הפועל ת''א - אנאדולו אפס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Gur
קיבל.ה  149 לייקים

הכל טוב ויפה, אבל אם בר טימור משחק במשחק הזה 2 דקות אנחנו מפסידים.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

צריך לשאוף שהישראלים הכי טובים יהיו אצלנו, נראה לי שזה מה שקורה בפועל. ואם הם מספיק טובים הם גם ישחקו.
טפו טפו בדרבי רוצה לראות את פלטין מוציא את המיץ לווקר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2858 לייקים

באופן אישי, מעולם לא היתה לי טענה על כמות הזרים ו/או דקות הישראלים של קבוצות ישראליות באירופה.
לחדד, אם היה חוק שמחייב שחקנים מקומיים במפעלים האירופיים, הייתי כנראה נהנה מזה יותר, אבל כל עוד אין, אז זה המשחק.

הנקודה לגבי ישראלים שתמיד הפריעה לי זה המתאזרחים שהם לא באמת מתאזרחים שמקבלים דקות בליגה המקומית כישראלים, אם זה דרק שארפ, טיילר רוצסטי או קאדין קרינגטון.
לאור זאת, חייב לציין שהרבה יותר הפריע לי בזמנו שנתנו לאדריאן בנקס לשחק כישראלי בליגה בארץ מאשר המצב של הישראלים היום בקבוצה.
למרות שהוא התחיל על תקן זר חמישי, שזה פחות הפריע לי, שוב כי אלו חוקי המשחק פה.

כן , אני אשמח לראות יותר דקות של ישראלים, לא על חשבון הניצחונות, בטח לאור זה שאנחנו חייבים להגיע לפלייאוף מעל מונקו.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  628 לייקים

מה הסיפור של קול סוויידר שלא ראה שניה בשני המשחקים? אגב, אני תוהה גם לגבי בובואה
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Or_5
קיבל.ה  126 לייקים

https://www.instagram.com/denizzaksoy?i ... V5cjB5eWJo

כל מי ששאל לגבי הכתבת…היא משהו במדיה של אנדולו!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  220 לייקים

מבשלים את הזבל הזה בתגובות, זה נהדר
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

מילפורד כתב: 04 אוקטובר 2025, 07:56 באופן אישי, מעולם לא היתה לי טענה על כמות הזרים ו/או דקות הישראלים של קבוצות ישראליות באירופה.
לחדד, אם היה חוק שמחייב שחקנים מקומיים במפעלים האירופיים, הייתי כנראה נהנה מזה יותר, אבל כל עוד אין, אז זה המשחק.

הנקודה לגבי ישראלים שתמיד הפריעה לי זה המתאזרחים שהם לא באמת מתאזרחים שמקבלים דקות בליגה המקומית כישראלים, אם זה דרק שארפ, טיילר רוצסטי או קאדין קרינגטון.
לאור זאת, חייב לציין שהרבה יותר הפריע לי בזמנו שנתנו לאדריאן בנקס לשחק כישראלי בליגה בארץ מאשר המצב של הישראלים היום בקבוצה.
למרות שהוא התחיל על תקן זר חמישי, שזה פחות הפריע לי, שוב כי אלו חוקי המשחק פה.

כן , אני אשמח לראות יותר דקות של ישראלים, לא על חשבון הניצחונות, בטח לאור זה שאנחנו חייבים להגיע לפלייאוף מעל מונקו.
מצטרף למשפט שהדגשתי!
איטודיס בוחר שחקנים שיעזרו לקבוצה לנצח, לא לפי שם ומעמד. גם מוטלי הגדול ראה רק כ 5 דקות משחק.כמו גינת. הם היו לא טובים ולא היה מקום לניסיון נוסף בחצי השני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1261 לייקים

