שיפוט זוועה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
זרתותח
קיבל.ה  148 לייקים

NARKOTIKA כתב: 05 אוקטובר 2025, 13:16
redrony כתב: 05 אוקטובר 2025, 12:44 הגובה היה גבולי, הכניסה היתה בשביל לשבור רגל וראו את זה מצוין. שחקן עצבני. לא כל דבר זה הגובה. יש ליטופים שהם בגובה ״המתאים״ שלא שווים אדום ויש את הכניסה של אתמול שהיתה בשביל לשבור רגל
אמת
והטעות שלנו היא שלא התנפלנו על השופט
השחקנים הגיבו באדישות מדי לפאול
היה צריך לעשות מהומה ולדרוש ואר
בעיית הילדים הטובים ממשיכה וזה מדאיג
שחקנים כמו קראייב, מאיימבו ופיבן חייבים ללמוד להתנפל על שופטים כשצריך
תראו את דור פרץ ימש בסיטואציות כאלה ואפילו פחות
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

אדום ותיק כתב: 05 אוקטובר 2025, 13:02 הפסדנו לא בגלל השופטים.
נכון, לקנגואה היה מגיע אדום. אבל בש היו מספיק טובים ועמוקים בלעדיו., אולי זה היה הולך לתיקו יותר בקלות.
מי שעשה לנו את עיקר הנזק בחצי השני זה ונטורה (משחק מעולה), ביטון, פרץ כשלזה מצטרף משחק חלש של קרייב.
הפנדל - תפיסה ברחבה זה חוק חדש נקודה.
מבטיח לך שאם קנגאווה מקבל אדום, קרייב עולה מחצית שנייה טוב יותר ואנחנו מסיימים לכל הפחות עם תיקו. אתה לא יכול לשחק אינטנסיבי ולא לקבל את העבירות שמגיעות לך כשבצד השני כן מקבלים אותן ועוד מוסיפים להם לפחות שתי קרנות שלא נשרקו וצהובים שהיו יכולים להצטבר לאדום אצל דווידזדה ובלוריאן. לחצנו אותם טוב והם כיסחו אותנו בגיבוי השופטים.
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

ר.ש כתב:ממה שאני יודע בכלל אין התייחסות לגובה בחוקה. סלם המצאה של פרשנים בשקל.
לפני שנתיים בליגת האלופות ראשפורד בטעות דרך קלות על כף הרגל של שחקן היריבה.הואר קרא לשופט להוציא לו אדום.
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

מעבר לאדום היו המון דברים תמוהים כמו 2-3 קרנות/2-3 חוצים שלא קיבלנו זה אולי לא כמו אדום כהה שהגיע בבירור לקנגוואה, אבל זה עזר להם להמשיך במומנטום.

השופט פשוט פחד לשרוק אחרי הבוז שחטף בהתחלה. הפועל צריכים להתחיל לחזור ולשבת על שופטים גם במחיר של צהובים לספסל, רק ככה זה עובד במדינה הזאת. שיפוט מתחת לכל ביקורת שכן עזר לקבוע את תוצאת המשחק.

יש לנו שחקנים גברים
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

NARKOTIKA כתב: 05 אוקטובר 2025, 13:16
redrony כתב: 05 אוקטובר 2025, 12:44 הגובה היה גבולי, הכניסה היתה בשביל לשבור רגל וראו את זה מצוין. שחקן עצבני. לא כל דבר זה הגובה. יש ליטופים שהם בגובה ״המתאים״ שלא שווים אדום ויש את הכניסה של אתמול שהיתה בשביל לשבור רגל
אמת
והטעות שלנו היא שלא התנפלנו על השופט
השחקנים הגיבו באדישות מדי לפאול
היה צריך לעשות מהומה ולדרוש ואר
זו שאלה טובה. מניח שהואר בדק את זה. כנראה שבדקו ״יבש״ ולא הבינו את הכוונה של השחקן (עוד בעיה עם הואר, היובש)
קובי
קיבל.ה  318 לייקים

אם המועדון עובר בשקט על שערוריות השיפוט ובעיקר על האדום שהגיע לקנגוואה אל תצפו למשהו אחר בדרבי.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

הוועדה תדון! כוסס ציפורניים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

joshsoos כתב: 05 אוקטובר 2025, 14:21 הוועדה תדון! כוסס ציפורניים
הוזמנו כבר הבורקסים?
יחד, רק יחד! :heart:
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

