר עוזב ומשאיר אחריו בור תקציבי. יורדים נניח לארצית, חוזרים לדרייב-אין, חוזרים לניהול העמותה, יונתן רבינוביץ, נבות ינאי, אייל הראל ושות' חוזרים להפועל לארצית כדי לעלות אותנו חזרה לליגת העל. תסכימו איתי שיש אוהדים שהסיטואציה הזו עדיפה עליהם?
אני לא אומר שהם אוהדים פחות טובים ממני ואני לא בא לחלק ציונים לאף אחד, אבל זה קרע, או פער, שלא יכול להיסגר.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
קיוויתי לא להתעסק עם העניין הזה היום אבל די דחקת אותי לפינה אני חייב להגיב לך.joshsoos כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 01:17כן כן, שטויות פורום, ואתה הסתמכת בטיעונים שלך על כמה אנשים שדיברת איתם לא? אמרת שאתה מנוי ומגיע למשחקים, מניח שגם לרגל. אז או שהראיה והשמיעה שלך לא טובות ולא ראית ושמעת איך הקהל מתייחס לשער 5/1 בשנתיים האחרונות בעיקר , או שאנחנו מנהלים פה דיון די עקר.איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:38אני מתעלם מזה כי זה שטויות פורוםjoshsoos כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:11
אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
האשכול הזה די מיצה את עצמו, מהתחלה הוא מיותר כי אנחנו ו90% מהקהל בכלל לא צד, כי האולטראס כמו תמיד לא שם קצוץ עלינו ועופר לא עושה רושם גם הוא שמתעניין בנו אלא בהם ובאיזה פילוסוף דמיקולו, למרות שכל פעם שהוא כותב כאן ממליצים לו לקרוא היטב מה נכתב פה.
רוב הקהל בסדר גמור עם האולטראס , שונאי האולטראס נשמעים בעיקר פה בפורום.
יש מידי פעם לעיתים די רחוקות איזה מקרה שקצת יוצר יותר ביקורת על הארגון אבל לרוב הכל בסדר.
ההוכחה לזה היא הכדורגל.
סביב הקבוצה יש אווירה מדהימה נמכרים כרטיסים כמו שלא נמכרו בחיים ופשוט חוויה להגיע למשחקים.
ואותו דבר היה בכדורסל.
בלעדיהם כמה מנווים יש? 3000? 4000 במקרה הטוב?
איתם ביחד היה יותר מכפול
אז להגיד לי שרוב הקהל מאס בהם?
תסלח לי אבל אני אמשיך לא להתייחס לזה ברצינות.
לגבי ההחלטה שלהם אחרי שעברנו בהתחלה לא להגיע ליד אליהו אמרתי גם פה וגם במקומות אחרים יותר רלוונטים מפה מה אני חושב.
לגבי זה שהם לא מגיעים כרגע ? עופר הפך את המצב לעוד יותר בעייתי עם ההתנהלות שלו.
מודה שגם אני מגיע היום בלב כבד בניגוד למה שהיה בהתחלה שהגעתי בלב שלם
אין לי כח לכתוב שוב ושוב את ההבדלים בין הרגל לסל, כבר כתבתי אותם כמה פעמים, שורה תחתונה כרגע אתה מתפקד כאן בתור מחליף יותר אינטליגנטי של רוי, שבא להוכיח את כותבי הפורום כשונאים הוזים ולא מייצגים, ולכן לא ברור לי מה הויכוח הזה עושה באשכול ששמו איחוי הקרע ( שכמו שכתבתי הוא מיותר ממילאכי אין לו תכלית )
נראה לי שמיצינו אותו, ואפשר לחזור לריב באשכול על שם עופר.
קןדם כל לפני הכל תודה מקרב לב על זה שמבחינתך אני יותר אינטילגנט ממשתמש אחר.
מעריך.
עכשיו לנושא
על איזה יחס של הקהל אתה מדבר בדיוק לשער 5?
אנחנו מדברים על אותו שער 5?
השער הזה שסולד אווט עוד לפני שהמנויים יצאו?
זה שאנשים היו מוכנים לשלם הרבה כסף כדיי להשיג אליו מנוי?
זה שיש בו יותר מנויים בו ממה שעשו העונה לכדורסל?
זה שאם הייתה אפשרות היו עושים בו גם יותר מנויים מכל יד אליהו?
מה הופך אותו לכזה מבוקש?
נראה לי שכמה שריקות בוז קצת בלבלו אותך.