Gur כתב: 04 אוקטובר 2025, 06:43 הכל טוב ויפה, אבל אם בר טימור משחק במשחק הזה 2 דקות אנחנו מפסידים.
זאת סתם הכרזה היפותטית לחלוטין שיותר מצביעה על קונספציה מוקדמת שלך מאשר כל דבר אחר. לבר יש ימים טובים יותר ופחות, אתה באמת חושב שביום ממוצע שלו הוא לא לכל הפחות שווה ערך לאיך שטיילר אניס נראה ב5 דקות ששיחק, וביום טוב שלו לא היה יכול לקחת לפחות 10 דקות מכריס ג'ונס שהיה חלש אתמול?
שמח מהניצחון אתמול. חורה לי מאוד שאנחנו נראים כמו מכבי והיחס שלה לישראלים לאורך השנים. אם אנחנו זוכים ביורוליג עם 5 דקות משחק בממוצע לישראלים במקרה הטוב, מבחינתי זה לא שווה את זה. אם בר יקבל הזדמנויות ויהיה על הפנים אז סבבה, שלא ישחק רק בגלל שהוא ישראלי. אבל בשביל מה טיילר אניס בסגל בכלל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

Mr.china כתב:

מבשלים את הזבל הזה בתגובות, זה נהדר
זה טוב זה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

מבחינתי הניצחון אמש היה הרבה יותר מרגש מהניצחון על ברצלונה.
חצי ראשון על הפנים בכל פרמטר של המשחק, רבע שני קטסטרופה, לא מסוגלים לעשות נקודות. כל הניסיונות של איטודיס לא מצליחים להחזיר אותנו למשחק. הצלחנו לסיים את החצי בפיגור של 11 (בלבד), הם היו דומיננטיים ועשו סל כמעט מתי שרצו. הייתי בטוח שאת המשחק הזה נפסיד.
חצי שני, ובעיקר הרבע השלישי, עלתה קבוצה אחרת. רוח לחימה, שמירה מהסרטים ללא עבירות. מיציץ לקח את העינינים לידים , התאפס והבין שעיקר תפקידו ביום הזה להפעיל אחרים ולא לקלוע. ואכן הכין מצבים ונתן לחברים לחזור למשחק.
המלחמה על הריבאונד היתה מרשימה מאד.
איטודיס בניהול מעולה.
רבע רביעי היה כולו "בליקני טיים" מדהים! עשה לגורדן לויד סיוטים. גם המשכנו בשמירת הלחץ ללא פאולים! כמה חשוב במשחקים צמודים להגיע לסוף כשלא כל פאול זה זריקות חופשיות.
אמנם קבלת כמה ההחלטות של גונס לא טובה ואיפשרה להם להוריד את ההפרש. אבל משחק שנראה לי אבוד חזרנו וניצחנו!
קבוצה אדירה. תודה לך הפועל!
תודה לינאי שאיפשר את ריגעי האושר האלה!
:hapoel: :hammersickle: :hapoel:
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

הפועל כתב: 04 אוקטובר 2025, 04:06 ולגבי דקות ישראלים - גם כשמכבי הגיעו למצבים של 6 שניות לישראלים וכל מיני כאלה היו להם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה למה זה בסדר, וצחקנו עליהם. ובצדק.
ברור לי שאלו חוקי הליגה, שאנחנו לא יוצאי דופן, שאם רוצים להישאר ביורוליג שנה הבאה אי אפשר לתת פריבילגיות לישראלים. הכל ידוע לי.

אני תמיד נהנה כשהפועל מנצחת. אבל בשורה התחתונה אני לא ממש מתחבר לכל הקונספט הזה. לא היתה לי שום בעיה גם לא להיות ביורוליג אבל לא להגיע למצב המגוחך הזה. מי שכן מתחבר (שזה כנראה רוב האוהדים), שיהיה לו בכיף.
צחקנו עליהם כי
1. הם הציגו את עצמם כקבוצה של המדינה
2. היינו עניים ולא היה לנו כסף לזרים

ה"אידאולוגיה" הזאת נזרקה עוד בימי העמותה בשנייה שהיה לנו כסף. בהתחלה עם זר חמישי (אונואאקו) אחרי שהטפנו שלא צריך יותר מארבעה ושנה לאחר מכן עם 8 זרים.

