אוהד מנצסטר יונייטד שמעדיף ונהנה יותר לראות שחקנים אנגלים/מקומיים בהרכב, אבל חושב שזה מגוחך ולא הגיוני שאוהדי קבוצות אחרות יעודדו את יונייטד בליגת האלופות, הוא גם צבוע? למה?
גם אני הייתי שמח לראות ישראלים על המגרש, אבל מודע למשמעויות.
אני רוצה שמכבי יפסידו בכל משחק, גם לאליצור חיזבאללה, אבל לא אכפת לי אם אוהדים של קבוצות אחרות בעד הפועל.
בנוסף, אין ספק שהמציאות בישראל ובאנגליה היא אותו הדבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אה אוקיי, אז בגלל "המציאות" זה בעצם אמור להיות לי הגיוני שפתאום יושבים ביציע של הקבוצה שלי ומעודדים אותה אוהדים שביומיום מחפשים לדפוק לי מכות ומקללים את הקבוצה שלי ואותי. ועוד אני צבוע !!
ואני מודע ל"משמעויות" של לשחק עם ישראלים ומקבל אותן לחלוטין. בעיניי זה הרבה יותר הגיוני מאשר להפוך לאוהד של מעין קבוצת ליגת פיתוח אמריקאית.
אלה שמגיעים פיזית למשחקים שלנו ואוהדים קבוצות אחרות הם לא מאלה שמרביצים לאוהדים שלנו.
אני אדיש לכאלה ״אוהדים״
D&3 כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 13:33
באמת צריך הסבר למה ישראלים רוצים לראות ישראלים משחקים במועדון ישראלי?
אפשר גם להעדיף, כשיש טרייד אוף, הצלחה מקצועית על פני "ציביון" ישראלי, אבל הרצון לראות ישראלים נראה לי ברור.
משמח אותי לראות ישראלי באולימפיאדה, זוכה בנובל או מפתח טכנולוגיה חדשה, ברור שישמח אותי לראות ישראלי במועדון שאני אוהב, בטח אם אני חושב שלמועדון ספורט בישראל יש גם תפקיד בפיתוח הספורטאי הישראלי.
ויבאס אותי ממש אם בכדורגל יבטלו את ה הגבלת זרים ויהיה לנו סגל זר לגמרי
ואם ההצלחה מגיעה לישראלי/יהודי שישראל לא מעניינת אותו בשום צורה? אולי אפילו כזה שהפנה לה את הגב בעבר?
ואם ההצלחה מגיעה ללא ישראלי/יהודי חובב ציון עם קשר עמוק לישראל?
אם ישראל תשלם לספורטאי זר לייצג אותה באולימפיאדה והוא יזכה, לא תתרגש כשהוא יעלה על הפודיום וישמיעו את ההמנון והדגל יעלה?
טימור הצליח אצלנו ואז עזב.
מדר גדל אצלנו, הצליח - ועזב בצורה מכוערת.
גינת - גם עזב אותנו וכשחזר התלבט חזק בינינו לבין מכבי. אני טוען שההצעה שלנו פשוט היתה טובה יותר.
אם מחר עופר לא פה, שלושתם עוזבים אותנו. מדר וגינת למכבי.
גינת וטימור לא הוחתמו בקבוצת יורוליג אחרת כי הם לא ברמה. הם לא הקריבו בשביל המועדון, ואין סיבה שהמועדון יקריב את ההצלחה שלו למענם. אף אחד לא עושה להם עוול כשהם לא מקבלים דקות ביורוליג. אם חשוב להם לשחק שישתפרו. גינת יכול להתחיל מללמד לקלוע עונשין.
למה אני צריך להתרגש במיוחד כשמישהו מהם משחק?
לפי עופר, מיציץ' ויתר על כסף כדי להיות פה. הוא שחקן זר שחתם בקבוצה שמשחקת במדינה במלחמה, ויש כלפיה המון ביקורת עולמית. הוא הצהיר שאין לו בעיה להגיע לכאן. זאת חתיכה אמירה.
למה לראות אותו באדום אמור להיות פחות מרגש ביחס לשלושה למעלה?
כן, יש תחושה שיש פה אנשים שכל הזמן מנסים להסיט נגד המועדון. וכל הזמן מנסים למצוא תירוץ לתקוף את המועדון ולהשפיע על הקהל הרחב. פעם זה האצטדיון, פעם זה אמירה של עופר, פעם זה הגוון האדום של המדים ופעם זה כמות הדקות של הישראלים - בכנות, נמאס.
