איטודיס
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
נראה לי אפשר להפרד יפה. איך הוא יחזור אחרי דבר כזה?!
OMG עווופררר
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
כמו שהגיע, עם מזוודות של דולרים...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
בשניה שהגמד תקע לי/נו את החץ בלב ישר רציתי להקדים את הטיסה.Charlie כתב:אתה עדיין כאן?! הייתי בטוח שכבר חזרת....
אבל ביום למחרת הקשבתי לאלו ששיכנעו אותי להישאר.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
קיבלת עצת אחיתופל.....Nati כתב:בשניה שהגמד תקע לי/נו את החץ בלב ישר רציתי להקדים את הטיסה.Charlie כתב:אתה עדיין כאן?! הייתי בטוח שכבר חזרת....
אבל ביום למחרת הקשבתי לאלו ששיכנעו אותי להישאר.
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
הוא גר בקומות הגבוהות לפי מה שראיתי,הפגיעה היתה בנמוכות.גביזון כתב:איטודיס ביוון, הבניין שלו בארץ נפגע מטיל.
שיהיה לו ולנו הצלחה לשכנע שחקנים זרים שבטוח לבוא לפה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בכל מקרה סטטיסטית, עדיף לו לחזור בדיוק לאותו בניין. עכשיו צריך להצליח להחזיר אותו, מתישהו שיהיו פה טיסות.
מעניין כמה מדינות כרגע בעולם נעולות לכניסה ויציאה. ליטרלי המנחוסים ביותר בעולם
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
כמו שכתבתי בפוסט אחר:
* הערת אגב - אחיתופל הוא זה שנתן את העצה הטובה (לאבשלום).
חושי הארכי, שהיה שתול מטעם דוד המלך, נתן את העצה הרעה שהביאה למפלתו של אבשלום.
מכיוון שההיסטוריה נכתבת בידי המנצחים, התקבע שעצת אחיתופל היא עצה רעה כי היא היתה מביאה למפלתו של דוד המלך
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
זו לגמרי פריבילגיה לחשוב על בניית סגל בזמן שעפים פה טילים ומורידים בניינים, חטופים וכו', אבל זה עדיין מבאס מאוד.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
שבועות?! זה נראה שבשבוע הבא יתקיים משחק מס' 3 בגמר הפלייאוף.....Niro כתב:הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
זו לגמרי פריבילגיה לחשוב על בניית סגל בזמן שעפים פה טילים ומורידים בניינים, חטופים וכו', אבל זה עדיין מבאס מאוד.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
1. זה אסקפיזם וזה לגיטימי בעיניי. המצב בארץ נוראי אין ספק אבל כולנו בני אדם וזאת הדרך לנסות לשמור על סוג של שפיות. כתבתי את זה בקשר להודעה של עופר על הסגל אני באופן אישי במילואים ולקרוא מה שהוא כתב עושה לי קצת נעים כשהוא מדבר נטו על הסגל כי זה גורם לי לחלום קצת על היום שאחרי.Niro כתב: ↑15 יוני 2025, 00:17הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
2. אני באמת לא רואה איך אפשר להחזיק הרבה זמן בכזה קצב אש ובכזאת אינטנסיביות וזה רלוונטי לשתי המדינות.
3. לא אהבתי את זה אבל עכשיו יבטיחו ובצדק לזרים שהם לא חייבים לבוא לארץ כל עוד המצב עם איראן נמשך ורובם יסכימו אני מאמין. אגב גם זרים שממשיכים זה לגיטימי לגמרי שלא ירצו לחזור כרגע ואני לא יכול להאשים אף אחד מהם להיפך זה שהם שרדו פה שנה כזאת הזויה זה מטורף.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
אף זר לא יגיע במציאות של תמונות כמו בבת ים.
אבל שוב, אנחנו כרגע באמצע יוני ותחילת האימונים רק באוגוסט. עד אז יכול גם להיות שאפילו חרבות ברזל תסתיים.
בישראל דברים משתנים במהירות.
אבל שוב, אנחנו כרגע באמצע יוני ותחילת האימונים רק באוגוסט. עד אז יכול גם להיות שאפילו חרבות ברזל תסתיים.
בישראל דברים משתנים במהירות.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 566 לייקים
אמנם ניצחנו אתמול בגביע ווינר, אבל מורנו ורבנו אמר מפורשות אחרי המשחק - ההכנה לעונה הייתה לא טובה, הקבוצה לא בחנה יכולות מול יריבות משמעותיות, ההגנה במשחק האחרון הייתה רשלנית.
הוא לא סתם אומר את זה, לדעתי מדובר בצלצול אזהרה די רציני לקראת שלושת המשחקים הראשונים ביורוליג.