אני אשמח לראות יותר דקות של ישראלים אבל לא כטובה או רחמים אלא כתרומה אמיתית
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

האם הם היו משחקים בבית,היו נשרקים להם כל העבירות הטכניות שנשרקו נגדם?
shaharot
קיבל.ה  731 לייקים

אז אחרי שסיימנו עם הרעל של החולצה והפועל סופיה
עברנו להפועל לא מרגשת כי ישראלים לא משחקים הרבה דקות.

איך "האוהד" שאקו רשם אתמול "אני לא עצוב שהפועל מנצחת אבל כן מתבייש בה שהיא מנצחת" . אוהד למופת.

אני כלב אם עולים לליגת האלופות ברגל ומשחקים עם 11 זרים נראה את אותם ציוצים מפגרים כמה זה לא מרגש לנצח.

תעשו לי טובה, מי שטוב ישחק. יש לנו מטרה לעשות 1-6 ואיטודיס ישחק עם הכי טובים שלו. זה לא חוג.
יש לנו עוד את ים שאמור לשחק 15 דקות לערב ברגע שיחזור ותומר שישחק את ה10 דקות שלו.
העונה עוד ארוכה יש עוד 36 משחקים לפחות!!! בר ופלטין עוד ישחקו (אגב כמו שאודיאסה כסנטר שלישי קיבל הזדמות אתמול ושיחק לא רע 14 דקות).

שבוע הבא דרבי יש לנו הזדמנות לעשות כאן דבר היסטורי ולתת להם בראש ולהשפיל אותם
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  220 לייקים

בני12 כתב: 04 אוקטובר 2025, 10:49
הפועל כתב: 04 אוקטובר 2025, 04:06 ולגבי דקות ישראלים - גם כשמכבי הגיעו למצבים של 6 שניות לישראלים וכל מיני כאלה היו להם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה למה זה בסדר, וצחקנו עליהם. ובצדק.
ברור לי שאלו חוקי הליגה, שאנחנו לא יוצאי דופן, שאם רוצים להישאר ביורוליג שנה הבאה אי אפשר לתת פריבילגיות לישראלים. הכל ידוע לי.

אני תמיד נהנה כשהפועל מנצחת. אבל בשורה התחתונה אני לא ממש מתחבר לכל הקונספט הזה. לא היתה לי שום בעיה גם לא להיות ביורוליג אבל לא להגיע למצב המגוחך הזה. מי שכן מתחבר (שזה כנראה רוב האוהדים), שיהיה לו בכיף.
צחקנו עליהם כי
1. הם הציגו את עצמם כקבוצה של המדינה
2. היינו עניים ולא היה לנו כסף לזרים

ה"אידאולוגיה" הזאת נזרקה עוד בימי העמותה בשנייה שהיה לנו כסף. בהתחלה עם זר חמישי (אונואאקו) אחרי שהטפנו שלא צריך יותר מארבעה ושנה לאחר מכן עם 8 זרים.

אני אשמח לראות יותר דקות של ישראלים אבל לא כטובה או רחמים אלא כתרומה אמיתית
רוצה להאמין שים יקבל בהמשך דקות כרכז שני ותומר גם
לגבי השאר הם לא כל כך ברמה , אולי פלטין בחלק ההגנתי.

חייבים גם להבין שאנחנו לא קבוצה עם רישיון ואם לא נביא פלייאוף אנחנו בחוץ, בניגוד למכבי שיכולה להחזיק את ריימן כשחקן.
רק הפועל
קיבל.ה  2790 לייקים

עוד מעט מדר יחזור ואז האוהדים המדהימים יטענו שהוא אוהד מכבי בכלל ואין זהות , תמיד תהיה להם תשובה להכל
Hapoel_manga
קיבל.ה  355 לייקים

רק לי לא מזיז אם זה שחקן ישראלי, אמריקאי או לא משנה מהיכן
העיקר לובש את הסמל של הפועל?

ממתי האולטראס נהיו כאלה פטריוטים?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

shaharot כתב: 04 אוקטובר 2025, 11:46 אז אחרי שסיימנו עם הרעל של החולצה והפועל סופיה

איך "האוהד" שאקו רשם אתמול "אני לא עצוב שהפועל מנצחת אבל כן מתבייש בה שהיא מנצחת" . אוהד למופת.