עכשיו לטענה השניה שלך
כבר קראת לי אינטליגנט אז בחיאת תן לי יותר קרדיט.
ממש לא הסמכתי על אנשים שדיברתי איתם.
הסתמכתי על מספר המנויים שיש כרגע.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אין ספק שאם אנשים לא מחרימים זו הוכחה שהם סבבה עם האולטראס. לוגיקה הרמטית.
אני גם יכול - בעונה שעברה ביד אליהו היו משחקים עם למעלה מ-8000 אוהדים אוהדים שלנו, הכי הרבה ביי פאר מאז שהקבוצה חזרה. הוכחה חד משמעית שהקהל שונא את האולטראס.
אני גם יכול - בעונה שעברה ביד אליהו היו משחקים עם למעלה מ-8000 אוהדים אוהדים שלנו, הכי הרבה ביי פאר מאז שהקבוצה חזרה. הוכחה חד משמעית שהקהל שונא את האולטראס.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
היי
אני רןאה שחזרת לשיח איתי די מהר.
ברוכים השבים
מה לדעתך הופך את שער 5 לשער כזה מבוקש?
המיקום שלו?
לדעתי זה כי אנשים רוצים לשבת עם האולטראס
אבל יכול להיות שאני טועה
-
- קיבל.ה 687 לייקים
רגע האמת יהיה בליגה.
כרגע ביורוליג, בלי אולם בישראל לארח בו, ועם כל העלויות הנוספות, אין טעם להסיק מסקנות
ואז יהיה אפשר לדעת האם, למרות הכל , יש למועדון במסגרתו הנוכחית תמיכה ביציע, או לא. וזה במקביל לצורך לגשר על מחלוקות
כרגע ביורוליג, בלי אולם בישראל לארח בו, ועם כל העלויות הנוספות, אין טעם להסיק מסקנות
ואז יהיה אפשר לדעת האם, למרות הכל , יש למועדון במסגרתו הנוכחית תמיכה ביציע, או לא. וזה במקביל לצורך לגשר על מחלוקות
-
- קיבל.ה 636 לייקים
אולי לא סבבה עם האולטראס, אבל לגמרי אימצו את עמדתם בעניין עופר, שהוא מחרב הזהות של המועדון והביא לפילוג בקהל.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
יותר מידי גם עולה פה האופציה שעופר יעזוב ישאיר מלא חובות ובלאגן.
אפילו אני מקבל תחושה שעופר מפלרטט עם הרעיון הזה בכל מיני דרכים.
כמו שהיה לפני המעבר ליד אליהו שרמז על מעבר של הכוכבים שלנו למכבי וירושלים במידה ולא יתיישרו איתו.
לא מבין איך אפשר להרגיש בנוח עם בן אדם כזה אבל זה שלכם.
עופר ידע לפני כל ההשקעה שלו שיש את החרם ככה שהוא לא יכול להגיד שזה בא לו בהפתעה.
ויהיה נחמד שבשביל כל התומכים שהולכים איתו ביחד הוא יפסיק לאיים או חצי לאיים שיעזוב וגם אם יעזוב שישאיר אחריו סקנדל וחובות.
חלק מהאנשים מדברים פה על מצב שהיורוליג יחזור לארץ וזה יפתור את כל הבעיות ויהיו מלא מנויים.
נניח וזה נכון , בואו ניקח סנריו לא פחות מציאותי שאנחנו לא מסיימים במקום שצריך להמשיך ביורוליג ואנחנו חוזרים ליורוקאפ או משהו כזה.
גם אז אתם סומכים על עופר שישאר וימשיך להשקיע עם כמות המנויים שתהיה ועם האכזבה המקצועית?
יודעים מה , אתם לכל הפחות סומכים על עופר שאם במצב כזה הוא יחליט לעזוב הוא יעמוד בכל החוזים וישאיר את הפועל במצב טוב למי שיבוא אחריו?
אנשים פה אשכרה מדברים על אופציה שאחרי עופר נתפרק ועדין בעדו.
כמו שהיה לפני המעבר ליד אליהו שרמז על מעבר של הכוכבים שלנו למכבי וירושלים במידה ולא יתיישרו איתו.
עופר ידע לפני כל ההשקעה שלו שיש את החרם ככה שהוא לא יכול להגיד שזה בא לו בהפתעה.
ויהיה נחמד שבשביל כל התומכים שהולכים איתו ביחד הוא יפסיק לאיים או חצי לאיים שיעזוב וגם אם יעזוב שישאיר אחריו סקנדל וחובות.
