איטודיס
- רווי
- קיבל.ה 784 לייקים
נראה לי אפשר להפרד יפה. איך הוא יחזור אחרי דבר כזה?!
OMG עווופררר
- הפועל
- קיבל.ה 1806 לייקים
- יצירת קשר:
כמו שהגיע, עם מזוודות של דולרים...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1932 לייקים
בשניה שהגמד תקע לי/נו את החץ בלב ישר רציתי להקדים את הטיסה.Charlie כתב:אתה עדיין כאן?! הייתי בטוח שכבר חזרת....
אבל ביום למחרת הקשבתי לאלו ששיכנעו אותי להישאר.
-
- קיבל.ה 899 לייקים
קיבלת עצת אחיתופל.....Nati כתב:בשניה שהגמד תקע לי/נו את החץ בלב ישר רציתי להקדים את הטיסה.Charlie כתב:אתה עדיין כאן?! הייתי בטוח שכבר חזרת....
אבל ביום למחרת הקשבתי לאלו ששיכנעו אותי להישאר.
-
- קיבל.ה 1525 לייקים
הוא גר בקומות הגבוהות לפי מה שראיתי,הפגיעה היתה בנמוכות.גביזון כתב:איטודיס ביוון, הבניין שלו בארץ נפגע מטיל.
שיהיה לו ולנו הצלחה לשכנע שחקנים זרים שבטוח לבוא לפה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בכל מקרה סטטיסטית, עדיף לו לחזור בדיוק לאותו בניין. עכשיו צריך להצליח להחזיר אותו, מתישהו שיהיו פה טיסות.
מעניין כמה מדינות כרגע בעולם נעולות לכניסה ויציאה. ליטרלי המנחוסים ביותר בעולם
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
כמו שכתבתי בפוסט אחר:
* הערת אגב - אחיתופל הוא זה שנתן את העצה הטובה (לאבשלום).
חושי הארכי, שהיה שתול מטעם דוד המלך, נתן את העצה הרעה שהביאה למפלתו של אבשלום.
מכיוון שההיסטוריה נכתבת בידי המנצחים, התקבע שעצת אחיתופל היא עצה רעה כי היא היתה מביאה למפלתו של דוד המלך
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 1087 לייקים
הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
זו לגמרי פריבילגיה לחשוב על בניית סגל בזמן שעפים פה טילים ומורידים בניינים, חטופים וכו', אבל זה עדיין מבאס מאוד.
-
- קיבל.ה 899 לייקים
שבועות?! זה נראה שבשבוע הבא יתקיים משחק מס' 3 בגמר הפלייאוף.....Niro כתב:הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
זו לגמרי פריבילגיה לחשוב על בניית סגל בזמן שעפים פה טילים ומורידים בניינים, חטופים וכו', אבל זה עדיין מבאס מאוד.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
1. זה אסקפיזם וזה לגיטימי בעיניי. המצב בארץ נוראי אין ספק אבל כולנו בני אדם וזאת הדרך לנסות לשמור על סוג של שפיות. כתבתי את זה בקשר להודעה של עופר על הסגל אני באופן אישי במילואים ולקרוא מה שהוא כתב עושה לי קצת נעים כשהוא מדבר נטו על הסגל כי זה גורם לי לחלום קצת על היום שאחרי.Niro כתב: ↑15 יוני 2025, 00:17הלוואי, אבל גם בתרחיש אופטימי של סיום המלחמה תוך מספר שבועות, זה עדיין ידפוק לנו לגמרי את בניית הסגל.Red_man כתב: ↑15 יוני 2025, 00:13אני חושב שאי אפשר לעמוד בקצב אש כזה יותר מחודש. העורף של שתי המדינות יישחק מהר מאוד כי כמה אפשר לחיות בכזאת אינטנסיביות. בנוסף אני לא מאמין שארה״ב, רוסיה וסין יתנו לנו להתכתש יותר מדי זמן. זאת מלחמה ישירה בין שתי מדינות בעלות כח צבאי אדיר ויש שיאמרו שמדובר בשתי מעצמות אזוריות. אני כן מקווה כשזה יגמר עם איראן זה גם יגרום לשאר הזירות להיגמר כמו אז אולי יהיה אפשר לדבר פה על ספורט וזרים לעונה הבאה.
2. אני באמת לא רואה איך אפשר להחזיק הרבה זמן בכזה קצב אש ובכזאת אינטנסיביות וזה רלוונטי לשתי המדינות.
3. לא אהבתי את זה אבל עכשיו יבטיחו ובצדק לזרים שהם לא חייבים לבוא לארץ כל עוד המצב עם איראן נמשך ורובם יסכימו אני מאמין. אגב גם זרים שממשיכים זה לגיטימי לגמרי שלא ירצו לחזור כרגע ואני לא יכול להאשים אף אחד מהם להיפך זה שהם שרדו פה שנה כזאת הזויה זה מטורף.
-
- קיבל.ה 899 לייקים
אף זר לא יגיע במציאות של תמונות כמו בבת ים.
אבל שוב, אנחנו כרגע באמצע יוני ותחילת האימונים רק באוגוסט. עד אז יכול גם להיות שאפילו חרבות ברזל תסתיים.
בישראל דברים משתנים במהירות.
אבל שוב, אנחנו כרגע באמצע יוני ותחילת האימונים רק באוגוסט. עד אז יכול גם להיות שאפילו חרבות ברזל תסתיים.
בישראל דברים משתנים במהירות.