אני כלב אם עולים לליגת האלופות ברגל ומשחקים עם 11 זרים נראה את אותם ציוצים מפגרים כמה זה לא מרגש לנצח.

תעשו לי טובה, מי שטוב ישחק. יש לנו מטרה לעשות 1-6 ואיטודיס ישחק עם הכי טובים שלו. זה לא חוג.
יש לנו עוד את ים שאמור לשחק 15 דקות לערב ברגע שיחזור ותומר שישחק את ה10 דקות שלו.
העונה עוד ארוכה יש עוד 36 משחקים לפחות!!! בר ופלטין עוד ישחקו (אגב כמו שאודיאסה כסנטר שלישי קיבל הזדמות אתמול ושיחק לא רע 14 דקות).

לא מבין למה אתה עונה לי ומכניס לי לפה לפחות 3 דברים שבכלל לא דיברתי עליהם ולא התייחסתי אליהם. אם אתה מעונין להתווכח עם עצמך, או עם אנשים אחרים אז זה יהיה נחמד שזה יקרה לא כשאתה מגיב להודעה שלי.

אם מישהו מעוניין לדבר על דברים שאשכרה רלבנטיים למה ש*אני* כתבתי - אני אישית לא אהבתי גם את כשעברו ל5 זרים והתנגדתי לזה כששאלו אותי. אבל כל עוד היינו הקבוצה עם הישראלים הכי טובים בליגה פחות או יותר, הישראלים שיחקו חצי מדקות המשחק (פחות או יותר), וגם התגאינו בזה אפילו - אני אישית עדיין הרגשתי שזה סבבה. עכשיו כבר לא.
ואין לי מושג מה יהיה בקהל במצב ההיפותטי כשהפועל רגל תשחק עם 11 זרים בליגת האלופות. מניח שלרוב האוהדים לא יפריע. מבחינתי אישית גם זה יהיה הרבה פחות מענין.
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 04 אוקטובר 2025, 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
El dudernio
קיבל.ה  1732 לייקים

shaharot כתב: 04 אוקטובר 2025, 11:46 אז אחרי שסיימנו עם הרעל של החולצה והפועל סופיה

תומר בדקות ששיחק היה אחלה, והוא שיחק בהרעב מחריד.
לא היה קורה דום דבר אם הוא היה משחק כמה דקות במקום איש ברבע הראשון כשאוסמני חגג עליו.

בכל מדאנ קצת מצחיק שאנחנו מדברים עכשיו על צביון ישראלי וכסף כאשר ההיט נגד פרנקו הוא בגלל העדפה של מנקו על בנקס דבר שהביא לעציבת הכסף של קולברן
feigenbaum99
קיבל.ה  230 לייקים

אשמח לקבל הסבר מאיפה נובע הצורך הזה בדקות לישראלים. אני יכול להבין את הרצון לראות שחקנים שמחוברים למועדון ולקהל, אבל לא בטוח בכלל שזה קיים אצל הישראלים יותר מאצל הזרים. בכלל, זה משהו שדי נעלם מהספורט כיום.

בלי הכסף של עופר מדר לא היה פה.
בלי הכסף של עופר גינת לא היה פה (מכבי הציעו יותר פר עונה, אבל חוזה קצר יותר. אנחנו הצענו יותר ותפקיד מקצועי - משמעותי. אחרי שנתיים שהוא היה נרקב שם על הספסל הוא היה מגיע לגליל או משהו. אני לא רואה בו סמל כמו שאחרים רואים בו).

בלי הכסף של עופר הישראלים שלנו גם לא היו מקבלים דקות ביורוליג (אולי קצת מדר).

הישראלים כמו הזרים כאן בשביל הכסף ולא בשביל הסמל. אם תהיה מחר הצעה טובה יותר במקום אחר הם ילכו.

אנחנו צריכים לחשוב מקצועית.
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

באמת צריך הסבר למה ישראלים רוצים לראות ישראלים משחקים במועדון ישראלי?
אפשר גם להעדיף, כשיש טרייד אוף, הצלחה מקצועית על פני "ציביון" ישראלי, אבל הרצון לראות ישראלים נראה לי ברור.