חלק מהאנשים מדברים פה על מצב שהיורוליג יחזור לארץ וזה יפתור את כל הבעיות ויהיו מלא מנויים.
נניח וזה נכון , בואו ניקח סנריו לא פחות מציאותי שאנחנו לא מסיימים במקום שצריך להמשיך ביורוליג ואנחנו חוזרים ליורוקאפ או משהו כזה.
גם אז אתם סומכים על עופר שישאר וימשיך להשקיע עם כמות המנויים שתהיה ועם האכזבה המקצועית?
יודעים מה , אתם לכל הפחות סומכים על עופר שאם במצב כזה הוא יחליט לעזוב הוא יעמוד בכל החוזים וישאיר את הפועל במצב טוב למי שיבוא אחריו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
בוא לא נשכח, שבלי עופר לעמותה לא היה מענה למיסוי הרטרואקטיבי וזה היה קריטי להתחבר איתו כדי לעמוד בזה, אחרת כבר לפני שנה כנראה שלא היתה הפועל.
האם זה נסגר כמו שסוכם, זה אשאיר לבית המשפט לקבוע כי לצערי לשם זה הלך.
האם זה נסגר כמו שסוכם, זה אשאיר לבית המשפט לקבוע כי לצערי לשם זה הלך.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
לא ממש מעניין אותי להתדיין איתך מאחר ואין לך שום כוונה לאחות שום קרע ואתה בגדול די שם זין על מה שאנשים פה חושבים ומרגישים.
אני כן מגיב לדברים שאתה כותב מדי פעם כי כן חשוב לי שאנשים לא בטעות יאמינו לזה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אשמח שתראה לי איפה עופר פלירטט עם הרעיון שהוא יעזוב וישאיר מלא חובות ובלאגן. אני לא נתקלתי.איש גדול כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 14:19 יותר מידי גם עולה פה האופציה שעופר יעזוב ישאיר מלא חובות ובלאגן.
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
תבדוק בבקשה מיהם אלה שרוצים לרכוש לשם מנוי.איש גדול כתב:היי
אני רןאה שחזרת לשיח איתי די מהר.
ברוכים השבים
מה לדעתך הופך את שער 5 לשער כזה מבוקש?
המיקום שלו?
לדעתי זה כי אנשים רוצים לשבת עם האולטראס
אבל יכול להיות שאני טועה
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אז בעצם אתה מדבר איתי בשביל לדבר עם אנשים אחרים?הוקיץ' כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 14:26לא ממש מעניין אותי להתדיין איתך מאחר ואין לך שום כוונה לאחות שום קרע ואתה בגדול די שם זין על מה שאנשים פה חושבים ומרגישים.
אני כן מגיב לדברים שאתה כותב מדי פעם כי כן חשוב לי שאנשים לא בטעות יאמינו לזה.
מרגש.
אבל בכל מקרה לא מבין מה אתה כל כך אנטי אליי?
שאני לא אנטי אולטראס?
מה בסך הכל אמרתי?
שעופר ינהל תקבוצה בשקט בלי ריבים מיותרים ובנוסף יעמוד בהבטחה שהוא עצמו הבטיח ויסגור את נושא האולם?
לא אמרתי שעופר צריך להתחנן או לעשות מחוות כלשהם לאולטראס.
למה זה פוגש אותך בכל כך עויינות ?
עזוב שלשאר הדברים שאמרת אני לא מתייחס כי אם הייתה מכיר אותי ויודע מינאני ומה אמרתי ולמי ומתי הייתה מסתובב עם אף של ליצן עד סוף העונה מיוזמתך.
אבל אני זה לא הנושא.
אתה זה שכל הזמן זורע רעל על האולטראס ואז מאשים אותי ואחרים בחוסר רצון לאיחוי הקרע.
-
- קיבל.ה 29 לייקים
הקטע יותר מהותי מאישי ונוגע לשקרים בואכה גזלייטינגgiladbec כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 11:37מבלי להיכנס לבוטים או לא בוטים או לקטע אישי עם משתמש כזה או אחרשלגיריס 2.0 כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 09:48האשכול הזה הוא הוכחה לכלום
חלקם בוטים במיוחד
וחלקם מבוטים מיוחדים.
ואתה מאיזה מין?