תלוי אם מאירי מאשר
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

יהלום14אדום כתב: 05 אוקטובר 2025, 12:33
yoni143 כתב: 05 אוקטובר 2025, 12:24 באיזה דקה במשחק העבירה של קנגאווה שאתם מדברים עליה. מישהו יכול לעלות סרטון של העבירה?
מה זה אמאלה. אדום ישיר בלי ואר אפילו. בושה, כניסה פרעית לקרסול
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

לא מאמין שהשיח אחרי פאול כזה זה האם זה מעל הקרסול או קצת מתחת
אני כל כך שונא את הVAR ומה שהוא עשה לכדורגל, שחקן היה יכול לסיים קריירה ואנשים מציירים לי קווים, ועל תמונה בודדת כמובן
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1135 לייקים

אגב, בצפיה חוזרת זה פאול בכלל בלי כדור
הוקיץ'
קיבל.ה  6995 לייקים

D&3 כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:13 לא מאמין שהשיח אחרי פאול כזה זה האם זה מעל הקרסול או קצת מתחת
אני כל כך שונא את הVAR ומה שהוא עשה לכדורגל, שחקן היה יכול לסיים קריירה ואנשים מציירים לי קווים, ועל תמונה בודדת כמובן
זה לא ה-VAR, זה מה שאנשים מטומטמים עושים איתו. ה-VAR בסך הכל מספק עוד מידע ואנשים מטומטמים היו מטומטמים גם בלעדיו.
עצם העובדה שהם עדיין לא קיבלו החלטה אם העבירה של קנגוואה זה אדום רק אומרת שהם או האנשים הטיפשים ביקום או שהם חבורה של מושחתים טינופות. אין אמצע.
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:37
D&3 כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:13 לא מאמין שהשיח אחרי פאול כזה זה האם זה מעל הקרסול או קצת מתחת
זה לא ה-VAR, זה מה שאנשים מטומטמים עושים איתו. ה-VAR בסך הכל מספק עוד מידע ואנשים מטומטמים היו מטומטמים גם בלעדיו.
עצם העובדה שהם עדיין לא קיבלו החלטה אם העבירה של קנגוואה זה אדום רק אומרת שהם או האנשים הטיפשים ביקום או שהם חבורה של מושחתים טינופות. אין אמצע.
זה ללא ספק אשמת המטומטמים ולא אשמת הכלי, אבל הכלי הזה הכניס (או יותר נכון עזר להכניס) המון רעות חלות.
ההחלטה אתמול זה מבחינתי המהות של הבעיה עם ה VAR של היום, מחפשים בפריים בודד לראות אם מעל או מתחת לקרסול במקום לראות פשוט את המהלך מחדש במהירות רגילה ולהבין שהייתה פה כניסה של לשבור רגל אחרי שהכדור כבר מזמן לא שם.
הוקיץ'
קיבל.ה  6995 לייקים

זו עבירה כל כך קשה שאשכרה קשה לי לראות אותה. לא מבין איך אנחנו לא עושים על זה רעש.
זה אפילו לא בקטע של להפעיל לחץ כדי שישרקו לטובתנו, צריך לשמור על השחקנים. זה פאול שיכול לסיים לשחקן עונה.
Spiderman
קיבל.ה  76 לייקים

פוקסמן שפט גרוע מאוד.
אחד המשחקים הגרועים של שופט, בעיקר בחצי השני שרוב המומנטום שלהם נבנה בעזרתו.
שרק להם על מלא התחזויות, אאוטים הפוכים וקרנות שלא קיבלנו.
החרבה כזאת של משחק התקפה אני לא זוכר הרבה זמן משופט.
אבל מי ידבר על זה? שבוע הבא הוא ימשיך לטעות.
L.S
קיבל.ה  1634 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:58 זו עבירה כל כך קשה שאשכרה קשה לי לראות אותה. לא מבין איך אנחנו לא עושים על זה רעש.
זה אפילו לא בקטע של להפעיל לחץ כדי שישרקו לטובתנו, צריך לשמור על השחקנים. זה פאול שיכול לסיים לשחקן עונה.
ה״ועדה המקצועית״ אפילו לא התיחס למקרה
מבחינתם אין נעיצה מעל הקרסול

הלאה הפועל, מותר לשבור רגליים ואני בעד שנתחיל בדרבי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
L.S
קיבל.ה  1634 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:37
זה לא ה-VAR, זה מה שאנשים מושחתים עושים איתו. ה-VAR בסך הכל מספק עוד מידע ואנשים מטומטמים היו מושחתים גם בלעדיו.
תיקנתי לך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
adom4
קיבל.ה  577 לייקים

מישהו באמת מופתע שמתעלמים מזה?
שאנגפר
קיבל.ה  54 לייקים

הזוי שמוציאים את ההחלטה שלהם לגבי הפנדל ואת השאר יוציאו מתישהו בין עכשיו למחזור הבא אחרי הפגרה.
מה?! כמה זמן לוקח לרשום דו"ח על משחק של 90 דקות שמצריך לטפטף את האירועים?