משמח אותי לראות ישראלי באולימפיאדה, זוכה בנובל או מפתח טכנולוגיה חדשה, ברור שישמח אותי לראות ישראלי במועדון שאני אוהב, בטח אם אני חושב שלמועדון ספורט בישראל יש גם תפקיד בפיתוח הספורטאי הישראלי.

ויבאס אותי ממש אם בכדורגל יבטלו את ה הגבלת זרים ויהיה לנו סגל זר לגמרי
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

ברור שזו דעה סופר לגיטימית, אבל אצל חלק מהמתלוננים זה חלק מהמשך הקמפיין כדי להסריח כמה שיותר את האווירה מסביב להפועל תל אביב כדורסל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

Niro כתב: 04 אוקטובר 2025, 13:55 ברור שזו דעה סופר לגיטימית, אבל אצל חלק מהמתלוננים זה חלק מהמשך הקמפיין כדי להסריח כמה שיותר את האווירה מסביב להפועל תל אביב כדורסל.
אצל הרבה לא-מתלוננים זה פשוט חלק מהמשך קמפיין הלבנת כל מה שעופר עושה וסתימת האף כל עוד הוא שם כסף, גם אם זה מנוגד לדברים שהקהל (או לפחות החלק הדומיננטי בו) דגל בהם, ולפרקים גם המועדון ברמה כזו או אחרת, רק לפני שתי שניות.
בר קולמוסא
קיבל.ה  718 לייקים

הפועל כתב: 04 אוקטובר 2025, 14:18
Niro כתב: 04 אוקטובר 2025, 13:55 ברור שזו דעה סופר לגיטימית, אבל אצל חלק מהמתלוננים זה חלק מהמשך הקמפיין כדי להסריח כמה שיותר את האווירה מסביב להפועל תל אביב כדורסל.
אצל הרבה לא-מתלוננים זה פשוט חלק מהמשך קמפיין הלבנת כל מה שעופר עושה וסתימת האף כל עוד הוא שם כסף, גם אם זה מנוגד לדברים שהקהל (או לפחות החלק הדומיננטי בו) דגל בהם, ולפרקים גם המועדון ברמה כזו או אחרת, רק לפני שתי שניות.
המועדון תמיד דגל בערכים שהיה קל לו לדגול בהם, כמו עניין מספר הזרים. מצחיק לקרוא לזה קמפיין ״הלבנת עופר״ כאילו הוא איזה פושע שצריך להלבין. קוראים לזה אוהדים שרוצים לראות קבוצה מצליחה שנותנת (בעזרת השום) למכבי בראש, לוקחת אליפויות ותארים ומתחרה מול הגדולות ביבשת. זה בא על חשבון ״ערכים״ וגם אם ים ישתלב וגם בר יקבל דקות, ברור שביורוליג ידברו בעיקר הזרים. מי שמעדיף לא להשתתף ביורוליג, לא לקרוא תיגר גם בסוף על ההכנסה המובטחת של מכבי מהיורוליג, להישאר בינוני ונאמן לערכים ובסוף גם להביא ישראלים בינוניים (ים ושגב היו באים לפה בלי היומרות והתקציב?), סלאמתק, לי זה נראה מוזר. אנשים עוד לא ראו אליפות (ומחכים 40 שנה) וכבר הדרך חמוצה להם
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  98 לייקים

זה כל פעם נושא אחר - פעם זה בהירות המדים בתאורת אולם, פעם זה כמות הישראלים בסגל ליורוליג, פעם זה מחירי הכרטיסים, פעם זה המתווים, ופעם זה איטודיס מתראיין עם חולצת ספורט גנרית ולא עם הסמל.

המסקנה? מי שרוצה להתלונן ולהסריח את האווירה, תמיד ימצא על מה לדבר. אלה אנשים שלא יודעים לשמוח ולא ידעו לשמוח משום דבר בספורט. נשאר לנו האוהדים שעוד מאמינים בהישגיות בספורט, להתרווח בהנאה ולשמוח מהימים הספורטיביים היפים שפוקדים אותנו.