לא יודע מה יותר עצוב, גניבת הדעת מלאת המשטמה הזאת או העובדה שיש לה מלא לייקים. לפני העניין העקרוני חייב להתייחס לשקרים המגעילים שיש כאן:
לזקוף לרעתו של טימור שעזב את הפועל אחרי עונת פריצה כשהיינו מועדון פצפון זה מטופש. מדר עזב בצורה מכוערת כי הסתכסך עם ידידיה רפפורט שבעצמו הסתכסך עם כולם ועזב בצורה מכוערת. יש סיכוי טוב שאם לא עופר ים היה היום במכבי אבל ים גם שיחק פצוע בצורה רצינית וסיכן את הקריירה שלו בשביל הזכייה ביורוקאפ. לגבי גינת, שוב להציג את זה כ"גם עזב אותנו" זאת מניפולציה זולה ומטופשת. לטעון שבחר בנו פשוט כי ההצעה שלנו היתה טובה יותר זה כבר שקר גס.
לפני שדורשים מבר טימור שישתפר ביורוליג אולי כדאי לתת לו צ'אנס לשחק ביורוליג. לפני ששולחים את תומר גינת להשתפר בקליעות עונשין כדי להיות ראוי לדקות משחק אפשר להתעדכן שרוב הקריירה שלו תומר קולע בסביבות 75 אחוז שזה בסדר גמור וסתם זיינת את השכל. "אם חשוב להם לשחק שישתפרו" פיכס איזה רפש. ומה שיש לי להגיד לך אם אתה חושב שמיציץ' ויתר על כסף כדי להגיע לפה - חחחחחח, ענק. ו"כמות הדקות של הישראלים" בניגוד לשאר הדברים שמנית זה (היה פעם לפחות) אחד מערכי הליבה של המועדון ואחד הדברים העיקריים שהבדילו אותנו ממכבי, מחויבות לקידום הכדורסל הישראלי. והטיעון העקרוני שלי כלפי שאר הכותבים כאן שהם לא דמגוגים מטילי רפש - אנחנו משחקים כדורסל והוא ספורט תחרותי ואם במסגרת הזאת שילוב של שחקן מסוים תמיד מוביל להפסד אז לא הגיוני לשלב אותו, אבל איך אפשר לטעון שגיא פלטין לא ברמה אם הוא לא משחק בכלל. מי ישמע מלקולם וטיילר אניס וטיי אודיאסה נותנים תצוגות ענק שאי אפשר לדמיין בכלל את בר ופלטין מקבלים צ'אנס במקומם לשחק את הדקות שלהם. התירוץ של "חייבים להיות בפלייאוף אז אין ברירה" הוא לופ אינסופי כי בכל שנה שנצליח נשאר נהיה חייבים גם בשנה הבאה. ושוב, נחמד להתחרות על זכייה ביורוליג אבל אם בשביל זה צריך לדרוס כל ערך, לזרוק בצד הדרך את כל מה שהיינו והאמנו בו ולהפוך במאה אחוז למכבי באדום - לא תודה
D&3 כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 13:33
באמת צריך הסבר למה ישראלים רוצים לראות ישראלים משחקים במועדון ישראלי?
אפשר גם להעדיף, כשיש טרייד אוף, הצלחה מקצועית על פני "ציביון" ישראלי, אבל הרצון לראות ישראלים נראה לי ברור.
משמח אותי לראות ישראלי באולימפיאדה, זוכה בנובל או מפתח טכנולוגיה חדשה, ברור שישמח אותי לראות ישראלי במועדון שאני אוהב, בטח אם אני חושב שלמועדון ספורט בישראל יש גם תפקיד בפיתוח הספורטאי הישראלי.
ויבאס אותי ממש אם בכדורגל יבטלו את ה הגבלת זרים ויהיה לנו סגל זר לגמרי
ואם ההצלחה מגיעה לישראלי/יהודי שישראל לא מעניינת אותו בשום צורה? אולי אפילו כזה שהפנה לה את הגב בעבר?
ואם ההצלחה מגיעה ללא ישראלי/יהודי חובב ציון עם קשר עמוק לישראל?
אם ישראל תשלם לספורטאי זר לייצג אותה באולימפיאדה והוא יזכה, לא תתרגש כשהוא יעלה על הפודיום וישמיעו את ההמנון והדגל יעלה?
טימור הצליח אצלנו ואז עזב.
מדר גדל אצלנו, הצליח - ועזב בצורה מכוערת.