איגוד מושחת של מקורבי צלחת
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:58 זו עבירה כל כך קשה שאשכרה קשה לי לראות אותה. לא מבין איך אנחנו לא עושים על זה רעש.
ממש.
העיקרון בחוקה שהנחה את כל הנחיות הנעיצה מעל הקרסול המפגרות זה על פאולים ברוטליים שמסכנים את בריאות השחקנים.
הרבה זמן לא ראיתי פאול כל כך מסוכן שעונה על ההגדרה בחוקה, וזה חובה של המועדון לזעוק את זה ולהזכיר לאפסים שמנהלים פה את הכדורגל שהחוק הרלוונטי בחוקה נועדה להגן על השחקנים, לא ליצור קריטריונים של מפגרים.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1095 לייקים

Red Wolf כתב: 05 אוקטובר 2025, 15:27 אגב, בצפיה חוזרת זה פאול בכלל בלי כדור
בדיוק, לא ברור בכלל הדיון מעל הקרסול מתחת ליד או מאחרוה, זו עבירה בלי כדור לתוך הרגל, זה אדום ברור
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

השאלה היחידה שצריך לשאול אחרי העבירה הזו היא כמה קיבלו כל המעורבים. לא יכול להיות שזה תמים.
לא ברור איך פלקאו המשיך לשחק אחרי הדבר הזה.
יאללה הביתה!!!
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

לא קשור אלינו אבל גם היום חיפה נגד מכבי היה שיפוט זוועה שהוביל יגאל פריד השם ייקח אותו

רמת השיפוט בארץ פשוט מתחת לכל ביקורת קשה מאוד לראות כדורגל בארץ
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

מדהים שהתקופה של אסף קינן אלי חכמון ולירן ליאני , השיפוט שם היה טוב יותר ממה שאנחנו רואים היום מהשופטים הנוכחיים. וספיר ברמן הכי נורמאלית.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

מעבר לשאלה אם היה אדום או לא מבחינת ההשפעה על המשחק, אני לא מצליח להבין איך האיגוד לא מותח פה קו ברור ונותן הנחיה להחמיר. זו כניסה שיכולה לגמור עונה ואפילו יותר גרוע מזה
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 06 אוקטובר 2025, 01:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

מדינה מאוסה והפועל גם עם ה"לא בוכים" שלהם . הפרצוף האדיש של דאפה ששחקן של באר שבע נגח לקרן שעלה איתו ולא נשרקה קרן והפרצוף האדיש של סילבה שבעט על רגל של שחקן ב"ש לקרן ולא נשרק זה היה עצוב , הם ידעו במיליון אחוז שהם לא הוציאו לחוץ והם פשוט וויתרו ולא עניין אותם ורצו חזרה ריצה קלה לכיוון האמצע , גם בפאול על פלקאו יבני זונות קנאגוואה בא לשבור לחבר שלכם רגל והשופט גם לא מרחיק אותו מה לעזאזל אתם עושים למה אין בלאגן על הדשא מצב כזה היו צריכים להתנפל על קנאגוואה ועל השופט ועל כל מי שאפשר מבטיח לכם שהוא מוציא לו אדום . העניין הזה מאוד חשוב וההתנהלות אתמול של השחקנים מדאיגה מאוד אי אפשר להגיע לכלום בליגה הזאת בגישה הזאת יאכלו אותנו בלי מלח לא משנה כמה נשחק טוב, אם היינו קצת יותר "רעים" ופחות מנומסים היינו מוציאים תוצאה יותר טובה , הרכרוכיות והעדינות הזאת אתמול הפסידו לנו את המשחק
OrCohen
קיבל.ה  289 לייקים

לירן ליאני כתב שזה אדום ללא ספק.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  706 לייקים

איגוד השופטים הוציא הבהרה שהיה צריך להוציא אדום לקנגוואה
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

מסתבר שפשכצקי סתם חרטט והם פשוט לקחו את הזמן משום מה
באיחור קל אבל הועדה פרסמה שהגיע אדום
ר.ש
קיבל.ה  456 לייקים

זו הייתה החלטה נוראית ומשמעותית. בני זונה שרמוטות.
רואה שחורות המקורי
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