תודה לעופר ולכל אדם שעובד 24/7 בשביל שנשמח ונהיה גאים, ותודה לכל אדם ואדם שמטריח את עצמו והולך עם האדומה שלנו לכל מקום (כמאמר מילות השיר השוליות כנראה...). מוריד את הכובע על אמת. :hapoel:
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3793 לייקים

חברים אתמול אחרי המשחק יצאתי מהבית עם סיבה טובה לחגוג, איפה שודרו הראיונות של איטודיס ואיש? במחצית המשחק של החרא מול פריז?

עריכה: מצאתי, מסתבר שיש אולפן יורוליג שלא הייתי מודע אליו

בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

אתה דגלת בזה וזה לגיטימי
המועדון לא באמת דגל בזה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

הפועל כתב:ולגבי דקות ישראלים - גם כשמכבי הגיעו למצבים של 6 שניות לישראלים וכל מיני כאלה היו להם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה למה זה בסדר, וצחקנו עליהם. ובצדק.

אני די בטוח שאם לא היינו חייבים להיות בפלייאוף איטודיס היה נותן לא מעט דקות לשחקנים כמו גיא, עוז ושגב.
אני מקווה שאחרי שנרגיש כבר בטוחים עם היכולת שלנו הוא יכניס אותם לסגל מול קבוצות קצת פחות טובות.
יכול להיות שגם אחרי כמה משחקים בליגה הוא ירגיש אפילו יותר בטוח איתם.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

הפועל כתב:
כמו שאתה לא חלק מקמפיין אלא הרגשה אישית שלך ודעה אישית שלך ואני יודע שזה המצב (גם אם יש אנשים שאומרים דברים דומים כחלק מקמפיין) כך לא כל מי שלא מדבר או אומר משהו הפוך משלך הוא
בהכרח חלק מקמפיין כלשהו.
כמו שמפריע לך שמכלילים אותך כחלק ממשהו יהיה טוב אם לא תעשה את ההיפך כלפי מי שכותב משהו נגד דעותיך.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  6995 לייקים

אני יכול לדבר רק בשם עצמי, אבל אותי מעולם לא עניין כמה ישראלים משחקים בקבוצה. גם הגיחוך שלי על מכבי בעניין הזה לא נגע לכמה הם משתפים ישראלים, אלא למיתוג שלהם בתור הקבוצה של המדינה כשבפועל זה חארטה.
אני לא תמים, אני יודע שיש לא מעטים שזה כן חשוב להם, אבל אני לא חושב שזה מרבית האנשים. בסוף ראינו מה היה בעשור האחרון כשהיינו מפוצצים בישראלים ודלים בהישגים - סחורה בלי ביקוש.

גם אני הייתי שמח לראות אנשים כמו בר, תומר וים שהולכים איתנו שנים סוגרים מעגל ומובילים אותנו גם ביורוליג, אבל צריכים גם להיות כנים לגבי היכולת שלהם להיות שחקנים מובילים ברמות האלו. בכל אופן, אין לי ספק שים ותומר יראו דקות באופן קבוע גם ביורוליג, וגם בר ופלטין יראו דקות פה ושם. עוד יהיו פציעות ושחקנים בכושר רע, יהיה בסדר.
feigenbaum99
קיבל.ה  230 לייקים

D&3 כתב: 04 אוקטובר 2025, 13:33 באמת צריך הסבר למה ישראלים רוצים לראות ישראלים משחקים במועדון ישראלי?
אפשר גם להעדיף, כשיש טרייד אוף, הצלחה מקצועית על פני "ציביון" ישראלי, אבל הרצון לראות ישראלים נראה לי ברור.

משמח אותי לראות ישראלי באולימפיאדה, זוכה בנובל או מפתח טכנולוגיה חדשה, ברור שישמח אותי לראות ישראלי במועדון שאני אוהב, בטח אם אני חושב שלמועדון ספורט בישראל יש גם תפקיד בפיתוח הספורטאי הישראלי.