בתור אחד שמכיר אותך מהיציע לאורך שנים, אשמח לדעת מה דעתך לגבי איחוי הקרע ואילו פעילויות מעשיות שני הצדדים צריכים/ יכולים לעשות
הוא הפך להיות אישי ככל שמשתמש עיקרי נוהג להפיץ
אותם בתדירות משתנה
אני לא באמת חושב שיש קרע - רוב הדעות כאן
(בפורום ובאשכול) ידועות ומבוססות עוד לפני
השינוי הדרמטי בבעלות על הזכויות לניהול הפועל תל אביב בכדורסל.
יש אוהדים שממשיכים לבוא למשחקים
ויש כאלה שהפסיקו
באופן אישי אם שאלת אז מוזר לי העיסוק הרב של אלה באלה
וכאמור ובמיוחד הצורך להוסיף המצאות על המציאות הקיימת.
אני לא רואה שינוי גדול באופק
ורק הזמן יעשה את שלו
לכאן לכאן
מנסיוני הדל והקצר בסידור הקלעים
אציין שנצחונות תמיד מובילים לשקט
והפסדים לרעש
ולמען הסר ספק
העיקר הפועל משחק ומצידי שתנצח לנצח
הנהלה זונה
מעריך את התשובהשלגיריס 2.0 כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 14:43הקטע יותר מהותי מאישי ונוגע לשקרים בואכה גזלייטינגgiladbec כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 11:37מבלי להיכנס לבוטים או לא בוטים או לקטע אישי עם משתמש כזה או אחרשלגיריס 2.0 כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 09:48
האשכול הזה הוא הוכחה לכלום
חלקם בוטים במיוחד
וחלקם מבוטים מיוחדים.
ואתה מאיזה מין?
הוא הפך להיות אישי ככל שמשתמש עיקרי נוהג להפיץ
אותם בתדירות משתנה
אני לא באמת חושב שיש קרע - רוב הדעות כאן
(בפורום ובאשכול) ידועות ומבוססות עוד לפני
השינוי הדרמטי בבעלות על הזכויות לניהול הפועל תל אביב בכדורסל.
יש אוהדים שממשיכים לבוא למשחקים
ויש כאלה שהפסיקו
באופן אישי אם שאלת אז מוזר לי העיסוק הרב של אלה באלה
וכאמור ובמיוחד הצורך להוסיף המצאות על המציאות הקיימת.
אני לא רואה שינוי גדול באופק
ורק הזמן יעשה את שלו
לכאן לכאן
מנסיוני הדל והקצר בסידור הקלעים
אציין שנצחונות תמיד מובילים לשקט
והפסדים לרעש
ולמען הסר ספק
העיקר הפועל משחק ומצידי שתנצח לנצח
תגיד, לא היית רוצה אחדות בקהל? שנגיע למצב של מחנה אחד? כמו שהיינו פעם?
מחלוקות ואי הסכמות תמיד יהיו, אבל שים לב (מרשה לעצמי לדבר אליך כחבר למרות שאנחנו לא מכירים אישית) כמה שנאה יש בין שני תומכי עופר לשונאיו
לא מכתיר לך כתרים ולא ממנה אותך לתפקידים אבל לדעתי אוהדים ותיקים כמוך (וכמו עוד הרבה אחרים) שמוכרים ומקובלים בקרב שני המחנות יכולים ואף צריכים להגדיל ראש, להוריד את הכפפות ולחתור לשינוי
קורע את הלב לראות אוהדים מסורים וותיקים בפילוג כזה, אני עוד לא איבדתי את התקווה לאיחוי הקרע ואשמח לדעתך בנושא
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
הייתי רוצה לראות את העמותה , או מה שנשאר ממנה , מארגנת מפגש אוהדים, לא אסיפה סגורה לחברים, מפגש שולחנות עגולים שיבואו אנשים פשוט לדבר אחד עם השני.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
תראו את התגובות, מילא על עופר הם באים, אבל על אוהדי הפועל שמנסים לעשות קצת אווירה לפני הדרבי?
אחרי זה אותם אנשים יעשו גזלייטינג על דיבור מסית. גועל נפש.
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
תגובות גועל נפש, איכס מה שנהיה מהקהל הזה
יאללה הביתה!!!
אפשר צילום של התגובות למי שלא רשום בטוויטר?
- Shacham
- קיבל.ה 1026 לייקים
אין מצב שאתה באמת מאמין שהפועל כדורסל הייתה מתפרקת בגלל חוב של מיליוני שקלים בודדים. אפשר לתמוך בעופר גם בלי להקצין את המציאות.