עידן לייבה זה הבן עוולה שישב בואר, ראה את הפאול המזוויע הזה, והחליט לא לקרוא לשופט.
תזכרו את השם.
דוגיס
קיבל.ה  448 לייקים

דרסליה כתב: 06 אוקטובר 2025, 00:29 מדינה מאוסה והפועל גם עם ה"לא בוכים" שלהם . הפרצוף האדיש של דאפה ששחקן של באר שבע נגח לקרן שעלה איתו ולא נשרקה קרן והפרצוף האדיש של סילבה שבעט על רגל של שחקן ב"ש לקרן ולא נשרק זה היה עצוב , הם ידעו במיליון אחוז שהם לא הוציאו לחוץ והם פשוט וויתרו ולא עניין אותם ורצו חזרה ריצה קלה לכיוון האמצע , גם בפאול על פלקאו יבני זונות קנאגוואה בא לשבור לחבר שלכם רגל והשופט גם לא מרחיק אותו מה לעזאזל אתם עושים למה אין בלאגן על הדשא מצב כזה היו צריכים להתנפל על קנאגוואה ועל השופט ועל כל מי שאפשר מבטיח לכם שהוא מוציא לו אדום . העניין הזה מאוד חשוב וההתנהלות אתמול של השחקנים מדאיגה מאוד אי אפשר להגיע לכלום בליגה הזאת בגישה הזאת יאכלו אותנו בלי מלח לא משנה כמה נשחק טוב, אם היינו קצת יותר "רעים" ופחות מנומסים היינו מוציאים תוצאה יותר טובה , הרכרוכיות והעדינות הזאת אתמול הפסידו לנו את המשחק
נכון מאןד גם ברדה נרדם בפאול. בדרבי כל פאול שנגדנו צריך להפעיל לחץ על השופט שיפחד לתת להם סתם שריקות. אחרת מה היתרון של משחק בית.
טכנית לארז
קיבל.ה  2262 לייקים

בלי צוותי שיפוט זרים ההטיות רק יחריפו.
למה בגבלסיות של הרמאים לא מרימים קמפיין לשופטים זרים?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

יחד עם עידן לייבה היה בצוות הואר אלי קספו, מדימונה במקור.
לאח שלו, משה, יש תמונות מטרנר מיציע של אוהדי ב"ש.
תודה לאיגוד השופטים על שיבוץ הוגן.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

אני מצטער אבל גם הפנדל הוא בחיים לא פנדל. כולם יודעים שקרנות יש תפיסות בחולצה. נותנים על זה פנדל אם ההחזקה בחולצה מתרחשת על פני פרק זמן ארוך - לפחות 2-3 שניות. ההחזקה פה הייתה אולי חצי שניה שאחריה השחקן בבירור צולל. אין שום סיכוי שזה פנדל.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  380 לייקים

Niro כתב: 06 אוקטובר 2025, 15:08 עידן לייבה זה הבן עוולה שישב בואר, ראה את הפאול המזוויע הזה, והחליט לא לקרוא לשופט.
תזכרו את השם.
יש כבר שיבוץ ראשון לדרבי. אני מהמר ששלומי בן אברהם ישב איתו בחדר VAR.
את הסם הכי גדול
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

קוקאין ואלכוהול כתב: 06 אוקטובר 2025, 18:45
Niro כתב: 06 אוקטובר 2025, 15:08 עידן לייבה זה הבן עוולה שישב בואר, ראה את הפאול המזוויע הזה, והחליט לא לקרוא לשופט.
תזכרו את השם.
יש כבר שיבוץ ראשון לדרבי. אני מהמר ששלומי בן אברהם ישב איתו בחדר VAR.
גם זיו אדלר חזק בתמונה
רז הרשקו
קיבל.ה  71 לייקים

איך אני שונא את הואר יימח שמו,
הפתרון היחיד המתקבל על הדעת הוא להעניש שופטים שעושים כאלו טעויות כמו שצריך ולא לתת להם שבןע הסא לבוא לעבודה כרגיל.
הכי קל ללכת עם הקהל הביתי, לעשות טעויות, העיקר לא לקבל קללות ולהמשיך שבוע הבא כרגיל.
בטח כמו שנאמר כאן שאיד משופטי הואר אוהד באר שבע (אח שלו אוהד באר שבע, כאילו אני ואחים שלי אוהדים קבוצות אחרות..).
בשביל מה המציאו את הגולאג? שייקח כמה בגדים חמים ויאללה נתראה עוד חודש
שליחת תגובה