ויבאס אותי ממש אם בכדורגל יבטלו את ה הגבלת זרים ויהיה לנו סגל זר לגמרי
ואם ההצלחה מגיעה לישראלי/יהודי שישראל לא מעניינת אותו בשום צורה? אולי אפילו כזה שהפנה לה את הגב בעבר?
ואם ההצלחה מגיעה ללא ישראלי/יהודי חובב ציון עם קשר עמוק לישראל?
אם ישראל תשלם לספורטאי זר לייצג אותה באולימפיאדה והוא יזכה, לא תתרגש כשהוא יעלה על הפודיום וישמיעו את ההמנון והדגל יעלה?

טימור הצליח אצלנו ואז עזב.
מדר גדל אצלנו, הצליח - ועזב בצורה מכוערת.
גינת - גם עזב אותנו וכשחזר התלבט חזק בינינו לבין מכבי. אני טוען שההצעה שלנו פשוט היתה טובה יותר.

אם מחר עופר לא פה, שלושתם עוזבים אותנו. מדר וגינת למכבי.

גינת וטימור לא הוחתמו בקבוצת יורוליג אחרת כי הם לא ברמה. הם לא הקריבו בשביל המועדון, ואין סיבה שהמועדון יקריב את ההצלחה שלו למענם. אף אחד לא עושה להם עוול כשהם לא מקבלים דקות ביורוליג. אם חשוב להם לשחק שישתפרו. גינת יכול להתחיל מללמד לקלוע עונשין.

למה אני צריך להתרגש במיוחד כשמישהו מהם משחק?

לפי עופר, מיציץ' ויתר על כסף כדי להיות פה. הוא שחקן זר שחתם בקבוצה שמשחקת במדינה במלחמה, ויש כלפיה המון ביקורת עולמית. הוא הצהיר שאין לו בעיה להגיע לכאן. זאת חתיכה אמירה.
למה לראות אותו באדום אמור להיות פחות מרגש ביחס לשלושה למעלה?

כן, יש תחושה שיש פה אנשים שכל הזמן מנסים להסיט נגד המועדון. וכל הזמן מנסים למצוא תירוץ לתקוף את המועדון ולהשפיע על הקהל הרחב. פעם זה האצטדיון, פעם זה אמירה של עופר, פעם זה הגוון האדום של המדים ופעם זה כמות הדקות של הישראלים - בכנות, נמאס.
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

כשאנשים סופרים לי את הדקות של ריימן, ג׳ון דיברלתומאו, ליף וכל אלה ואומרים תראה כמה דקות הישראלים במכבי מקבלים אז אל תספרו לי סיפורים
Asafasraf
קיבל.ה  1623 לייקים

אנשים ששנים מנסים להסתיר את הישראליות שבהם (״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״) מתלוננים על חוסר בייצוג של שחקנים ישראלים בחמישייה.
תיכף תצא השבת ויחפשו עוד דברים אצל עופר ינאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

איזה כיף איתך הפועל!
יחד, רק יחד! :heart:
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

משיטוט קצר ברשתות בימים האחרונים, נראה שיש הרבה פחות תגובות הייט ויותר מסרים של אחדות. כנראה שככה זה בזמן הצלחות.
לדעתי אם מנצחים את הדרבי ברביעי, זה כבר יתבטא בכמות המנויים. הרבה אנשים שהתערערו בגלל ועדת הקישוט יחליטו לרכוש.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: 04 אוקטובר 2025, 17:55 אנשים ששנים מנסים להסתיר את הישראליות שבהם (״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״) מתלוננים על חוסר בייצוג של שחקנים ישראלים בחמישייה.

וזה סותר ומופרך כי....אתה החלטת?