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
תגובות יפות ומכובדות. איחוי הקרע עלאק, על הזין שלהם המועדון ממזמן.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
-
- קיבל.ה 193 לייקים

מה יותר קריאה לאיחוי הקרע משלט כזה? יאללה כבר
-
- קיבל.ה 376 לייקים
וואלה אווירה רדומה של משחק ליגה ב ביציעים.
עופר ינאי חייב לקחת יוזמה ולהיפגש עם האולטראס ולפשוט לשים את המשקעים מאחור , האולטראס שווים הרבה והגיע הזמן להגיד את זה - הולך קשה יותר מ מה שחשבו בלעדיהם.
מושקע פה מאות מיליונים , תשקיעו במה שצריך שזה הקהל, זה הכי חשוב.
אין לי צד כזה או אחר אבל אני בטוח שהיה אפשר לעשות דברים אחרים מאשר להגיע לקרע שנוצר.
עופר ינאי חייב לקחת יוזמה ולהיפגש עם האולטראס ולפשוט לשים את המשקעים מאחור , האולטראס שווים הרבה והגיע הזמן להגיד את זה - הולך קשה יותר מ מה שחשבו בלעדיהם.
אין לי צד כזה או אחר אבל אני בטוח שהיה אפשר לעשות דברים אחרים מאשר להגיע לקרע שנוצר.
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
עזוב, אין מה לקחת לשיחה ואין מה לדבר. הם יחזרו כשעופר יילך, ואז או אז תהיה קבןצה מרגשתMario כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 22:53 וואלה אווירה רדומה של משחק ליגה ב ביציעים.
יאללה הביתה!!!
- בז'רנו
- קיבל.ה 820 לייקים
לפחות האולטרס שמחים היום.
גם זה משהו
גם זה משהו
-
- קיבל.ה 134 לייקים
אני לא מבין את התגובות התוקפניות כלפי "איש גדול". לדעתי חלק לא מבוטל מהדברים שהוא כותב נכונים וגם אם לא מסכימים, לא מבין את התוקפנות הזו. ואני לא מבין את טמינת הראש בחול כאילו אין בעיה וכאילו המועדון עצמו לא אחראי לחלק לא מבוטל מהבעיה. עם התנהלות אחרת, עם התנהגות אחרת, היה אפשר למכור 7000 מינויים. היה אפשר להימנע מלא מעט תאקלים (בשליפה: מכתב ניתוק היחסים, הסיפור לפני המשחק נגד גליל בחדרה, אפילו גביית התשלום עבור משחק האימון, ציוץ החטופים ועוד ועוד) וליצור חיבור עם אלפי אוהדים נוספים. ו"איש גדול" (שאני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא) מצביע על הדברים האלה ואלה דברים נכונים.
ויש דוגמא חיה מהיום: למה לכל הרוחות למשחק ליגה נגד קריית אתא מכירת הכרטיסים היא רק למינויים וחיילים? למה? למה אוהד הפועל שאין לו מינוי ורוצה לקנות כרטיס למשחק לא יוכל?
המטרה היא שקהל יגיע או שקהל לא יגיע? זו דוגמא מייצגת מהיום. זו התנהלות שאין לה שום היגיון, לא כלכלי, לא קהילתי והיא נגד רוח הפועל. רוח הפועל זה שכל מי שרוצה לקנות כרטיס - יקנה כרטיס.
ובאופן כללי: הדבר הראשון שצריך לשנות אותו זה השיח. השיח ברשתות כל כך נורא שזה בלתי נסבל. אין שום סיבה שזה יהיה גם כאן.
ויש דוגמא חיה מהיום: למה לכל הרוחות למשחק ליגה נגד קריית אתא מכירת הכרטיסים היא רק למינויים וחיילים? למה? למה אוהד הפועל שאין לו מינוי ורוצה לקנות כרטיס למשחק לא יוכל?
המטרה היא שקהל יגיע או שקהל לא יגיע? זו דוגמא מייצגת מהיום. זו התנהלות שאין לה שום היגיון, לא כלכלי, לא קהילתי והיא נגד רוח הפועל. רוח הפועל זה שכל מי שרוצה לקנות כרטיס - יקנה כרטיס.