לדעתי אתמול מול באר-שבע ולמעשה לאורך כל ההכנה, ראינו איך סגל רחב מאד וריבוי הרוטציות מוביל לכך שהקבוצה מבוססת עדיין על משחק פריסטייל ועל יכולת אישית של שחקנים (ולא חסר יכולת אישית)... אבל כמעט ואין תרגילים מסודרים, אין עדיין היררכיה, וההגנה מול קבוצות שרצות וקולעות, היא אהמ... לא מהמשובחות. כדי להשיג את כל אלו המפתח הוא לגבש חלוקה ברורה (או לפחות: ברורה יותר) - איזה שחקנים ישחקו בעיקר בליגה הישראלית, איזה שחקני ישחקו בעיקר ביורוליג, ומה ההיררכיה של הרכזים. אפשר גם לעבוד על ציוותים פנימיים. למשל שכריס ג'ונס יודע שהוא משחק בעיקר עם קבוקלו ובלייקני, ומיצ'יץ' יודע שהוא משחק בעיקר עם אלייז'ה ומוטלי (סתם דוגמא תיאורטית).
הוא לא סתם אומר את זה, לדעתי מדובר בצלצול אזהרה די רציני לקראת שלושת המשחקים הראשונים ביורוליג.
לדעתי אתמול מול באר-שבע ולמעשה לאורך כל ההכנה, ראינו איך סגל רחב מאד וריבוי הרוטציות מוביל לכך שהקבוצה מבוססת עדיין על משחק פריסטייל ועל יכולת אישית של שחקנים (ולא חסר יכולת אישית)... אבל כמעט ואין תרגילים מסודרים, אין עדיין היררכיה, וההגנה מול קבוצות שרצות וקולעות, היא אהמ... לא מהמשובחות. כדי להשיג את כל אלו המפתח הוא לגבש חלוקה ברורה (או לפחות: ברורה יותר) - איזה שחקנים ישחקו בעיקר בליגה הישראלית, איזה שחקני ישחקו בעיקר ביורוליג, ומה ההיררכיה של הרכזים. אפשר גם לעבוד על ציוותים פנימיים. למשל שכריס ג'ונס יודע שהוא משחק בעיקר עם קבוקלו ובלייקני, ומיצ'יץ' יודע שהוא משחק בעיקר עם אלייז'ה ומוטלי (סתם דוגמא תיאורטית).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
מסכים, אתמול לא היה משחק מסודר בכלל. הקבוצה עדיין צריכה הכנה בטח בסגל גדול כזה ואנחנו לא מוכנים בכלל לעונה. אנחנו נהיה בפורמה טובה, מעולה, השאלה כמה נזק נקודתי יגרם עד שנגיע לשם, אין פה אשמים במצב הזה.
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
על מי האחריות להכנה הגרועה?
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
על המצב.
ממה ששמעתי ניסו להשיג משחקים נגד קבוצות ברמה גבוהה יותר אבל לא הצליחו בגלל המצב המדיני. אין לנו עדיין קשרים כמו שיש למכבי שיכולים להכנס לטורנירים עם קבוצות יורוליג ג ם במצב הנוכחי.
לדעתי היו צריכים לשחק נגד קבוצות רוסיות וזה היה יכול להיות אימון מעולה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ממה ששמעתי ניסו להשיג משחקים נגד קבוצות ברמה גבוהה יותר אבל לא הצליחו בגלל המצב המדיני. אין לנו עדיין קשרים כמו שיש למכבי שיכולים להכנס לטורנירים עם קבוצות יורוליג ג ם במצב הנוכחי.
לדעתי היו צריכים לשחק נגד קבוצות רוסיות וזה היה יכול להיות אימון מעולה.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
ההעדרות של ים בלטה אתמול ובודאי שלא תורמת לגיבוש. עד שחזר מהפציעה ומהיורובאסקט נחתה עליו השבתת התוספתן.
איטודיס לא חיפש תרוצים, ציין מצב עובדתי שכולנו הרגשנו וחשנו.
אנחנו לא יודעים הכל, על איזה מאמצים עשו לקיים משחקי מבחן ונגד מי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
מוריד את הכובע!
כמה חוכמה וכמה ונסיון, המפקד!
כמה חוכמה וכמה ונסיון, המפקד!
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
מבין בכדורסל האיש 

- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
אני אוהבAdom_Adom כתב:![]()

-
- קיבל.ה 2790 לייקים
לא ציפיתי שהקבוצה תראה ככה במשחק הראשון , עבודה מצויינת של איטודיס
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
עם הכנה באמת באמת לקויה
-
- קיבל.ה 918 לייקים
משחק ענק של הקבוצה. ראינו גם תרגילי התקפה.
שיחקנו משחק שלכקבוצה מאומנת! הראה מה הוא יודע ומדוע הוא אחד המאמנים הגדולים באירופה!
ביום שישי מבחן נוסף נגד לארקין ולהקתו!