אוהד מנצסטר יונייטד שמעדיף ונהנה יותר לראות שחקנים אנגלים/מקומיים בהרכב, אבל חושב שזה מגוחך ולא הגיוני שאוהדי קבוצות אחרות יעודדו את יונייטד בליגת האלופות, הוא גם צבוע? למה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

בר קולמוסא כתב: 04 אוקטובר 2025, 15:05
המועדון תמיד דגל בערכים שהיה קל לו לדגול בהם, כמו עניין מספר הזרים. מצחיק לקרוא לזה קמפיין ״הלבנת עופר״ כאילו הוא איזה פושע שצריך להלבין. קוראים לזה אוהדים שרוצים לראות קבוצה מצליחה שנותנת (בעזרת השום) למכבי בראש, לוקחת אליפויות ותארים ומתחרה מול הגדולות ביבשת. זה בא על חשבון ״ערכים״ וגם אם ים ישתלב וגם בר יקבל דקות, ברור שביורוליג ידברו בעיקר הזרים. מי שמעדיף לא להשתתף ביורוליג, לא לקרוא תיגר גם בסוף על ההכנסה המובטחת של מכבי מהיורוליג, להישאר בינוני ונאמן לערכים ובסוף גם להביא ישראלים בינוניים (ים ושגב היו באים לפה בלי היומרות והתקציב?), סלאמתק, לי זה נראה מוזר. אנשים עוד לא ראו אליפות (ומחכים 40 שנה) וכבר הדרך חמוצה להם
זה פשוט לא נכון. בעידן העמותה הפועל במשך שנים השתדלה לקדם ישראלים ולהעדיף יותר ישראלים בכירים וקידום צעירים כאג'נדה. לפעמים יותר לפעמים פחות. וככל שעבר הזמן אין ספק שהאג'נדה נשחקה לאט לאט. אבל הכי קל היה להחתים ישראלים דרג ב' ולהשקיע בזרים כמה שיותר, שזה מה שרוב הליגה עשתה, והפועל הלכה בכיוון קצת אחר.
Asafasraf
קיבל.ה  1623 לייקים

הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 04 אוקטובר 2025, 17:55 אנשים ששנים מנסים להסתיר את הישראליות שבהם (״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״) מתלוננים על חוסר בייצוג של שחקנים ישראלים בחמישייה.

אוהד מנצסטר יונייטד שמעדיף ונהנה יותר לראות שחקנים אנגלים/מקומיים בהרכב, אבל חושב שזה מגוחך ולא הגיוני שאוהדי קבוצות אחרות יעודדו את יונייטד בליגת האלופות, הוא גם צבוע? למה?
גם אני הייתי שמח לראות ישראלים על המגרש, אבל מודע למשמעויות.
אני רוצה שמכבי יפסידו בכל משחק, גם לאליצור חיזבאללה, אבל לא אכפת לי אם אוהדים של קבוצות אחרות בעד הפועל.
בנוסף, אין ספק שהמציאות בישראל ובאנגליה היא אותו הדבר.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: 04 אוקטובר 2025, 19:58
הפועל כתב:

גם אני הייתי שמח לראות ישראלים על המגרש, אבל מודע למשמעויות.
אני רוצה שמכבי יפסידו בכל משחק, גם לאליצור חיזבאללה, אבל לא אכפת לי אם אוהדים של קבוצות אחרות בעד הפועל.
בנוסף, אין ספק שהמציאות בישראל ובאנגליה היא אותו הדבר.

אה אוקיי, אז בגלל "המציאות" זה בעצם אמור להיות לי הגיוני שפתאום יושבים ביציע של הקבוצה שלי ומעודדים אותה אוהדים שביומיום מחפשים לדפוק לי מכות ומקללים את הקבוצה שלי ואותי. ועוד אני צבוע !! :bang:
ואני מודע ל"משמעויות" של לשחק עם ישראלים ומקבל אותן לחלוטין. בעיניי זה הרבה יותר הגיוני מאשר להפוך לאוהד של מעין קבוצת ליגת פיתוח אמריקאית.
רואה שחורות
קיבל.ה  32 לייקים

ברמה הפרקטית, הדיבורים על ישראלים מזכירים לי (סליחה על הטעויות שבטח תפולנה כאן) את עונת 16/17 שפתחנו עם סגל ישראלי פצוע וחסר. אברהמי די מוציא מים מהסלע אבל מפוטר עם מאזן 6-6.
כל עוד ים לא משחק, אין סיבה בכלל לדבר על זה.
שליחת תגובה