גינת - גם עזב אותנו וכשחזר התלבט חזק בינינו לבין מכבי. אני טוען שההצעה שלנו פשוט היתה טובה יותר.
אם מחר עופר לא פה, שלושתם עוזבים אותנו. מדר וגינת למכבי.
גינת וטימור לא הוחתמו בקבוצת יורוליג אחרת כי הם לא ברמה. הם לא הקריבו בשביל המועדון, ואין סיבה שהמועדון יקריב את ההצלחה שלו למענם. אף אחד לא עושה להם עוול כשהם לא מקבלים דקות ביורוליג. אם חשוב להם לשחק שישתפרו. גינת יכול להתחיל מללמד לקלוע עונשין.
למה אני צריך להתרגש במיוחד כשמישהו מהם משחק?
לפי עופר, מיציץ' ויתר על כסף כדי להיות פה. הוא שחקן זר שחתם בקבוצה שמשחקת במדינה במלחמה, ויש כלפיה המון ביקורת עולמית. הוא הצהיר שאין לו בעיה להגיע לכאן. זאת חתיכה אמירה.
למה לראות אותו באדום אמור להיות פחות מרגש ביחס לשלושה למעלה?
כן, יש תחושה שיש פה אנשים שכל הזמן מנסים להסיט נגד המועדון. וכל הזמן מנסים למצוא תירוץ לתקוף את המועדון ולהשפיע על הקהל הרחב. פעם זה האצטדיון, פעם זה אמירה של עופר, פעם זה הגוון האדום של המדים ופעם זה כמות הדקות של הישראלים - בכנות, נמאס.
מה אני כותב ומה אתה עונה שתהיה לי בריא.
כתבתי תגובה ארוכה שנמחקה אז הקצרה ב3 נקודות -
1. זה שאני בעד העיקרון של שילוב ישראלים לא אומר שאני עכשיו קטגורית מעדיף כל ישראלי על כל זר. זה אמור להיות מובן מאליו.
2. רצוי בהודעה שמלינה על ארס כלפי הקבוצה שיהיה בה קצת פחות ארס כלפי שחקנים של הקבוצה.
3. רצוי לדעת לעשות הבדלה בין אוהדים שלצערנו כבר לא כל כך אוהדים את הגרסא הנוכחית של הפועל לבין אוהדים שרחמנא לצלן לא חושבים שכל דבר שקורה בהפועל הנוכחית זה שושנים וורדים. להאשים בהסתה אוהדים שמתאכזבים מדברים מסוימים שקורים בקבוצה זה בכלל מעליב.
אחרי צפייה מחודשת במשחק וניסיון להבין מה קרה שם, אשמח אם מישהו מבין את זה הסוף יפרט.
בלייקני זרק 7 (!) זריקות עונשין רצופות במצב של 71-67 להפועל.
היתה עליו עבירה לזריקה לשלוש ועוד טכנית ללויד על התגובה, עד כאן אני מבין ארבע זריקות לפני הירידה לפסק זמן.
ואז, בחזרה מהפסק זמן, עוד שלוש זריקות, כמה טכניות נשרקו שם ועל מה?
ובנוסף, הכדור היה של הפועל מהצד אחרי זה, איך?
אני לא חושב שמישהו אשכרה הבין את כל מה שהלך שם, אבל מעבר לטכנית ללויד הייתה גם טכנית לספסל שלהם שגררה הרחקה של המאמן (כי זו טכנית שניה הייתה), וזה נותן עוד שתי זריקות.
על מה זריקה נוספת ועל מה כדור מהצד, אין לי מושג.
הוקיץ' כתב: ↑05 אוקטובר 2025, 00:58
אני לא חושב שמישהו אשכרה הבין את כל מה שהלך שם, אבל מעבר לטכנית ללויד הייתה גם טכנית לספסל שלהם שגררה הרחקה של המאמן (כי זו טכנית שניה הייתה), וזה נותן עוד שתי זריקות.
על מה זריקה נוספת ועל מה כדור מהצד, אין לי מושג.
פאול ל 3 של לויד - 3 זריקות
טכני ללויד - זריקה רביעית
טכני ספסל - חמישית
עוד טכני ספסל - שישית
הרחקה - שביעית
הכדור חזר להפועל כי מבחינת פוזקן, הרחקה משולה לבלתי.
ג'ונס החטיא את הזריקה מיד לאחר הוצאת החוץ.
אם היה קולע זה היה 9 נקודות בפוזשן וחצי.