-
- קיבל.ה 1112 לייקים
-
- קיבל.ה 731 לייקים
איטודיס אתמול 10 מ10
מדהים שהצליח לגרום לכל כך הרבה שחקנים להגיע למשחק

מדהים שהצליח לגרום לכל כך הרבה שחקנים להגיע למשחק
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
יש לנו את האיש הנכון.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 1753 לייקים
איזה כיף שיש לך את הדמות הזאת על הקווים.
כמו במקרה של אוברדוביץ', זה הרבה מעבר לידע המקצועי שלו.
כמו במקרה של אוברדוביץ', זה הרבה מעבר לידע המקצועי שלו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
שיחקו בלי פיג'י דוזייר. מקווה שלא ישחק גם נגדנו.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
ניצחון יורוליג שני, בניהולו. הפעם חזרה ממחצית גרועה וסגירה של 11 לחובתנו עד 13 לטובתנו!
מציע לכל אלה שירדו עליו רצח, ביוני, שיחזרו בהם!
מאמן ענק. ידע איך להחזיר את השחקנים למשחק.
עכשיו, חייב להוריד את השחקנים לקרקע ולהתכונן לדרבי.
מכבי מגיעה כחייה פצועה אחרי 2 הפסדים ועם אובר מוטיבציה. והם לא כאלה רעים!
יופי איטודיס!
מציע לכל אלה שירדו עליו רצח, ביוני, שיחזרו בהם!
מאמן ענק. ידע איך להחזיר את השחקנים למשחק.
עכשיו, חייב להוריד את השחקנים לקרקע ולהתכונן לדרבי.
מכבי מגיעה כחייה פצועה אחרי 2 הפסדים ועם אובר מוטיבציה. והם לא כאלה רעים!
יופי איטודיס!
-
- קיבל.ה 731 לייקים
בטוח הוא שבר איזה שולחן במחצית
עלינו פשוט רוצחים בחצי השני
המפקד
עלינו פשוט רוצחים בחצי השני
המפקד

-
- קיבל.ה 480 לייקים
3 פעמים שקטש עושה לו בית ספר, מספיק!!!!!
ההפסד לגמרי עליו, שיתחיל להכין את הקבוצה הרבה יותר טוב נגד מכבי.
ההפסד לגמרי עליו, שיתחיל להכין את הקבוצה הרבה יותר טוב נגד מכבי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אף פעם לא התפעלתי מניהול המשחק שלו, אבל היום זה באמת היה השיא.
מקווה שיפצה אותנו.
מקווה שיפצה אותנו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מה הם עושים באימונים
איך אין פתרון לחרא הזה של מכבי
קבוצה של תרגיל וחצי
איך אין פתרון לחרא הזה של מכבי
קבוצה של תרגיל וחצי
-
- קיבל.ה 12 לייקים
לא ברור האירוע הזה.
כמה קשה להתכונן לקבוצה שעושה בדיוק את אותו תרגיל בהגנה פעם אחר פעם?
כמה קשה להתאמן על הגנה שיודעת לנטרל קבוצה שיש לה שניים וחצי שחקנים עם יכולת בהתקפה וכל השחקנים שלך אתלטים וגבוהים יותר מהם?
כמה קשה לזהות שמיציץ' בשעון ארה"ב ולא צריך לראות פרקט במשחק?
אם כבר יצא שלא תכננת מהלך אחד(!) של כדורסל מול הקבוצה המוגבלת שמולך - כמה קשה להגיד לשחקנים שלך שיעיפו כדורים אל בלייקני במקום אל השחקנים שלא הגיעו למשחק (ולצורך העניין לא היו אמורים להיות על הפרקט)?
כמה קשה להתכונן לקבוצה שעושה בדיוק את אותו תרגיל בהגנה פעם אחר פעם?
כמה קשה להתאמן על הגנה שיודעת לנטרל קבוצה שיש לה שניים וחצי שחקנים עם יכולת בהתקפה וכל השחקנים שלך אתלטים וגבוהים יותר מהם?
כמה קשה לזהות שמיציץ' בשעון ארה"ב ולא צריך לראות פרקט במשחק?
אם כבר יצא שלא תכננת מהלך אחד(!) של כדורסל מול הקבוצה המוגבלת שמולך - כמה קשה להגיד לשחקנים שלך שיעיפו כדורים אל בלייקני במקום אל השחקנים שלא הגיעו למשחק (ולצורך העניין לא היו אמורים להיות על הפרקט)?
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
מכבי קבוצה נוראית
הפסדנו את המשחק הזה רק על איטודיס.
מפחד ממיציץ
הפסדנו את המשחק הזה רק על איטודיס.
מפחד ממיציץ
- Hapolo
- קיבל.ה 900 לייקים
חבל שהוא מזלזל בחשיבות של שחקנים מקומיים במיוחד במשחק כזה. זה לא סתם סיסמא ורומנטיקה היה ניכר שהמשחק עבר קילומטר מכל הלגיון הזה
רדיוס לבית"ר!