ובאופן כללי: הדבר הראשון שצריך לשנות אותו זה השיח. השיח ברשתות כל כך נורא שזה בלתי נסבל. אין שום סיבה שזה יהיה גם כאן.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מאזין לפודקאסט שלך באוזניות תוך כדי שאני קורא הודעה שלך בפורום.purvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 16:30 אני לא מבין את התגובות התוקפניות כלפי "איש גדול". לדעתי חלק לא מבוטל מהדברים שהוא כותב נכונים וגם אם לא מסכימים, לא מבין את התוקפנות הזו. ואני לא מבין את טמינת הראש בחול כאילו אין בעיה וכאילו המועדון עצמו לא אחראי לחלק לא מבוטל מהבעיה. עם התנהלות אחרת, עם התנהגות אחרת, היה אפשר למכור 7000 מינויים. היה אפשר להימנע מלא מעט תאקלים (בשליפה: מכתב ניתוק היחסים, הסיפור לפני המשחק נגד גליל בחדרה, אפילו גביית התשלום עבור משחק האימון, ציוץ החטופים ועוד ועוד) וליצור חיבור עם אלפי אוהדים נוספים. ו"איש גדול" (שאני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא) מצביע על הדברים האלה ואלה דברים נכונים.
חסר לי רק למשש אותך לחוויה חושית מלאה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 318 לייקים
אתה בטוח? שואל ברצינות.purvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 16:30 אני לא מבין את התגובות התוקפניות כלפי "איש גדול". לדעתי חלק לא מבוטל מהדברים שהוא כותב נכונים וגם אם לא מסכימים, לא מבין את התוקפנות הזו. ואני לא מבין את טמינת הראש בחול כאילו אין בעיה וכאילו המועדון עצמו לא אחראי לחלק לא מבוטל מהבעיה. עם התנהלות אחרת, עם התנהגות אחרת, היה אפשר למכור 7000 מינויים. היה אפשר להימנע מלא מעט תאקלים (בשליפה: מכתב ניתוק היחסים, הסיפור לפני המשחק נגד גליל בחדרה, אפילו גביית התשלום עבור משחק האימון, ציוץ החטופים ועוד ועוד) וליצור חיבור עם אלפי אוהדים נוספים. ו"איש גדול" (שאני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא) מצביע על הדברים האלה ואלה דברים נכונים.

-
- קיבל.ה 134 לייקים
זה מה שפרסמו. שהמכירה למינויים וחיילים.
ואגב: אני רוצה לקנות לשער שמונה למטה. איך זה שהכל סולד אאוט?
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
את כל הטענות נגד ההנהלה משמיעים כאן בפורום השכם וערב כולל גדולי תומכי עופרpurvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 16:30 אני לא מבין את התגובות התוקפניות כלפי "איש גדול". לדעתי חלק לא מבוטל מהדברים שהוא כותב נכונים וגם אם לא מסכימים, לא מבין את התוקפנות הזו. ואני לא מבין את טמינת הראש בחול כאילו אין בעיה וכאילו המועדון עצמו לא אחראי לחלק לא מבוטל מהבעיה. עם התנהלות אחרת, עם התנהגות אחרת, היה אפשר למכור 7000 מינויים. היה אפשר להימנע מלא מעט תאקלים (בשליפה: מכתב ניתוק היחסים, הסיפור לפני המשחק נגד גליל בחדרה, אפילו גביית התשלום עבור משחק האימון, ציוץ החטופים ועוד ועוד) וליצור חיבור עם אלפי אוהדים נוספים. ו"איש גדול" (שאני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא) מצביע על הדברים האלה ואלה דברים נכונים.
אין בזה שום חדש (ולא על זה התלונות לאיש גדול אלא על זה שהוא חושב שהאחריות היא רק על עופר ושהאולטראס לא אמורים לעשות כלום בנדון)
אבל להתייחס לטעויות בהתנהלות של ההנהלה (ויש כאלו למכביר) זה כמו להתייחס לישראל מהשמיני באוקטובר בהתעלם מהשביעי באוקטובר
ול"שביעי באוקטובר" של הפועל בכדורסל אחראים האולטראס והועד המנהל של העמותה
-
- קיבל.ה 318 לייקים
גם למי שרוצה לקנות מינוי ל 1 2 3 4 7 8 9 למטה אין כרטיסים זמינים,purvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 17:01 זה מה שפרסמו. שהמכירה למינויים וחיילים.
כנראה שהכל סולד אאוט.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
יכול להיות שמכרו הרבה יותר מנויים ממה שיש כאלה חושבים שמכרו?קובי כתב:גם למי שרוצה לקנות מינוי ל 1 2 3 4 7 8 9 למטה אין כרטיסים זמינים,purvis short כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 17:01 זה מה שפרסמו. שהמכירה למינויים וחיילים.
כנראה שהכל סולד אאוט.
למשל ההוא שממשיך לטעון שמכרו פחות מ2500